Wpisy 3 739 119 – 3 739 218
31 stycznia 2020 00:00 → 31 stycznia 2020 06:00, 100 wpisów
Arczi ja Ci tylko pokazałem mój kupon prawda?
Pisałem coś że wygrałem ?
Pisałem coś że wygrałem ?
A mi wystarczy 7/7 w Multi jak trafię w tym roku będę bardzo zadowolony
Mati24 i tu się mylisz. Groźni dla otoczenia są też ci którzy mają zaniki pamięci.
Mati24 tak było i widzę że Ty masz dobrą pamięć
Arczi jesteś?
Mati24
3 739 120. Sebastian_M no tak pokazałes mi ten kupon nic nie pisałes ze to wygrałes, a, ale ktoś tutaj napisał ze własnie wygrałes te 9/10, pózniej sprawdziłem ten kupon co mi pokazałes wczesniej,i nanim wlasnie była ta 9/10 dlatego pomyślałem ze jak ludzie tak pisza tu na czacie to chyba jest prawda ze tak jest
A ten MPFK zmył się jak nieproszony gość
Pewnie tworzy następny nick
Pewnie tworzy następny nick
Arczi a pamiętasz jak napisałem Ci że pokażę Ci mój kupon ale proszę żebyś nie zadawał mi pytań ?
To że ktoś coś tu pisze nie oznacza że tak jest naprawdę.
Niektórzy dodają coś co chcą zobaczyć lub po to aby kogoś ośmieszyć - weź to pod uwagę
Niektórzy dodają coś co chcą zobaczyć lub po to aby kogoś ośmieszyć - weź to pod uwagę
3 739 131. Sebastian_M tak pamietam i niezadawałem pytań, choc jak tu pisali tak wszyscy ze trafiłes i wygrałes niedawało mi to spokoju, bo wczesniej mi nie pisałes ze wygrałes to, a ludzie tu pisali ze wygrałes, jesli zaś wygrałeśźż to okej, mii nic do tego jest
3 739 117. Mati24 tak to prawda jest tu pare zaufanycch osób, a reszta to klub, ja do tego klubu nienależe
Arczi nie o to chodzi.
Napisałem że czasami ludzie nie znając tematu dodają od siebie różne rzeczy .Nie zawsze jest tak jak myślą i piszą
Napisałem że czasami ludzie nie znając tematu dodają od siebie różne rzeczy .Nie zawsze jest tak jak myślą i piszą

3 739 135. Sebastian_M ok rozumie
Ja i tak każdemu życzę dużo wygranych
Arczi wszystko napiszę Ci na @
3 739 138. Sebastian_M no tak jak i ja
Mati24 zauważyłem to.
Ja nikomu nie grożę bo i po co ?
Ja nikomu nie grożę bo i po co ?
Witam wiadomo gdzie padła szustka w lotto w jakim wojewudztwie
3 739 139. Sebastian_M a miałem pytać kontaktował sie z Tobą TURBO, miał C coś podać dla mnie
3 739 089. emerytka 46 2020-01-30 (23:49) Chorzów.
Mati24
Niech się twoja siostra (wywłoka-jak ją nazwałeś)dwa razy zastanowi zanim coś do mnie napisze.
Emerytka swoimi wpisami kompromitujesz swoje miasto i siebie też.
Jak możesz komuś ubliżać ?
Kto Ci dał do tego prawo ?
Mati24
Niech się twoja siostra (wywłoka-jak ją nazwałeś)dwa razy zastanowi zanim coś do mnie napisze.
Emerytka swoimi wpisami kompromitujesz swoje miasto i siebie też.
Jak możesz komuś ubliżać ?
Kto Ci dał do tego prawo ?
Sebastian_M
Uważasz ,że mnie wolno ubliżać ?Dlaczego nie zapytasz o to kogoś innego ?
Uważasz ,że mnie wolno ubliżać ?Dlaczego nie zapytasz o to kogoś innego ?
Sebastian_M
Między innymi,siebie też zapytaj.
Między innymi,siebie też zapytaj.
3 739 155. Krzys611
Mati24
Tak wyglądasz ?
Tak wyglądasz ?
3 739 159. emerytka 46 przestańcie sie tu wsztscy oczerniać na stronie bo robi się to niesmaczne zabardzo
wszyscy
Jeżeli wszyscy w waszym "klubie zablokowanych nicków" tak wyglądają,to się nie zmieścicie w busiku,jadac po wygrane do oddziału.
arczibalik73
Dlaczego się do mnie zwracasz z tym problemem ?
Dlaczego się do mnie zwracasz z tym problemem ?
3 739 162. Krzys611 pisałeś ze od 13 miesiecy wpadła Ci 1 x3/5m w mini lotku wiec gratuluje bo mi od kilku miesiecy jeszcze nie padła zadna 3/5, a widzisz sebastian dzisiaj naspisal ze w tym roku juz takich 10, 3/5 trafoił w tym roku,
EMI, jaka jest różnica pomiędzy rzeka na 1 foto a między zwierzęciem , tym miłym zajadajacym trawę?
3 739 162. Krzys611 pdlatego i tez ci gratuluje tej wygranej bo ja dawno juz nietrafiłem zadnej 3/5 w mini lotku, moze dlatego ze sporadycznie wysyłam i gram w ta gre.
emerytka 46 z jakim problemem sie niby do Ciebie zwracam, ja tu niewidze problemu żśasdnegoo poprostu niechce abyscie sie wzajemnie oczerniali i wyzywali od jakis tam, chce abyscie sie tu zgadzali razem i sie wzajemnie szanowali a nie obrazali, chce aby tu był spokój
emerytka 46 z jakim problemem sie niby do Ciebie zwracam, ja tu niewidze problemu żśasdnegoo poprostu niechce abyscie sie wzajemnie oczerniali i wyzywali od jakis tam, chce abyscie sie tu zgadzali razem i sie wzajemnie szanowali a nie obrazali, chce aby tu był spokój
arczibalik73
O to właśnie chodzi.Nie pozwolę się obrażać.
O to właśnie chodzi.Nie pozwolę się obrażać.
Mati24 coś się tak czepił tej emerytki46,sam szukasz zaczepki, a później płaczesz,chłopie bądź facetem, a nie damskim bokserem
3 739 164. emerytka 46 o jakim klubie piszesz bo ani ja ani sebastian i jeszcze pare zaufanych ludzi nie nalezymy do zadnego z klubu, poprostu ufamy sobie i razem typujemy liczby czy sie tez wymieniami róznnymi spostrzezeniami dotyczacymi gier i zawieraniu zakładów , my nietworzymy zadnego klubu , to ze niepozwolisz sie obrażać to rozumie, ale nikt niema prawa do obrazania kogokolwiek ani tu ani nigdzie
substytucie mecenasa bogdan041, Twoja zabawa w prawnika nie ma sensu.
3 739 172. bogdan041 no tak,
prosze tu wszystkich nie obrażajcie i niewyzywajcie tutaj nikogo,badzmy dlas siebie mili i badzmy ludzmi, a nie człowiek ,człowiekowi wilkiem,
prosze tu wszystkich nie obrażajcie i niewyzywajcie tutaj nikogo,badzmy dlas siebie mili i badzmy ludzmi, a nie człowiek ,człowiekowi wilkiem,
3 739 156. Mati24 a to chyba nie unas takie sa okazy co? co bo kargul z pawlakiem takich niemieli na wiosce
A na temat wirusaCi ludzie powinni zostać w Chinach A granice lotnicze powinny być zamknięte już w styczniu jak i kolejowe
3 739 183. Krzys611 hejka do nastepnego zobaczyska
sebastian M pisz na stara @,
739 187. gonzaga gdzie
3 739 190. gonzaga a chodzi o te liczby oczekiwane tak
no ja myślę ze 80 jeszcze długo długo niewyjdzie
3 739 194. gonzaga no moze a moze i nie
kto wie
kto wie
A,niech rzesz wychodzi kiedy jej wypadnie
Ja stawiam na>56 i 64
Ja stawiam na>56 i 64
ja zaś stawiam na 1 i 16
3 739 199. gonzaga wzajemnie,ja podejrzewam ze moga wyjsc takie liczby 1,7,16,26,39,41,42,43,44,62,
dobra uciekam spać dobranoc wszystkim
Motto na dziś....Nie masz sposobu na swojego chłopaka ? ...Kup mu cztero-paka
Wersja w drugą stronę....Chcesz mieć zadowoloną żonę ?
Kup żonie 4 perły i o to chodziło właśnie Wypije i zaśnie
Kup żonie 4 perły i o to chodziło właśnie Wypije i zaśnie
https://www.youtube.com/watch?v=CfIE7XdcBJw
Oczywiście to takie żarty Wystarczy ten kawałek żonie puścić aby zdołała odpuścić
Oczywiście to takie żarty Wystarczy ten kawałek żonie puścić aby zdołała odpuścić
a propos skarpetek na nogach kobietczyżby Krzysztof C coś wiedział?
Holenderscy naukowcy odkryli, że seks w skarpetkach zwiększa prawdopodobieństwo orgazmu u kobiety. Ta uwaga dotyczy damskich stóp, Panowie.
Holenderscy naukowcy odkryli, że seks w skarpetkach zwiększa prawdopodobieństwo orgazmu u kobiety. Ta uwaga dotyczy damskich stóp, Panowie.
dobre choć jak facet nie kumaty to i w gumowcach nic nie zdziala trza znac odpowiednie doiscia odpowiednie guziczki inaczej inny kumaty ugasi kobiecy pożar
3 739 215. Mewa