Wpisy użytkownika Scenic
Łącznie 3 914 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 733 800. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
BYłem przed chwilą w kolekturze i lottomat nie chiał mi przyjać blankietu. Musiałem puscic przez interent
I się skonczy zabawa . Za dużo ludzi na swiecie. Musi być depopulacja,
Great typer Seks to zdrowie A kto tu mówi o pedofili Nie wiem ile ta osoba ma lat. Musi miec co najmniej 16 Mieli to podwyższyć z 15
Ale nie Mi decydować kto jest gotowy a kto nie . Byle nie zmuszać . Ale jak ktoś sam się pcha to jego sprawa. NIe znaczy też ,ze popieram , seks z byle kim byle był.
Great typer Mam swoje lata i nie spotykam się z osobami co nie są pełoletnie i nie mają pełnych praw
Ale jak krzyskowi to pasuje to jego sprawa, Nic Mi to tego o ile prawnie jest to dozwolone
Kiedys królowie żenili się z 11 latkami i nie było problemów. zresztą swiat jest różnorodny. W Iranie np. od 13 lat można wziąć slub
Co nie znaczy ,ze Ja to popieram. Ale takie są fakty.
Co nie znaczy ,ze Ja to popieram. Ale takie są fakty.
5 jest raz na 54tys a były już takie co padły po kilka razy Przypadek?
Ostatnio losowanie było 5/6 jako ostatnie i dalej 6/6 https://www.multipasko.pl/analizer/duzy-lotek/m6365
Możę warto grać na takie liczby co mają ostatnie losowanie 5/6 Tylko jak je wyszukac
Takie same jak każde inne
Ostatnio też było takie 50/51/52/53/ 55/ 56/57/58/59
Ostatnio też było takie 50/51/52/53/ 55/ 56/57/58/59
18 troche mało jest 18564 kombinacji tylko na 14 MLN więc prawdopodobiestwo ,ze padne taka kombinacja jest małe Lepiej obstawiac wecej kombinacjo np . ograniczyc się do 500 tys
500 tys to około 6z30 więć można odrzucić koło 20 liczb 14:500tys = 28 więc taka mobinacja padnie srednio raz na 28 losowań z tych 500 tys komibnacji
A jak już padnie nasze szanse przy jednym losie są jak 1 do 0.5MLN
dzisiaj jest sobota więć komulacja zostanie rozbita Tak mi się wydaje
Chyba ,ze lotto majstruje przy kodzie na CH/T i daje podobne liczby Dlatego wole grać na swoje liczby
Gdyby to się dało przewidzieć ze padnie 6 z ostatnich 16 liczb To by było jak 1do8 tys
Na stronie lotto gdzie sie kupuje jest napisane komulacja 27MLLN
Im więszka tym więcej osób gra. Ciekawe ile jeszcze razy nikt nie trafi
Szukam sskryptu to by generował losowanie lotto i zapisywał wyniki do pliku txt Może ma ktos?
Coś mi się wydaje ,ze dzisiaj nie bedzie 6 Kumulacje trzeba podtrzymać aby więcej ludzi grało Takiej komulacji nie było od 2018 chyba
Pasko bedzieś aktualizował swój program jeszcze Zeby mocniej korzystał z mocy procesora przy obliczeniach WIdzę ,ze wykorzystuje go tylkanascie % mocy
No i korzysta czesto z jednego watku Chyba ,ze odpalic x4 Dla małych liczb nie ma znaczenia ale jak ktoś analizuje kilka tysiecy to już długo zajmuje
Zeby go przestawić na 3 rdzenie trzeba by przepisać cały kod i znać się na tym Planujesz zrobić w przyszłosci?
Mam procesor 8 rdzeniowy 16 wątkowy WIęć oobliczenia by się zwkieszyły dużo razy
A gdzie jest skan ,ze sebastian trafił? Zresztą skan można podrobić więc nie można wszystkiemu ufać Ale jak trafił to super
Co do koronowirusa to się nie zarazicie jeżeli nie bedziedzie wychodzić z domu No ale wtedy umrzecie z głodu
Dzisiaj bedą w lotto te numery co rok temu Jak wczoraj w Extra Pensji
Chce ktos kod na huawei.pl -10% na zakup Mam niewykorzystany Możę ktos planuje zakup telefonu/laptopa itp.
chyba się się złożymy i wykupimy 50% system 12 to będziemy mieli 50% szans na 6
Dzisiaj maszyna się pomyli i wylosuje 49 kul Wszyscy wygramy po 1gr
Najbliższe komulacja na żywo już za: 00 godzin, 10 minut, 06 sekund