Wpisy użytkownika ewa102
Łącznie 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 374 616. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
dzisiaj jestem tylko obserwatorem a jutro ruszam na podbój MM.
zbigniew g
zbigniew g
Aneczko nie gram systematycznie jestem raczej weekendowym graczem i tylko w Multi Multi choć dzisiaj odpuściłam ale jutro włączę się do gry.
Anka29
Anka29
Gratuluję wyczucia i przenikliwości jestem pełna uznania dla Majpana
zainteresowałeś mnie tą metodą którą stosujesz do typowania cyfr w MM.
To żart czy prawda?
Brjan
To żart czy prawda?
Brjan
bardzo ten temat mnie interesuje i nie jest mi obcy. Wysłałam Ci e-maila
Brjan
Brjan
miło że poczucie humoru Cię nie opuszcza a tak na marginesie każdy sposób jest dobry który prowadzi do celu. Twoje szare komórki udowodniły Ci to nie raz. Gratuluje wyczucia i efektów w typowaniu cyfr do MM
gryks76
gryks76
a co Ty tam pichcisz mam nadzieje że przeżyjesz czego Ci życzę .Smacznego i na
Brjan
Brjan
gratuluje - szkoda że 44 wypadło bo radość byłaby większa.
zbigniew g
zbigniew g
Witam
i życzę miłego orazdnia oraz trafnych typowań i wysokich wygranych.
i życzę miłego orazdnia oraz trafnych typowań i wysokich wygranych.
czego Ci z całego serca życzę. Ja dopiero raczkuję w MM i nie wiem co przyniesie mi los.
Pomarszczony
Pomarszczony
....jeżeli będziesz miała życzenie to proszę o @ jest podany w moim profilu.
Pozdrawiam serdecznie{
dusia
Pozdrawiam serdecznie{
dusia
dla każdego udany dzień może znaczyć co innego w zależności od potrzeb choć one są w większości zbliżone dla wszystkich. Dla mnie największą potrzebą jest zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie(sprawność ruchowa) choć przyznać muszę że bez pieniędzy to i o zdrowie trudno zadbać.
zgrywus
zgrywus
Wszystkiego Najlepszego w dniu imienin a w szczególności spełnienia marzeń o wysokiej wygranej
paulo3
paulo3
Dusiu ja nie mogę spacerować nie z lenistwa a z konieczności i to jeszcze 3 tygodnie i stąd ta moja nietypowa prośba
nie mam się czym pochwalić ponieważ efektów brak. a co u Ciebie ?
ameczka
ameczka
nie mam ale możesz do mnie napisać adres poczty e-mailowej znajdziesz w moim profilu ,Dziękuję
ameczka
ameczka
przymierzam się od jutra. Mam teraz taki nie ciekawy czas niedyspozycji po operacji który jeszcze musi potrwać 3 tygodnie i ten czas chciałabym przeznaczyć na "zabawę" w typowania. Zapewne nigdy nie dorównam takim Mistrzom jak:Majpan ,Ulala,Jocia,Dusia i Tobie Iwonko ale jak uczyć się to od najlepszych.
pięknie dziękuję za życzenia. Przyjemnie jest czytać wypowiedzi tej waszej Elity która się lubi i wspiera ,Gratuluję takiej miłej paczki.
krasnalek, ulala, Majpan.
krasnalek, ulala, Majpan.
Majpan z moich krótkich obserwacji wynika ze jesteś tutaj Guru - to Ty tu rozdajesz karty w gronie miłych i sympatycznych pań. Gratuluję i życzę powodzenia
w typowaniach
w typowaniach
witajcie Panowie-miłego dnia wam życzę
zgrywus, zbigniew g ,monet
zgrywus, zbigniew g ,monet
a ja myślałam że życzliwość towarzyszy tu wszystkim a teraz przychylam się do opinii dusi i ulali
siedzę w mapkach i jak sobie "wyczaruje" liczby to je Tobie podam
EstyMy
EstyMy
na razie typuje w realu i to z mizernym skutkiem więc nie chcę się ośmieszać w typowaniach na profilu.
zbigniew g
zbigniew g
widziałam wczorajsze krzysztof c Twoje typowania i jestem pod olbrzymim wrażeniem Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego
..oby szczęście Ciebie nie opuszczało również w typowaniach w realu tego z całego szczęścia Ci życzę Krzysztof c
przepraszam za przejęzyczenie ale miało być - z całego serca Ci życzę
Krzysztof c
Krzysztof c
jesteś przemiły ale ja Ciebie Krzysztofie mogę jedynie "usynowić" ponieważ mam córkę w Twoim wieku. Pozdrawiam Ciebie serdecznie i życzę poznania miłej dziewczyny
Krzysztof c
Krzysztof c
ma chłopaka i mieszka w Niemczech. A Ty Krzysztofie z tą empatią i otwarciem na innych ludzi znajdziesz w krótce wspaniałą dziewczynę czego Ci życzę.
krzysztof c
krzysztof c
jak spotkasz tę która Ciebie zafascynuje będziesz wiedział jak się zachować i co powiedzieć jestem pewna że dasz sobie radę.
krzysztof c
krzysztof c
« PoprzednieKolejne 100 »