Wpisy użytkownika daro1992
Łącznie 126 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 319 705. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
ja dziś 5/5 oczywiscie swoje cyferki;] ale zeby wygrac to trzeba zainwestowac , ja dzis 30 zł dałem
włsnie padło by cos w małopolsce albo na podkarpaciu bo tam bardzo rzadko wygrane sie trafiają.
pytam czy warto coś obstawić na 7/7 czy 8/8, bo jak ktoś często gra to ma tam jakieś spostrzerzenia
z tych 120zł to by obstawił 8/8 na 20 losowań , 40 zł a wygrac mozna wiele
nom można tak, w keno wystarczy obstawić 123456 i zawsze cos dobrego ustrzelisz bo w tych 15 losowaniach zdarzają sie takie co wypadają własnie takie liczby po kolei.
grałem we wszystkie gry i tak: joker i kaskada to wielkie G****O, nic tam nie zależy od Ciebie, narazie to w kaskadzie wygralem góra 8 zł;p, lotto w lutym trafiłem 4 a tak pozatym to 3 i nic więcej, mini lotto to jest jeszcze fajna gra i warto w nia grac systemem( niedawno wygrałem cos kolo 260 zł za 3 trafione liczby), w keno zaczynam dopiero grac i juz pierwsza wygrana;D
panoramix
oczywiscie ze wydajemy wiecej ale zauważ że każdy grajacy chce wygrac głowna wygraną i jezeli mu sie uda to jest na duzym plusie.
oczywiscie ze wydajemy wiecej ale zauważ że każdy grajacy chce wygrac głowna wygraną i jezeli mu sie uda to jest na duzym plusie.
nie za ten ciąg. dałem: 2,5,7,53,60 na 15 losowań i trafiło się w 14 losowaniu;D
hehe;]ja też w końcu po coś żyjemy, ja tam lubię żyłkę hazardu.
gram w gry lotto od roku i przesralem cos koło 4000zł a wygrałem z niecały 1000zł;P ale co się nie robi dla najwiekszej wygranej;D
mozna gdybać i pasować ale to jest gra losowa także kuleczki nie muszą sie trzymac naszych systemów;p
fabik nigdy nie gram systemem w MM i Keno , w inne gry bardzo rzadko na ChT
angierski tylko ja w keno zagrałem za 30zł na 15 losowań a 5 liczb trafiło się w 14 losowaniu;D
trisetum
tylko 120 zł, we wszystkich losowaniach miałem 2/5 prawie ale zeby 3/5 to sie nie trafiło;D
tylko 120 zł, we wszystkich losowaniach miałem 2/5 prawie ale zeby 3/5 to sie nie trafiło;D
na chT w keno nie ma co grac bo liczby komputer losuje ze wszystkich dziesiatek, a przewaznie liczby które wypadją to 1,2,3,4,5,6 i tak z każdej dziesiatki.
angierski
tutaj masz rację jezeli grasz w MM lub keno to nigdy na 1 losowanie.
tutaj masz rację jezeli grasz w MM lub keno to nigdy na 1 losowanie.
jeżeli ts kieruje losowaniami to nie ma sensu grać w żadne gry losowe, jezeli oni manipuluja wynikami to prawdopodobienstwo wygranej w toka to nie 1;14 mil tylko 1: 30 mil;p
fabik ja nie mówię tylko 8/8 i 9/9, wystarczy ze trafisz 6/8 i 7/9 i sie oplaca a nawet bardzo, a jak ci mówię powtórzenia sa non stop .
a ja za grubą kasę kupie sobie to:
http://www.volvocars.com/pl/all-cars/volvo-s60/Pages/default.aspx
http://www.volvocars.com/pl/all-cars/volvo-s60/Pages/default.aspx
zagrałem godzinke temu w keno 9/9 na 15 losowań , a wygralem 16 zł;/ tylko raz 6/9.
nie no nie ma co mówić, na nasze prezenterki zawsze miło popatrzeć;]
mój jedyny zakład na chT :2,4,16,29,35,46 a wylosowano 1,4,15,28,29,45 I tak mam prawie co kilka tygodni;{
jak grałem sam ,a gram w gry lotto od roku ciupłem dwie 4 w lotto, 5/5 w keno i systemem na 7 liczb 3/5 w mini, to te wieksze wygrane
narazie zainwestowalem 40 zł, zobaczymy czy sie bedzie opłacac
grałem we wszystkie gry lotto, ale najgorsza to joker, tam nie idzie wygrać a zakład 2.50zł omg
ja zaraz jade cos puścić, wkoncu dziś 7 melonów, tylko myśle sobie ze ta kumulacja troche sie przeciagnie i bedzie coś koło 25 melonów(ostatnio brak duzej kumulacji)
nom a to ze computer wyberze twoje 4 magiczne liczby to jakiś kosmos;d
ja od poczatku roku zaprzestałem MM a przerzucilem sie na keno, ale tez bez fajerwerków
ta kumulacja jeszcze troszku pociągnie także spokojnie, 25 melonów albo i więcej. nie było o poczatku roku ale kiedys musi być;d
ostanio byłem blisko 4 no ale 3 była i dzis pusciłem 6 zakładów z plusem. i co same dwójki, ale co by nie patrzec to liczby miałem dobre bo w lotto i plusie było by 5/6.
a ja trafiłem trojeczkę w lotto i trójeczke w lotto plus + 10 zł za dzisiejszą bitwę morską.
kurcze niwiele brakło do czwórki i niewiele do drugiej trójki w lotto, ach te kobinacje tych samych cyfr;
tylko od marca coś mi nie idzie w minilotto;/ nie moge nawet 2 liczb ustrzelić;/
hehe drugi raz z rzędu trójeczka w lotto i lotto plus jednoczesnie;
« PoprzednieKolejne 100 »