Wpisy użytkownika ewa102
Łącznie 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 388 137. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mnie rano wychodziły takie liczby - 5, 9, 13, 14, 17, 23, 28, 32,35,39, 42,44,46,49, 55,59,63, 73. Większość z obokami weszła a teraz po południu nie typowałam. Szykuję się na rano i do tego jest mi potrzebny kontakt z Wami na @
czarek dzisiaj z podanych liczb na czacie o 13.31- wpis 2395 050 - 13,14,28,29,36,58,65,72 po losowaniu ogłosił ze trafił 5/8 - gratuluje wyobraźni
Czarku nie zauważyłam Twojego wcześniejszego wpisu z liczbami i dlatego w ten sposób zareagowałam. Sprawdziłam i gratuluje jeszcze raz intuicji
Zgrywus skoro wszystko wiesz to podaj poprawne liczby które będą wylosowane o 21.40 w MM
Miło że się pojawiłeś bo nadajesz kolorytu na czacie. Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku
Majpan
Majpan
a nie możesz dwa razy się przywitać ?
na mapy popatrzę później aby się niczym nie sugerować.
Beata29
na mapy popatrzę później aby się niczym nie sugerować.
Beata29
Serw - Majpan udowodnił to swoimi umiejętnościami w doborze liczb i to nie raz. Sama tego doświadczyłam
Na forum budzi podziw i zazdrość a to już mówi samo za siebie ze nie jest osobą tuzinkową.
Na forum budzi podziw i zazdrość a to już mówi samo za siebie ze nie jest osobą tuzinkową.
Serw miło mi że się ze mną zgadzasz bez względu czy to robisz z przekonania czy też z uprzejmości
Majpan prawdopodobnie znalazłam sposób na te moje liczby o szczegółach napiszę wieczorem na @
z życzliwości wielkiej Wędrowca netowy- oceniasz innych nie znając ich.
Czarek Ty tylko "czarujesz" a nie odpisujesz - pozdrawiam i życzę dobrej zabawy
Majpanie - gratuluję umiejętności w doborze liczb do wskazanej przez Czarka 31 - 2 trójki na 5 zestawów
Lucynko dodaj jeszcze liczbę 11 która wchodziła w drugą trójkę to jest jak obliczyłaś 8/8 bardzo dobry wynik.
Lucynko Majpan nie po raz pierwszy podaje numery z zaznaczeniem kiedy mogą się pojawić w losowaniach.
Tylko Majpan odważył się na MP do podanej przez Czarka liczby 31 dołożyć kilka liczb aby z tego powstały 2 trójki.
Beatko nie baw się w przyzwoitkę bo ja jestem już dużą dziewczynką i wiem że dobrze mi życzysz
ja w obłokach już fruwam po tak miłych wypowiedziach mężczyzny a Wy Dziewczyny cały czas o interesach tylko liczby Wam w głowach.
Ulala nie wiem co ma być na 21 bo nie typowałam zrobiłam sobie wolne.
Zgadzam się mój Adonisie nie ma jak w piosence z kabaretu Starszych Panów- " wesołe jest życie staruszka"
Serw najważniejsze że jeszcze w zielone gramy bo jak zaczniemy odliczać jak Laskowik w piosence "bo to jest już z górki " to będzie pozamiatane.
Beatko nie strasz bo jeszcze ucieknie i co ja wtedy pocznę.......?
Lucynka podobnież uważa Serwa za staruszka więc będziemy pasować do siebie jak ulał- " on kaszlący stary ona skurczona we dwoje" ale jak wesołe może być
życie takich staruszków.
życie takich staruszków.
Lucynko to uczucie jakim darzy Ciebie Majpan jest tajemnicą poliszynela więc skąd u Ciebie to zdziwienie ?
Gryks76 ale to jest problem ponuraków a Ciebie do nich nie zaliczam.