Wpisy 2 395 615 – 2 395 714
23 lipca 2015 00:02 → 23 lipca 2015 09:19, 100 wpisów
moj mlodszy brat idzie na powaznego bankowca, to mi powie gdzie to inwestowac te wszystkie miliony przyszle
masarz to nie pewna przyszłość mało jest ludzi którzy z tego korzystają, a przynajmniej w małych mieścinach to się nie uda
w gdansku, nie no masaz odpada, duzo tego i pewnie mafia by przejela moj skromny lokal
moze ktos podpatrzec i skopiowac biznes, da lepsze warunki i wypadam z gry
bredzisz, martwisz się na zapas, z takim podejściem do sprawy nigdy w życiu niczego się nie dorobisz, życie to ryzyko życie to hazard
nie mam presji, zycie jest krotkie, najlepsze juz za mna, jak sie czyms zajme
to mi zycie szybiej zleci, wiec jaki sens cos robic
to mi zycie szybiej zleci, wiec jaki sens cos robic
dzieci nie planuje, o nikogo nie musze sie martwic sam sobie sterem i zeglarzem
robie to co chce, 40 to ok, ile mi zostalo 25 wiosenek w formie?
robie to co chce, 40 to ok, ile mi zostalo 25 wiosenek w formie?
no chyba ze bedzie ta rosyjska pigula mlodosci, moze sie jeszcze na to zalapie
przewiozlem sie juz 40 lat, zero wysilku i zmartwien, prawie mi to starcza
wiesz co chciałabym mieć takie życie takie jak mówisz, ale czasu nie cofnę. a Ty skoro chcesz mieć więcej kasiorki to musisz się bardziej postarać o przyszłość (starość) bo nikt o Ciebie nie zadba i się nie upomni to ten minus braku rodziny i bycia singlem
zaraz przyjdzie z pracy moja panna, ale seks dzis nie, spac mi sie chce
Lucynka ale nie peniaj jak bedziesz w gdansku to styka, mam nadzieje ze jestes ladna panienka
ta moja dziewka nie jestem zadowolony z niej i niedlugo pojdzie na swoje nowe m
bede znow wolny i do wziecia
bede znow wolny i do wziecia
nie będę, o mnie się nie martw grunt żebyś to Ty był na miarę za niedługo dodam zdjęcie może będziesz miał okazje zobaczyć
czytasz w moich myslach wlasnie mialem pytac o fotke, daj daj zakocham sie
czarodzieja nie chcesz? wiesz jako ja moge robic kase w multi kazdego dnia? geez
przyjedz kiedys do gdanska na weekend , pojdziemy na molo i Cie przenocuje no problemo
o tak 21 lat to jest panienka w odpowiednim wieku dla mnie, w sam raz na niejeden raz
oszczedzaj sie tam dla mnie, zadnej pierwszej bazy, zadnej drugiej bazy oj nie
i kolanka razem
i kolanka razem
a tak odnośnie kaski to jakbym miała to kupiłabym stary pałac z folwarkiem i hodowała konie
do gdańska nie przyjadę, nie zakrzątaj sobie mną głowy
do gdańska nie przyjadę, nie zakrzątaj sobie mną głowy
ale ja mam stary domek na wsi na mazurach, to starczy tam pojedziemy
koni nie mam tylko swojego, dobry rumak ogier, polish stalion
koni nie mam tylko swojego, dobry rumak ogier, polish stalion
zwariowany jesteś
ja od lat mam rodzinę gotuje piorę i nie widzę ratunku dla mnie, myślisz że mógłbyś mnie wyzwolić z tego?
jesteś rozwodnikiem?
ja od lat mam rodzinę gotuje piorę i nie widzę ratunku dla mnie, myślisz że mógłbyś mnie wyzwolić z tego?
jesteś rozwodnikiem?
wolisz jechac bmka compact czy audi tt? ja wole audi bo naped na przod i bezpieka
dzieci nie problem, oddasz do okienka zycia, siostry zakonne sie zajmo
bedziemy tylko my
bedziemy tylko my
no wiesz z samochodami to nie mam ulubionych, lubię starocie
za późno na okienko
za późno na okienko
no rozwodnikiem bo mnie jedna zbalamucila i sie oswiadczyla
a czemu odeszla ? bo to zla kobieta byla
a czemu odeszla ? bo to zla kobieta byla
ale spotkalem jo kiedys i mowila ze to byl blad i zawsze bede jej miloscia zycia
dobre i to nie
dobre i to nie
ma muzina z nigerii i mowi ze on nie chce seksu za czesto a ja to wogle jakis dziwny bo ciagle chcialem
cudze chwalicie swego nie znacie, znacie, no coz jej strata, niech jej muzin lekki bedzie
myślę że Ty i ja to różnica wieku nie byłaby przeszkodą ale styl życia
jaka roznica, 40 latek wiesz jaki ja jestem mlody, jak 15 lat, a jakie mam dobre koksy i mlody wyglad, nie widze problemu, szukam 20 stki wlasnie
szkoda tylko ze daleko mieszkasz, nie mozna spontanicznie sie spotkac jutro
ognisty brunet ciemne oczy i ladnie opalony, tak 117 kilo same miesnie
trenuje bo moze kliczko da mi szanse albo najman
trenuje bo moze kliczko da mi szanse albo najman
ale mnie nie interesuje hulaszcze życie, takie wiesz bez zobowiązań, żyć aby żyć no wiesz jakbyś był bliżej to takie spontaniczne spotkanie nie wykluczone
jak chodzilem do przedszkola to jedna sprzataczka tam zwariowala i musieli ja trzymac daleko, bo bali sie ze mnie porwie i chciala mnie wynajac na lato jako swojego dzieciaka beka nie
o tak szczupla i wysoka, bardzo to na mnie dziala, szczuplosc i zgrabnosc kobiecego ciala szok
a ja słabość do piwnych oczów bogatej osobowości i musi mieć ciało, chudzielce odpadają
Torsan dobrze mi tu wśród trzydziestek czterdziestek i starszych odpowiada mi towarzystwo. z rówieśnikami nie mam wspólnych tematów
uciekam juz, bo od siedzenia w nocy zmary wychodza, bedziemy w kontakcie
pusc tam fotke Barbie girl, co ma byc to bedzie nie pojdziesz z tym po koledzie
roznie sie ludzie znajdujo, laczy ich wspolna pasja, multi i seks a to juz duzo
kiss
pusc tam fotke Barbie girl, co ma byc to bedzie nie pojdziesz z tym po koledzie
roznie sie ludzie znajdujo, laczy ich wspolna pasja, multi i seks a to juz duzo
kiss
wizard a z rozumem? ładna buzia to nie zawsze w pełni rozwinięty umysł
ladna buzia to juz polowa sukcesu, widze po sobie ze to idzie w parze
siemano,
o ile wzrok mnie nie myli - za Nami - dwanaście losowań kaskady b e z głównej wygranej, czy Ktoś z Was, w jakiś sposób, kieruje się tego typu danymi ?
Tzn - prędzej, czy później, jednak, w końcu musi paść, więc, dopiero, w którymś tam momencie, b e z padnięcia głównej /nieomal podobnie, jak w kumulowanym lotto / dopiero - "po którejś kolejce" - wchodzi do gry ?
o ile wzrok mnie nie myli - za Nami - dwanaście losowań kaskady b e z głównej wygranej, czy Ktoś z Was, w jakiś sposób, kieruje się tego typu danymi ?
Tzn - prędzej, czy później, jednak, w końcu musi paść, więc, dopiero, w którymś tam momencie, b e z padnięcia głównej /nieomal podobnie, jak w kumulowanym lotto / dopiero - "po którejś kolejce" - wchodzi do gry ?
bajdełej - w tej e-loterii - ciekawe są także ilości zakładów zawieranych dla -
- poszczególnych dni tygodnia ...
- poszczególnych dni tygodnia ...
siemano panowie - kondi Monet tudzież
oj - jasne niekoniecznie na "robaczym", ale w populacji wszystkich wysłanych - j e d n a k , w końcu, m u s i paść i będę się przy tym upierał
oj - jasne niekoniecznie na "robaczym", ale w populacji wszystkich wysłanych - j e d n a k , w końcu, m u s i paść i będę się przy tym upierał
Ja teraz piję ozonowaną wode.
Ozonatora kupił i wszystko teraz ozonuje
Ozonatora kupił i wszystko teraz ozonuje
Monet
dzięks, ale ja to tam chlupię wodociągową kranówę, i nie napiszę skąd czerpaną, coby chłodniejsza była
hehe, z takim "wszystkim", Brachu, to też miałem taką fazę, na gomasienie
kilka dni temu wspomniałeś o skromnym, smutnym, zapomnianym, szczęśliwie ocalałym j e d n y m okienku na pukonie i skromnej staweczce - zazwyczaj taką kwotą, na losowanie, pociskasz ?
dzięks, ale ja to tam chlupię wodociągową kranówę, i nie napiszę skąd czerpaną, coby chłodniejsza była
hehe, z takim "wszystkim", Brachu, to też miałem taką fazę, na gomasienie
kilka dni temu wspomniałeś o skromnym, smutnym, zapomnianym, szczęśliwie ocalałym j e d n y m okienku na pukonie i skromnej staweczce - zazwyczaj taką kwotą, na losowanie, pociskasz ?
Robal>>> przeważnie gram 20 na losowanie
I przewaznie 3-4 kupony.
I przewaznie 3-4 kupony.
MOnet
^^ - na losowanie - ? - niezależnie od tego, co w danym dniu, i godzinie, w ofercie ?
czy, w tym momencie, piszesz tylko o mm ?
^^ - na losowanie - ? - niezależnie od tego, co w danym dniu, i godzinie, w ofercie ?
czy, w tym momencie, piszesz tylko o mm ?
hodziło o szalenstwa z liczbami...a jak robal mowi, że ma poleciec to moze zagram
no i interneto mi zerwało
no i interneto mi zerwało
Robal>> tylko MM Lotto -zależy jak kumulacja moją wyobraźnie podkręci.
na 49'S często dużo wiecej idzie.
Ale i zwroty inne
na 49'S często dużo wiecej idzie.
Ale i zwroty inne