Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 778 729. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Tak ale to w razie bym trafił duża kasę . Takiej to nie żal wydawać Oczywiscie nie wszystko jakieś 20% bym przeznaczył z głównej wygranej
ZNalazłem w sieci fajny kalkulator do gier liczbowych Może ktos chetny ?
Koszt to 37$ Płatnosc paypalem
Na dwie osoby nie wychodzi dużo
Koszt to 37$ Płatnosc paypalem
Na dwie osoby nie wychodzi dużo
Co do systemu 12 to nie gram Mało kogo stać na takie granie. Ale widziałem nie raz jak ktos grał za 3/4 tys w kolekutrze
Z drugiej strony to mało osób musi grac takim systemem ,bo nie szlyszałem aby ktos wygrał główną w lotto przez system 12
Zreesztą jak kogoś stać na taki system to albo długo zbierał albo dużo zarabia A jak to drugie to wtedy i tak zawyczaj nie gra w lotto
Te 3 tys to wolałbym w inny sposób wydać Zbyt mała szansa 1do 15 tys
95zł to nie jest tanio . Tanio to było przed tą aferą Kupowałem IPA za 40-45zł 5L
Lepiej już kupić jakiś płyn do mycia szyb co ma w skadzie IPE i Etanol
są po 40/50 za 5L o ile jeszcze sie nie kapneli i nie podniesli cen do 100/150zł
na allegro już jest zakaż sprzedaży maseczek i nie tylko Ale jeszcze można kupić czasem
może byc 6 bo numery jak w kalendarzu Chyba ,ze przez wirusa mało osób gra
tak wiem ,ze w mini nie ma komulacji ale mogli zrobić zamiast dzielić na niższe wygrane
Coś mi się wydaje ,ze komulacja bedzie rosła na rekord ,bo malo osób gra i ciężej jest wygrać
przy MLN zakładów to jest 1/14 ,ze ktoś trafi czyli 7%
przy MLN zakładów to jest 1/14 ,ze ktoś trafi czyli 7%
Przybliżona liczba zawartych zakładów: 2 550 925 czyli szanse to 17.5 % ,ze ktoś trafi
a zakłady mogą się powtarzać więć szensze moga być jeszcze mniejsze
Ale jak nikt nie trafi to bedzie z 23-24 MLN o ile dzisiaj dobije to tych 21
Z drugiej strony i podstawa by starczyła Za 2MLN można by się już ustawić w życiu
słyszałem ,ze w kosmosie jest taka planeta diamentowa Tylko ,ze za daleko od ziemi .
No i nie jedna. Gdyby ją sprowadzic na ziemie to diament by był tyle wart co zapałki
No i nie jedna. Gdyby ją sprowadzic na ziemie to diament by był tyle wart co zapałki
diament jest taki drogi ,bo jest go tak mało 0,005% masy skorupy
Ciekawe czy komulacja pójdzie na rekord ,bo mniej osób gra .
Ale raczej nie ,bo do rekordu dużo brakuje. Było coś ponad 50MLN
Ale raczej nie ,bo do rekordu dużo brakuje. Było coś ponad 50MLN
Pamiętam, ze wtedy kupilem chyba z 20-30 pojedynczych zakładów i tak nić z tego nie było
Jakiś domek / samochód I reszta poszłaby na stały dochód typu mieszkania na wynajem .
Jakies 100-200 tys na dalszą gre systemem No i reszta to inwstycja w nieruchomosci i ziemię.
E tam marzyciele. Zawsze jest jakaś szansza Przy 10 kuponach i eliminacji x kombinacji co żadko padają szansze są ponad 1do 1MLN zamiast 1 do 14MLN
Znam kogoś kto trafił 5/5 w MINI lotto Dwie osoby wtedy trafiły po 160 tys
Słyszałem ,ze ktoś dostał mandat za jazdę rowerem po parku 10 tys
Chciałbym mieć rower za taką kasę. Mandatu i tak bym nie przyjął.
raczej nie bedzie 6 Liczby były poza kalendarzem . Chyba ,ze na C/T komuś się przyfarciło
EJP nie gram ostatnio ,bo trochę za drogie jest w stosunku do prawdopodobieństwa.
kiedy wyjdzie nowa wersja multiparis? Bo widziałem ostatnio na forum link ale gdzieś go wcięło
A nie to chyba ktoś pomylił https://www.multipasko.pl/news141.html
to nie jest nowy news a z 2015
to nie jest nowy news a z 2015
A szkoda,ze autor nie rozwija programu dalej Moge uwagi są w komentarzu
Do kitu nie jest Ale ma ograniczenia do do pamieci np. Wczytuje tylko 300tys. kombinacji i wiecej nie może zaadresować pamięci.
A Ja lubie analizować wszystkie kombinacje i muszę rodzielać pliki na mnjiejsze. Przydałoby się conajmniej 1MLN W mini lotku jest 900tys prawie kombinacji / w lotto 14MLN
zagram od wtorku ,bo sklepy pozamykane i mała pula bedzie w mini
Wczoraj miałem zagrać w EJP ale sobie odpusciłem A jakbym zagrał na stałe liczby to bym trafił 2+1
Ale obecnie skupiam się tylko na MINI Jak wygram to przeznacze scęść na system w dużym .
online nie polecam Ostatnio mam problem z płatnoscią w dodatku nie mają wszystkich banków
wydałem 120zł na 10 losowan Jak nikt nie trafi 5/5 to się już trochę zwróci z 40-45zł