Wpisy użytkownika danteV
Łącznie 1 361 wpisów w archiwum, pokazane od nr 94 650. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Moje pytanie brzmiało "kogo", a nie "czy mnie"?
Druga klasa podstawówki się kłania.
Ps. Pytanie było skierowane do Pasko, więc po co się pocisz?
Druga klasa podstawówki się kłania.
Ps. Pytanie było skierowane do Pasko, więc po co się pocisz?
Kiedy tak sobie patrzę na otaczającą rzeczywistość, to mi przychodzi do głowy myśl, że wczoraj było ch*jowo, dziś jest ch*jowo i jutro też będzie ch*jowo. Czyżby wreszcie, kurna, długo oczekiwana stabilizacja?
Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu w organiźmie.
Miłość jest jak kac. Albo wyleczysz ją czasem, albo alkoholem.
Cóż może być piękniejszego od spaceru na świeżym powietrzu w piękny pogodny dzień? Wieczór w zadymionym barze nad butelką wódki.
Myj zęby pastą Colgate, a będziesz je miał jak bóbr.
- Takie mocne?
- Nie, dwa.
Absurdalność daje się wyrazić tylko za pomocą humoru
Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości.
Celem demokracji jest powszechna przeciętność.
Być pobitym to jeszcze nic, ważne jest, przez kogo.
Człowiek czynu zawsze wygląda niestosownie pomiędzy gadułami.
Dobre życie przypada w udziale tym, którzy się o nie starają.
Mnie okradają dokładnie tak samo jak innych, lecz to dobry znak i pokazuje, że jest co kraść.
Są tylko dwa powody do zmartwień: albo jesteś zdrów albo chory.
Jeśliś zdrów, to nie ma się o co martwić.
Jeśliś chory, są dwa powody do zmartwień: albo wyzdrowiejesz albo umrzesz.
Jeśli wyzdrowiejesz, to nie ma się o co martwić.
Jeśli umrzesz, to są tylko dwa powody do zmartwień: albo pójdziesz do
piekła, albo pójdziesz do nieba.
Jeśli trafisz do nieba, nie ma się o co martwić.
Jeśli trafisz do piekła, to będziesz tak zajęty witaniem się z kumplami, że
nie będziesz miał czasu żeby się martwić.
Więc po cholerę się martwić???
Piwo - jaki to wspaniały wynalazek! Koło oczywiście też, ale koło z czipsami to jednak nie to.
Bohater powinien być tylko jeden. Jeśli bohaterów jest wielu to się nazywają chuligani.
Kluczyki do Mercedesa pasują i do serca kobiety.
Twój uśmiech wywołuje u mnie podejrzliwość...
- Twoja podejrzliwość wywołuje u mnie uśmiech.....
Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu w organiźmie.
Miłość jest jak kac. Albo wyleczysz ją czasem, albo alkoholem.
Cóż może być piękniejszego od spaceru na świeżym powietrzu w piękny pogodny dzień? Wieczór w zadymionym barze nad butelką wódki.
Myj zęby pastą Colgate, a będziesz je miał jak bóbr.
- Takie mocne?
- Nie, dwa.
Absurdalność daje się wyrazić tylko za pomocą humoru
Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości.
Celem demokracji jest powszechna przeciętność.
Być pobitym to jeszcze nic, ważne jest, przez kogo.
Człowiek czynu zawsze wygląda niestosownie pomiędzy gadułami.
Dobre życie przypada w udziale tym, którzy się o nie starają.
Mnie okradają dokładnie tak samo jak innych, lecz to dobry znak i pokazuje, że jest co kraść.
Są tylko dwa powody do zmartwień: albo jesteś zdrów albo chory.
Jeśliś zdrów, to nie ma się o co martwić.
Jeśliś chory, są dwa powody do zmartwień: albo wyzdrowiejesz albo umrzesz.
Jeśli wyzdrowiejesz, to nie ma się o co martwić.
Jeśli umrzesz, to są tylko dwa powody do zmartwień: albo pójdziesz do
piekła, albo pójdziesz do nieba.
Jeśli trafisz do nieba, nie ma się o co martwić.
Jeśli trafisz do piekła, to będziesz tak zajęty witaniem się z kumplami, że
nie będziesz miał czasu żeby się martwić.
Więc po cholerę się martwić???
Piwo - jaki to wspaniały wynalazek! Koło oczywiście też, ale koło z czipsami to jednak nie to.
Bohater powinien być tylko jeden. Jeśli bohaterów jest wielu to się nazywają chuligani.
Kluczyki do Mercedesa pasują i do serca kobiety.
Twój uśmiech wywołuje u mnie podejrzliwość...
- Twoja podejrzliwość wywołuje u mnie uśmiech.....
- (Z rozmowy telefonicznej) "Dzwonie w imieniu syna. Chce podjąć prace, ale nie ma doświadczenia, bo to absolwent. Taki świeży łeb do ukształtowania."
- Podczas wykonywania obowiązków pełnomocnika zdobyłam wiedzę z zakresu ekonomii umożliwiającą samodzielne prowadzenie malej księgowości i jazdę samochodem.
- Sądze, że moje doświadczenia zawodowe (...) wynikające z: (...) [zdanie 11-krotnie złożone, zajmujące 17 wierszy] (...) oraz zdobyte na ww. drodze umiejętności dadzą się również przeląc na inny charakter obowiązków służbowych w Waszej firmie.
Niedźwiedź z wilkiem spotkali się w lesie. Niedźwiedź:
- A ty co taki rozradowany skaczesz po lesie?
- Bo wiesz, tam na polance, lisica utknęła w rozgałęzionym pniu drzewa. To zasunąłem jej drąga raz i drugi...
- O! To pójdę i ja! Też zasunę...
Minęła godzina, znów się spotykają:
- No i jak tam, misiu, zasunąłeś?
- Ty wiesz, żadnego drąga na polanie nie znalazłem, to jej całą dupę szyszek napchałem...
- A ty co taki rozradowany skaczesz po lesie?
- Bo wiesz, tam na polance, lisica utknęła w rozgałęzionym pniu drzewa. To zasunąłem jej drąga raz i drugi...
- O! To pójdę i ja! Też zasunę...
Minęła godzina, znów się spotykają:
- No i jak tam, misiu, zasunąłeś?
- Ty wiesz, żadnego drąga na polanie nie znalazłem, to jej całą dupę szyszek napchałem...
Stwierdzam, że to lepsze do podawania typów, do czego ta strona została stworzona. Nie trzeba myśleć, tylko kopiować z netu.
Jutro będą wykłady o wibratorach! Dwa dni i będę vip-em!
:)
Pozdrawiam
Jutro będą wykłady o wibratorach! Dwa dni i będę vip-em!
:)
Pozdrawiam
Brunetka kupiła sobie nowy samochód. Wsiada i mówi:
- Chyba są źle ustawione lusterka.
Nie widzę siebie, tylko jakieś samochody.
- Chyba są źle ustawione lusterka.
Nie widzę siebie, tylko jakieś samochody.
Wiecie jaka jest różnica między Yeti a mądrą brunetką ???
- Yeti istnieje :)
- Yeti istnieje :)
Na chodniku stoi brunetka i blondynka, nagle blondynka pokazując
na leżącego na ziemi gołębia mówi do koleżanki patrz zdechły gołąb,
a brunetka patrzy w niebo i pyta się gdzie ?
na leżącego na ziemi gołębia mówi do koleżanki patrz zdechły gołąb,
a brunetka patrzy w niebo i pyta się gdzie ?
Jak nazywa się zjawisko farbowania włosów brunetki na jasny kolor?
- Sztuczna Inteligencja.
- Sztuczna Inteligencja.
Jaka jest idealna brunetka ?
- Metr wzrostu, bez zębów i płaska głowa do postawienia kufla z piwem.
- Metr wzrostu, bez zębów i płaska głowa do postawienia kufla z piwem.
W pewnym mieście wynaleziono maszynę do wykrywania kłamstw.
Siada ruda:
- Myślę że jestem mądra ...
Zabiło ją.
Siada blondynka:
- Myślę że jestem zgrabna ...
Zabiło ją.
Siada brunetka:
- Myślę..
Zabiło ją.
Siada ruda:
- Myślę że jestem mądra ...
Zabiło ją.
Siada blondynka:
- Myślę że jestem zgrabna ...
Zabiło ją.
Siada brunetka:
- Myślę..
Zabiło ją.
- Dlaczego brunetka nie była zadowolona ze swej podróży do Londynu?
- Dowiedziała się, że Big Ben to tylko zegar.
- Dowiedziała się, że Big Ben to tylko zegar.
Brunetka idzie ulicą ze świnią pod pachą. Przechodzień pyta: - Skąd to masz ? Świnia odpowiada: - Wygrałam na loterii.
"królowa" przestała rządzić i już ją to boli.
"królowej" nie przeszkadzało jak pisała:
"haha" "hehe" "co słychać" "co jadłaś" "hej" "haj" "witaj" "żegnaj" "menda" "co piłaś" "byłaś siku"
To były merytoryczne wpisy!!!!
"królowej" nie przeszkadzało jak pisała:
"haha" "hehe" "co słychać" "co jadłaś" "hej" "haj" "witaj" "żegnaj" "menda" "co piłaś" "byłaś siku"
To były merytoryczne wpisy!!!!
"Ja tu nigdy nie rządziłam"
Dziwne że wiesz o kogo chodzi....hmmmm
Ale nie podniecaj się, słowo "królowa" było w cudzysłowie :)
Dziwne że wiesz o kogo chodzi....hmmmm
Ale nie podniecaj się, słowo "królowa" było w cudzysłowie :)
13max33 > "królowa" na tym czacie często pisała sama ze sobą. Niech to Ci też da do myślenia :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"królowa" > całą noc siedziałaś w necie i szukałaś jaki masz kolor włosów? Czy Ci koleżanka podpowiedziała? Napisz jeszcze coś merytorycznego!
mag.. > jedno słowo to faktycznie rozmowa (z takimi). Kurde - wykład jak cholera.
Znowu zaczynasz gadać sama ze sobą :)
Znowu zaczynasz gadać sama ze sobą :)
vento > wczoraj nie mogłem więc dzisiaj ci odpisze.
Zbłaźniłeś się na forum, to chociaż tu na czacie "miej jaja".
Zbłaźniłeś się na forum, to chociaż tu na czacie "miej jaja".
"królowa" wczoraj napisała do 13max33 : "Pasko,a Ty czytasz i nie grzmisz"
Więc Pasko grzmi, wybuchaj i rzucaj we wszystkich co z "królową" się nie zgadzają kamieniami. Tylko "królowa" ma tutaj rację i tylko z "królową" można tutaj rozmawiać. Jak rozmawiasz z kimś innym to zaraz pojawia się "królowa" i zaczyna się wtrącać. Bo jest to portal społecznościowy "królowej".
Więc grzmij Pasko, grzmij!
Więc Pasko grzmi, wybuchaj i rzucaj we wszystkich co z "królową" się nie zgadzają kamieniami. Tylko "królowa" ma tutaj rację i tylko z "królową" można tutaj rozmawiać. Jak rozmawiasz z kimś innym to zaraz pojawia się "królowa" i zaczyna się wtrącać. Bo jest to portal społecznościowy "królowej".
Więc grzmij Pasko, grzmij!
vento > wbij sobie do tej swojej pustej makówy, że zawsze miałem odwagę pisać pod swoim nickiem nawet do takich durni jak ty. Więc nie snuj kolejnych teorii spiskowych bo nie jestem Marią Konopnicką, Stefanem Żeromskim, Dodą ani Januszem Palikotem.
Pochwal się jutro swojemu psychiatrze, że zaczynasz widywać kogoś kogo nie ma. Na pewno coś poradzi.
A teraz zabaw się śmigiełkiem i idź dzieciaku spać - sio!
Pochwal się jutro swojemu psychiatrze, że zaczynasz widywać kogoś kogo nie ma. Na pewno coś poradzi.
A teraz zabaw się śmigiełkiem i idź dzieciaku spać - sio!
Pasko zmienił się w koguta. Na forum dyskutuje z kogutem, a na to wszystko wchodzi madzia77 i pisze że wyzywam Pasko.
Mnie już tu nic nie zdziwi.
Mnie już tu nic nie zdziwi.
No i nie mogę ci kogut odpisać. Bo normalnie bym chciał - to nie zrozumiesz. A nie normalnie (po twojemu) - nie mogę.
Ja o chlebie, ty o niebie. Ze względu na twoją trudną sytuację finansową - wybaczam.
Ja o chlebie, ty o niebie. Ze względu na twoją trudną sytuację finansową - wybaczam.
Witam. Jeszcze dwa dni temu wszyscy pisaliście, że edi8 wszystkich na czacie tylko obraża.
Wchodzę rano i co widzę. Zapchlony krakowski bankrut i pajac kulfon19 dalej się produkuje do mojej osoby.
Ponieważ z bankrutem już nikt nie chce gadać, nawet rodzina, to ten alkoholik zaczyna już rozmawiać z kieliszkiem w ręku z lustrem. Do tego się menda nie myje, bo jak wczoraj sam przyznał, jest bardzo zapchlony.
Współczuje. Coś do mnie piałeś, że nie podaje tutaj swoich typów, a ty tak bardzo chcesz odrobić dług który porobiłeś u sąsiadów. Zacznij kulfon19 grać odwrotność swoich typów, sukces gwarantowany. Nie dziękuj. Jak będę w Krakowie, umyjesz mój samochód i będzie ok. Nara
Wchodzę rano i co widzę. Zapchlony krakowski bankrut i pajac kulfon19 dalej się produkuje do mojej osoby.
Ponieważ z bankrutem już nikt nie chce gadać, nawet rodzina, to ten alkoholik zaczyna już rozmawiać z kieliszkiem w ręku z lustrem. Do tego się menda nie myje, bo jak wczoraj sam przyznał, jest bardzo zapchlony.
Współczuje. Coś do mnie piałeś, że nie podaje tutaj swoich typów, a ty tak bardzo chcesz odrobić dług który porobiłeś u sąsiadów. Zacznij kulfon19 grać odwrotność swoich typów, sukces gwarantowany. Nie dziękuj. Jak będę w Krakowie, umyjesz mój samochód i będzie ok. Nara
madzia77 > wstajesz rano i pierwszy wpis o kim? O mnie.
Faktycznie nie biegasz za mną, nie piszesz nic o mnie.... hahahahahaha
Twoja wiarygodność jest taka sama jak twój wygląd.
Wiesz jaka?
Faktycznie nie biegasz za mną, nie piszesz nic o mnie.... hahahahahaha
Twoja wiarygodność jest taka sama jak twój wygląd.
Wiesz jaka?
madzia77 > dodatkowo jeszcze z braku argumentów kłamiesz. W przeciwieństwie do mnie, ty swoje zdjęcie eksponowałaś wszędzie. Więc ja oceniam "coś" co widziałem, a ty piszesz o kimś, kogo nie widziałaś i nie zobaczysz. Nara
Skończysz do mnie pisać do wieczora????
Zastosuj wobec siebie to, co pisałaś o sobie kulfonowi19.
Bo jak na razie twoje zainteresowanie moją osobą znowu robi się prześladowcze.
Jak widzisz Krakowiaczek jest zazdrosny, więc deleguje cię do niego. Ode mnie się odczep!!! Nara
Zastosuj wobec siebie to, co pisałaś o sobie kulfonowi19.
Bo jak na razie twoje zainteresowanie moją osobą znowu robi się prześladowcze.
Jak widzisz Krakowiaczek jest zazdrosny, więc deleguje cię do niego. Ode mnie się odczep!!! Nara
kulkomaniak > moje też. Pozostały tylko te, które obrażały Ediego i mnie.
Ale nie będę dyskutował z konduktorami tego pociągu bez maszynisty. Zatrzymał się na stacji z lat 80-tych gdzie tylko jedni mieli rację. A kto się z nimi nie zgadzał - byli jak tu, kasowani.
Ps. Ja też prosiłem administratora o skasowanie mojego konta i wszystkich moich wpisów. Co do wpisów, to kasowane są na bieżąco. Konto chyba musi pozostać, dla dobrej statystyki.
Ale nie będę dyskutował z konduktorami tego pociągu bez maszynisty. Zatrzymał się na stacji z lat 80-tych gdzie tylko jedni mieli rację. A kto się z nimi nie zgadzał - byli jak tu, kasowani.
Ps. Ja też prosiłem administratora o skasowanie mojego konta i wszystkich moich wpisów. Co do wpisów, to kasowane są na bieżąco. Konto chyba musi pozostać, dla dobrej statystyki.
madzia77 > a ty jesteś kobietą czy mężczyzną?
Bo kogucik bardzo często pisze do ciebie w rodzaju męskim.
Przed chwilą tak samo: "MADZIA77............. zrozumiałeś....."
Bo kogucik bardzo często pisze do ciebie w rodzaju męskim.
Przed chwilą tak samo: "MADZIA77............. zrozumiałeś....."
madzia77 > 99% dzisiejszych twoich wpisów jest o mnie.
Faktycznie. Nie biegasz za mną i nic o mnie nie piszesz. Chyba już sama nie wierzysz w to co piszesz.
Faktycznie. Nie biegasz za mną i nic o mnie nie piszesz. Chyba już sama nie wierzysz w to co piszesz.
A o to wpis z mojej księgi gości
madzia77 2009-11-03 21:03:59
"Witam cieplutko.Jeżeli znalazłbyś czas to prosiłabym o odpowiedzi w interesującym mnie temacie,nie jest to takie łatwe jakby się mogło wydawać,namiar na mnie masz".
Możecie sprawdzić. odpowiedzi z mojej strony nie było żadnej. Dlaczego? Bo mnie nie interesują tematy użytkowniczki madzia77.
To tyle na temat kto za kim biega. Nara.
-----------------------------------------------------------
edi8 > nic dodać nic ująć. Pozdrawiam
madzia77 2009-11-03 21:03:59
"Witam cieplutko.Jeżeli znalazłbyś czas to prosiłabym o odpowiedzi w interesującym mnie temacie,nie jest to takie łatwe jakby się mogło wydawać,namiar na mnie masz".
Możecie sprawdzić. odpowiedzi z mojej strony nie było żadnej. Dlaczego? Bo mnie nie interesują tematy użytkowniczki madzia77.
To tyle na temat kto za kim biega. Nara.
-----------------------------------------------------------
edi8 > nic dodać nic ująć. Pozdrawiam
madzia77 > uwierz mi, że kilku użytkownikom tej strony swoją wiedzę przekazałem. Ale prosiłem żeby zachowali ją dla siebie. Dlatego nie zabierają tutaj głosu, za co ich szanuje. Jedna osoba wie gdzie typuje i jakie są moje osiągnięcia. A przestałem podawać swoje typy na tej stronie z jednego prostego powodu. Bo wchodzili w mój temat osobnicy którzy nie mieli minimalnej wiedzy na temat typowań, a tylko krytykowali i obrażali. Dodatkowo osobnicy ci nie oddali na tej stronie ani jednego typu. Reakcji Administratora i moderacji nie było żadnej. A dlaczego się tutaj pojawiam? Zawsze pojawiam się wywołany. Prosiłem o skasowanie konta oraz wszystkich moich wpisów, ale prośba ta nie została spełniona przez Administratora tej strony.
Dlatego jak tylko o mnie coś napiszecie, pojawiam się żeby odpowiadać.
Dlatego jak tylko o mnie coś napiszecie, pojawiam się żeby odpowiadać.
kogut > poznać człowieka który grając stawkami rzędu 5 zł narobił długu na 5000 to jak znać Bernarda Madoffa.
kogucik19 znowu pokazał swoją podwójną twarz. Wczoraj prosił Administratora o blokadę, a że wpis ten został skasowany, to teraz robi ze siebie ofiarę losu, bo został zbanowany. Miej honor dwulicowcu!
SirMavins > mam pewien kłopot, komu teraz odpowiadać. Czy Tobie czy też kogucikowi19. Kopiując jego wpisy i dodając: „Ps. k19 - nie chciało mi się pisać, a tu proszę, napisałeś za mnie, choć w swoim imieniu - dlatego skopiowałem." Chyba dobrze rozumie, że się z nim zgadzasz?
kogucik19 zaatakował mnie w sobotę. Jest to do sprawdzenia, że kompletnie nic do niego pierwszy nie pisałem! Zaatakował mnie, dlatego, że napisałem parę miłych i prawdziwych słów o koledze edi8. Dodam, że wpisy te, nie były kompletnie związane z kogucikiem. Tylko, kto napisze coś dobrego o edi8, automatycznie staje się śmiertelnym wrogiem kogucika19. Oczywiście z braku argumentów wplątał to moją rodzinę i tylko czekałem, kiedy zaatakuje jeszcze chomika, którego posiada moja córka.
Zapytałem wtedy, czy jakikolwiek mój wpis był skierowany do jego osoby i czy jego nerwowe podejście do kilku użytkowników nie jest związane z jego minusem gry, którą prowadzi. No i wtedy się zaczęło. Kulturalny człowiek zaczął wyzywać mnie od „świńskiego ogona”, „chamidła”, „prostaka”, zarzucając, że razem z kolegą edi8 gramy za grosze a nie za takie poważne pieniądze jak on. Skromnie dodam, ze średnio kogucik19 zaczyna od 5-10 zł, a za grubą kasę gra, bo wymusza to na nim ciągnąca się progresja.
Taki sam los na tej stronie spotkał mysie-pysie. Napisała tylko parę miłych słów o sposobach gry podanych przez edi8 i automatycznie kogucik19 przeprowadził zmasowany atak na Jej sympatyczną osobę. Ciekawe tylko, że osobnik ten, zawsze się chwali, że do kobiet jest kulturalny. Popis jego kultury wobec mysi-pysi mogę Wam skopiować.
Oto cała prawda o koguciku19.
Skromnie dodam, że nigdy się nie wstydziłem i jestem wręcz dumny z tego, że znam kolegę edi8 i byle jaki kurczak nie będzie mnie za tą znajomość atakował, krytykował i wrzeszczał żebym się z stąd wynosił.
............................................................
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.
kogucik19 zaatakował mnie w sobotę. Jest to do sprawdzenia, że kompletnie nic do niego pierwszy nie pisałem! Zaatakował mnie, dlatego, że napisałem parę miłych i prawdziwych słów o koledze edi8. Dodam, że wpisy te, nie były kompletnie związane z kogucikiem. Tylko, kto napisze coś dobrego o edi8, automatycznie staje się śmiertelnym wrogiem kogucika19. Oczywiście z braku argumentów wplątał to moją rodzinę i tylko czekałem, kiedy zaatakuje jeszcze chomika, którego posiada moja córka.
Zapytałem wtedy, czy jakikolwiek mój wpis był skierowany do jego osoby i czy jego nerwowe podejście do kilku użytkowników nie jest związane z jego minusem gry, którą prowadzi. No i wtedy się zaczęło. Kulturalny człowiek zaczął wyzywać mnie od „świńskiego ogona”, „chamidła”, „prostaka”, zarzucając, że razem z kolegą edi8 gramy za grosze a nie za takie poważne pieniądze jak on. Skromnie dodam, ze średnio kogucik19 zaczyna od 5-10 zł, a za grubą kasę gra, bo wymusza to na nim ciągnąca się progresja.
Taki sam los na tej stronie spotkał mysie-pysie. Napisała tylko parę miłych słów o sposobach gry podanych przez edi8 i automatycznie kogucik19 przeprowadził zmasowany atak na Jej sympatyczną osobę. Ciekawe tylko, że osobnik ten, zawsze się chwali, że do kobiet jest kulturalny. Popis jego kultury wobec mysi-pysi mogę Wam skopiować.
Oto cała prawda o koguciku19.
Skromnie dodam, że nigdy się nie wstydziłem i jestem wręcz dumny z tego, że znam kolegę edi8 i byle jaki kurczak nie będzie mnie za tą znajomość atakował, krytykował i wrzeszczał żebym się z stąd wynosił.
............................................................
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet.
wiechu100 > spokojnie. Odpowiadam tylko na kolejne zaczepki. W sposób kulturalny opisałem tylko całą sytuację.
Pozdrawiam
onaa > napisz proszę do kogo się zwracasz? Podejrzewam że pisząc "biedaczysko" pisałaś do Administratora tej strony. Bo jak widzisz Administrator banuje kogucika19, a on z pomocną ręką innego użytkownika dalej tutaj pisze.
Pozdrawiam
onaa > napisz proszę do kogo się zwracasz? Podejrzewam że pisząc "biedaczysko" pisałaś do Administratora tej strony. Bo jak widzisz Administrator banuje kogucika19, a on z pomocną ręką innego użytkownika dalej tutaj pisze.
onaa > to ciekawe co piszesz, bo innych za to samo krytykujesz. Kogoś mi to przypomina.... ale mniejsza z tym. Nara
Witam. Na samym początku dodaje, że w dalszej części mojego wpisu zadaje pytanie tylko Administratorowi tej strony. Pisze tak dlatego, żeby później nie było, że wszczynam kolejne awantury z innymi użytkownikami, którzy tylko czekają żeby mnie zaatakować jak coś napiszę.
Więc PYTANIE TYLKO I WYŁĄCZNIE DO ADMINISTRATORA!!!!!!!!
Pasko > czy mógłbyś się zaznajomić z treścią wpisu na forum w temacie "Spadek sprzedaży Totalizatora o ponad 20% !!!!" z dnia 2010-03-10 godz. 07:32 autorstwa "talizman4" i zająć jakieś stanowisko jako właściciel tej strony?
Rozumie, że jesteś nastawiony na czerpanie zysków z tej strony, ale obawiam się, że brak Twojej jakiejkolwiek reakcji na takie wpisy mogą przynieść Ci tylko duże straty w niedalekiej przyszłości.
Pomijam już inwektywy zawarte w tym poście, za które tak bardzo chętnie innych użytkowników tej strony każesz.
Albo zmień w końcu ten Twój bezsensowny regulamin, który wobec jednych stosujesz a wobec innych nie, albo grzecznie poproszę żebyś swój własny regulamin zaczął stosować równo wobec wszystkich.
Polecam jeszcze zmienić główny człon twojej strony na:
„Najlepsza antysemicka stronka o tematyce LOTTO”
Tylko pamiętaj o tym o czym nie pamięta „talizman4”, że w MOIM kraju antysemityzm jest karany!!!
A jeśli chodzi o wolność słowa, to są jej granice których przekraczać nie można.
Więc PYTANIE TYLKO I WYŁĄCZNIE DO ADMINISTRATORA!!!!!!!!
Pasko > czy mógłbyś się zaznajomić z treścią wpisu na forum w temacie "Spadek sprzedaży Totalizatora o ponad 20% !!!!" z dnia 2010-03-10 godz. 07:32 autorstwa "talizman4" i zająć jakieś stanowisko jako właściciel tej strony?
Rozumie, że jesteś nastawiony na czerpanie zysków z tej strony, ale obawiam się, że brak Twojej jakiejkolwiek reakcji na takie wpisy mogą przynieść Ci tylko duże straty w niedalekiej przyszłości.
Pomijam już inwektywy zawarte w tym poście, za które tak bardzo chętnie innych użytkowników tej strony każesz.
Albo zmień w końcu ten Twój bezsensowny regulamin, który wobec jednych stosujesz a wobec innych nie, albo grzecznie poproszę żebyś swój własny regulamin zaczął stosować równo wobec wszystkich.
Polecam jeszcze zmienić główny człon twojej strony na:
„Najlepsza antysemicka stronka o tematyce LOTTO”
Tylko pamiętaj o tym o czym nie pamięta „talizman4”, że w MOIM kraju antysemityzm jest karany!!!
A jeśli chodzi o wolność słowa, to są jej granice których przekraczać nie można.
Wiedziałem, że na kilka tysięcy użytkowników którymi chwali się Administrator tej strony pomimo moich próśb, że wpis jest skierowany tylko do niego (Administratora) zareaguje tylko jedna najgłupsza osoba tej strony.
Więc Pasko sprawdź po IP kto to taki. Ja wiem, a Ty w końcu rozwiejesz swoje wątpliwości, kto robi największy dym na Twojej stronie i szuka ciągle zaczepki.
Oczywiście jest jeszcze jedna możliwość, że ustanowiłeś tą panią administratorkę swojej strony, jeśli zabiera głos odnośnie wpisu kierowanego tylko do Ciebie. Warto by było o takiej sytuacji nas poinformować.
Więc Pasko sprawdź po IP kto to taki. Ja wiem, a Ty w końcu rozwiejesz swoje wątpliwości, kto robi największy dym na Twojej stronie i szuka ciągle zaczepki.
Oczywiście jest jeszcze jedna możliwość, że ustanowiłeś tą panią administratorkę swojej strony, jeśli zabiera głos odnośnie wpisu kierowanego tylko do Ciebie. Warto by było o takiej sytuacji nas poinformować.
mariuncio75 > ty już popis swojego hałasu dałeś w zeszłym tygodniu. Chcesz ponownie poczytać swoje wpisy?
I chłopcze nie zaczynaj znowu, tylko wyciągnij wnioski z tego co ci wtedy napisałem.
I chłopcze nie zaczynaj znowu, tylko wyciągnij wnioski z tego co ci wtedy napisałem.
SirMavins > co daje Twoje pisanie. Moje wpisy są kasowane a wiele osób mogłoby się w końcu całej prawdy dowiedzieć. Zobaczcie tylko ile osób odeszło razem ze mną z mojego wątku na forum. Ile osób wyciągnąłem z długów które porobiły sobie na chorej progresji w lotto.
Powiem krótko - nie szanujecie ludzi którzy chcieli i ofiarowali swoją pomoc i wiedzę, którą zdobywali przez wiele lat. Więc bawcie się dalej w tej piaskownicy z madziami, anaami, magami... itd...itd. Niech Wam i Waszym portfelom, to wyjdzie na dobre. Nara
Powiem krótko - nie szanujecie ludzi którzy chcieli i ofiarowali swoją pomoc i wiedzę, którą zdobywali przez wiele lat. Więc bawcie się dalej w tej piaskownicy z madziami, anaami, magami... itd...itd. Niech Wam i Waszym portfelom, to wyjdzie na dobre. Nara
klarak > kameliowa77 to też madzia77. Po prostu będzie zmieniać teraz nicki żeby pokazać jakie to onaa ma poparcie. To jest to o czym pisał między innymi robal_36.
s.g > nie jest moim obowiązkiem edukacja twojej osoby, a jeszcze dużo musisz się nauczyć, żeby cokolwiek zrozumieć.
Ale żebyś nie postawił swojej osoby na przegranej pozycji, to napiszę Ci, że większość tych zagadnień będziesz przerabiał w gimnazjum.
Ale żebyś nie postawił swojej osoby na przegranej pozycji, to napiszę Ci, że większość tych zagadnień będziesz przerabiał w gimnazjum.
SirMavins > a jak myślisz, dlaczego tak jest? Mnie dzisiaj na czacie na bieżąco obraża jedna osoba zmieniając co chwilę nicki i jest wszystko OK.
Moje wpisy lecą w otchłańńńńńńńńńńńńńń niebytu.
A Pasko nie chce waśni i szuka wszędzie rozwiązań i ja już wiem, że ich nie znajdzie.
Biega, krzyczy pan Hilary:
"Gdzie są moje okulary?"
Szuka w spodniach i w surducie,
W prawym bucie, w lewym bucie.
Wszystko w szafach poprzewracał,
Maca szlafrok, palto maca.
"Skandal! - krzyczy. Nie do wiary!
Ktoś mi ukradł okulary!"
Pod kanapą, na kanapie,
Wszędzie szuka, parska, sapie!
Szpera w piecu i w kominie,
W mysiej dziurze i w pianinie.
Już podłogę chce odrywać,
Już milicję zaczął wzywać.
Nagle- zerknął do lusterka...
Nie chce wierzyć... Znowu zerka.
Znalazł! Są! Okazało się,
Że je miał na własnym nosie.
Julian Tuwim
Moje wpisy lecą w otchłańńńńńńńńńńńńńń niebytu.
A Pasko nie chce waśni i szuka wszędzie rozwiązań i ja już wiem, że ich nie znajdzie.
Biega, krzyczy pan Hilary:
"Gdzie są moje okulary?"
Szuka w spodniach i w surducie,
W prawym bucie, w lewym bucie.
Wszystko w szafach poprzewracał,
Maca szlafrok, palto maca.
"Skandal! - krzyczy. Nie do wiary!
Ktoś mi ukradł okulary!"
Pod kanapą, na kanapie,
Wszędzie szuka, parska, sapie!
Szpera w piecu i w kominie,
W mysiej dziurze i w pianinie.
Już podłogę chce odrywać,
Już milicję zaczął wzywać.
Nagle- zerknął do lusterka...
Nie chce wierzyć... Znowu zerka.
Znalazł! Są! Okazało się,
Że je miał na własnym nosie.
Julian Tuwim
Wielce szanowni gracze. Jeśli cały czas od dziesiątek lat, obecnie Wy, a wcześniej Wasi zapewne wspaniali rodzice łudzili się, że kiedykolwiek instytucja państwowa, która prowadzi wszelakie loterie wprowadzi grę z zyskiem dla gracza, to niestety muszę was rozczarować – NIE WPROWADZI! Jak każda firma i ta nastawiona jest na zyski, ale własnej kieszeni. I wcale nie musi czarować kulkami.
To jest bardzo łatwe do wytłumaczenia. Miliony ludzi ma codziennie iść i wysyłać kupony. Z tych milionów parę (?) tysięcy coś tam trafi i odbierze grosze, kolejnych parę setek trafi trochę więcej i odbierze już tam jakieś złotówki (w ogólnym bilansie i tak będąc na minusie), a jeden lub dwóch wygra naprawdę dobrą „kasę”, ale oni są wliczeni w ten cały biznes. Reszta (bardzo duża reszta) zasila konto organizatora.
Wiem, że to jest przykre, ale biznes jest biznesem. Mam znajomego, który pracuje w bardzo znanym ogólnopolskim radiu komercyjnym. Jak wiecie można tam wysyłać sms-y i wygrywać „grubą kasę”. To prawda. Tylko, że wygrywa jeden, a na jego wygrana składa się setki tysięcy osób, którzy przez jeden lub dwa dni trwania konkursu wysyłają sms-y. Najpierw musi się uzbierać na wygraną, później trochę dla firmy, która to obsługuje, kolejny nie mały procent dla radia, a na końcu dzwoni mój kolega i oświadcza wszem i wobec, że mamy zwycięzcę, który nomen omen zgarnia, nie pieniądze radia, tylko wszystkich dobrych słuchaczy, którzy wysyłają sms-y. I znowu musze w tym miejscu napisać to, co napisałem wyżej tylko trochę w innej formule: Bo biznes polega na zarabianiu, a nie na wydawaniu. I to dotyczy TS, Kasyn, Radyjek, Bukmacherów itd. itd.
Żeby wygrać, trzeba grać i być dodatkowo tym jednym (jedną) na MILION
Serdecznie Pozdrawiam.
PS. Jeśli komuś popsułem marzenia o wielkiej wygranej, to bardzo przepraszam.
To jest bardzo łatwe do wytłumaczenia. Miliony ludzi ma codziennie iść i wysyłać kupony. Z tych milionów parę (?) tysięcy coś tam trafi i odbierze grosze, kolejnych parę setek trafi trochę więcej i odbierze już tam jakieś złotówki (w ogólnym bilansie i tak będąc na minusie), a jeden lub dwóch wygra naprawdę dobrą „kasę”, ale oni są wliczeni w ten cały biznes. Reszta (bardzo duża reszta) zasila konto organizatora.
Wiem, że to jest przykre, ale biznes jest biznesem. Mam znajomego, który pracuje w bardzo znanym ogólnopolskim radiu komercyjnym. Jak wiecie można tam wysyłać sms-y i wygrywać „grubą kasę”. To prawda. Tylko, że wygrywa jeden, a na jego wygrana składa się setki tysięcy osób, którzy przez jeden lub dwa dni trwania konkursu wysyłają sms-y. Najpierw musi się uzbierać na wygraną, później trochę dla firmy, która to obsługuje, kolejny nie mały procent dla radia, a na końcu dzwoni mój kolega i oświadcza wszem i wobec, że mamy zwycięzcę, który nomen omen zgarnia, nie pieniądze radia, tylko wszystkich dobrych słuchaczy, którzy wysyłają sms-y. I znowu musze w tym miejscu napisać to, co napisałem wyżej tylko trochę w innej formule: Bo biznes polega na zarabianiu, a nie na wydawaniu. I to dotyczy TS, Kasyn, Radyjek, Bukmacherów itd. itd.
Żeby wygrać, trzeba grać i być dodatkowo tym jednym (jedną) na MILION
Serdecznie Pozdrawiam.
PS. Jeśli komuś popsułem marzenia o wielkiej wygranej, to bardzo przepraszam.
Czy wiecie, że na polskim rynku jest bukmacher internetowy który jako jedyny ma w swojej ofercie polską piłkę nożną niższego strzebla?
Obecnie mają ofertę
- ekstraklasy
- 1 ligi
- 2 ligi
- 3 ligi
- 4 ligi :)
Z ciekawostek napiszę, że można też obstawić kto z PO będzie kandydatem na prezydenta.
Mają też bardzo ciekawą ofertę jeśli chodzi o under/over z rozbiciem na poszczególne drużyny (trochę gorzej jeśli chodzi o mecze).
Nie chce być posądzony o jakieś powiązanie z tą firmą (już kiedyś byłem posądzany o powiązania z innymi firmami) dlatego nie podaje nazwy. Spokojnie znajdziecie ją w sieci.
Pozdrawiam
Obecnie mają ofertę
- ekstraklasy
- 1 ligi
- 2 ligi
- 3 ligi
- 4 ligi :)
Z ciekawostek napiszę, że można też obstawić kto z PO będzie kandydatem na prezydenta.
Mają też bardzo ciekawą ofertę jeśli chodzi o under/over z rozbiciem na poszczególne drużyny (trochę gorzej jeśli chodzi o mecze).
Nie chce być posądzony o jakieś powiązanie z tą firmą (już kiedyś byłem posądzany o powiązania z innymi firmami) dlatego nie podaje nazwy. Spokojnie znajdziecie ją w sieci.
Pozdrawiam
TOBET.
Zaznaczam, że nie namawiam nikogo do rejestracji, ani do gry.
Zaznaczam, że nie namawiam nikogo do rejestracji, ani do gry.
Firma ta, układa swoją ofertę pod konkretny kraj w którym działa. Dlatego jak widać ma bardzo szeroką gamę zakładów jeśli chodzi o wydarzenia sportowe i nie tylko związane z Polską. Ofertą na pozostałe ligi i kraje też nie mają się czego wstydzić.
Ale jak zawsze znajdzie się coś czego nie mają, a ma to inna firma bukmacherska i odwrotnie. Dlatego najlepiej mieć konta w kilku firmach :)
Ale jak zawsze znajdzie się coś czego nie mają, a ma to inna firma bukmacherska i odwrotnie. Dlatego najlepiej mieć konta w kilku firmach :)
Mam
wcześniej pisząc "strzebel..." oczywiście chodziło mi o szczebel :)
wcześniej pisząc "strzebel..." oczywiście chodziło mi o szczebel :)
klarak > jeśli chodzi o liczby to słaby ze mnie "fachowiec". Wypadłem z gry :) Jedyne co mogę obiecać i zrobić to trzymać kciuki żeby były wylosowane.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
klarak > ja byłem tą osiemdziesiątą pierwszą :) została na polsacie :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Polecam jutro na under/over Holandia Jupiler League. 63% meczy w tym sezonie over 2,5. A są tam naprawdę perełki :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Tomcio1972 > pamiętasz co pisałem w południe odnośnie meczu Panathinaikos - St. Liege? Zobacz co się dzieje. Trzymam kciuki żeby się zmieniło na Waszą korzyść, ale coś mi z tym meczem nie pasowało. Oczywiście to dopiero początek.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam. Nie polecam tego weekendu grać ligę polską. Z prostego ale bardzo ważnego powodu. Nad Polskę nadciąga kolejny atak zimy, więc mecze mogą być odwoływane co może pokrzyżować Wam kupony AKO. Dodatkowo jeśli są trudne warunki do gry, wyniki lubią być wypaczane.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
tomcio1972 > do wpisu 101331.
Odrobisz to spokojnie. Myślę, że warto wrócić do ocji under/over na drużyny lub całe mecze. To Ci szło bardzo dobrze. Puchary i LM bym sobie odpuścił. Osobiście tego nigdy nie grałem i nie gram. Na ten weekend mnie tylko ta zima w Europie niepokoi. Znowu mogą być jakieś "diabelskie" niespodzianki. Ale cóż, ryzyko zawodowe :)
Pozdrawiam
Odrobisz to spokojnie. Myślę, że warto wrócić do ocji under/over na drużyny lub całe mecze. To Ci szło bardzo dobrze. Puchary i LM bym sobie odpuścił. Osobiście tego nigdy nie grałem i nie gram. Na ten weekend mnie tylko ta zima w Europie niepokoi. Znowu mogą być jakieś "diabelskie" niespodzianki. Ale cóż, ryzyko zawodowe :)
Pozdrawiam
W Holandii na 7 meczy 5 zakończyło się overem, czyli wszystko zgodne z moimi przewidywaniami o których pisałem w czwartek:
101272. danteV 2010-03-11 (21:13)
Polecam jutro na under/over Holandia Jupiler League. 63% meczy w tym sezonie over 2,5. A są tam naprawdę perełki :)
..................................................................
Co do meczu Catania - Inter, to Catania miała wczoraj swój dzień i wykorzystała dziwne osłabienie Interu w drugiej połowie po strzeleniu bramki. Na cztery strzały na bramkę, Catania strzeliła trzy bramki, na tyle samo strzałów Inter strzelił tylko jedną.
Pozdrawiam
101272. danteV 2010-03-11 (21:13)
..................................................................
Co do meczu Catania - Inter, to Catania miała wczoraj swój dzień i wykorzystała dziwne osłabienie Interu w drugiej połowie po strzeleniu bramki. Na cztery strzały na bramkę, Catania strzeliła trzy bramki, na tyle samo strzałów Inter strzelił tylko jedną.
Pozdrawiam
Witam. Polecam zainteresowanie się dzisiaj ligą francuską(1), rumuńską(1) oraz hiszpańską(2). Jest tam kilka "perełek" które można dzisiaj zagrać na under 2,5 lub dołożyć do kuponu AKO under 3,5 (w przypadku niektórych bukm.) Najczęstsze wyniki w tych ligach to 0-0, 1-0, 1-1, 2-0.
Robal_36 > Cześć. On o tym nie decyduje :)
Ps. Ja nie wysyłam :)
Pozdrawiam
Ps. Ja nie wysyłam :)
Pozdrawiam
wiechu100 > Cześć. Wszystko masz wyżej. Wędka z założoną przynętą, wystarczy iść na ryby :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Robal_36 > kryteria czysto losowe, numery telefonów kodowane.
Na drugą cześć Twojego wpisu odpowiem tak. Wysyłając SMS-a na jakikolwiek konkurs automatycznie akceptujesz regulamin który jest gdzieś (?) zamieszczony. W tym regulaminie jest napisane, że od chwili wysłania SMS-a mogą Cię niepokoić kolejnymi konkursami, promocjami aż do śmierci, a nawet jeden dzień dłużej.
Pozdrawiam
Na drugą cześć Twojego wpisu odpowiem tak. Wysyłając SMS-a na jakikolwiek konkurs automatycznie akceptujesz regulamin który jest gdzieś (?) zamieszczony. W tym regulaminie jest napisane, że od chwili wysłania SMS-a mogą Cię niepokoić kolejnymi konkursami, promocjami aż do śmierci, a nawet jeden dzień dłużej.
Pozdrawiam
Lechia od 2005 roku w lidze, wygrała ze Śląskiem tylko jeden raz, w październiku 2007 u siebie 3-1. W tym czasie padło też 6 remisów pomiędzy tymi drużynami i dwa razy wygrał Śląsk. 3 ostatnie mecze tych drużyn to same remisy 1-1.
Cześć klarak. Miły widok przed południem. Powodzenia z..... kulkami :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ps. do wpisu 101498 Neptun ma racje. Jeśli o nic nie walczą to dzielą się punktami. Co będzie dzisiaj? Zweryfikuje boisko :)
Robal_36 > chyba zakończymy tą dyskusję bo zaraz wejdziemy na grunt przekrętów, kulek na żyłkach i Marsjan. A wiesz, naczytałem się tutaj tego tak dużo, że naprawdę wystarczy mi tego do śmierci.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Robal_36 > ale na tym właśnie polega losowość. Może być mniej, więcej lub tak samo. Inną sprawą jest fakt, że jeśli człowiek buduje maszynę "do losowości", to ta losowość traci już na samym początku swój sens.
Amerykanie stworzyli i sprzedali taką maszynę do losowości, która miała losować 20 liczb. A co zrobiła raz ta maszyna? Wylosowała 21 liczb. Bo nic nie jest idealne.
Dlatego ja nie gram w gry losowe.
Pozdrawiam
Amerykanie stworzyli i sprzedali taką maszynę do losowości, która miała losować 20 liczb. A co zrobiła raz ta maszyna? Wylosowała 21 liczb. Bo nic nie jest idealne.
Dlatego ja nie gram w gry losowe.
Pozdrawiam
wiechu100 > to pytanie chyba nie do mnie(?). Ja pisałem o under 2,5, a Ty pytasz o over 2,5.
wiechu100 > gdybym miał wybrać z meczy które podałeś, te do gry na under 2,5 to wybrałbym:
LeMans - Nice
Nancy - Bologna
Do AKO wybrałbym opcje under 3,5 (bezpieczniejsza).
Wybór należy do Ciebie. Grasz na własne ryzyko. Jakie będą wyniki, zweryfikuje boisko.
Pozdrawiam
LeMans - Nice
Nancy - Bologna
Do AKO wybrałbym opcje under 3,5 (bezpieczniejsza).
Wybór należy do Ciebie. Grasz na własne ryzyko. Jakie będą wyniki, zweryfikuje boisko.
Pozdrawiam
Ale cały czas coś piszesz o mnie, ale ty już się nie kontrolujesz.
Pisz sobie do ludzi lub o ludziach których tutaj sprowadziłaś, czyli ty, plus sześć twoich nowych nicków.
Pisz sobie do ludzi lub o ludziach których tutaj sprowadziłaś, czyli ty, plus sześć twoich nowych nicków.
lila > to powiedz to swojej przyjaciółce, a mi pozwól ripostować jej każdą zaczepkę. Wiesz dlaczego teraz zaczepia klarak? Wiesz. Tak samo się wtrącała w nasze rozmowy - kiedyś. Ale rozumie, że twoja pamięć jest krótka. Rozumie. Właściwie tylko ty jej pozostałaś i jej parę dodatkowych nicków.
Uwierz mi, że nigdy nie wymagałem od nikogo wchodzenia mi w d... Ci co mnie znają od dawna, wiedzą, że zawsze dzieliłem się swoimi spostrzeżeniami i typami bezinteresownie. Kiedyś tutaj na forum, teraz w korespondencji prywatnej. Piszę o tym na czym się znam. Zresztą nie tylko ja. Przecież do ogrania mamy tego samego przeciwnika. Do grobu swojej wiedzy nie wezmę, a jak komuś pomogę, to się cieszę. A że komuś to zaczęło przeszkadzać, to już inna sprawa.
A czy Ty myślisz, że mi jest miło? Wyśmiewany to ja jestem codziennie tutaj.
Mam tutaj przeciwników którzy nic nie wnoszą na tej stronie. Po mnie coś na tej stronie pozostanie. W pewniakach byłem już na pierwszym miejscu, w parkach na forum u Jasia byłem dwa razy w pierwszej trójce miesiąca, w swoim temacie osiągnąłem skuteczność w typach bukmacherskich kilka razy pow 70%. Byłem autorem kilka ciekawych pomysłów. No i oczywiście ten niepotrzebny spór. Ale nie ja go zacząłem i nie ja go ciągle kontynuuje. Niech moi krytykanci pozostawią 10% z tego co ja, to będzie dobrze.
Byłby remis, żeby nie rzut karny. Może drużyny go nie chciały, a chciał sędzia :)
madzia77 > zapomniałaś tylko, że dzień wcześniej, wieczorem, pomimo że mnie nie było, jechałaś z tekstami typu "kretyn", "pomiot", "menda" itp.
Tak na koniec to Ci na piszę, że jesteś identyczna na tej stronie jak kogucik19.
Dla kogucika19 śmiertelnym wrogiem staje się osoba która choćby w jednym zdaniu napiszę coś dobrego o edi8. Co dały te jego oświadczenia w południe, jak już popołudniu robi swoje i niektórych obraża w tym mnie. Oczywiście tylko on tak potrafi, pisać o kimś źle, nie podając nicka. Ja mam zawsze odwagę napisać prosto w oczy osobie z którą dyskutuje.
Twoim śmiertelnym wrogiem staje się osoba na tej stronie, która nie zwraca na ciebie uwagę i dodatkowo zaczyna pisać z innymi dziewczynami. Dlatego atakujesz teraz klarak, bo jest pozytywnie nastawiona do mojej osoby i obnażyła ciebie, jako źródło tego całego konfliktu.
Mam wiedzę, którą tutaj często przekazywałem. Ale ty mi to utrudniałaś. Ze szkodą nie dla mnie, tylko tych osób które mogły z tego skorzystać. Komentujesz nawet moje wpisy na tematy na których totalnie się nie znasz. Inni potrafią się zapytać, ty od razu komentujesz.
Mam nadzieję, chociaż zarazem bardzo w to wątpię, że już nie będę musiał odnosić się do twoich wpisów.
Tak na koniec to Ci na piszę, że jesteś identyczna na tej stronie jak kogucik19.
Dla kogucika19 śmiertelnym wrogiem staje się osoba która choćby w jednym zdaniu napiszę coś dobrego o edi8. Co dały te jego oświadczenia w południe, jak już popołudniu robi swoje i niektórych obraża w tym mnie. Oczywiście tylko on tak potrafi, pisać o kimś źle, nie podając nicka. Ja mam zawsze odwagę napisać prosto w oczy osobie z którą dyskutuje.
Twoim śmiertelnym wrogiem staje się osoba na tej stronie, która nie zwraca na ciebie uwagę i dodatkowo zaczyna pisać z innymi dziewczynami. Dlatego atakujesz teraz klarak, bo jest pozytywnie nastawiona do mojej osoby i obnażyła ciebie, jako źródło tego całego konfliktu.
Mam wiedzę, którą tutaj często przekazywałem. Ale ty mi to utrudniałaś. Ze szkodą nie dla mnie, tylko tych osób które mogły z tego skorzystać. Komentujesz nawet moje wpisy na tematy na których totalnie się nie znasz. Inni potrafią się zapytać, ty od razu komentujesz.
Mam nadzieję, chociaż zarazem bardzo w to wątpię, że już nie będę musiał odnosić się do twoich wpisów.
madzia77 > ale to wszyscy wiedza, że czyta twój mąż. W grudniu jednego użytkownika pod twoim nickiem straszył, że "go znajdzie, pobije i będzie patrzył jak zdycha w konwulsjach".
Z dzisiejszych ciekawostek bukmacherskich
Włochy - Serie C1/B. W tej lidze spotykają się dzisiaj bardzo ciekawe drużyny, jeśli chodzi o under 2,5.
Cavese - Portogruaro. Drużyna gospodarzy aż 80% meczy kończy wynikiem under 2,5. Drużyna gości ten bilans ma 61%. Ich ostatni mecz jesienią zakończył sie wynikiem 0-0. Ciekawe czy dzisiaj podtrzymają passę wyników under 2,5
Kolejnym ciekawym meczem jest dzisiejsze spotkanie, tym razem w Serie C1/A pomiędzy Viareggio - Alessandria. Drużyna gospodarzy ponad 90% meczy u siebie kończy wynikiem under 2,5. Jesienią zeszłego roku był remis 0-0
Bardzo ciekawie zapowiada sie też mecz w lidze portugalskiej pomiędzy Olhanense - Belenenses.
Olhanense ponad 70% meczy u siebie kończy wynikiem under 2,5. Jeszcze lepsza jest drużyna gości Belenenses - 90% (!) meczy wyjazdowych kończy wynikiem under 2,5. Jesienią był remis 0-0. Ciekawe jak będzie dzisiaj :)
Kolejny ciekawy mecz zapowiada sie w Grecji (B Ethniki) Ethnikos Asteras - Ilioupoli. Drużyna gości na wyjazdach nie potrafi strzelać bramek. Jeśli chodzi o under 2,5 to ponad 90% ich meczy kończy się takim wynikiem. Czy dzisiaj będzie inaczej? Jesienią było 0-2 na korzyść dzisiejszych gospodarzy.
Pamiętajcie, że to tylko moje ciekawostki i spostrzeżenia. Jeśli ktoś zagra to na swoją odpowiedzialność. Nic nie gwarantuje, pewniaków nie ma!
Proszę moich ciekawostek i spostrzeżeń nie kopiować na inne fora bez mojej zgody.
Pozdrawiam
Włochy - Serie C1/B. W tej lidze spotykają się dzisiaj bardzo ciekawe drużyny, jeśli chodzi o under 2,5.
Cavese - Portogruaro. Drużyna gospodarzy aż 80% meczy kończy wynikiem under 2,5. Drużyna gości ten bilans ma 61%. Ich ostatni mecz jesienią zakończył sie wynikiem 0-0. Ciekawe czy dzisiaj podtrzymają passę wyników under 2,5
Kolejnym ciekawym meczem jest dzisiejsze spotkanie, tym razem w Serie C1/A pomiędzy Viareggio - Alessandria. Drużyna gospodarzy ponad 90% meczy u siebie kończy wynikiem under 2,5. Jesienią zeszłego roku był remis 0-0
Bardzo ciekawie zapowiada sie też mecz w lidze portugalskiej pomiędzy Olhanense - Belenenses.
Olhanense ponad 70% meczy u siebie kończy wynikiem under 2,5. Jeszcze lepsza jest drużyna gości Belenenses - 90% (!) meczy wyjazdowych kończy wynikiem under 2,5. Jesienią był remis 0-0. Ciekawe jak będzie dzisiaj :)
Kolejny ciekawy mecz zapowiada sie w Grecji (B Ethniki) Ethnikos Asteras - Ilioupoli. Drużyna gości na wyjazdach nie potrafi strzelać bramek. Jeśli chodzi o under 2,5 to ponad 90% ich meczy kończy się takim wynikiem. Czy dzisiaj będzie inaczej? Jesienią było 0-2 na korzyść dzisiejszych gospodarzy.
Pamiętajcie, że to tylko moje ciekawostki i spostrzeżenia. Jeśli ktoś zagra to na swoją odpowiedzialność. Nic nie gwarantuje, pewniaków nie ma!
Proszę moich ciekawostek i spostrzeżeń nie kopiować na inne fora bez mojej zgody.
Pozdrawiam
musashi 58 > nie ma sprawy. Jakby coś to "wal jak w dym" :)
Ktoś zbiera znaczki, inny monety, ktoś jeszcze inny pocztówki, a ja lubię sport, bo się na nim wychowałem :)
Pozdrawiam
Ktoś zbiera znaczki, inny monety, ktoś jeszcze inny pocztówki, a ja lubię sport, bo się na nim wychowałem :)
Pozdrawiam
Witaj klarak :)
tomcio1972 > Cześć. Jeszcze Grecja trafiona, z Portugalią może być kiepsko, ale jak mawiał najlepszy polski trener "do póki piłka w grze wszystko jest możliwe".
tomcio1972 > każdy ma inną taktykę i praktykę gry. Ja gram mecze pojedynczo. Rozkładam taki mecz na czynniki. Każdy typ gram osobno. Na weekend przygotowuje około 40 drużyn do gry. Każdy mecz gram osobno. Dopiero, gdy mi nie wchodzi, a ogólny bilans gry weekendowej mi się nie podoba, to na przyszły tydzień wybieram najbardziej prawdopodobne, łącze te drużyny i typy które nie weszły w maksymalnie dwa zdarzenia. Dlatego tez nie przywiązuje dużej wagi do pojedynczego typu. Oczywiście na tapecie mam juz kolejnych około 40 drużyn, z których wybieram najbardziej prawdopodobne zdarzenia. U mnie liczy się tylko bilans całej gry, no i oczywiście musi być dodatni.
Na tasiemcach (długie kupony) swoje już kilka temu straciłem. Zdarza się, że puszczę sobie coś za dobre pieniądze, jeśli jestem pewien, na 90%, ale to maksymalnie 2 do 4 zdarzeń na kuponie no i to już są typy bardzo wyselekcjonowane. Nie trafiam wszystkich, bo nikt nie trafia 100%, ale ogólnie nie narzekam.
Pozdrawiam
tomcio1972 > Cześć. Jeszcze Grecja trafiona, z Portugalią może być kiepsko, ale jak mawiał najlepszy polski trener "do póki piłka w grze wszystko jest możliwe".
tomcio1972 > każdy ma inną taktykę i praktykę gry. Ja gram mecze pojedynczo. Rozkładam taki mecz na czynniki. Każdy typ gram osobno. Na weekend przygotowuje około 40 drużyn do gry. Każdy mecz gram osobno. Dopiero, gdy mi nie wchodzi, a ogólny bilans gry weekendowej mi się nie podoba, to na przyszły tydzień wybieram najbardziej prawdopodobne, łącze te drużyny i typy które nie weszły w maksymalnie dwa zdarzenia. Dlatego tez nie przywiązuje dużej wagi do pojedynczego typu. Oczywiście na tapecie mam juz kolejnych około 40 drużyn, z których wybieram najbardziej prawdopodobne zdarzenia. U mnie liczy się tylko bilans całej gry, no i oczywiście musi być dodatni.
Na tasiemcach (długie kupony) swoje już kilka temu straciłem. Zdarza się, że puszczę sobie coś za dobre pieniądze, jeśli jestem pewien, na 90%, ale to maksymalnie 2 do 4 zdarzeń na kuponie no i to już są typy bardzo wyselekcjonowane. Nie trafiam wszystkich, bo nikt nie trafia 100%, ale ogólnie nie narzekam.
Pozdrawiam
cd. do wpisu 101718
tomcio1972 > nigdy z nikim nie rywalizuje na typy gorsze lub lepsze, bo jak zapewne wiesz, a jesteś doświadczonym graczem, taka rywalizacja jest po prostu chora. Moim jedynym przeciwnikiem jest bukmacher i przeciwny typ który obstawiam. To ich muszę pokonać, całej reszcie graczy zawsze życzyłem i doradzałem jak najlepiej.
Dla mnie jesteś bardzo dobry w te klocki, bo wychodzisz na plus, a to się tylko liczy.
Pozdrawiam
tomcio1972 > nigdy z nikim nie rywalizuje na typy gorsze lub lepsze, bo jak zapewne wiesz, a jesteś doświadczonym graczem, taka rywalizacja jest po prostu chora. Moim jedynym przeciwnikiem jest bukmacher i przeciwny typ który obstawiam. To ich muszę pokonać, całej reszcie graczy zawsze życzyłem i doradzałem jak najlepiej.
Dla mnie jesteś bardzo dobry w te klocki, bo wychodzisz na plus, a to się tylko liczy.
Pozdrawiam
kogucik19 > i po co człowieku znowu kłamiesz? A co ja robiłem jeszcze w styczniu? Podawałem gotowe typy do wysyłki i codziennie się z nich rozliczałem. Tylko że ja się w swoim temacie produkowałem, pomagałem innym, podawałem sposoby na ogranie bukmachera, rozpiski, a Twoja koleżanka którą teraz tak chełpisz, obrzucała mnie na czacie błotem. Ciągle mnie obśmiewasz, że się znam na sporcie. Czy ja się tym chwalę, czy to wychodzi z mojej wiedzy i wpisów które tu zamieszczam? Nigdy nie mogłeś znieść, że ktoś może być lepszy od ciebie. Ja może miałem w kołysce piłkę, a ty? Niech zgadnę. Granat?
Bo ty piszesz bezosobowo, tylko żeby obrazić, ale to ci pozostało z czasów kiedy pałeczkę nosiłeś przy pasku.
madzia77 > ciebie to już nie skomentuje, znawczyni tematów lotto i typów bukmacherskich.
Ps. Od jutra po wszelkie informacje odnośnie typów, zgłaszajcie się do tej pani i tego człeka, co typuje na chybił/i zawsze nie trafił.
Spokojnej nocy.
madzia77 > ciebie to już nie skomentuje, znawczyni tematów lotto i typów bukmacherskich.
Ps. Od jutra po wszelkie informacje odnośnie typów, zgłaszajcie się do tej pani i tego człeka, co typuje na chybił/i zawsze nie trafił.
Spokojnej nocy.
O grach na remisy jest bardzo dużo informacji na stronach związanych z bukamecherstwem. Bardzo dużo ludzi gra na remisy progresją, bo kursy sa powyżej 3.00 i można myśleć o ciągłości gry, jeśli przez jakiś czas nie wchodzi. Kursy wyższe niż kiedyś na kulki w TT na MM, a wiele osób na jedną kulkę grało właśnie progresją. W tygodniu gram około 2 do 4 remisów, ale w 90% są to remisy HT czyli do przerwy no i oczywiście pojedynczo.
Dla osób które dopiero wchodzą w bukmachertswo, sprotowanie totalne głupoty zamieszczonej we wpise 101822.
Obstawianie zdarzeń (w tym wypadku) sportowych, nie jest grą losową!! Jak chcecie zagrać w grę losową, to zagrajcie np. w kości.
Obstawianie zdarzeń (w tym wypadku) sportowych, nie jest grą losową!! Jak chcecie zagrać w grę losową, to zagrajcie np. w kości.
errata
Dla osób które dopiero wchodzą w bukmacherstwo, sprostowanie totalne głupoty zamieszczonej we wpise 101822.
Obstawianie zdarzeń (w tym wypadku) sportowych, nie jest grą losową!! Jak chcecie zagrać w grę losową, to zagrajcie np. w kości
Dla osób które dopiero wchodzą w bukmacherstwo, sprostowanie totalne głupoty zamieszczonej we wpise 101822.
Obstawianie zdarzeń (w tym wypadku) sportowych, nie jest grą losową!! Jak chcecie zagrać w grę losową, to zagrajcie np. w kości
Dla osób które dopiero wchodzą w bukmacherstwo, sprostowanie KOLEJNEJ totalnej głupoty zamieszczonej we wpise 101822.
"otóż 75% możliwości to nie 2z3 a 3z4.... zaś obstawiając 2z3 mamy obstawione jedyne 66,6% tych możliwości , ponieważ ( 2:3 ) x100=66,66%."*
*słusznie zauważył edi8 na forum w temacie "POWAZNE PYTANIE DO PASKO "
"otóż 75% możliwości to nie 2z3 a 3z4.... zaś obstawiając 2z3 mamy obstawione jedyne 66,6% tych możliwości , ponieważ ( 2:3 ) x100=66,66%."*
*słusznie zauważył edi8 na forum w temacie "POWAZNE PYTANIE DO PASKO "
Dobry wieczorek klarak. Bardzo ciekawe kulki dobrałaś na dzisiejszy wieczór :) i oczywiście chodzi mi wyłącznie o kulki na dzisiejsze wieczorne losowanie :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam