Wpisy 3 741 499 – 3 741 598
2 lutego 2020 00:00 → 2 lutego 2020 10:02, 100 wpisów
Janeczka to prawda dziecmi trzeba się zajmować
Tak i pracować trzeba
Dobrej nocy wszystkim

MPFK , dziekuję , już dostałam maila . Fafi podał mi liczby
MPFK , dobranoc dziękuję jeszcze raz
Dobranoc wszystkim
Dobranoc wszystkim

Wojtt w Majdanie Królewskim będziesz wieszal rodaków???

Typowy polski katolik z Podkarpacia
Nowa Dęba już ma info o mieszksncu grazacym wieszaniem rodaków.
Wojtt, będziesz wieszal na Bieszczadzkiej ???
Ja wszystko widzę
Obudzili mnie i co ?
AkexanderRuizszacun,w 12-stce wytypować 11 liczb to dopiero sztuka,ja w 15-stce jeszcze nigdy nie miałem 11 liczb
AkexanderRuizpomyliłem się,ja tu widzę 9 w 12 liczbach i 7 w 10,a miała być 11-stka,patrzyłem na żółte na początku,ale widzę że wygrane to niebieskie,ale i tak bardzo dobrze
Proszę Państwa Niesamowite. Oto na belce usiadł skoczek poza konkursem . Niebywałe bo zjedzie na desce klozetowej . Komentator podaje imię tego śmiałka ...Sebastian Poznaję to nasz Sebcio. Ruszył jedzie jedzie, leci , leci ...uuuuuu i sie zesrał na desce
LONDON BOYS - I'm gonna give my heart (Long 12'' Version Videoclip)
https://www.youtube.com/watch?v=i96bmJvXrQo
https://www.youtube.com/watch?v=i96bmJvXrQo
3 741 543. GABRIE
3 741 544. bogdan041 a co spisz zmnim ze słyszysz
na dole mieszka to słyszę,jeszcze mi żyrandol przywiercił do podłogi,co nie widzisz?
niewiedziałem ze jestes sasiadem sebastiana, to zmienia postać żeczy
3 741 550. bogdan041 a czy to ważne jak zerandol zamocowali, wazne ze wisi
spotkanie aż czterech dwójek nie zdarza się codziennie.
To magiczna data, ale nie zwiastuje żadnych katastroficznych wydarzeń, które mogłyby mieć wpływ na losy świata
To magiczna data, ale nie zwiastuje żadnych katastroficznych wydarzeń, które mogłyby mieć wpływ na losy świata
szybkie 600 na sucho na 4 losowania od losowania 552
05,08,11,14,16,17
21,23,24,27,28,32
22,23,25,26,29,32
19,22,25,28,29,32
05,08,11,14,16,17
21,23,24,27,28,32
22,23,25,26,29,32
19,22,25,28,29,32
Zgadnijcie gdzie teraz byłem właśnie wróciłem
Koronowirus przedostał się na Zieloną Laczke, atakując Portalowiczow.Czy możecie dać spokój Sebastian_M ???
U fryzjerki
Powaga właśnie wróciłem zapłaciłem 40zł
Od poniedziałku nie mam czasu wiec dzisiaj byłem ona mnie zna od zawsze
Od poniedziałku do soboty nie mam czasu wiec poszlem w niedzielę powaga
Idę bo musze
Osa punkty gonisz mie
Osa punkty gonisz mie
Walduś , jeśli Twoja modlitwa jest skuteczna, módl się za siebie i za nieprzyjaciół.Prz4stsncie zaczepiać Sebastiana i innych.Krystna P.- Wasza idolka , mówi krotko,: ' zamknij...'.

właśnie przestańcie najerzdżać na tego sebastiana M co WY od niego chcecie, co on wam takiego zrobił, najpierw samokrytyke zacznijcie od siebie samych, bardzo mi sie to niepodoba jak zartujecie sobie z kogoś
Amadeusz2czy mógłbyś nie przekręcać liter mojego nicku? zapamiętaj że ja jestem Bogdan nie Bohdan,imię Bohdan jest od Boh, co po ukraińsku znaczy Bóg,widzę że masz coś wspólnego z tamtymi stronami,chazarzy też pochodzą z tamtych stron,czyżbyś nim był?
Arczibalik73Bogdan041, Ty tych nicków masz tak wiele, że nie wiadomo, którego używać.Dziekuje za uwagę.Przepraszam.Pochodze z rodziny Potockich.
3 741 582. bogdan041 tu ma byc spokój i uszanowanie drugiej osoby, bez głupich docinek komukolwiek, jesli ktoś bedzie obrażął i wyśmiewał sie z kogo kolwiek , zgłosze osobiscie adminowi o naruszenie dóbr osobistych danej obrazanej osoby , poprosze o blokade dla osoby obrażajacej, bo to co tu ostatnio wyrabiacie co nie którzy to woła o pomstę do nieba,zacxhowujcie sie jak na dorosłych ludzi przystało a nie jak dzieci z przedszkola tu ma być spokój,a jak sie komuś cos tu niepodoba, to moze opuscić ten czat ,
Arczibalik73, słuszna uwaga.Co do przedszkolaków to od nich nie jeden może się nauczyć czegoś dobrego.Bogdan041, w uzupełnieniu podaje, że jestem z herbu Pilava.A więc blisko Ukrainy, gdzie mam liczna rodzinę
Arczi spokojnie,ja osobiście lubię Sebastiana,ale jestem trochę dowcipniś,tak naprawdę to trzeba rozróżnić żarty z klasą a obrażanie,w tym co pisze i robię nie ma krzty złośliwości
nikt nikogo tu na siłe nietrzyma, ja niejestem zadnym konfidentem,i nienawidze kablować na kogokolwiek, ale nienawidze jak ktoś obraża tu na czacie kogokolwiek czy to jest sebastian, mewa, czy kto inny, tu ma byc spokój a nie łamanie regulaminu, i obrazżanie kogokolwiek
Amadeusz2 nie musisz sie tu wcale nikomu tłumaczyć z jakiego rodu pochodzisz, i skond jesteś, to nikogo niepowinno obchodzić, to jest Twoja sprawa i niewarzne ze gdzie masz rodzine czy tu na terenie polski czy jesteś za bóga wazne ze tutaj z nami jesteś, podejrzewam ze tu połowa ludzi odwiedzajacych ten czat jest spoza wschodniej graniccy tam gdzie była kiedys polska ,a teraz sa tam ukraińcy, ale to niewarzne kazdemu nalezy sie szacunek,i odpowiednie traktowanie
Amadeusz2 nie musisz sie tu wcale nikomu tłumaczyć z jakiego rodu pochodzisz, i skond jesteś, to nikogo niepowinno obchodzić, to jest Twoja sprawa i niewarzne ze gdzie masz rodzine czy tu na terenie polski czy jesteś za bóga wazne ze tutaj z nami jesteś, podejrzewam ze tu połowa ludzi odwiedzajacych ten czat jest spoza wschodniej graniccy tam gdzie była kiedys polska ,a teraz sa tam ukraińcy, ale to niewarzne kazdemu nalezy sie szacunek,i odpowiednie traktowanie
Bogdan041, znów pomyłka wynikająca z tego, że w słowniku mam wujka Bohdana.
3 741 587. bogdan041, ja znam sie tez na żartach i tez lubie sobie pożartować z czegoś ,ale nie z kogoś, a tu niewidze żartów tylko najazd na sebastiana M akurat, to dobrze ze lubisz sebastiana M, ja też go lubie i wiele tu innych osób zapewne teżź wiem żę saa tez i wyjatki, na tej stronie które go nietrawia , ja tez tu lubie ze stronki kila osób które o tym niewiedza nawet, ale sie z tym nieobnosze ,np. gryksa 76 a teraz mewe tez zawsze lubiałem i uwazam go za spoko godscia , pomimo ze ON mnie nielubi i nietrawi,z jakiegoś tam powodu ,ale pomimo to go szanuje, i sie go oto nie czepiam,
kiedyś tu był tez taki nick makler, którego tu o d jakiegoś czasu niema, niepowiem gosc mi czesto robil jakies przytyki tu na stronce ignorowałem to, nieraz był mi tez tu na stronce pomocny, kiedy poprosiłem lub ocoś zapytałem sie na czacie on mi pierwszy ta wiadomosc podawał czy to nawet linka wysyłał,z odpowiedzia, wiem ze grał tez na róznych giełdach, ,osobiscie nigdy do niego nic niemiałem i do dzisiaj niemam, uwazaam go za dobrego i fajnego goscia pomimo ze go tu teraz znami niema, kiedys napisał domnie meila i zachował sie tam jak prawdziwy gosc, wtedy poznaliśmy sie blizej jak tu z czatu,napisał mi coś osobie co ja bardzo szanuje, i powazam,
wtedy zobaczyłem ze niejest to wcale taka zła osoba ,jak mi sie tu wczesniej ukazywał nie kiedy, kiedy robił mi jakies przytyki , czy proował mnie forsować na czacie jakimis słowami, jesli teraz to czyta lub kiedykolwiek przeczyta to chciałbym aby wiedział ,że go nadal lubie szanuje i uwarzam ze jest spoko gosc, niewiem czy czasem nie przeszdł na stronke obok, tam do Korna,ale to nieistotne,
duzo tez ludzi odeszło z tej stronki i przeszło gdzie indziej a tutaj zagladaja tylko sporadycznie, od świeta, np, brajan, twój kwiat, i jeszcze innych parę nicków , szkoda bo brakuje ich tu z nami,
duzo tez ludzi odeszło z tej stronki i przeszło gdzie indziej a tutaj zagladaja tylko sporadycznie, od świeta, np, brajan, twój kwiat, i jeszcze innych parę nicków , szkoda bo brakuje ich tu z nami,
Arczibalik73, takich z honorem Portalowiczow jest wielu.Moim zdaniem, dałeś dobre przykłady
niewiem czy ktos pamieta tu był kiedys taki qubae -kuba który chxciał rozwalić system mini lotka jak my tu teraz inni też ja go bardzo tez szanowałem i lubiałem niestety odszedł gdzies indziej, a był spoko gosciem naprawde, tak samo jak kolezanka twój kwiat 77, tez spoko i ekstra kolezanka, poznałem ja przez faceboka kiedys osobiście, razem tez typowalismy kiedys liczby poza czatem tutaj, i wiele jeszcze innych osób ,które poznałem tu z czata a znajopmosc przeniosła sie tez na faceboka i poprzez tego fajsa mamy tez ze sobna kontakt jakiś też, z niektórymi przez meila, także mamy ze soba kontakt jakiś