Wpisy użytkownika ewa102
Łącznie 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 381 320. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gratuluję trafności wyborów liczb i wzajemnego wsparcia
jocia , ulala , Majpan
jocia , ulala , Majpan
jest grupa nieliczna która się przyjaźni, szanuje oraz wspiera i to miałam na myśli
- jesteś tego przykładem Majpan ( ulala, dusia, jocia , krasnalek należycie do tego grona )a ludzi zawistnych i szukających dziury w całym jest pod dostatkiem wszędzie i nie tylko na MP .
Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów bo one przede wszystkim cieszą .
- jesteś tego przykładem Majpan ( ulala, dusia, jocia , krasnalek należycie do tego grona )a ludzi zawistnych i szukających dziury w całym jest pod dostatkiem wszędzie i nie tylko na MP .
Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów bo one przede wszystkim cieszą .
..oby się udało to będzie dużo radochy a jeszcze więcej,Ktoś kto ma najwięcej możliwości a Ty Majpanie je masz to trzeba toczyć walkę z TOTALIZATOREM na grubą kasę, Gdyby się zebrała grupa ludzi która ma pewne przemyślenia na temat typowań to można co tydzień rozbijać bank w MM. Ja mam nie tylko pewne przemyślenia z którymi chciałabym podzielić się z Tobą Majpanie bo uważam że w grupie jest siła i grupa więcej może jeżeli będziesz miał życzenie to przekażę Tobie moje obserwacje które zapewne Ciebie zainteresują .
Majpan
Majpan
co to za frajda grać na małe pieniądze jak można zebrać grupę ludzi którzy ze swoimi umiejętnościami stworzą maszynkę do ogrywania totalizatora i to Lucynko mam na myśli
EstyMy miałam na myśli nie dosłowne maszynki do ogrywania totalizatora ale potencjał umysłowy
graczy którzy mogą swoje umiejętności wykorzystać na rzecz grupy dla wspólnego dobra.
graczy którzy mogą swoje umiejętności wykorzystać na rzecz grupy dla wspólnego dobra.
EstyMy to nie na tym ma polegać abyśmy składali się finansowo jak w tej wiosce o której piszesz a polegać ma na tym że pewna grupa osób wymienia się poglądami i swoimi przemyśleniami na temat typowania. Wiele czynników się składa na to że pewne liczby występują częściej inne rzadziej. Jedne liczby się przyciągają drugie wręcz odpychają i wiedza na ten temat tu ma największe znaczenie,
Majpan mam pewne przemyślenia na temat typowań i jeżeli byłbyś tym tematem zainteresowany to mój @ jest na moim profilu.
mój staż jest troszkę dłuższy w MM i chciałabym podzielić się pewnymi spostrzeżeniami osobie która na ten temat wie dużo .A tak Ciebie oceniam .Ale nic na siłę żyjemy w wolnym kraju i mamy prawo wyboru do podejmowania własnych decyzji z kim chcemy nawiązywać kontakty więc jeżeli nie podejmiesz tematu nie poczuję się urażona.
Dusiu jakie liczby u Ciebie najmocniej pukają do wyjścia na 21,40
Witaj Beatko - Ty masz dobre wyczucie z trzech podanych dla Zbigniewa g - 2 idealne - gratuluję
BEATA29
BEATA29
Pan Krzysio jest 100% facetem czy rozkapryszonym chłoptasiem dręczącym Dusie ?
krzysio
krzysio
ja dzisiaj nie grałam więc nie straciłam ale też nie zyskałam
Lucyna
Lucyna
w tym tygodniu grałam tylko w poniedziałek i wtorek. Miałam 2 trójki i 4 z 5 oraz 5/10 od środy nie grałam bo byłam przez 3 dni w szpitalu na badaniach. Przymierzam się dzisiaj i po śniadaniu może uda mi się coś wydumać.Takie liczby mi chodzą po głowie.
3, 9, 16, 21, 24, 29, 39, 44, 50, 62, 73
krasnalek
3, 9, 16, 21, 24, 29, 39, 44, 50, 62, 73
krasnalek
BEATA29 jakie masz przemyślenia bo mnie dzisiaj dość dużo liczb
wychodzi -5,9 13,17,21,29, 33, 37, 41, 44, 47, 50 53 lub 54, 57,73
wychodzi -5,9 13,17,21,29, 33, 37, 41, 44, 47, 50 53 lub 54, 57,73
BEATKO masz jakieś moce aby na czacie pojawił się tytoniasz12 i nam pomógł w typowaniu?
próbowałam ale na moje wołanie nie odpowiada spróbuj Ty może Ciebie posłucha. BEATA29
BEATKO ja dopiero uczę się układać w tego typy zestawy po 5 liczb zazwyczaj to co mi wychodzi puszczam na 6 kuponów- 1- to 3 liczby, 2- 5 liczb, 3- 7 liczb, 4 - 8 liczb i 5 - 10 liczb. Nie rozpisywałam tak jak to Ty robisz z obokami i ten system chciałabym sobie rozpracować na swoich liczbach. Pięknie dziękuję za pomoc, każde dzisiaj Twoje wyjaśnienie jest dla mnie bezcenne ponieważ ja nie analizowałam sympatii liczb i że niektóre z nich tak jak mi wyjaśniłaś sympatyzują z sobą a niektóre się odpychają.
Jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienia. Beatko jestem tu między Wami dopiero 2 tygodnie i wiele się uczę. A Ty mi dzisiaj wyjaśniłaś podstawy typowania i za to Ci jestem bardzo wdzięczna.BEATA29
BEATKO to mąż Twój jest mocno obsadzony w arkanach typowania a ja dopiero raczkuję. Dziękuję pięknie za wyjaśnienie pewnych zależności w typowaniu.
a co się dzieje z Tytoniaszem12 - zapewne odsypia imprezkę.
BEATA29
BEATA29
mam prośbę o sprawdzenie tych liczb 37,47,57,76,78,79,80 czy mogą zaistnieć na 21.40. Dziękuję
tytoniasz12
tytoniasz12
dziękuję ulala ale cała zasługa to Majpana ja jedynie przesłałam mu liczby które mi dzisiaj wychodziły.
Dziękuję Ci Majpanie - Mistrzu za miły dzień pełen emocji
i Tobie ulala też Dobranoc
i Tobie ulala też Dobranoc
ulala w tym przypadku sprawdza się że reklama nie kłamie
Dobranoc.
Dobranoc.
Witaj Beatko. Mam do Ciebie prośbę abyś skontaktowała się ze mną przez @.Adres jest na moim profilu.
BEATA29 i Tytoniasz12
wczoraj 57 okazało się obokiem 58. Na czacie jest zapewne mąż Beatki czy się mylę.
wczoraj 57 okazało się obokiem 58. Na czacie jest zapewne mąż Beatki czy się mylę.