Wpisy 3 776 309 – 3 776 408
9 marca 2020 00:00 → 9 marca 2020 07:29, 100 wpisów
arczibalik widze ze multijune tez tak sądzi ze pracuje dla ts i wprowadzam ludzi w błąd i podaje zle liczby to nieprawda fakt faktem pewniaczki 37.49 nie weszly
na bank weszlo 5 i 28 i 69 i kilka innych a teraz przytocze treść wpisu
3 776 121. K30 2020-03-08 (18:05:09) waalwijk
wpisy mi sie konczą po 20 w stalych bedzie rozpis 8/8 kilka zakladów mozecie ukrasc i zagrac
oto efekt jak ujowe liczby wam podaje a i od jutra koniec z pewniaczkami jak tak sądzicie
na bank weszlo 5 i 28 i 69 i kilka innych a teraz przytocze treść wpisu
wpisy mi sie konczą po 20 w stalych bedzie rozpis 8/8 kilka zakladów mozecie ukrasc i zagrac
oto efekt jak ujowe liczby wam podaje a i od jutra koniec z pewniaczkami jak tak sądzicie
3 776 308. RT1 dobranoc kolorowych snów i duzo zdrówka życze

od jutra widze nie warto tu podawac pewniaków a co by bylo jak by weszlo 37,49
3 776 313. K30 dlaczego tak myslisz ze niewarto, tu podaw3ac pewniaków?
bo zostalem oskarzony ze lipe tu podaje wlasnie powyzsze zestawy byly z map kture pokazywalem
3 776 313. K30 przecierz pisałem CI ze niebedzie 49 a raczej bedzie 48 i 80 i tak tez wyszło
ja bylem przekonany do swoich a multijune muwi ze podaje lipne liczby
3 776 313. K30 nigdy tez niewierz w mapki, za bardzo, zaówarz ze tam sa liczby podane z poszczególnych juz losowan które wyszły , to ze one ukladaja niektóre liczby z danego losowania to jeszcze nie wszystko, jest, zawsze nastepne losowanie moze złozyc sie z calkiem innych liczb jak tam ci wychodzi,nie zawsze kazde losowanie wypadajacych liczb jest takie same i nie zawsze te same liczby wychodza takiejak akurat skresliłes i wysłałeś to jest loteria, raz trafisz raz nie,
te zestawy są z oboków plusa z ostatnich losowań efekt same 5/8 6/8
Witam
K30 ja poszłam Twoim tropem chociaż nie do końca kumam
ale mam 4/8
K30 ja poszłam Twoim tropem chociaż nie do końca kumam
ale mam 4/8
Szkoda tylko że późno dajesz do tabeli ,wtedy już nie mam jak wysłać
dziś duzo pewniaków zawiodlo ale podejrzewam ze bys miala 6/8 zeby nie zawiodly
ja dlatego nie korzystam z tych mapek i sam typuje swoje liczby,i na tym polegam, nie na tymn co juz wyszło, kiedys czy w ostatnim losowaniu, typuje i dobieram tak liczby aby coś złozyc i tym zagrac nie bawie sie w jakies tam , wrózenie wahadełkiem, odczytywaniem z kóli liczb czy z mapek, najwieksza skarbnica numerów i mysli jest mózg i z niego trzeba korzystac, wtedy bedziesz wygrywał ale jak takie cos podajesz i chcesz aby ktos np to sobie porzyczył to dawaj to przed losowaniem a nie po losowaniu
3 776 328. K30 2020-03-09 (00:16) waalwijk
37,49,77 tych jutro tez niewidze na tak i 80 tez na nie lecz widze na tak 78
37,49,77 tych jutro tez niewidze na tak i 80 tez na nie lecz widze na tak 78
ja juz zadnych nie podaje na tak ani na nie bo multijune powie ze pracuje dla ts jak nie trafie a przeciez codziennie nikt nie trafia
Nie przejmuj się ludzie są zawistni bo nawet nie mogą trafić 6/8 i to ich gryzie
3 776 338. K30 niewiem czy były czy nie bo ty tyle podajesz róznych cyferek ze mozna sie pogubic juz z wszystkim, nie kazdy czyta i pilnuje tego co podajesz, i niesprawdza CIEBIE jesli cghcesz tak nadal robic to napisz tak na cxzacie dzisiaj beda takie a takie cyfry niekreslic nic innrgo tylko to co ja tu pokazuje wam ze bedzie bo jak podajesz te co niewyszły a miały wyjsc, lub dopiero wejda to robisz tym zamieszamie liczbowe i w pewnym czasie nikt niewie co jest pewniakiem aco niejest,
arczi przecież nikt nie może dać gwarancji że liczby wejdą
więc nie rozumiem czemu ludziska się tak ciskają
więc nie rozumiem czemu ludziska się tak ciskają
3 776 345. K30 ja tam ci niezazdroszcze niczego graj i wygrywaj, niepatrz na ludzi kresl swoje liczby i je wysyłaj, tak jak to widzisz, to co zaówarzyłes gdy patrzysz na liczby kresl i wysyłaj ,niepublikuj tegoo wszystkim, no chyba ze chesz aby wszyscy wkolo wygrywali a ty 1 nie, wiec sie zastanów nad tym, czy zalezy CI na tym abys to Ty trafił czy ktoś zupełnie iinn
Dobry wieczór
K30 , brawo dla Ciebie
Nie przejmuj się tym co piszą -- ten wpis---- 3 776 259----3 776 257. -- o tym,ze wprowadzasz celowo ludzi w błąd , jest bardzo nieprzyjemny .
MPFK krótko napisał mi,że z nim tez sie tak obeszli czatowicze.
Na 14 , podał mi 8 liczb,z czego weszło pięc. Nawet przez myśl mi nie przeszło, by mieć do Niego pretensje, ze trzy liczby nie weszły . To jest chore.
K30 , brawo dla Ciebie
Nie przejmuj się tym co piszą -- ten wpis---- 3 776 259----3 776 257. -- o tym,ze wprowadzasz celowo ludzi w błąd , jest bardzo nieprzyjemny .
MPFK krótko napisał mi,że z nim tez sie tak obeszli czatowicze.
Na 14 , podał mi 8 liczb,z czego weszło pięc. Nawet przez myśl mi nie przeszło, by mieć do Niego pretensje, ze trzy liczby nie weszły . To jest chore.
AYa
Wdzięczna jestem ,że podał i dziękuję , bo sama nie potrafię typować .
Mapki, czy tabele, czy własne pomysły czy statystyki , każdy pomysł jest dobry, który prowadzi do wygranej .
Wdzięczna jestem ,że podał i dziękuję , bo sama nie potrafię typować .
Mapki, czy tabele, czy własne pomysły czy statystyki , każdy pomysł jest dobry, który prowadzi do wygranej .
no ja na jutro liczby 6 sztuk czuje tylko a co bedzie to nikogo nie namawiam
K30
Byłbyś bardziej wiarygodny-gdybyś nie popełniał tylu błędów
Byłbyś bardziej wiarygodny-gdybyś nie popełniał tylu błędów
Oczywiście .że tak każdy sposób jest dobry czasem są takie fazy że coś działa
a za parę losowań już nie ,pasuje mieć parę sposobów
a za parę losowań już nie ,pasuje mieć parę sposobów
do tych 6/6 mozna swoje dopisac ja nikogo nie bede namawial na gre na @ jutro podam
3 776 350. arczibalik73 ---i tu znowu są zawarte pretensje .
a ze curka przez u otwarte to szczegół bo na telefonie trzeba przytrzymywac te cholerne klawisze
Aya , oczywiście,że tak ,a własne ryzyko , jeszcze tego by brakowało, by sie upominali o zwrot pieniędzy, w razie, gdyby nie weszły podane liczby .
Dobranoc wszystkim
Janeczka 5 trafnych od MPFK to też fajnie ,jak ma inne niż K30
to tylko dołaczyć od K30 i można coś wygrać
to tylko dołaczyć od K30 i można coś wygrać
3 776 364. K30 zebysmy sie dobrze rozumieli, ja niekrytykuje tego co tu robisz ze podajesz tu liczby, ale zaówaz ze przewaznie tylko TY tu podajesz najwiecej wpisów z róznymi tabelkami, i wpisami liczb, zobacz inni podaja tu tez swoje przemyslenia i swoje typy liczb ale podaja tego mało, pytanie dlaczego? poniewaz obserwuja co TY podajesz i na podstawie tego oni pózniej trafiaja a TY nie, ja tu kiedys zaówarzyłem ze przychodzi tu duzo osób juz po gotowe i zarazem odrazu wygrywajace liczby,na dane losowanie ja CI niewytykam jakiś tam błedów ortograficznych, oj nie, i nie oskarzam cie o wspołprace z TS bo jesli by tak było to by CIEBIE tu niebyło chyba z nami co?,
tak kazdy gra na swoje ryzyko, a jesli chodzi o to co tu podajesz nieraz to juz mi kola osob kiedys tu pisał ze podajesz niektóre liczby które wprowadzaja niektóre osoby w bład, ale tym sie niemartw co ludzie pisza, omnie tez róznosci pisza, a ja sie tym niezrazam i nie przejmuje bo i tak kresle swoje liczby a nie te co tu i kto podaje gram tylko swoimi liczbami i nie podaje ich tez i tu zawsze zeby wszyscy nimi zagrali zaraz, ja do Ciebie nie mam onic pretensji jak tu zaraz sugeruje mi we wpisie nr. 3 776 366. Janeczka0409, ja niemam zadnych pretensi do ciebie podawaj dalej, i grajcie wszyscy tymi liczbami,ja i sebastian oraz mulag forsami, gosia 77 i mewa gramy swoimi liczbami, a inni podejrzewam ze róznie wiec bez obrazy
3 776 383. K30 ja niejestem tu twoim wrogiem, a co do pewniaków ktore podałes niby te 37 i 49 to powiem tylko tyle ze podałes tu 1 pewniaka czyli 49 ale akurat TS chciał aby ona dzisiaj nie wyszła i niewyszła a ja jej na dzisiaj niewidziałem na 21, raczej bardziej ciagne ło mnie na 80,8,, i wyszły 49 zas jesli wyjdzie to dopiero tak mysle wtorek czwartek, choc i tez moge sie mylić
3 776 383. K30 tak niewyszły ale niema sie co martwic nie wyszły dzisiaj za to moga sie jutro np na wieczór pokazac, nierezygnuj z tych liczb i niezrazaj suie ze dzisiaj niewyszły tylko wyslij je na jutro np,pojutrze przyjdzie czas ze one wyjda i wtedy trafisz
widzisz ja np tez ostatnio polowałem w mini lotku i na te liczby 3,5,18,20,31 ale w tym dniu akurat ich nieposłałem co wyszły i co mam zrobić , nieudało mi sie ich trafic aod kilku dni na nich cały czas grałem, niewysłałem ich raz a one zaraz wyszły i co mam plakac z tego powodu nie, gram dalej i kresle juz cos innego moze na innych trafie
3 776 397. K30 wzajemnie i dobranoc
tez uciekam w liczby i pożniej juz spać, a wiec wsszystkim nocnym markom pracujacym zycze miłej spokojnej pracy , a układajacym sie do snu kolorowych snów a jutro wszystkim wysokich wygranych