Wpisy użytkownika ewa102
Łącznie 916 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 400 766. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
- może słowa piosenki Reny Rolskiej - powiedzą za mnie to co czuję- " ej Piotr,ej Piotr skąd Ty masz te oczy - ej Piotr, ej Piotr tyś mnie zauroczył"
Miło jest nałożyć różowe okulary świat przez nie wygląda bajecznie i żyć się chce - dzięki Serw
Serw uważaj bo po takowych zapewnieniach Czarek znikł a nie chciałabym aby coś takiego stało się też z Tobą bo ....ja tego nie przeżyje mój Ty Adonisie.
Tola jest taka opcja w WESTER UNION na hasło i coś takiego można też nadać z poczty - przekaz na hasło ale upewnij się urzędzie pocztowym.
Panie , Panowie witam wszystkich serdecznie i życzę wysokich wygranych.
Serw - jest prawdziwy. Widzę że większą akceptacje na forum mają kłótnie niż żartobliwe wpisy .Co kto lubi to ma. jak możesz to posłuchaj piosenki
Lary Fabian - Je taime -
Lary Fabian - Je taime -
Serw- słucham dużo piosenek i mam nadzieje że Indila- w utworze Dernire Danse też Ci się spodoba.
Serw a czy taki stary utwór Grażyny Łobaszewskiej - Brzydka ona, brzydki on a taka ładna miłość.....jest Ci znany ?
Serw - " czy mnie jeszcze pamiętasz dowód na to mi daj....."??????
Serwku ja Ciebie też i to mocno - przeczytaj sobie wpis -2402 018 - miłego dnia
Beatko - dzisiaj TS ma sprawić Ci prezent Urodzinowy - Pasko załatw ten prezent po znajomości dla Beatki29
Czarek jak to jest tak duża Kasiora to koniecznie idź z obstawą.
damian1983 - od śmierci nie chronią ale pomagają spełniać marzenia dlatego ten kufereczek każdemu się marzy.
Serwku - z pewną grupą znajomych z czatu pozdrawiam się z życzliwości ale uczuciem darzę tylko Ciebie.
Serw- e maile czytam i odpisuje na nie .Wysłałam do Ciebie wczoraj ich 4.
Serwku- cenię sobie ludzi z poczuciem humoru i za chwilę wyślę e-maile jeszcze raz.
Serw a Ty myślałeś że ja tylko czytaty a nie pisaty a jednak wysyłałam wczoraj ale dlaczego nie przeszły ????
Monet to tylko żarty ale jeżeli przekroczyliśmy granice smaku to sory więcej tego typu wpisów nie będzie.
Ulala- mam nadzieje że zrobiłaś dobry użytek z tych podanych liczb
Serw bez Ciebie jest smutno i źle. Przytul, uściśnij, pocałuj......
Serw - tylko co tu jest większe szczęście czy wyobraźnia ale widocznie u Ciebie wszystkiego pod dostatkiem.
Majpan-
to wspaniale bardzo się cieszę i gratuluję intuicji oraz wygranych.
Co przewidujesz na dzisiaj mam na myśli jakieś pewniaczki ?
to wspaniale bardzo się cieszę i gratuluję intuicji oraz wygranych.
Co przewidujesz na dzisiaj mam na myśli jakieś pewniaczki ?
Serw jesteś mistrzem w chwaleniu się z wygranych ale ja Ci już pisałam że to co piszesz jest jedną z prawd- g...o prawda. Więc przestań wypisywać pierdoły bo nikogo tu nie interesuje Twoja wybujała wyobraźnia. Co Ty pijesz lub zażywasz że takie bzdety wypisujesz .Musisz być wyjątkowo nieszczęśliwym człowiekiem skoro w ten sposób dwa razy w ciągu dnia się dowartościowujesz.
Panowie- Monet, Pasko, Emeryt, Torsan, Zgrywus, Bolek31, Krzysio
Majpan przecież wiesz że tylko Ty podajesz typy na długo przed losowaniem i starasz się innym doradzić więc olej to ciepłym m....m i rób swoje. Gratuluję wytypowania na 14- liczb 62, 63, 58,59, 21, 71,
nirwana - podaj typy tak jak to robi Jocia i Majpan a nie tylko krytykuj .