Wpisy użytkownika danteV
Łącznie 1 361 wpisów w archiwum, pokazane od nr 89 235. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam. Rzadko teraz piszę na czacie, bo podobno jest spokój jak nie ma moich wpisów. Wchodzę tylko na chwilę żeby pozdrowić wszystkich którzy ostatnio pisali : "przegrałeś, przegrałaś, przegrałam, przegrałem bo oszukują".
Co ciekawe, te wszystkie wpisy są po losowaniu! Szkoda tylko, że nikt nie odważy się napisać przed losowaniem coś takiego : "Dzisiaj gram, bo przegram, bo oszukują".
Ludzie! Nie pocieszajcie się wzajemnie po przegranym losowaniu szukając we wszystkim "kozła ofiarnego". W poniedziałek winny był Wieleba, we wtorek oszukiwali i Ostrowska. Stawiam, że dzisiaj będzie winna jakaś lampa w studiu.
A ja sobie nie gram w kulki bo dla mnie takie prawdopodobieństwo jest nierealne do trafienia i nie muszę wyzywać wszystkich od oszustów i złodziei.
Zagrałem sobie w tenisa i wygrałem duże pieniądze. Zanim zaczniecie w coś grać to najpierw pomyślcie jakie jest prawdopodobieństwo trafienia danego zdarzenia.
Zróbcie sobie w domu prosty test. Do wiaderka wrzućcie 13 983 816 zapałek. Niech jedna będzie bez "łebka" i znajdźcie ją. Życzę szczęścia, a wtedy przekonacie się jak trudno coś wygrać i nie trzeba nawet oszukiwać.
Co ciekawe, te wszystkie wpisy są po losowaniu! Szkoda tylko, że nikt nie odważy się napisać przed losowaniem coś takiego : "Dzisiaj gram, bo przegram, bo oszukują".
Ludzie! Nie pocieszajcie się wzajemnie po przegranym losowaniu szukając we wszystkim "kozła ofiarnego". W poniedziałek winny był Wieleba, we wtorek oszukiwali i Ostrowska. Stawiam, że dzisiaj będzie winna jakaś lampa w studiu.
A ja sobie nie gram w kulki bo dla mnie takie prawdopodobieństwo jest nierealne do trafienia i nie muszę wyzywać wszystkich od oszustów i złodziei.
Zagrałem sobie w tenisa i wygrałem duże pieniądze. Zanim zaczniecie w coś grać to najpierw pomyślcie jakie jest prawdopodobieństwo trafienia danego zdarzenia.
Zróbcie sobie w domu prosty test. Do wiaderka wrzućcie 13 983 816 zapałek. Niech jedna będzie bez "łebka" i znajdźcie ją. Życzę szczęścia, a wtedy przekonacie się jak trudno coś wygrać i nie trzeba nawet oszukiwać.
kogucik19 > szanuje to, że nie pisałeś personalnie, ale chyba nawiązywałeś do mojego wpisu o wygranej z tenisa. Napisałem, że "wygrałem duże pieniądze". Faktycznie mogłem napisać że kupon mam wygrany i nie byłoby sprawy. Żeby być uczciwy między innymi wobec Ciebie i innych użytkowników, złamię wyjątkowo swoją zasadę nie pisania o pieniądzach, bo sam zapędziłem się w "kozi róg".
Kupon zagrałem bardzo ostro w przekonaniu na 99% że wejdzie. Na rozstrzygnięcie czekałem trzy dni i wygrałem 1600zł.
Pozdrawiam
Kupon zagrałem bardzo ostro w przekonaniu na 99% że wejdzie. Na rozstrzygnięcie czekałem trzy dni i wygrałem 1600zł.
Pozdrawiam
slawomir71 > ja swój kupon z tenisa ograniczyłem do czterech zdarzeń. Siedziałem nad nim parę godzin, bo sprawdzałem kompletnie wszystko, łącznie z przebytymi ostatnio leczeniami, kontuzjami, aby być (prawie) pewnym, że faworytka mi czasami nie skreczuje i kupon wraz z zainwestowanymi pieniędzmi pójdzie w błoto. Najbardziej bałem się meczu naszych "Polek" C.Woźniacki-A.Woźniak. Ale wszystko skończyło się po mojej myśli.
kogucik19 > dzięki.
Pozdrawiam
kogucik19 > dzięki.
Pozdrawiam
slawomir71 > ten kupon zagrałem w kilku firmach, ale nie w TM. Zawsze chodzi mi o maksymalny kurs, no i trzeba uważać też na limity.
Mam kilka stron internetowych z różnymi danymi jeśli chodzi o dyscypliny. Większość są to strony zagraniczne gdzie baza danych jest ogromna. Wymieniam też informacje z innymi graczami z całego świata praktycznie.
Mam kilka stron internetowych z różnymi danymi jeśli chodzi o dyscypliny. Większość są to strony zagraniczne gdzie baza danych jest ogromna. Wymieniam też informacje z innymi graczami z całego świata praktycznie.
Robal 36 > jeśli Ty piszesz, że przeciwko sobie chciałbyś mieć tylko "małe prawdopodobieństwo", to ja życzę szczęścia w trafieniu z tym "małym prawdopodobieństwem".
madzia77 > kolejny raz przeinaczasz mój wpis! O jakim zasłanianiu się prawdopodobieństwem Ty piszesz?
Po raz kolejny robisz naiwnym wodę z mózgu sugerując, że gdyby TS nie oszukiwał, to by wszyscy wygrywali, bo prawdopodobieństwo to Pikuś.
Zrób sobie prosty test w domu. Każdy może to zrobić bez oszustwa losując sobie głupie pingpongi, na przykład. To jest najprostsza metoda rozszyfrowania ogłupiania ludzi poprzez prawdopodobieństwo trafienia. Są oczywiście inne, ale to trzeba znać chociażby podstawy matematyki na poziomie szkoły podstawowej.
madzia77 > kolejny raz przeinaczasz mój wpis! O jakim zasłanianiu się prawdopodobieństwem Ty piszesz?
Po raz kolejny robisz naiwnym wodę z mózgu sugerując, że gdyby TS nie oszukiwał, to by wszyscy wygrywali, bo prawdopodobieństwo to Pikuś.
Zrób sobie prosty test w domu. Każdy może to zrobić bez oszustwa losując sobie głupie pingpongi, na przykład. To jest najprostsza metoda rozszyfrowania ogłupiania ludzi poprzez prawdopodobieństwo trafienia. Są oczywiście inne, ale to trzeba znać chociażby podstawy matematyki na poziomie szkoły podstawowej.
SirMavins > pomyśl ile najpierw musiałeś nakombinować, obserwować, analizować żeby w miarę poprawnie teraz typować jedną liczbę (teraz lub jak były kulki w TM). Tak samo jest w zdarzeniach sportowych.
Bardzo trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo każdy typuje inaczej. Osobiście sprawdzam zawsze : obecną formę, ostatnie mecze(5), ostatnie mecze pomiędzy zainteresowanymi drużynami, składy, kontuzje, kartki, sędziów, wahania kursów, pogodę. Wymieniam też informacje z innymi graczami. No i trzeba mieć też oczywiście trochę szczęścia.
Pozdrawiam
Bardzo trudno mi odpowiedzieć na Twoje pytanie, bo każdy typuje inaczej. Osobiście sprawdzam zawsze : obecną formę, ostatnie mecze(5), ostatnie mecze pomiędzy zainteresowanymi drużynami, składy, kontuzje, kartki, sędziów, wahania kursów, pogodę. Wymieniam też informacje z innymi graczami. No i trzeba mieć też oczywiście trochę szczęścia.
Pozdrawiam
mariuncio75 > Ale szczęście we wszystkim się przydaje.
Wczoraj szczęście opuściło całe Niemcy. Mam pewne informacje, ze ludzie "wtopili" bardzo duże tysiące euro w przekonaniu, że zwycięzca meczu Niemcy-Polska może być tylko jeden.
Wczoraj szczęście opuściło całe Niemcy. Mam pewne informacje, ze ludzie "wtopili" bardzo duże tysiące euro w przekonaniu, że zwycięzca meczu Niemcy-Polska może być tylko jeden.
Dlatego dzisiaj ja postawiłem w swoim kuponie na Niemcy w przekonaniu, że będą chcieli się zrehabilitować, tym bardziej, że presja jest ogromna. A co będzie, jak zwykle zweryfikuje parkiecik :)
hipopotan > nie podejrzewam Cię o upojenie alkoholowe, więc weź głęboki oddech i jeszcze raz napisz o jaki film Ci chodzi i czy na pewno w tym filmie gra DiCaprio.
Rozumie, że po wyznaniu Pauliny wszystko Ci stanęło :) więc na chwile puść śmigiełko a rusz główką :)
Rozumie, że po wyznaniu Pauliny wszystko Ci stanęło :) więc na chwile puść śmigiełko a rusz główką :)
Tym razem ja pomyliłem filmy.... hahahaha. Myślałem że chodzi Ci o Avatar. Tośmy się dogadali jak hipcio z hipciem :)
hipopotan > ja nie jestem niegrzeczny. Ja Ci zazdroszczę. Kobiety do Ciebie lgną jak zboże do kombajnu. Na koniec roku będziesz miał 200 żon, 400 dzieci, 500000 becikowego na koncie i list pochwalny od pana dyrektora Rodzynka.
hipopotan > chyba nie będę złośliwy jeśli napiszę, że jeśli odpuszczasz 17 to jest duże prawdopodobieństwo że wejdzie :)
bella34 > gdzie Ty bywasz, że słyszysz rozmowy dwóch penisów :) :) :)
Pozdrawiam
bella34 > gdzie Ty bywasz, że słyszysz rozmowy dwóch penisów :) :) :)
Pozdrawiam
mariuncio75 > odpowiem w formie żartu jeśli chodzi o koncepcje na wieczór.
Wybrałbym opcje 2/1 czyli, dwie kobiety plus Ty jeden. Jest jeszcze wersja na hipcia, czyli 30/1. Tylko to trzeba mieć coś takiego wielkiego jak mają hipopotamy :)
Chyba że pytałeś o MultiMulti - to przepraszam :)
Wybrałbym opcje 2/1 czyli, dwie kobiety plus Ty jeden. Jest jeszcze wersja na hipcia, czyli 30/1. Tylko to trzeba mieć coś takiego wielkiego jak mają hipopotamy :)
Chyba że pytałeś o MultiMulti - to przepraszam :)
Ale nam się kraj zmienia. Co ja słyszę. Jeszcze wczoraj byli Rychu, Zbychu, Grzechu. A dzisiaj PAN Sobiesiak, PAN Kosek, PAN Schetyna.
hmmmm...to ja idę oglądać PANA Balcerka z Alternatywy 4
Pozdrawiam
hmmmm...to ja idę oglądać PANA Balcerka z Alternatywy 4
Pozdrawiam
Victor napisał: "głęboko wierzę że dałoby radę doprowadzić ich do bankructwa tak jak oni doprowadzili już niejednego uczciwego człowieka."
Victor > Człowiek który doprowadził się do bankructwa poprzez grę w TS, to nie jest człowiek uczciwy, to jest DEBIL.
Victor > Człowiek który doprowadził się do bankructwa poprzez grę w TS, to nie jest człowiek uczciwy, to jest DEBIL.
mariuncio75 > Cześć. Chyba naprawdę nerwy Cię poniosły bo zrobiłeś kiepskie porównanie. Trafienie typu w meczu piłki ręcznej do trafienia 3 w MM, to jak porównanie malucha do kombajnu.
W tym pierwszym masz szanse 1 do 3.
W tym drugim masz szanse 1 do 72.
Jak dla mnie różnica KOLOSALNA.
Oczywiście rozumie Twoje zdenerwowanie, polecam seks lub herbatkę z cytrynką na odreagowanie. Z góry zaznaczam, że po zażyciu (wypiciu) lub użyciu (ten tego) problemy i tak pozostają :)
Osobiście czuję się podwójnie wygrany. W sporcie wygrałem, a jak nie gram w TS to widzę, że też wygrywam.
hmmmm... może książkę o tym napiszę.
Głowa do góry, jutro będzie lepiej, czyli tak samo :) ale zarazem nie gorzej :)
Pozdrawiam Cię serdecznie.
W tym pierwszym masz szanse 1 do 3.
W tym drugim masz szanse 1 do 72.
Jak dla mnie różnica KOLOSALNA.
Oczywiście rozumie Twoje zdenerwowanie, polecam seks lub herbatkę z cytrynką na odreagowanie. Z góry zaznaczam, że po zażyciu (wypiciu) lub użyciu (ten tego) problemy i tak pozostają :)
Osobiście czuję się podwójnie wygrany. W sporcie wygrałem, a jak nie gram w TS to widzę, że też wygrywam.
hmmmm... może książkę o tym napiszę.
Głowa do góry, jutro będzie lepiej, czyli tak samo :) ale zarazem nie gorzej :)
Pozdrawiam Cię serdecznie.
jerzyk26 > z tym 100% faworytem chyba grubo przesadziłeś.
Bangor w lidze nie wygrał z Llanelli od 2008 roku. Więc z tego wziął się ten kurs. Dodatkowo Llanelli jest wiceliderem tabeli.
Oczywiście wszystko się może zdarzyć.
Pozdrawiam
Bangor w lidze nie wygrał z Llanelli od 2008 roku. Więc z tego wziął się ten kurs. Dodatkowo Llanelli jest wiceliderem tabeli.
Oczywiście wszystko się może zdarzyć.
Pozdrawiam
jerzyk26 > z ciekawostek dodam, że w ostatnim ich meczu Bangor też prowadził do przerwy (2-1), żeby cały mecz przegrać 2-3 :)
A chcecie ogrzać? :)
Ps. Lila > oczywiście żartuje (tak żeby nie było nieporozumień jak z tą kawą :) )
Ps. Lila > oczywiście żartuje (tak żeby nie było nieporozumień jak z tą kawą :) )
Lilo > jak Ty nie wiesz, to ja wcale :)
Pozdrawiam i już mnie niet :)
Pozdrawiam i już mnie niet :)
jerzyk26 > teraz już chyba wiesz skąd wziął się taki kurs (po wyniku). Jak widać historia lubi się powtarzać, a w przypadku tych dwóch drużyn to już norma :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
hosia... hosia.... hosia .... ja też mam pecha! ja też mam pecha! :) :) :)
Ps. Za mleko dziękuje, wystarczy przytulenie, dalej dam sobie radę :)
Pozdrawiam
Ps. Za mleko dziękuje, wystarczy przytulenie, dalej dam sobie radę :)
Pozdrawiam
hosia > czy ja dobrze tłumaczę sobie to 5 x DDDDD?
Dalej, Dawaj, Duś, Dotykaj, Dopieszczaj :) :) :)
Dalej, Dawaj, Duś, Dotykaj, Dopieszczaj :) :) :)
marzenie > ja tam w pierwszej chwili też się nie śmiałem, bo zamiast organista odczytałem onanista. A teraz pękam ze śmiechu i z siebie i z dowcipu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mam pytanie, bo od mrozu oszroniał mi telewizor :) Czy ja nie dowidziałem, czy ta pani co prowadziła losowanie nie miała stanika?
hipopotan > nie narzekaj tak ciągle chłopie. Zamknij oczy, pomyśl o Paulince, zakręć śmigiełkiem, zaraz Ci będzie lepiej :) Jak tak cięgle będziesz myślał o rządzie i UE to ci garby wyrosną i będziesz musiał zmienić nick na "wielobłąd" :)
hipopotan > polecam tenis z Australii. Tam jest tak gorąco, ze tenisistki są naprawdę skąpo odziane........
...... i śmiegiełkiem..... i śmiegiełkiem... ;)
...... i śmiegiełkiem..... i śmiegiełkiem... ;)
Dzień dobry Lilo. Nie proponuje kawy bo wiesz...... :)
.... nie lubisz :)
.... nie lubisz :)
hipopotan > kurde a ja myślałem, że wtorek :) To ładnie się skupiasz na dupach w piłce plażowej :) świntuch... fuj.
lila > odrzucone zaproszenia zawsze pamiętam :)
lila > odrzucone zaproszenia zawsze pamiętam :)
Pasowałoby do wielu potraw które podajesz w swoim temacie.
hipopotan > z tym smigiełkiem żartowałem, puść je. Wracaj na czat i medytuj dalej :)
hipopotan > z tym smigiełkiem żartowałem, puść je. Wracaj na czat i medytuj dalej :)
hipopotan > Twoje zainteresowania wzbudzają we mnie lekki niepokój :)
hipopotan > faktycznie On lubi robić szpagaty. hmmmm... ale nie słyszałem żeby był w ciąży :)
Co niektórzy przypominają mi palaczy którzy przez 40 lat palili papierosy, zachorowali na raka i oddają koncern tytoniowy do sądu o odszkodowanie, bo nie wiedzieli, że skutkiem ich palenia może być właśnie ta choroba.
Poczytajcie sobie jak kończy typowy hazardzista.
Przegrywa wypłatę.
Przegrywa kredyt.
Przegrywa prywatne pożyczki.
Przegrywa dom.
Przegrywa rodzinę.
Pyta się lekarz - A jak pan się doprowadził do takiego stanu?
To wszystko przez to panie doktorze, że loterie mnie oszukiwały.
Ps. Jak czytam wpisy co niektórych osób to są na dobrej drodze do wizyty u wspomnianego wyżej lekarza.
Acha - i jeszcze jedno. Dla niektórych przestanie gry w TS (co zapowiadają) to dobra droga do wygrywania i ratowania własnego życia.
Poczytajcie sobie jak kończy typowy hazardzista.
Przegrywa wypłatę.
Przegrywa kredyt.
Przegrywa prywatne pożyczki.
Przegrywa dom.
Przegrywa rodzinę.
Pyta się lekarz - A jak pan się doprowadził do takiego stanu?
To wszystko przez to panie doktorze, że loterie mnie oszukiwały.
Ps. Jak czytam wpisy co niektórych osób to są na dobrej drodze do wizyty u wspomnianego wyżej lekarza.
Acha - i jeszcze jedno. Dla niektórych przestanie gry w TS (co zapowiadają) to dobra droga do wygrywania i ratowania własnego życia.
Z ciekawostek dodam, że bez ruszania się od komputera, przy piwku z kolega wygrałem 200zł w ciągu 2 minut.
Założyłem się z kolegą, że w ciągu 5 minut po moim wpisie odezwie się użytkowniczka madzia77.
Pewna inwestycja, mogę obstawiać w ciemno. Ona zawsze tak robi, po moich wpisach oczywiście.
Założyłem się z kolegą, że w ciągu 5 minut po moim wpisie odezwie się użytkowniczka madzia77.
Pewna inwestycja, mogę obstawiać w ciemno. Ona zawsze tak robi, po moich wpisach oczywiście.
tomcio1972 > spoko, wiem co robię.
madzia77 > a Ty tak sama od siebie kiedyś coś wymyślisz, czy będziesz wszystko papugować?
Ps. Kiedyś pisałaś, że Twój mąż nie płaci w naszym kraju podatków. Ale ciągle piszesz jak w tym kraju jest źle i chciałabyś te państwo "doić".
madzia77 > a Ty tak sama od siebie kiedyś coś wymyślisz, czy będziesz wszystko papugować?
Ps. Kiedyś pisałaś, że Twój mąż nie płaci w naszym kraju podatków. Ale ciągle piszesz jak w tym kraju jest źle i chciałabyś te państwo "doić".
lila > nie martw się. Żadnych problemów nie będzie, jak widzisz, madzia77 nie będzie się wdawała ze mną w plemniki.... ups... w polemiki miało być.
Nie byłbym sobą gdybym swoje pięć groszy wtrącił.
sunmen > jeśli cokolwiek reklamujesz na tej stronie, to nie bądź zdziwiony, ze inni użytkownicy tą Twoją ofertę komentują. Dlaczego? Bo byli już tacy którzy coś reklamowali (czyt. sprzedawali)ale jak coś nie wyszło, to ślad po nich zaginął (specjalnie nie podaję konkretnych przykładów).
Dla chcących kupować płatne typy:
Jest wiele stron które monitorują strony z płatnymi typami. Dobra strona z płatnymi typami może się pochwalić swoją skutecznością po roku. I wtedy mamy podane. Ile pieniędzy zostało zainwestowane, jaki był zysk, jaki był średni wkład na kupon, jaki był średni kurs kuponu. No i najważniejsze - jaka była największa wpadka na kuponie. Bo możecie przez dwa miesiące łatwo wygrywać, a w trzecim miesiącu, na paru kuponach oddacie wszystko bukowi z dużą nawiązką. Przez dziesięć lat swojej przygody z bukmacherstwem ani razu nie skorzystałem z płatnych typów. Nie skorzystałem - bo nie musiałem, do wszystkiego doszedłem sam, wspierając się dodatkowo dobrymi radami i wskazówkami osób które ten cały interes mają w jednym paluszku.
I jeszcze jedna sprawa. Jeśli ktoś jest pewny swoich typów, to po co je sprzedaje? Żeby zarobić? No chyba lepiej i prędzej zarobiłby gdyby te swoje kupony wysyłał za grubą kasę i wygrywał na buku. To tak do przemyślenia.
Ps. Mój wpis nie jest personalny i nie miał na celu nikogo obrazić. Strona służy miedzy innymi do wyrażania swoich opinii, i ja to uczyniłem.
Pozdrawiam
sunmen > jeśli cokolwiek reklamujesz na tej stronie, to nie bądź zdziwiony, ze inni użytkownicy tą Twoją ofertę komentują. Dlaczego? Bo byli już tacy którzy coś reklamowali (czyt. sprzedawali)ale jak coś nie wyszło, to ślad po nich zaginął (specjalnie nie podaję konkretnych przykładów).
Dla chcących kupować płatne typy:
Jest wiele stron które monitorują strony z płatnymi typami. Dobra strona z płatnymi typami może się pochwalić swoją skutecznością po roku. I wtedy mamy podane. Ile pieniędzy zostało zainwestowane, jaki był zysk, jaki był średni wkład na kupon, jaki był średni kurs kuponu. No i najważniejsze - jaka była największa wpadka na kuponie. Bo możecie przez dwa miesiące łatwo wygrywać, a w trzecim miesiącu, na paru kuponach oddacie wszystko bukowi z dużą nawiązką. Przez dziesięć lat swojej przygody z bukmacherstwem ani razu nie skorzystałem z płatnych typów. Nie skorzystałem - bo nie musiałem, do wszystkiego doszedłem sam, wspierając się dodatkowo dobrymi radami i wskazówkami osób które ten cały interes mają w jednym paluszku.
I jeszcze jedna sprawa. Jeśli ktoś jest pewny swoich typów, to po co je sprzedaje? Żeby zarobić? No chyba lepiej i prędzej zarobiłby gdyby te swoje kupony wysyłał za grubą kasę i wygrywał na buku. To tak do przemyślenia.
Ps. Mój wpis nie jest personalny i nie miał na celu nikogo obrazić. Strona służy miedzy innymi do wyrażania swoich opinii, i ja to uczyniłem.
Pozdrawiam
SirMavins > i dlatego Ciebie i innych bardzo cenie. Jak mogę i ktoś prosi o pomoc, to w miarę możliwości pomagam.
Ale nigdy bym o sobie też nie napisał, że jestem typerem nie omylnym. Swoją wiedzę cały czas poszerzam i staram się wyciągać wnioski z popełnionych błędów.
Nie myli się tylko Najwyższy (podobno).
Ale nigdy bym o sobie też nie napisał, że jestem typerem nie omylnym. Swoją wiedzę cały czas poszerzam i staram się wyciągać wnioski z popełnionych błędów.
Nie myli się tylko Najwyższy (podobno).
slawomir71 > Profesjonał Sp. z o.o. obecna Fortuna rok 1996.
Rok później, czyli tak jak piszesz STS.
Pozdrawiam
Rok później, czyli tak jak piszesz STS.
Pozdrawiam
Witam. Ja od września prosiłem Pasko o rozwinięcie działu "Bukmacherka" aby uniknąć mieszania kulek z TS z typami sportowymi. Teraz faktycznie jest wszystko wymieszane i jak ktoś szuka informacji o kulkach lub odwrotnie o typach sportowych, musi się przebijać przez gąszcz różnych informacji. Mam nadzieję, że Pasko wkrótce (?) rozbije dział na typy TS i bukmacherkę, żeby każdy mógł trafić i przeczytać informacje które go interesują.
Ps. Dowcipy są OK i to jest taka odskocznia. Sam często "pękam ze śmiechu" jak je czytam.
Pozdrawiam
Ps. Dowcipy są OK i to jest taka odskocznia. Sam często "pękam ze śmiechu" jak je czytam.
Pozdrawiam
madzia77 > Proszę Ciebie bardzo, żebyś się ode mnie od....a z tym TWOIM wibratorem. To nie ja tutaj dawałem wykłady na temat orgazmu, dogadzania sobie i inne "kulkowe klimaty".
Jak zobaczyłaś, że nikogo te "klimaty" na TEJ STRONIE nie kręcą, to automatycznie wszystko przypisujesz innym, tylko nie sobie. Przypomnieć Ci Twoje wykłady? Ty musisz co jakiś czas coś zacząć, bo byś nie wytrzymała. Więc spadaj ode mnie i następnym razem dziesięć razy pomyśl, zanim napiszesz i do czegoś przypiszesz mój nick.
Jak zobaczyłaś, że nikogo te "klimaty" na TEJ STRONIE nie kręcą, to automatycznie wszystko przypisujesz innym, tylko nie sobie. Przypomnieć Ci Twoje wykłady? Ty musisz co jakiś czas coś zacząć, bo byś nie wytrzymała. Więc spadaj ode mnie i następnym razem dziesięć razy pomyśl, zanim napiszesz i do czegoś przypiszesz mój nick.
madzia77 > wszyscy wiedzą, że kłamiesz, bo nie ja zacząłem temat płatnych typów. I w SWOJEJ wypowiedzi odnośnie płatnych typów nie użyłem TWOJEGO nicka, szurnięta kobieto.
Swoją karierę na tej stronie robisz tylko na ciągłych zaczepkach, wpisach bez jakiegokolwiek sensu i krytykowaniu innych, kto nie tańczy jak ty zagrasz. A płaczesz i żalisz się tylko ty, no ale ostatnio pisałaś, że jesteś "mądrą kobietą", więc zapewne nie czytasz swoich głupich wpisów.
Swoją karierę na tej stronie robisz tylko na ciągłych zaczepkach, wpisach bez jakiegokolwiek sensu i krytykowaniu innych, kto nie tańczy jak ty zagrasz. A płaczesz i żalisz się tylko ty, no ale ostatnio pisałaś, że jesteś "mądrą kobietą", więc zapewne nie czytasz swoich głupich wpisów.
mokrezboże > jeśli chodzi o mnie, to może tutaj nawet na rurze tańczyć. Proszę ją od kilku miesięcy, żeby totalnie ignorowała moją osobę i mój nick. Na razie bez skutku.
A co ona potrafi to macie we wpisie 91962. Pewnie zostanie skasowany.
A co ona potrafi to macie we wpisie 91962. Pewnie zostanie skasowany.
SirMavins > królowa oraz szefowa tego czatu napisała, że większość ten temat nie interesuje. I to ja podobno się "uczepiłem" płatnych typów. Więc obawiam się, że to Twoje wytłumaczenie wczorajszej dyskusji na temat i tak nie trafi do tej "mądrej kobiet". Ona i tylko ona ma zawsze rację. Tak jest i tak być musi. Inaczej masz przechlapane. Nie da Ci spokoju w dzień w nocy i po śmierci. Tutaj, tam i gdzie się ruszysz.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
madzia77 > słuchaj sobie durno kobieto. W moim wpisie nie było słowa o bratiszce. I kto do cholery ciągle wywołuje jego temat?????? Do cholery. No kto???? Jakie adresy??? To ty mnie ciągle straszysz, "że mnie namierzają ludzie którym zaszłem za skórę na tej stronie". Grozisz mi ciągle swoimi kolegami gdzie się nie ruszę. Oto cała prawda o Tobie. Znowu mi grozisz bratiszką, chociaż o kolesiu nic nie pisze!!!!!!!!!!!!!!!!! Weź kobieto mi nie groź, bo to naprawdę dla Ciebie i dla niego może się źle skończyć. Chociaż w tym przypadku On nie jest niczego winien.
Kto ciągle przywołuje sprawę bratiszki???? Ja czy ty???? Chyba wszyscy czytali wczorajsza dyskusję.
SirMavins > czy ja pisałem o jakiś konkretnych przypadkach? Czy ja do Ciebie pisałem o jakimś bratiszce??
Kto ciągle przywołuje sprawę bratiszki???? Ja czy ty???? Chyba wszyscy czytali wczorajsza dyskusję.
SirMavins > czy ja pisałem o jakiś konkretnych przypadkach? Czy ja do Ciebie pisałem o jakimś bratiszce??
SirMavins > napisz do cholery o czym tutaj wczoraj była mowa, bo mnie już to straszenie tej kobiety przestaje bawić.
Napisz o jakim przypadku pisałeś i do czego się odniosłem.
Napisz o jakim przypadku pisałeś i do czego się odniosłem.
madzia77 > a co ty chcesz mi udowadniać? O co ci ciągle chodzi? Ty ciągle masz jakieś konfabulacje na mój temat.
Mam odwagę pisać prawdę. A ty ciągle posługujesz się kłamstwem, szerzysz na tej stronie same konflikty. Zobaczcie wszyscy na forum. W tematach gdzie nie ma wpisów użyt. madzia77 vel kameliowa77 jest spokój. W tematach gdzie ona się pojawia, zaraz jest kłótnia i wyzwiska.
Temat uważasz za zamknięty bo obnaża prawdę o tobie. Szefowa czatu zamyka tematy..... no proszę.
Mam odwagę pisać prawdę. A ty ciągle posługujesz się kłamstwem, szerzysz na tej stronie same konflikty. Zobaczcie wszyscy na forum. W tematach gdzie nie ma wpisów użyt. madzia77 vel kameliowa77 jest spokój. W tematach gdzie ona się pojawia, zaraz jest kłótnia i wyzwiska.
Temat uważasz za zamknięty bo obnaża prawdę o tobie. Szefowa czatu zamyka tematy..... no proszę.
lila > cześć!
Ps. Obawiam się, że to moje do Ciebie "cześć", może być wykorzystane juto przeciwko mnie. Ale zaryzykuje :)
Ps. Obawiam się, że to moje do Ciebie "cześć", może być wykorzystane juto przeciwko mnie. Ale zaryzykuje :)
hosia > rurkę jak rurkę :) Ale jak wycenić tą dziurkę w którą wkłada się tą rurkę :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
zbigniew> na tej stronie masz podane odnośniki do transmisji live tego meczu o który pytałeś
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=134
Pozdrawiam
http://www.sport-typ.info/viewpage.php?page_id=134
Pozdrawiam
kogucik19 > o bukmacherów nie musisz się martwić. Bukmacher zarabia zawsze na dobrze wyważonych kursach. 5%, 8%, 10% wkładu klientów. Nic więcej do "szczęścia" nie jest mu potrzebne. Osobiście jego nie interesuje czy wygrałeś czy przegrałeś. Masz grać, obstawiać i wpłacać pieniądze, resztą zajmuje się sztab ludzi którzy układają kursy. Układają je w ten sposób żeby klienci (a jest ich dziesiątki tysięcy w naziemnych i miliony w internetowych) obstawiali wszystkie możliwe opcje. A wtedy wynik zdarzenia jest dla nich najmniej istotny. Swój zysk i tak mają. Więc graj i wygrywaj, a szkody bukmacherowi nie przynosisz. Graj, ale nie przegrywaj, bo wtedy przynosisz szkodę samemu sobie. A bukmacher ma to ..............
No i bardzo ważna rzecz. Twoje wygrane nie są wypłacane z kasy bukmachera. Żeby ktoś wygrał, musiał ktoś przegrać. To jest przepływ pieniędzy między klientami, a z tego jakiś procencik zostaje u bukmachera.
Wygranych życzę.
No i bardzo ważna rzecz. Twoje wygrane nie są wypłacane z kasy bukmachera. Żeby ktoś wygrał, musiał ktoś przegrać. To jest przepływ pieniędzy między klientami, a z tego jakiś procencik zostaje u bukmachera.
Wygranych życzę.
Sławek > zamarzła : ) A tak poważnie, to mi też od czasu do czasu się zawiesi. Reset w przypadku mojej klawiatury wystarczy. Chyba, że jest jakiś większy problem.
Witaj czarodziejka83. Kope lat :) Jak tam miotełka? Kiedy do mnie wpadniesz?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Obserwuje właśnie sobie postawione meczyki i popijam dobre winko. Oczywiście w ilości delektującej :)
Lila > podobno wszystko co nie wychodzi na początku, bardzo dobrze się kończy :)
No i Pardubice zaczęło robić to co powinno. Strzelać bramki i wygrać ten mecz.
SirMavins > od siebie dodam, że jest to podtawowa zasada (ta, którą podał aklim) w momencie kiedy się gra więcej niż jeden kupon AKO, o czym wczoraj mogło sie przekonać wielu graczy którzy na podniesienie kursu dodawali Chelsea.
I na Boga - nie grajcie pucharów!!!
Pozdrawiam
I na Boga - nie grajcie pucharów!!!
Pozdrawiam
Jasiu > dodatkowe opcje (zdarzenia) jeśli chodzi o dany mecz. W końcu to uporządkowali. Kiedyś trzeba było rozwijać dodatkowe opcje i szukać czy dany mecz je posiada.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
lila > ale ja się bardzo cieszę jak piszesz o mnie. Jeszcze bardziej, jak piszesz do mnie :)
To jak tak trzymacie kciuki Panowie, to trzymajcie jeszcze 10 minut za moją Piacenza - Padovie :) (1-0) potrzebuje mniej niż 2,5 :) a we Włoszech cuda się zdarzają, bo to blisko Papieża :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
rustu2009 > dzięki! Wszystko skończyło się po mojej myśli :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
BERNARD MADOFF > nie gram, więc o tej godzinie co jest losowanie, to patrze w oczy żony :) Ciekawsze, piękniejsze.
Prowokacja? Normalne pytanie. Co o Twoim przypadku sądzą Twoi lekarze? No chyba nie chcesz mi napisać, że jesteś przypadkiem beznadziejnym?
Ludzie różne rzeczy widują. To Napoleona, to Św. Piotra, białe myszki, Zawiszę Czarnego. Więc jeśli Ty na razie widujesz tylko kulki przyczepione na żyłkach, to sądzę, że jest to do wyleczenia.
Oszukiwali na Polsacie, teraz oszukują w telewizji publicznej...hmmm. Złóż wniosek żeby losowania były u Ciebie w domu. Ech... pewnie też by oszukiwali.
Prowokacja? Normalne pytanie. Co o Twoim przypadku sądzą Twoi lekarze? No chyba nie chcesz mi napisać, że jesteś przypadkiem beznadziejnym?
Ludzie różne rzeczy widują. To Napoleona, to Św. Piotra, białe myszki, Zawiszę Czarnego. Więc jeśli Ty na razie widujesz tylko kulki przyczepione na żyłkach, to sądzę, że jest to do wyleczenia.
Oszukiwali na Polsacie, teraz oszukują w telewizji publicznej...hmmm. Złóż wniosek żeby losowania były u Ciebie w domu. Ech... pewnie też by oszukiwali.
madzia77 > spadaj ode mnie, już ci to wiele razy pisałem. Pisze coś do ciebie? o tobie?
a tobie sex shopy płacą za reklamę wibratorów na stronie o grach losowych?
a tobie sex shopy płacą za reklamę wibratorów na stronie o grach losowych?
BERNARD MADOFF > jeśli jesteś "taki mądry" za jakiego się uważasz, to zapytam ciebie wprost.
To po h..j grasz?
Czy jesteś normalnym człowiekiem, jeśli codziennie wysyłasz kupony, a po losowaniu piszesz że płacisz oszustom!!!!!!
Teraz już wiem. Jesteś przypadek beznadziejny!!!
To po h..j grasz?
Czy jesteś normalnym człowiekiem, jeśli codziennie wysyłasz kupony, a po losowaniu piszesz że płacisz oszustom!!!!!!
Teraz już wiem. Jesteś przypadek beznadziejny!!!
madzia77 > naganiaczką i spamiarą w necie to ty byłaś lub jeszcze jesteś.
Jak osiągniesz i oddasz tyle typów, napiszesz tyle analiz, pomożesz tylu użytkownikom co ja na tej stronie, to pomagamy. Na razie jesteś, jak to sama pisałaś, tylko do towarzystwa i robienia burd na czacie i na forum, za co już kiedyś byłaś zbanowana!
Jak osiągniesz i oddasz tyle typów, napiszesz tyle analiz, pomożesz tylu użytkownikom co ja na tej stronie, to pomagamy. Na razie jesteś, jak to sama pisałaś, tylko do towarzystwa i robienia burd na czacie i na forum, za co już kiedyś byłaś zbanowana!
madzia77 > naganiaczką i spamiarą w necie to ty byłaś lub jeszcze jesteś.
Jak osiągniesz i oddasz tyle typów, napiszesz tyle analiz, pomożesz tylu użytkownikom co ja na tej stronie, to pogadamy. Na razie jesteś, jak to sama pisałaś, tylko do towarzystwa i robienia burd na czacie i na forum, za co już kiedyś byłaś zbanowana!
Jak osiągniesz i oddasz tyle typów, napiszesz tyle analiz, pomożesz tylu użytkownikom co ja na tej stronie, to pogadamy. Na razie jesteś, jak to sama pisałaś, tylko do towarzystwa i robienia burd na czacie i na forum, za co już kiedyś byłaś zbanowana!
madzia77 > wpierdalasz się w każdą moją rozmowę z kimś innym. Zawsze później powstaje zadyma.
Faktycznie. Na tej stronie albo ja zostanę albo ty. Od miesięcy cie proszę żebyś traktowała mnie jakby mnie nie było. A ty tylko czekasz na okazje do zaczepki.
Jestem na wielu forach ale takiego idiotyzmu nie ma nigdzie. Łazisz za mną jak pchła za psem!!!
Faktycznie. Na tej stronie albo ja zostanę albo ty. Od miesięcy cie proszę żebyś traktowała mnie jakby mnie nie było. A ty tylko czekasz na okazje do zaczepki.
Jestem na wielu forach ale takiego idiotyzmu nie ma nigdzie. Łazisz za mną jak pchła za psem!!!
madzia77 > zapytam jeszcze raz. Dużymi literami, żebyś doczytała.
PISAŁEM COŚ DO CIEBIE DZISIAJ NA TEJ STRONIE???????????????? dopóki się znowu w moją rozmowę nie wtrąciłaś?????
Ps. Zakończę wszystkie moje typowania do końca miesiąca które rozpocząłem i już mnie nie zobaczysz.
Jesteś chora - tylko tyle ci napisze!
PISAŁEM COŚ DO CIEBIE DZISIAJ NA TEJ STRONIE???????????????? dopóki się znowu w moją rozmowę nie wtrąciłaś?????
Ps. Zakończę wszystkie moje typowania do końca miesiąca które rozpocząłem i już mnie nie zobaczysz.
Jesteś chora - tylko tyle ci napisze!
madzia77 > 94393. Ci co chcą to mnie znajdą. A ty kontynuuj swoje "bardzo merytoryczne" wpisy na temat gier i bukmacherki.
Pasko > Cześć. Widzę, że dzisiaj jesteś tutaj na czacie aktywny. Czy mógłbyś mi wyjaśnić kogo użytkowniczka "madzia77" wyzywa po raz kolejny od "MENDY"?
Jest nas dzisiaj wielu użytkowników na czacie i chciałbym wiedzieć do kogo te wulgarne określenie przez tą "kulturalną osobę" się odnosi.
Jeśli ja do kogoś, lub o kimś piszę, zawsze podaje nick zainteresowanej osoby.
Pozdrawiam.
Jest nas dzisiaj wielu użytkowników na czacie i chciałbym wiedzieć do kogo te wulgarne określenie przez tą "kulturalną osobę" się odnosi.
Jeśli ja do kogoś, lub o kimś piszę, zawsze podaje nick zainteresowanej osoby.
Pozdrawiam.