Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 738 752. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Najbliższa KOMULACJA na żywo już za: 00 godzin, 01 minut, 25 sekund
Najwiecej ktoś trafił 2x6 Nie ma osób co by 3 razy trafiły Chyba ,ze ten matematyk słyny ale on kupował wszystkie kupony
ładnie się dzisiaj ułozyły liczby więc przy takiej ilosci grajacych mógla pasc 6niestety
Nieistety Bo bym grał dalej jakby była komulacja. Jak nie bedzie to trzeba bedzie grac w MINI aż do nastepnej takiej dużej od ok 10MLN
szybkie 600zł jest do bani przy takim prawdopodobieństwie Lepsze mini
nie gram w eurojacka Ale puszcze za tydzien jeden los na tą komulacje bo wiekszej nie bedzie Jest już maxymalna
Ciekawe ile nabilo w lotto Raczej nie doszło do 2 mln Dzisiaj nie grałem Pusciłem mini i pensje
Ale było po komulacji więc nie zagrałem Szkoda. Gorzej by było jakby 6 wpadła
W MM jest za dużo kominacji do ogarnącia MLN MLN WOle takie całe można cale kominacje wczytać w program np. w EP jest ok. 450 tys 5/5 I multiparis sobie radzi ta starsza wersja Nowa wersja czyta tylko ok 250 tys
zrobiłem sobie z tego 450tys 100 tys kombinacji co mają najjwiecej wygranych i jak takie wpadną mam wieksze prawdopodobientwo wygrania
PRzecież w MM trafić 5/5 to katorga Na 12 tys losowan maxymalnie liczba 5/5 to 20 minimalna 0 dla 300tys przykładowych 5/5 Odpuszczam sobie tą grę Przerzucam się na mini lotka i EP
Czyli srednio aby trafić 5/5 trzeba zagrać prawie 1600 razy po 2,5 daje zawrotną sumę na minusie
Więć nie warto grać w MM na tyle liczb. Jak już to na dwie/trzy.
Pasko Kiedy bedzie mozna dodać wyniki z Szybkiego 600 do programu MultiParis?
Na razie nie chce pobrać wyników jakby bazy nie było na serwerze , CHyba,ze zle wpisuje Próbowałem szybkie600/ szybkie 600 /szybkie itp. Tutaj na stronie sa wyniki już
prawie 300tys przez rok - 10% podatku chyba,ze to bedzie liczone 10x600 to nie zabiorą podatku
Pasko czekamy na mozliwosc analizy szybkie600 w programie Wtedy bedziemy wygrywac
admin może bierze liczby z losowania z TV Bo te z onnline są często do tyłu Tutaj są wyniki zawsze kilka sekund przed tym co faktycznie jest onnline
Więc wyniki tutaj nie są brane z tego co jest na stronie lotto
Więc wyniki tutaj nie są brane z tego co jest na stronie lotto
Jakby admin miał przecieki to nie było by lotto bo by ciągle wygrywał i byłby milionerem
możę w TV było normalnie NIe wiem dzisiaj nie grałem jeszcze Zawsze gram na wieczór
nastepna komulacja conajmniej za 2 tygodnie o ile ktos nie trafi
7MLN to już jest coś o 2 MLN nie warto grac przy takiej niskiej szansie
pasko kiedy bedzie możliwosc analizowana szybkie 600 w programie multiparis?
Też miałem 3/5 w mini dzisiaj Moglem połączyc z wójt i by była 5/5
Gram na 4 zakłady dziennie na 10 losowan za 60zł
Zostały 3 dni i dzisiaj pierwsza wygrana czyli -13zł na minusie jak na razie
Zostały 3 dni i dzisiaj pierwsza wygrana czyli -13zł na minusie jak na razie
Gosia
A to nie wiem czy podaje przed Nie jestem tutaj jak Wy w dzien w dzien
A to nie wiem czy podaje przed Nie jestem tutaj jak Wy w dzien w dzien
A co mam sie nie cieszyć 60zł sie zwróciło prawie a trafić 3 na 4 zakłady x 7dni to i tak sukces 127:4 daje srednio trójke raz na 32 dni
jakby ktoś dzisiaj trafił 5/5 to byłbo jakies 20 pare złoty zamiast 47.
Trafił 5/5 jest możliwe Mój znajomy zna kogoś kto trafił 300 tys
Lepsze mini niż duzy lotek Szansa 14 razy większa i koszt 2 razy mniejszy
A te 300tys to już jest coś na początek W dużego lotka i tak nigdy się nie trafi przy takim prawdopodobieństwie
Gdybym trafił 5/5 to wtedy jakiś procent z wygranej przeznaczył bym własnie na system 10 liczb w mini
W dużego szkoda kasy/
W dużego szkoda kasy/
Zasada wielkich liczb mówi ze jak prawdopodbienstwo wynosi powyżej 1 mln to niewarto sobie zawracać głowy
tak ale w systemie duzego 12 liczb prawdopod. jest 1 do 15 tys. tylko WIęc całkiem ok.
Tylko najpierw trzeba wygrać w coś z wiekszym prawdopodob. aby mieć srodki na gre systemem
Mini jest ok tylko szkoda ze 5./5 nie jest gwarantowana jak dużo osób trafi
Wiadomo ,ze kasa przyciąga kase. Im więcej obstawisz tym większe prawdopodbinestwo
Wiadomo ,ze kasa przyciąga kase. Im więcej obstawisz tym większe prawdopodbinestwo
tak jak ten matematyk co wygrał x razy główną Raz wygrał realnie póżniej zacząl wykupowyać zgodnie z swoją formułą x % wszystkich mozliwych kombinacji
Wiadomo że rózne kombinacje mają rózne szanse trafienia . NP. proporcje 3 parzyste 2 nieparzyste lub odworonie mają wieksze szanse niż 5 nieparzystych czy 5 parzystych
wszystko się rozkłada w miare po równo Tak samo jak 5 liczb z dziesiątki np. 1/2/3/4/5 ma mniejsze szanse niż rozłożone po równo 1/11/22/33/44
więc to mit ,ze kazda kombinacja ma takie same szanse na wylosowanie
wykres klepsydry https://matematyka.poznan.pl/artykul/co-to-jest-prawo-wielkich-liczb/
Wieć mozna sobie wkieszyć szanse na wygranie ale niewiele Sposobów na pewną wygraną nikt nigdy nie wymyśli jedynie co to wykupić wszystkie losy
Zamykanie się w domu też nie ma sensu. Lepiej już wyjść pobiegać czy na rower
Od siedzenia na dupie gorsze choroby są
Od siedzenia na dupie gorsze choroby są
Ciekawe jak ten wirus wpłynie na komulacje Czy mniej osób kupuje Bedzie wiadomo jak ktos trafi główną w mini Ostatnio było koło 330tys
No to szkoda by było, bo gram ostatnio tylko w mini a tam wygrane zalezą od ilosci zakładów
Miałem 4 zakłady na 10 dni za 60zł Dzisiaj jest ostatni dzien i jak dotąd wygrałem 1x3 czyli 47zł Jak dzisiaj nic nie wpadnie to bedę 13 zł na minusie
jutro kupie kolejne 4 zakłady na 10 dni i może duzego 1x 10 dni
Ale to zalezy czy bedzie komulacja Jak nie to tylko mini
Ale to zalezy czy bedzie komulacja Jak nie to tylko mini
Ale lepiej poczekać jak coś wiekszego wpadnie i wtedy to bym grał systemem 12 w dużego
No ale to bym musiał główną trafić co najmniej 100tys
No ale to bym musiał główną trafić co najmniej 100tys