Wpisy 2 399 628 – 2 399 727
27 lipca 2015 00:02 → 27 lipca 2015 09:24, 100 wpisów
ja sie powtarzam
1,3,4,9,10,20,30,33,68,77 jutro poleci na 10-losowan bez kombinowania a co tam
1,3,4,9,10,20,30,33,68,77 jutro poleci na 10-losowan bez kombinowania a co tam
kto wie co tam w bebnie piszczy powodzenia
Dobranoc
Dziś o 21-wszej padły ładne numerkiNa 6 zakładów miałem 5x 4/10
krasnalek ..
Faral40 ..
ja nie śpię bo teraz jest fajnie
i nie jest gorąco o tej godzinie ...
Faral40 ..
ja nie śpię bo teraz jest fajnie
i nie jest gorąco o tej godzinie ...
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150723/PARKOWANIENACHAMA/150729856
Faral to moje fotki
Faral to moje fotki
to u nas norma dziś będzie rano nowa bo znowu wysłałam
a jak będę wracać z pracy to znowu coś upoluje
a jak będę wracać z pracy to znowu coś upoluje
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150529/PARKOWANIENACHAMA/150529571
a to robił syn
a to robił syn
widać trochę zieleni
w nie których miejscach te cembały wycieły zieleń ohyda
w nie których miejscach te cembały wycieły zieleń ohyda
Widzę że nocką ze trzy japy skoczyły na Księciunia.
Jaka siła w jedności.
Jaka siła w jedności.
Oby liczby były też zrodzone z tej "jedności" no i w końcu trafne.
Panie MasterZ zupełne pudło.
No ale rozumiem tą "Solidarność"
To takie Polskie.
No ale rozumiem tą "Solidarność"
To takie Polskie.
witam
wczoraj 5/8,4/10,3/7 wpadlo
KrasnalKa
zdjęcia zdjęciami, bywają różne style "parkowania" i rozumiem - czasem należy się jakaś kara - to, prawie, bez dyskusji, w temacie, można przyjąć za pewnik...
Jednak - te dachowanie / blokowało miejsce n.a. p.a.r.k.i.n.g.u/ uważasz za normalny sposób współżycia społecznego ? każdy niech wymierza sprawiedliwość, po swojemu ?
zdjęcia zdjęciami, bywają różne style "parkowania" i rozumiem - czasem należy się jakaś kara - to, prawie, bez dyskusji, w temacie, można przyjąć za pewnik...
Jednak - te dachowanie / blokowało miejsce n.a. p.a.r.k.i.n.g.u/ uważasz za normalny sposób współżycia społecznego ? każdy niech wymierza sprawiedliwość, po swojemu ?
oj tam oj tam parkowanie nie ma to jak foty mistrzow na str www.swietekrowy.pl to tak na marginesie a co do liczb na dziś :
Pewniak MM 59
Parka MM 26,36
Trójka MM 38,44,63
Piątka MM 45,36,01,80,77
Dziesiątka MM 09,15,19,24,27,
55,58,66,69,74
Zatypowane o godz. 22:47
Pewniak MM 59
Parka MM 26,36
Trójka MM 38,44,63
Piątka MM 45,36,01,80,77
Dziesiątka MM 09,15,19,24,27,
55,58,66,69,74
Zatypowane o godz. 22:47
witam -ekstra pensja dała 80 zetamiołem 23,27,29,35 i dodatk.4 ---3/5 z plusem ,szkoda psionkrew że zamiast 13 dałem 3 ale dobre i to chociaż weekend nie jest do tyłu
Hartge siemasz
wszystkie zbiory 1-35 takie same, czy wysyłasz z trafiła, i wszystkie - 1-2-3-4 ?
wszystkie zbiory 1-35 takie same, czy wysyłasz z trafiła, i wszystkie - 1-2-3-4 ?
Robal sam dobieram i skreślam to jest taki mini system te same 1-35 ale obstawione wszystkie 1-4 20 zł wychodzi za ten zakład
Robal nie ma łatwo ani lekko ale kto nie próbuje nie daje sobie szansy
Hartge
aha - wicie rozumicie - kiedy rypniesz wszystkie pięć nie będzie ewentualnego
panie Krzysiuniu -
hihi oki, ale proszę napisać - 1. współdzielenie było, czy 2. nie zdążył się pan wylogować ?
aha - wicie rozumicie - kiedy rypniesz wszystkie pięć nie będzie ewentualnego
panie Krzysiuniu -
hihi oki, ale proszę napisać - 1. współdzielenie było, czy 2. nie zdążył się pan wylogować ?
Robal otóż to jak trafię 5 albo przynajmniej 4 no to jestem dobry
Robal przy 2 i 3 i tak się jest na plusie a przy 1 strata jaką właśnie odnotowałem wczoraj
R_36 ..skąd wiesz ..gdzie wiesz zauwazyc ..ze nie zdązyłem wylogowania ...i hmm ...czyli mam dwie PC tam i tam
szkoda psionkrew oby dzisiaj siadło \coś grubszego ,czego i wam gracze życze
Hartge
tak ludziska kombinowali też i w tsn
w jokerze - już zostali wydudkani z tej możliwości
dwu-losowaniowe, będę się upierał, to, owszem - czasem dające pewne możliwości i nagrody pocieszenia, ale - trudne gry...
tak ludziska kombinowali też i w tsn
w jokerze - już zostali wydudkani z tej możliwości
dwu-losowaniowe, będę się upierał, to, owszem - czasem dające pewne możliwości i nagrody pocieszenia, ale - trudne gry...
3131
31 multi 31,31,31,31,31,x,x,x,x,x,x,x,x,x
3131 proszę grać
proszę pisać
31 multi 31,31,31,31,31,x,x,x,x,x,x,x,x,x
3131 proszę grać
proszę pisać
Krzysio
Ja tam nie wiem - kamerkę miałem wyłączoną, ale czasem widać, jak ktoś - w nie swoich butach chodzi, albo nie zdąży zmienić sukienki - i jakoś tak t e n tam wpis, to nie Twój...
Ja tam nie wiem - kamerkę miałem wyłączoną, ale czasem widać, jak ktoś - w nie swoich butach chodzi, albo nie zdąży zmienić sukienki - i jakoś tak t e n tam wpis, to nie Twój...
Robal trudność dotyczy wszystkich gier nie ma pewności na główną to tylko złudzenie że jest się blisko zauważ puszczając 1 zakład to kropla w morzu milionowych kombinacji
Robal raczej już wysyłając można być na 99.9 % pewnym że ma się pusty kupon/zakład
Hartge
zgoda, jednak różnica między grą, a loterią, między 1,25 a 5 zeta, i między < bańki, a ok 18 baniek - to w sumie robi różnice kosmiczne
zgoda, jednak różnica między grą, a loterią, między 1,25 a 5 zeta, i między < bańki, a ok 18 baniek - to w sumie robi różnice kosmiczne
Robal gdy nastąpi skończoność kombinacji można być pewnym że ktoś trafi coś grubego co tez nie zawsze praktycznie jest możliwe