Wpisy 2 397 457 – 2 397 556
25 lipca 2015 00:01 → 25 lipca 2015 02:38, 100 wpisów
Cześć Wszystkim. krzysztof c, ze wszystkimi bolączkami życia tak "latasz" po forach? Jesteś rozbitkiem, mieszkasz sam, nie masz sąsiadów, kolegów, jesteś kilkuletnim dzieckiem?
krzysztof c, przekręciłeś kurek, leci woda i nie chce sie zatrzymać a Ty zaraz zapi ... dzielasz na czat poszukać odpowiedzi? Jesteś facetem czy męską...? Uważam, że masz wielki problem ale ze sobą. Było matura, jest kran. Co jeszcze wymyślisz? I żadne forum Ci nie pomoże wyjść z tego problemu.
66 było dzisiaj,więc jej nie widzę,ale może niedowidzę,bo sprawiłem sobie okulary i dopiero się przyzwyczajam
Ula jestem 30minut temu wróciłam do domu, i się dowiedziałam przed chwilą że mam 5zł na minusie, za to M, trójki 36,13,61 i reszta była dzisiaj a ja liczyłam na 6,7 w ogóle mało co pisali na czacie o wieczornym losowaniu i wybrałam byle co
ja ktam byłem i ogladalem TV filmy ..a wy tu tak siedzicie i nerwuchu MM ...
wypije jeszcze herbatkę i spadam bo co,,, i tak nic już nie wymyślę
Lorey o mnie pytała.
Gonzo
Lorey o mnie pytała.
Gonzo
Yota ..etam po co mam dac MM 1/1 ..np jak kto prz\egra ..twoja krew zaleje
L...jak pan Majpanie woli mawioso inne osoby np @ ..pan krzysio wole tu nie gadam ..zalezy nie zawsze tu dawałem liczby ..3 los temu miałem 3/3 w glowie nie grane TS
K<< nie mam z nikim kontaktu jeśli Cię to interesuje, tyle mego co sobie zobaczę na czat. a M, mi nie będzie wysyłał @ bo nie błagam i nie proszę.
L>> pomysl ...jak kto kontatuje i z kim ..powiedz mi bedzie dobrze ..a dlaczego tu nie dawają ..to znaczy ..on M ,,szczesliwy ludzie miał grzegra i samobuja jak Estyny tak samo ta mówi
Przyznam,że mam mdłości , jak czytam te peany skierowane do M. ....
Yota ..pan krzysio nie jestem szatanem...ani nie urazki takze porównuje ludzie ..
Jola pisać każdy może- bez znaczenia. różni ludzie różne środowiska. przecież to żart.
Jola ja nie nadaję się do tej śmietanki wiesz o której mówię, skoro wszystkie dobrze myślące-ki mają a ja nie. ale spokojna głowa poradzę sobie im dłużej tu jestem tym więcej wiem
szkoda tylko że nikt nie chciał mnie jakoś po instruować na początku
,nie tez nikt nie poinstruował.. i skutkiem tego -teraz siedzę w worku
jakim worku?? co masz na myśli?? dobrze grasz wciąż czytam o Twoich sukcesach chciałabym raz w tygodniu mieć 6/9 tak jak Ty
Yota ..3/3 los temu było ...4/4 było i ostanie koncówki 13 wiedzialem ..buumm 5/5 //karwa nie grałem chcialem obstawiać stawka 10 jak Robson>>>>>>
Worek - to worek np. na śmieci- odpadki - nie wiesz ?
nie ma nic wspólnego z moim graniem
nie ma nic wspólnego z moim graniem
Koniom się czasem też zakłada worki na główki --nic strasznego przecież
no tak ale to po to żeby się nie bały konie to się zakłada do różnych zabiegów i na padok żeby muchy do oczów nie wchodziły.
ale Ty, że jak niby... nieee nie? Ty nie jesteś bezdomna przecież
ale Ty, że jak niby... nieee nie? Ty nie jesteś bezdomna przecież
Jola ja też nie mam swojego domu takiego no wiesz.
w razie jakiegoś nie powodzenia czeka mnie dworzec we Wrocławiu bo nie mam do kąt wracać. moja przyszłość nie pewna
w razie jakiegoś nie powodzenia czeka mnie dworzec we Wrocławiu bo nie mam do kąt wracać. moja przyszłość nie pewna
do odważnych świat należy w każdym tego słowa znaczeniu,
no nie wiem, nie wiem czy ja aby na pewno się do nich zaliczam
no nie wiem, nie wiem czy ja aby na pewno się do nich zaliczam