Wpisy użytkownika Monsiu
Łącznie 837 wpisów w archiwum, pokazane od nr 74 698. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
slavo >> już drugi raz piszesz Monisiu. Przeczytaj dokładnie mój nick.
Pikolo>>>> napisałeś że w programie Glileo będzie o totolotku. Skąd masz taką informację - nie mogę w żadnych opisach tego znależć.Więc gdzie to wyczytałeś?
Może masz rację Lila, bo nie znalazłem żadnej pisemnej informacji w tym temacie. Domyślam się że wróciłaś z nastrojowego spaceru na cmentarzu. Ale z tego co pisałaś wynikałoby że nie masz tam rodziny.
Mam tam trochę rodziny, ale za chiny nie wiem na jakim cmentarzu, bo nie myślałem na pogrzebie kuzynki, żeby zapytać.
A wiesz jaki tam może być nagrobek przechodnia ulicy? Tak brzmi: " Tu spoczywa w trzech kawałkach, czwartego zabrakło, były miejski przechodzień przez czerwone światło"
Albo młodego żonkosia świeżo po ślubie: " Robił co mógł, dopóki nie wyciągnął nóg"
Albo nagrobek jednej Damy "Tu spoczywa Dama co pierwszy raz śpi sama"
Ale dosyć ponurości cmentarnej. Idę nagrać program Galileo o NAS, przyszłych, naiwnych milionerach. A w ogóle Kogucik19 ma dużo racji. A ja, Lila, nigdy nie wstaję lewą nogą. Nawet jak ktoś mnie wk...wi, to po chwili szukam czegoś optymistycznego w życiu.Te typy tak mają!!
nawet lubię czytać ten czat. Jakie tu piękne docinki, że w pięty idą. Ale poziom dyskusji jest wysoki - te uwagi, określenia osobowości i innych zalet charakteru są pouczające. A może przejść warto do konkretów w postaci dobrze znanej tzw kibolom, i przejść na zwięzłe rozwiązanie sporów na "ustawkach". Co Wy na to? Tylko grunt musi być neutralny - np na Szeszelach.Albo na Teneryfie, bo to modne miejsca. Kogucik19 - czy wiesz co myśli stara kura jak ją goni młody kogut? "Nie będę za szybko uciekała-może mnie dogoni?!"
Madzia77 >>> ja z racji przeżytych lat w dwóch ustrojach nie do końca zgadzam się z prezentowanym tekstem. Jak nad sobą mamy dzierżymordę, to jesteśmy jedna rodzina, jak jest demokracja - to tam gdzie dwóch Polaków - tam powstaną trzy partie.Pewnie zabrzmi to obrazoburczo dla niektórych, ale Solidarność szła do koryta solidarnie i zwarta. A dzisiaj jest pełne koryto - i co? Przecież widzisz co dookoła na szczycie. Powiem Ci tak - boś młodsza - grudzień 1970 osobiście przeżyłem w Szczecinie. I co? Jak u tamtych, kasa się liczy.Nawet najwznioślejsze idee mają swoją cenę. Liczy się Zbysio,Rysio i inne "sio". A ja w młodości myślałem, że jesteśmy zwartym narodem. Przyjrzyj się stosunkom pracy w firmach zagranicznych. Tam najgorsi dla innych są krajanie. Więc pozbyłem się złudzeń. KASA - to jest to!!!!!
A w ogóle przepraszam forumowiczów za tak osobiste wtręty. To chyba nie to miejsce.Przepraszam i pozdrawiam wszystkich. Życzę miłych i pogodnych snów!
edi8 . jutro prześlij dokładniejszy link na Kurkę w temacie z wpisu 74700, bo nie znalazłem. Dzięki z góry. A właściwie to już dziś, bo jest po północy.Gdzieś tak od 9.00 będę na czacie.
Ale zatarg wywołałem wczorajszym żartem o kogucie. A chciałem tylko troszkę rozbawić. Idę głowę posypać popiołem: już nigdy więcej...... edi8 - drugą część chciałem dopisać dzisiaj..... Madzia77 - na zdjęciu, ale pośrodku, bo z boku cię mogą wyciąć. Pozdrawiam wszystkich, w szczególności zawziętych adwersarzy.Bez Was byłoby tu nudno.
Lestek>>> też wybieram, choć pewnie wg innych zasad około 30, 35 liczb w których trafiam czasem nawet 18 liczb.Nie zawsze oczywiście.Nie stać mnie, a i rozsądek nie pozwala na obstawianie dużej kombinacji,gram więc po 1-3 zakłady.I diabelsko żle wybieram. Nawet w 5 zakładach mam tu 3 tu 3 i tu 3. Czasem trochę więcej. I już mnie to wkurza. Chyba będę grał 1 raz w m-cu, ale za to np. za 100 czy 150 zł. Jak nie trafię , to następny raz za miesiąc.
Lila, jak znasz takiego dobrego to podaj adres - bo już bez niego diabli mnie biorą na moje rezultaty.
Tylko że w życiu tak jest, że jak coś powinno się udać to na pewno się spieprzy. Ale jak ma się spieprzyć to na pewno się uda. Mimo wszystko - pozdrowionka. One się nie spieprzą.
Lila > przed chwilą dopiero przeczytałem że Edi ma bana. No nieziemsko zawzięty chłop. Mam nieco w takim typie kuzyna w Poznaniu. Pogniewał się z cała rodziną już od ponad 20 lat. Tylko ja z nim byłem w delikatnym kontakcie. Ale obraził się i na mnie w końcu przez te "cholerne" komputery.Przez żartobliwe emotikony wysłane do niego. Taki drażliwy.Ale trudno.
Zelus > co używasz takich słów jak "real". Blondynka dzwoni do blondynki i mówi: po co gadać przez telefon - może spotkamy się w realu. A druga: nie da rady, u nas jest tylko Tesco!
Lestek .. mamy podobne historie. Kiedyś przez tydzień uparcie wysyłałem kupony, chyba 4 {jeszcze po 1.25}, aż mnie wkurzyło i zrezygnowałem. Chciałem wybrać nowe liczby, ale syn był zajęty przy komputerze(studiował!) więc mu nie przeszkadzałem i wysłałem jeszcze raz te same. I trafiłem na jednym 9/10. Wiesz jaka była radocha?. A jadąc w sierpniu do drugiego syna na wesele, po drodze przypadkiem przejechałem przez Ogrodzieniec. W powrotnej drodze pojechałem specjalnie zwiedzić. Piękne miejsce.
Tomis1973 >> wypisujesz bzdury.Jeżeli jeżdżę po drogach Polski już 46 lat i nie miałem wypadku żadnego, to polskie drogi są szczęśliwe, czy to ja mam szczęście? Widać Opatrzność nade mną czuwa. Więc jak będziesz miał szczęście to wszędzie trafisz. Jak ktoś ma szczęście, to mu kogut znosi złote jajka - a jak ma się pecha, to w drewnianym kościele cegła na łeb zleci.
I jeszcze - nietrudno jest trafić, wystarczy skreślić właściwe liczby!
Koguci19 >>>> bo tak właśnie jest, gram w lotto i liczę na to że kiedyś może szczęście się do mnie uśmiechnie. Że patrząc na układy liczb i robiąc różne kombinacje kiedyś będę miał farta - i wszystko się zbiegnie szczęśliwie do kupy. Dlatego też gram prawie zawsze na 10 liczb. Bo takie szczęście może czasem przydarzyć się tylko raz w życiu.
W każdym razie do losowania czuję się milionerem(no prawie!). A po losowaniu kopara opada i jak większość mam minę karpia.
Tak właśnie robię Koguciku - ale w tych małych za bardzo nie mam szczęścia. Zobacz na rankingu - w piątkach d..a zimna.
Sam9 ale masz życie - sam sobie musisz szykować. Wiesz co powinien mężczyzna? - mieć stałą gosposię i dochodzącą żonę.Pomyśl o tym. Pozdr dla wszystkich czatowiczów!
Kogucik . gdzie Grom podaje swoje liczby? Marnie idą moje - może mi wytypuje? No na dzisiaj to już nie, bo nie mam tu kolektury czynnej o tej porze. Ale może na inny dzień?
Madzia - kiedyś w Anglii pewna pani wgrała konkurs na najkrótszą nowelkę - historię swojego życia. Napisała jedno zdanie, a brzmiało tak: "Dawniej miałam marszczoną spódnicę i gładką twarz - teraz jest odwrotnie1"
Sam9 . wierzę Ci, ale pożartować można.Mówisz, że kochasz żonę? Posłuchaj : z początku widzisz tylko Ją, Ona ci świat przesłania i wielbisz Ją hymnem. A potem nie widzisz jej - tylko wszystkie inne!!!
Madzia77 - uważaj , bo bardziej prawdopodobnie będziesz robić karpia. Ale życzę tego pierwszego. Lila też się odezwała pozdrawiam! nara - muszę typować.
Sam9 > pisałeś, że Grom podaje niezłe cyfry do trafienia. Napisz gdzie - spróbuję skorzystać.
sam9 > przepraszam, to rzeczywiście pisał Kogucik19, tylko odświeżanie u mnie jest do d..y, powolne, i nie widziałem jego wpisu.Ty zaś chyba podałeś w typach na żywo swoje 3 przewidywanie na ten tydzień, tak?
Hosia > gdzie mieszka damska i młodsza część rodu Groma, postaram Mu się o wnuki, żeby tylko pozwolił wygrać na spokojne życie do końca dni.
sam9 dziś byłoby słabo, bo 4 zł, ale to i tak więcej ode mnie, bo mam na gębie karpia.
Lila >>> gdyby inni byli lepsi, az u nas byłoby słychać Huraaaaaaa! Ale w powietrzu wisi ogólny smentek. I jeszcze jedno - nie wierzę że wyjdzie aż 15 mln, bo na dzisiaj 0 16.00 było 7 483 875.34, więc na pewno nie doszło do 10 mln. Podszczuwają ludzi kwotami, żeby więcej grali.
Na smutek walnę chyba sobie kielicha. Chociaż prawda z alkoholem jest taka że ; wódka to twój wróg, więc lej ją w mordę!! (a ona tobą o ziemię!)
Kogucik19 >> żyjesz jeszcze? Przeczytaj wpis 75179 i odpowiedz. Zaraz ze smutku idę spać. W końcu jutro też jest dzień!
Lila - też tak myślę. Ale jakbyśmy oboje wygrali - nawet do podziału -starczyłoby nam , nie?
trzymajcie się wszyscy - do jutra. I zachowajcie pogodę ducha. Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!
Madzia77 >> ale fajny link podesłałaś z piosenkami 60 lat. Dzięki! Lubie słuchać Szczepanika "Zabawa podmiejska". Nie masz pojęcia jak świetnie ta piosenka oddaje klimat prawdziwych zabaw podmiejskich. Na takich bywałem w młodości w Szczecinie na jeziorem Głębokim. Duża buźka - Pozdrawiam!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=hsq4tqlcxwM&NR=1 to Czerwone Gitary.
Dzięki za wyniki. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy wszystkim. Madzia - już śpisz?
Ponieważ miałem kiedyś u siebie kolekturę, przekonywałem innych z małą dozą własnej niepewności, że Totolotek nie oszukuje. Myślę że teraz mam pewność braku swoich racji. Jest to zbyt wyraźna pod kumulację. Jeśli dziś ktoś wygrał, to jest pokaz... patrzcie jakie mogą być przypadkowe zestawy!!!. I będzie bieg do kumulacji 50.000000.Tylko że ja już rezygnuję z gry. Amen!
MCSI > ja tak uważam - mało! - jestem o tym przekonany teraz. Już kiedyś zwróciłem uwagę na zbieżność wyników losowań w dawnym Dużym I Ekspres Lotku, tzn zauważyłem, że grając na te same liczby tu i tu można mieć szczęście w obu jednocześnie.To znaczy, że liczby są ustawiane - może niezbyt precyzyjnie z zamierzenia, przypadku lub konieczności. Tak czy tak do d..y z taką grą.
bzr1 >>> nie mam pojęcia jak grać w totomix-ie. Widzę że tu o tym piszą, ale nie mam pojęcia co to za sposób gry i jakie są zasady. Czy to gra przez internet, czy też przez kolekturę. Ale u nas - w małej miejscowości nikt w kolekturze nic o tym nie wie.
Pasko - jeśli jeszcze nie śpisz - czemu nie mogę odtworzyć dzisiejszego losowania? Po naciśnięciu "wyniki" i w wynikach "odtwórz" jest tylko obraz początkowy-sygnalizacyjny, potem stoi. Naciśnięcie trójkącika "odtwórz" kasuje i zaczyna od nowa i tak w kółko. Czy to oraz odznaczony klauzulą "ściśle tajne"?
Dobranoc wszystkim!!! Lila i Madzia77 serdecznie pozdrawiam! Po starej znajomości!
Maciekmaniak >> musimy razem "przymusić" Pasko do przyznania się że jest agentem cichym Totolotka i nie chce ujawnić wczorajszego losowania. A tak bez żartów Adminie, mnie też nie otwiera się to losowanie. Już pytałem o to wczoraj w nocy, ale pewnie już spałeś.
Dla mnie podejrzane w tym losowaniu nie są same małe liczby które padły, tylko to że kolejny raz widzę podobieństwo wyników Lotto i Minilotto,Mam na myśli to, że i tu i tu padają podobne małe liczby. Takich zbitek można spotkać wiele.
Koguci >> jesli te panie miały moherowe berety to zmowa, nie przypadek. Pewno jadą bronić swojej wiary.
Kochanie, schudłam dwa kilo - woła żona wychodząca z łazienki .
- To pewnie dlatego, że nie nałożyłaś makijażu - mruczy mąż pod nosem.
- To pewnie dlatego, że nie nałożyłaś makijażu - mruczy mąż pod nosem.
hosia i edi8 - co za erupcja "uczuć" na czacie! Ale ostrożnie, a ku przestrodze (do hosi):
"Z początku ogień - nie mogę żyć bez Ciebie!
Bez Ciebie noc jest żałobą!!!!
Potem -razem - szarzyzna we dwoje ,i
- Nie mogę żyć z tobą!
"Z początku ogień - nie mogę żyć bez Ciebie!
Bez Ciebie noc jest żałobą!!!!
Potem -razem - szarzyzna we dwoje ,i
- Nie mogę żyć z tobą!
Pasko- dużo szczęścia i słodyczy kłótliwa banda czatowiczów Ci życzy
hosiu >>>>>
Z początku widzi tylko ją.
Ona mu świat przesłania- wielbi JĄ hymnem!
Potem nie widzi jej - tylko wszystkie Inne!
Z początku widzi tylko ją.
Ona mu świat przesłania- wielbi JĄ hymnem!
Potem nie widzi jej - tylko wszystkie Inne!
Witam wszystkich rankiem, skoro świt nastał.
Ale znowu kicha, nic nie trafiłem, powtórzyła się tylko jedna liczba z poprzedniego losowania. 16 listopada też tak było.
Dziś mogę tylko gdybać bo kolektura w niedzielę nieczynna.
Ale znowu kicha, nic nie trafiłem, powtórzyła się tylko jedna liczba z poprzedniego losowania. 16 listopada też tak było.
Dziś mogę tylko gdybać bo kolektura w niedzielę nieczynna.
Pasko >>> chciałem wysłać typowanie parek, ale jest tam informacja że złe jest hasło! Niby czemu, skoro tu na czacie mogę pisać pod tym nickiem i hasłem, tym bardziej, że po otwarciu tamtej strony nick i hasło wyskoczyły same!
W typowaniach MM,DL i EL nie ma też problemu z hasłem i nickiem. To co tam chodzi?
Wszystkim czatowiczom - Wesołych Świąt, a przede wszystkim zdrowych, no i mnóstwa prezentów ( szóstki w Totka) !!!!!!!
Czy ktoś wie, ile wynosiły wygrane w Mini Lotto z 24.grudnia, bo nasz Pan - Pasko na razie nie wydrukował informacji o wygranych. A może Adminie wiesz, czemu jak wejdę na www.lotto.pl (co jest łatwe) za Chiny nie mogę wyjść! Chyba że przez krzyżyk - kasacja strony. Jak się wczepi - to jak urząd skarbowy - nie można się tej strony pozbyć i wrócić do multipasko. Tak się lotto trzyma klienta!!!
edi8 - serdeczne dzięki - jesteś prawdziwa bomba do spraw informacyjnych. Dzięki, i pozdrawiam! Święta już mijają, więc powodzenia w losowaniach w Nowym Roku! Mnóstwo trafień i wysokich wygranych! ( A po cichu osobiście: nie bądź tak zasadniczy i zawzięty - czytam wpisy - ludzie dużego formatu są na luzie wobec innych!)
Dużo wygranych w Nowym Roku we wszystkich grach, mało sporów i kłótni - tego Wam wszystkim życzę !!!!!!!
To gdzie odbywa się losowanie? Pasko ma wyniki. Czy to jest dla niektórych?
mysia-pysia >>> nie zawsze jest w tym coś dziwnego żeby wysyłać za ileś tam zł. Dwa razy też tak robiłem - wygrałem np. 520 zł i jednorazowo wysłałem. Fortuny nie zdobyłem, ale trochę się zwróciło. Teraz też czekam na taką okazję, bo na tak szaloną grę pieniędzy z domowego budżetu nie wydaję.Czasem tak trzeba- raz, a dobrze. Tylko z tym dobrze jeszcze nie wyszło.
lila>>> jeśli jeszcze nie śpisz :zbieranie grzybów to prawdziwa frajda, tym bardziej, że nie ma niebezpieczeństwa, bo wszystkie grzyby są jadalne. Ale niektóre tylko raz.......
Wyczytane z kalendarza : -modlitwa kobiety przed posiłkiem; -I spraw Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w cycki!
- Panie doktorze, co mi jest? Naprawdę się martwię.
- Spokojnie, to zwykłe hemoroidy.
- Hemoroidy na twarzy?
- Oj aha, to pana twarz...
- Spokojnie, to zwykłe hemoroidy.
- Hemoroidy na twarzy?
- Oj aha, to pana twarz...
TOMCIO1972 >>>>> KOMPLETNA STRATA - TYLKO PARĘ ZŁOTYCH. SPRAWDZIŁEM TWOJE PRZEWIDYWANIE - NIESTETY - ZERO!
Tomcio1972 >>>>> tak naprawdę w MM nie jest trudno wygrać. Wystarczy skreślić właściwe liczby! Chociażem taki mądry - na razie nie wiem, które to są. Jak będę wiedział - to powiem!
No moje liczby na 22.00 : 2,3,30,31,32,35,38,53,54,60. Nareszcie parę złotych. Niedużo, ale zawsze coś!
Emeryt - gdzie dowcipy?
Zając siedzi przy jeziorku i patrzy jak żyrafa pije wodę. Ona do niego: Co tak patrzysz?
On : ale długą masz szyję!
Ona: ale to bardzo dobrze! Jak jem listek zielony, to on tak długo idzie przez gardło, jak piję zimną wodę, to ona płynie tak długo i mnie chłodzi. Mogę się wszystkim delektować! A ty nie!
Zając myślał, pomyślał i spytał: A rzygałaś kiedy?
Zając siedzi przy jeziorku i patrzy jak żyrafa pije wodę. Ona do niego: Co tak patrzysz?
On : ale długą masz szyję!
Ona: ale to bardzo dobrze! Jak jem listek zielony, to on tak długo idzie przez gardło, jak piję zimną wodę, to ona płynie tak długo i mnie chłodzi. Mogę się wszystkim delektować! A ty nie!
Zając myślał, pomyślał i spytał: A rzygałaś kiedy?
Idzie zając przez las i pogwizduje sobie. Na to wychodzi z krzaków wilk i pyta go: co ci tak wesoło?
A zając : zaliczyłem właśnie pracę magisterską.
Na jaki temat?
O wyższości zajęcy nad wilkami!
Ja ci zaraz pokażę że twoja praca to lipa - krzyknął wilk i ruszył na zająca.
A tu wyszedł z lasu niedżwiedż, złoił skórę wilkowi.
Wilk leży na ziemi, ledwo dyszy a zając z uśmiechem:
- Trzeba było zapytać, kto jest promotorem!!!
A zając : zaliczyłem właśnie pracę magisterską.
Na jaki temat?
O wyższości zajęcy nad wilkami!
Ja ci zaraz pokażę że twoja praca to lipa - krzyknął wilk i ruszył na zająca.
A tu wyszedł z lasu niedżwiedż, złoił skórę wilkowi.
Wilk leży na ziemi, ledwo dyszy a zając z uśmiechem:
- Trzeba było zapytać, kto jest promotorem!!!
Pacjentka u lekarza:
- Panie doktorze, czy to prawda że można zajść w ciążę na odległość?
- Jeśli odległość jest mniejsza od długości,to można - odparł lekarz.
Panie doktorze, czy prawdą jest, że od kropli Waleriana można zajść w ciążę?
To zależy ile Walerian ma lat!
- Panie doktorze, czy to prawda że można zajść w ciążę na odległość?
- Jeśli odległość jest mniejsza od długości,to można - odparł lekarz.
Panie doktorze, czy prawdą jest, że od kropli Waleriana można zajść w ciążę?
To zależy ile Walerian ma lat!
Co się stało, nie ma losowania ? Wie ktoś co się dzieje? A może już po losowaniu? - kto zna liczby?
do wpisu:102923. SirMavins . Jak byłem małym chłopcem, mieszkałem u babci w Poznaniu przez rok czasu. Tam też była taka różnica słów; pójść do sklepu - oznaczało zejść do piwnicy, a po zakupy szło się do składu. Mam za szwagra krakusa to już też wiem, że on na papierosa idzie "na pole".
Ktoś tu pisał, że ma być nowa gra - Joker. To co to za nowość,chyba na gorsze, skoro ma być 4 z 50 i 1 z 36 . To przecież jeszcze trudniejsze do trafienia niż w Numerek. Chyba że czegoś nie zrozumiałem.Numerek miał chociaż nazwę fajną: wchodził człowiek do kolektury gdzie była kobieta i mógł palnąć: może strzelimy sobie jeden numerek?
Lila - nie strasz ludzi, że masz tylu kandydatów na męża, każdy innej narodowości!
Dzwoni chłopak do dziewczyny - jej nie ma, to odbiera babcia.
- Dobrze, przekażę, że pan dzwonił. Jak pana nazwisko?
- Nowak!
- Nie zrozumiałam!
- NOWAK !!!!
- Nie mogę zrozumieć!
- Natalia,Olek,Wacek,Alina,Krzysiek!
- Dziękuję! Imiona zapamiętałam - proszę o nazwiska !
- Dobrze, przekażę, że pan dzwonił. Jak pana nazwisko?
- Nowak!
- Nie zrozumiałam!
- NOWAK !!!!
- Nie mogę zrozumieć!
- Natalia,Olek,Wacek,Alina,Krzysiek!
- Dziękuję! Imiona zapamiętałam - proszę o nazwiska !
Hosia - rodzinę mam od Sanoka po Szczecin, a nawet Świnoujście, od Bielska Białej do Mrągowa - więc trochę kraju odwiedziłem. Ale mam też we Wrocławiu w Dąbrowie Górniczej, Warszawie, Krakowie i Gnieźnie, a w Poznaniu na pęczki- w każdej dzielnicy. Tak czasy wojenne, powojenne i współczesna demokracja rozrzuciły ludzi. Niektórzy się wykruszyli - ich potomstwa już praktycznie nie znam.
Lila - jeden i ten sam mąż przez wiele lat - to prawie kazirodztwo!
Mag - Twoje wpisy są bardzo tajemnicze i sugestywne. Może coś więcej?
Witam wszystkich! Ta katastrofa jest tak niesamowita - że aż nierealna. Pierwszych informacji słuchałem jak komunikatów SC-fi. Tak samo nierealne wydawało się oglądanie ataku na WTC. Z początku myślałem że to durny żart. Straszna śmierć - Oni musieli w samolocie już wiedzieć, że zginą. Z całego serca współczuję!!!!!
Witam wszystkich! W tym całym zdarzeniu chciałbym bardzo dowiedzieć się , dlaczego doszło do tej katastrofy? Przecież pilot takiego samolotu to nie pijany kierowca TIR-a po tygodniowym szkoleniu.Tym bardziej, że samolot ten nie pierwszy raz lądował w Smoleńsku. Jeśli pilot naprawdę nie słuchał wieży, to musiała być w tym przyczyna - może błędne wskazania przyrządów, może inne przyczyny.Bardzo niecierpliwie czekam na wyjaśnienia, choć wiem, że to potrwa!
Witam wszystkich!!!!! EMERYT!- pytałeś o system 6 z 30 liczb.Mam tabele systemów ale dla maksymalnie 22 liczb. Przy czym dla 16 liczb z gwarancją 5/5 jest to 840 zakładów, natomiast 6/22 z gwarancja 4/4 jest to 721 zakładów. Jako emeryt; masz tyle gotówki na taką grę????
Też jestem już emerytem, ale daleko mi do takiej gry. Pozdrawiam!
Też jestem już emerytem, ale daleko mi do takiej gry. Pozdrawiam!
Emeryt - to pseudo masz rzeczywiście mylące. Ale taki wzór mam, tylko trudno go tu przesłać.Mam rozpisany w postaci tabeli ze zmiennością liczb. To 8/30 - 36 zakładów.