Wpisy 75 859 – 75 958
8 listopada 2009 09:43 → 8 listopada 2009 16:14, 100 wpisów
I pozwolę sobie jeszcze na prywatny wpis. Mam nadzieje, że kopiujesz wszystkie moje wpisy, bo ja Twoje tak. Nauczyło mnie to po tym jak zostałem przez ciebie oskarżony, że to ja "ciągle za tobą łażę i się tobą interesuję". Od trzech tygodni mam inne wrażenie i dowody oczywiście.
kogucik19 > jesteś w gronie podejrzanych jak cokolwiek wygrywasz. Wygrywają tylko ONI. Więc uważaj, bo licho nie śpi.
Pozdr.
Pozdr.
W ramach spokoju,harmonii,odprężenia,tak przy niedzieli:
http://www.youtube.com/watch?v=BKPhCxfVtdI
http://www.youtube.com/watch?v=BKPhCxfVtdI
czekamy na następne wężyki ,tym razem przy czterdziestkach.Spoko kiedyś musi paść 1,2,3,4,5,6 tylko czy MY tego doczekamy???
Mam taką teorię, TS w dni kiedy podają że jest duża kumulacja załatwia też dobrą pogodę żeby więcej osób poszło do kolektur:)
A nawiązując do "przekrętów w tej firmie", gdyby były jakieś które można udowodnić lub są choć prawdopodobne do udowodnienia "czwarta władza" by zjadła TS na śniadanie;)
A Ci pracownicy którzy nadzorują losowanie i zarabiają 3 tyś.. gdyby był przekręt już dawno Faktom lub tym podobnym sprzedały by historię za dożywotnią emeryturę. A dla maszyny i losu kolor kulki jak i cyferka na niej nie ma znaczenia... Logicznie rzecz ujmując gdy nie będą padały takie zestawy będzie trzeba się zastanowić czy kulki są prawidłowo wymieszane;)
A na koniec szczerze wszystkim życzę 10/10 i samych szóstek.
A nawiązując do "przekrętów w tej firmie", gdyby były jakieś które można udowodnić lub są choć prawdopodobne do udowodnienia "czwarta władza" by zjadła TS na śniadanie;)
A Ci pracownicy którzy nadzorują losowanie i zarabiają 3 tyś.. gdyby był przekręt już dawno Faktom lub tym podobnym sprzedały by historię za dożywotnią emeryturę. A dla maszyny i losu kolor kulki jak i cyferka na niej nie ma znaczenia... Logicznie rzecz ujmując gdy nie będą padały takie zestawy będzie trzeba się zastanowić czy kulki są prawidłowo wymieszane;)
A na koniec szczerze wszystkim życzę 10/10 i samych szóstek.
Maciekmaniak > no toś chłopie sobie "nabrechtał" tym wpisem :)
Ps. Witam w gronie ONYCH :)
Ps. Witam w gronie ONYCH :)
Jak w zeszłym roku była w nas kumulacja, to program 3 radia zorganizował sondę, czy było kiedykolwiek wylosowane w lotto 1,2,3,4,5,6, dzwonili ludzie do radia.Zadzwonił gość z Niemiec i powiedział, że kiedyś w kumulacji padły liczby 1,2,3,4,5,8 i było dużo 6-tek.
Zapomniałaby przypomnieć,że "Skarb Państwa" ma udziały w TS,nie bez powodu jest wprowadzony monopol odnośnie gier losowych,jeszcze trochę i w ogóle zostanie z hazardu tylko TS.
pozd
pozd
DANTEV wiem o tym i juz wielokrotnie to odczułem,ale ja nie liczę na żadna dużą wygrana bo nie mam szczęścia.Korzystam ze statystyk,ale podstawą jest mój kochany NOS jak wyczuje to zarobie jak nie wyczuje to stracę i czekam aż mu sie węch poprawi.Nie wiem czy wygrana 173,50 na dzień dzisiejszy w tym miesiącu jest rewelacją,ale to wygrana,wiec cieszy.Nigdy nie grałem na więcej ja 2-3 liczby i ZAWSZE przegrałem,natomiast w inne zdarzenia jakoś idzie,ale to zabawa,wiec jeszcze bardziej cieszy ze nie taka kosztowna,i troche daje zarobić na waciki.Pozdrawiam
Małe sprostowanie.Zabawa BARDZO KOSZTOWNA.Bo gra progresją jest bardzo kosztownym sposobem gry,ale w wielu przypadkach skutecznym.Pozdrawiam
Jeszcze jedno:) Co do statystyki:) Statystycznie średnia pensja krajowa to około 3tyś, a na każdego białego na świecie przypada ponad 10 osób o innym kolorze skóry. I teraz zadajcie sobie pytanie ile macie w domu w domu osób o innym kolorze skóry zarabiających 3tyś;)
Poza tym mając monopol, prawdopodobieństwo i statystykę zdecydowanie po swojej stronie, potężną sieć sprzedaży i zasady gry mówiące że oddaję 2/3 na wygrane a resztę biorę dla siebie, nie robiłbym nic co mogło by zburzyć moją wiarygodność a na pewno nie ustawiał wyników. Zadbałbym tylko o to żeby maszyna losującą ZAWSZE wybierała LOSOWO. Żeby tysiące osób analizujących wyniki nie znalazło metody dzięki temu że kulki są źle wymieszane lub różnią się wagą... Powtórzę dbałbym tylko żeby LOSOWO wypadały kulki i nic nie miało na to wpływu...
Tak trochę lektury do poczytania:
http://dtypy.com/forum/viewtopic.php?p=180938
http://dtypy.com/forum/viewtopic.php?p=180938
Słoneczko nie martw się damy radę :)Poz.23 weszła na 1 i 5 paczek jest odbite :) Pozdrawiam
Przeczytałem tekst artykułu z Przekroju, który był tu podany. Ja mam jedną sugestię. Co byście powiedzieli, gdyby w tle studia lotto był panel z ekranami i puszczonymi programami ze świata, jak kiedyś w Teleekspresie. Wtedy odpada jedna teoria - że losowania są nagrywane wcześniej...
Lestek - witam,nigdy ja jako ja nie twierdziłam,iż losowania nagrywane są wcześniej,bo z logicznego punktu widzenia - nie miałoby to sensu ani zastosowania,a wpadka z latającymi kulami itp.tylko potwierdza,że losowania są na żywo
pozd
pozd
Talizman na forum ucichł to dzielna wałbrzyszanka kontynuuje snucie Jego teorii spiskowych. Czy to jeszcze "Madzia" czy już talizman po zmianie płci.
Dlaczego nie można obejrzeć wczorajszego wieczornego losowania? Bo mam ochotę jeszcze raz zobaczyć te pięć różowych piłeczek wskakujących po kolei jedna za drugą?
Madziu po tylu bzdurach ,które tu wypisywałaś i nadal wypisujesz to gratuluję tak dobrego samopoczucia. Pozazdrościć albo współczuć.
Można :) http://www.multipasko.pl/wyniki-lotto/duzy-lotek/
Już próbowałem ale tylko jest jakby początek studia LOTTO i potem już nic.
miks - więc do dzieła jest niedziela dużo wolnego czasu możesz do woli:
Pozazdrościć i współczuć,tak na zmianę, aby za monotonnie się nie zrobiło :D
Pozazdrościć i współczuć,tak na zmianę, aby za monotonnie się nie zrobiło :D
WIEM... Po prostu Pasko jest agentem TS pod przykrywką i nakręca koniunkturę :)))
maciekmaniek.ok wszystko logiczne -tylko dlaczego jak odwrócisz mapę i połączysz wszystkie nieparzyste które lecą drugi raz z kolei to daje ci kolejne parzyste w dniu trzecim po pierwszej kumulacji.
Bogus2 - Nie wiem, moje wypowiedzi opierają się na mojej wiedzy i logicznym myśleniu i niestety nie znam odpowiedzi na wszystkie pytania. I gratuluje, ja jak patrze na te cyferki nie widzę żadnych zależności... Pewnie gdybym widział to bym częściej wygrywał:)
Nie sądzicie ze po wczorajszym losowaniu DL musi tam być jakiś przekręt?
jak byś nie widział to skąd ta ciekawa 10 która ma szansę na wejście w całości jeszcze w tym miesiącu.Kupuję ją płatne po trafnym losowaniu.
pechowiec6>dzięki bo już bałem się,że bede musiał wzmocnić lewą nogę dla równowagi.
Witam.Ponieważ obrobiono mój sen i przekształcono go na cyfrowy zapis więc zagram dodatkowo liczby ,jakie ten sen fachowcom od obróbki dał do odczytania.Wiec poprawka KOGUT zagra liczby: 20,29 stare,10,35 jako sednie na jeża,oraz sapiące senne,rozmarzone 3,4,7,25,40,41,42.Pozdrawiam.
Maciekmaniak >> musimy razem "przymusić" Pasko do przyznania się że jest agentem cichym Totolotka i nie chce ujawnić wczorajszego losowania. A tak bez żartów Adminie, mnie też nie otwiera się to losowanie. Już pytałem o to wczoraj w nocy, ale pewnie już spałeś.
No to przybylo kolejnych 6 emerytow !!! ale liczby wylosowano hehe
Jak nie macie co robić to wyżyjcie się trochę na biednych
ludzikach podobnych z reklamy DANIO to może one podpowiedzą wam jakie numery skreślić w Lotto następnym razem.
UWAGA
Aby "wydobyć" numerek Lotto trzeba przyfasolić ludzikowi pałką 2 razy bo po 1 razie wstanie i będzie skakał nadal.
powodzenia
http://www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/lotto/numbergenerator.ftl
ludzikach podobnych z reklamy DANIO to może one podpowiedzą wam jakie numery skreślić w Lotto następnym razem.
UWAGA
Aby "wydobyć" numerek Lotto trzeba przyfasolić ludzikowi pałką 2 razy bo po 1 razie wstanie i będzie skakał nadal.
powodzenia
http://www.national-lottery.co.uk/player/p/lotterydrawgames/lotto/numbergenerator.ftl
Dla mnie podejrzane w tym losowaniu nie są same małe liczby które padły, tylko to że kolejny raz widzę podobieństwo wyników Lotto i Minilotto,Mam na myśli to, że i tu i tu padają podobne małe liczby. Takich zbitek można spotkać wiele.
o ranci dostaem awansa- jeszczeaktywny i jak tu nie wierzyć,że ilość przechodzi w jakość.
Podoba mi się "stałość" poglądów:
"75739. lila 2009-11-07 (22:07) Gniezno
We wtorek na 100% kumulacja."
"75756. lila 2009-11-07 (22:18) Gniezno
Jak w takim tempie TS będzie serwował nam kolejne kumulacje,to na Mikołaja wyniesie ona przewidywane 100.000.000
Pozdrawiam."
"75819. lila 2009-11-07 (23:38) Gniezno
michallublin-no to kumulacji nie będzie,przegrałam zakład.
Pozdrawiam serdecznie."
"75823. lila 2009-11-07 (23:42) Gniezno
czy to nie jest dziwne,przy takich liczbach wylosowanych dziś w lotto,wpadło aż 6 szóstek?
Manipulacja,czy mi się wydaje?
Ciekawe gdzie tym razem one padły?
Za 4 też pożal się Boże,nie mówiąc już o 5-ce."
To była lila, a teraz MCSl:
"75776. MCSl 2009-11-07 (22:32)
Proponuję nagłośnić sprawę tych liczb niech wreszcie zbadają sprawę Totolotka, tak ja w Bułgarii. Niby powiedzą, że ten zestaw jest możliwy tak jak każdy inny ale przecież to już ewidentna chęć dociągnięcia do reklamowanej w momencie wprowadzania gry LOTTO kumulacji 50 milionów. Przecież muszą jakoś zachęcić ludzi do gry w LOTTO skoro sprzedaż zakładów spadła od podwyżki, ludzie znudzili się grą a niektórzy nawet przyzwyczaili się do nazwy Duży Lotek i z tego powodu nie mają ochoty nie grają w LOTTO. Jeśli we wtorek będzie te 25 milionów to radzę nie grać a jeśli ktoś naprawdę musi to góra 2 zakłady. Nie dawajmy naszych pieniędzy oszustom!"
"75830. MCSl 2009-11-07 (23:47)
Skandal,manipulacja,oszuści,wyłudzacze,złodzieje i nie wiem co jeszcze. Przecież to ewidentna manipulacja. Nie wierzę, że w normalny sposób przy tych liczbach padło być 6 szóstek, jeśli w ogóle jakaś by padła."
Proponuję przed wygłoszeniem radykalnej opinii wypić jedną lub dwie szklanki chłodnej wody.
Pozdrawiam serdecznie
"75739. lila 2009-11-07 (22:07) Gniezno
We wtorek na 100% kumulacja."
"75756. lila 2009-11-07 (22:18) Gniezno
Jak w takim tempie TS będzie serwował nam kolejne kumulacje,to na Mikołaja wyniesie ona przewidywane 100.000.000
Pozdrawiam."
"75819. lila 2009-11-07 (23:38) Gniezno
michallublin-no to kumulacji nie będzie,przegrałam zakład.
Pozdrawiam serdecznie."
"75823. lila 2009-11-07 (23:42) Gniezno
czy to nie jest dziwne,przy takich liczbach wylosowanych dziś w lotto,wpadło aż 6 szóstek?
Manipulacja,czy mi się wydaje?
Ciekawe gdzie tym razem one padły?
Za 4 też pożal się Boże,nie mówiąc już o 5-ce."
To była lila, a teraz MCSl:
"75776. MCSl 2009-11-07 (22:32)
Proponuję nagłośnić sprawę tych liczb niech wreszcie zbadają sprawę Totolotka, tak ja w Bułgarii. Niby powiedzą, że ten zestaw jest możliwy tak jak każdy inny ale przecież to już ewidentna chęć dociągnięcia do reklamowanej w momencie wprowadzania gry LOTTO kumulacji 50 milionów. Przecież muszą jakoś zachęcić ludzi do gry w LOTTO skoro sprzedaż zakładów spadła od podwyżki, ludzie znudzili się grą a niektórzy nawet przyzwyczaili się do nazwy Duży Lotek i z tego powodu nie mają ochoty nie grają w LOTTO. Jeśli we wtorek będzie te 25 milionów to radzę nie grać a jeśli ktoś naprawdę musi to góra 2 zakłady. Nie dawajmy naszych pieniędzy oszustom!"
"75830. MCSl 2009-11-07 (23:47)
Skandal,manipulacja,oszuści,wyłudzacze,złodzieje i nie wiem co jeszcze. Przecież to ewidentna manipulacja. Nie wierzę, że w normalny sposób przy tych liczbach padło być 6 szóstek, jeśli w ogóle jakaś by padła."
Proponuję przed wygłoszeniem radykalnej opinii wypić jedną lub dwie szklanki chłodnej wody.
Pozdrawiam serdecznie
Zastanawiam sie czy 10 starszych pań ubranych w podobne futro,pachnące jednak tym samym zapachem naftaliny, i jadących w jednym wagonie tramwajowym to zmowa,czy przypadek.Pozdrawiam
sam nie do końca ufam totalizatorowi ale ludzie opamietajcie sie!!! Totalizator ustawił wczorajsze losowanie? to jak wytłumaczycie niskie wygrane za 4 czy 5? tak niskie wygrane tylko mogą zniechecic do gry! Nauczcie się wreszcie, że ludzie grają na niskie liczby!!!! rzadko sie tu wypowiadam ale zawsze to powtarzam - chcesz miec wysokie wygrane graj na wysokie liczby.
Koguci >> jesli te panie miały moherowe berety to zmowa, nie przypadek. Pewno jadą bronić swojej wiary.
MONSIU Widzisz ty do tego dorobiłeś ideologie,a wyraźnie było powiedziane,że są ubrane we futra,i pachną naftaliną.Aby to utrudnić należy sie zastanowić czy motorniczy prowadzący tramwaj miał na to wpływ.Jak łatwo sobie cos dodac aby wyszło na nasze.Ale jak ci taka wersja pasuje to ją jako jedną z wielu możliwych przyjmuje.Pozdrawiam
Maciekmaniak - TS samo swoim postępowaniem zasłużyło na niewiarygodność,dla mnie logiczne jest to,że firma która dopuściła się - zatrudniania pracowników po znajomości,przewalanie pieniędzy itp. i itd.nie może być wiarygodna,bo skoro np. nieuczciwie zatrudnia pracowników ( po znajomości )to jaką mamy gwarancję,że same losowania są przeprowadzane uczciwie?
Faktycznie, nagranie z wczorajszego losowania jest uszkodzone. Czy TS oprócz przeprowadzenia losowania nie potrafi też je zarejestrować? Niech się uczą od milionów ludzi na YouTube...
dobrze ze nikt wczoraj nie trafil w loto na multipasko 6z12 bo by dostal 60 pare złotych hehe
W ogóle wczoraj był jakiś przekręt. Nie ma nagrania z losowania i dlaczego wczoraj pani prowadząca Magda powtarzała wyniki Multi Multi zaraz po wylosowaniu ostatniej liczby a nie przeszła do Mini Lotto. Powtórzenie wyników odbywa się dopiero po ostatnim losowaniu czyli w tym przypadku LOTTO.
A jeśli tak to spoko. Może jestem przewrazliwony na punkcie spisku ale jakoś te wczorajsze liczby w LOTTO i jeszcze 6 szóstek tak na mnie zadziałało. Może ktoś powie, że liczby takie same jak inne ale jednak bardzo rzadko pada 5 liczb z zakresu od 1 do 10.
Ta ja jutro wypłacam ze swojego banku wszystkie pieniądze bo wiem, że dyrektorka zatrudniła tam swoją kuzynkę. Idę jutro do energetyki i rezygnuje z prądu bo, tam pan kierownik zatrudnił do "ciągnięcia druta" syna swojego kolegi. Do gazowni tez pójdę o odcięcia gazu bo, tam pani w kasie jest szwagierką pana dyspozytora. Rezygnuje też z wiary bo, wiem że gosposią mojego księdza jest jego siostra.Mleka też już nie będę kupował bo krowa która daje te mleko ocieliła ciele które zapłodniło inną krowę która teraz daje mleko do firmy "Danon". Cholera, wszędzie przekręty. Co tu jeść, z czego korzystać jak tyle nie uczciwości.
Widzę,że ekipa w formie.Spisek zanim się narodził,to padł na pysk:):):):)
Jak się człowiek w szkole uczył liczyc 1,2,3,4.....to potem taki układ liczb jak wczoraj padł,wydaje się dziwny:)
TAK BYŁO,JEST I BĘDZIE !!!!!
Jak się człowiek w szkole uczył liczyc 1,2,3,4.....to potem taki układ liczb jak wczoraj padł,wydaje się dziwny:)
TAK BYŁO,JEST I BĘDZIE !!!!!
Przypomina mi się losowanie Dużego Lotka z 29.08.2007 i też pięć kulek w jednym kolorze tyle że pomarańczowe(z zakresu od 41 do 49) i liczby prawie w równych odstępach od siebie(39,41,43,45,47,48) i było 9 szóstek.
Witam,zobaczymy,czy dzisiaj o 14 będzie informacja o szóstkach w lotto,a konkretnie gdzie padły?
MCSI nie gadaj glupot tylko zasiadz do ksiazki na temat prawdopodobienstwa np z podstawowki.
MCSI
Wtedy ,to jeszcze chodziło o to,że te pomarańczowe 40-stki zostały przez chwilę w bębnie po zwolnieniu blokady:/
Wtedy ,to jeszcze chodziło o to,że te pomarańczowe 40-stki zostały przez chwilę w bębnie po zwolnieniu blokady:/
witam lila
spisujemy umowe na gre, czy mamy świadków? pytam bo planuje dużą wygraną...
spisujemy umowe na gre, czy mamy świadków? pytam bo planuje dużą wygraną...
Prawdobodobieństwo trafienia szóstki jest takie, że teoretycznie dopiero od około 14 milionów zakładów mogłaby paść szóstka. A tymczasem szóstki padają nawet przy 2 milionach zawartych zakładów a przy 8 milionach pada 6 szóstek.
:)
http://info.wyborcza.pl/temat/wyborcza/prezesa+totalizatora
itp.i itd
pozd
http://info.wyborcza.pl/temat/wyborcza/prezesa+totalizatora
itp.i itd
pozd
Czyli co, że te 40-stki były lżejsze i nie chciały wypaść do komory mieszającej?
michallublin-Witaj,umowa obowiązuje.Losowanie we wtorek,do tego czasu na pewno przygotuję swoje typy.Pozdrawiam.
No nie wiem, został na chwilę w tej gablocie,a po chwili wpadły.Pewnie jest w internecie:)
No właśnie gdzie można obejrzeć tamto losowanie(29.08.2007)
Bo wtedy go nie oglądałem.
Bo wtedy go nie oglądałem.
Szansa trafienia jednego numery w MM to 0.25 (20/80) a jaka jest szansa trafienia parki? Nie potrafię do tego dojść... :( Wie ktoś?
>>>>>>>>>>lila
moje GG: 326 9 326
jak już bedziesz miec swoje liczby to napisz.
moje GG: 326 9 326
jak już bedziesz miec swoje liczby to napisz.
czy gracie moze w irish lotto?
Chodziło oczywiście szansa wylosowania liczby. Jeśli wie ktoś jaka jest szansa wylosowania parki to proszę o odpowiedź.
thomasband
Kiedyś był taki temat na forum,ale ostatnie nie jest "aktywny".
Kiedyś był taki temat na forum,ale ostatnie nie jest "aktywny".
Lestek:
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/#prw
Szansa jak 1 do 16,6
http://www.multipasko.pl/gry-liczbowe/multi-lotek/#prw
Szansa jak 1 do 16,6
thomasband >>>> sprawdź temat na forum "Irish Lotto".
Trochę tam było napisane odnośnie bukmacherów i gry u nich w Irish lotto.
Temat ten obenie znajduje się na stronie 3 na forum.
Trochę tam było napisane odnośnie bukmacherów i gry u nich w Irish lotto.
Temat ten obenie znajduje się na stronie 3 na forum.
TEDY77 dziękuje i lecę jeszcze raz na dół pośle to jako solo,dwójki ,trójki i czwórkę zobaczymy co z tego wyjdzie.Jak zabawa to zabawa.Pozdrawiam
Pewna Pani z tutejszego czata jak zwykle chciała „zabłysnąć” i zamieściła kilkadziesiąt artykułów wklejonych z wyszukiwarki o TS. Szkoda tylko, że siedząc 24 godziny na dobę przy komputerze nie doczytała, że parę tutaj użytkowników z nią na czele pisze o wczorajszym „ustawionym losowaniu” a nie o wyborze prezesa, przetargach i radzie nadzorczej. No cóż. Jak było pod górkę z matematyki to, czemu miało być z górki z polskiego i czytania ze zrozumieniem :)
Pewna Pani z tutejszego czata mająca tyle czasu aby siedzieć przy kompie ( net w kuchni - jak fajnie,bo nie koliduje z obowiązkami) doskonale zrozumiała o czym pisanie się toczy i stosownie odpisała,a teraz w ramach relaksu leci na partyjkę pokera,a może i kanasty ( bo niedziela ) zawsze to jakiś hazard i nutka dreszczyku....:)
pozd
pozd
Ender,
Twoje obliczenie prawdopodobieństwa wylosowania parki, to tylko średnia statystyczna, która jest bardzo myląca.
Jest to bardziej złożona sprawa niż myślisz. Jest w tym duży pokład gry psychologicznej skierowanej przeciw grającym.
Zrób sobie samodzielnie różne obliczenia i nie ograniczaj się tymi podręcznikowymi z tabel.
Wtedy zrozumiesz, co mam na myśli.
Można to wyliczać na mnóstwo sposobów, w tym wiele "niepoprawnych" i wówczas widzi się, jak jesteśmy nabierani, szczególnie w multilotku i w tzw. systemach...
Twoje obliczenie prawdopodobieństwa wylosowania parki, to tylko średnia statystyczna, która jest bardzo myląca.
Jest to bardziej złożona sprawa niż myślisz. Jest w tym duży pokład gry psychologicznej skierowanej przeciw grającym.
Zrób sobie samodzielnie różne obliczenia i nie ograniczaj się tymi podręcznikowymi z tabel.
Wtedy zrozumiesz, co mam na myśli.
Można to wyliczać na mnóstwo sposobów, w tym wiele "niepoprawnych" i wówczas widzi się, jak jesteśmy nabierani, szczególnie w multilotku i w tzw. systemach...
Witam.Bardzo szczęśliwe losowanie bo PLUS na NP wszedł.LICZBY: 20 sie wyrwała do ciepłego mieszkanka,a z nowych niecierpliwych weszły 3 liczby.To były liczby ze sny wytypowane przez MEDIUM.3,41,42.Czyli 4 liczby trafione.Niestety PARKA na NIE idzie do poprawki,ale to pikuś,a raczej Pan Pikuś.Pozdrawiam i zmykam.
numer kuponu 411001100026331967
status zamknięty
data zawarcia 08/11/2009 13:33:52
data wyniku 09/11/2009
stawka 2.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 2.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 5 kulek
przewidywana wygrana 1634.30 zł
nr nazwa zdarzenia opcja kurs sys blok wyniki mecz traf.
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 08.11? TAK/NIE 1 1.01 P 1 ?
120 20 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 2, 20, 12 +
128 28 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 2, 20, 12 +
105 5 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 4 2, 20, 12 +
135 35 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 5 1, 10, 12 -
109 9 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 6 2, 20, 12 +
Prawie weszło, ale prawie . 34 zamiast 35
status zamknięty
data zawarcia 08/11/2009 13:33:52
data wyniku 09/11/2009
stawka 2.00 zł
ilość kombinacji 1
wartość kuponu 2.00 zł
systemy brak
bonus Bonus 5 kulek
przewidywana wygrana 1634.30 zł
nr nazwa zdarzenia opcja kurs sys blok wyniki mecz traf.
100 Czy będzie wieczorne losow. Multi Multi 08.11? TAK/NIE 1 1.01 P 1 ?
120 20 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 2 2, 20, 12 +
128 28 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 3 2, 20, 12 +
105 5 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 4 2, 20, 12 +
135 35 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 5 1, 10, 12 -
109 9 w ML dn. 08.11 (g.14:00) NIE/TAK 2 3.10 P 6 2, 20, 12 +
Prawie weszło, ale prawie . 34 zamiast 35
Czy ktoś analizował zwiazek wyników z duzego lotka z wynikami multilotka?
To się nazywa mieć pecha.Nie da się przerobic tej piątki na czwórke ?
Dlatego tomcio1972 zawsze radzi , żeby taki kupon zabezpieczać jeszcze dodatkowo zakładem 4z5....
mysia-pysia
ja to kiedyś robiłem,zwykle typuję np.w DL cyfry,co nie chcą wejść w ML.
ciekawie wygląda mapa z nałożonymi liczbami DL,MM,ML.
już kiedyś tu napisałem,że wyniki należy traktować łącznie
ja to kiedyś robiłem,zwykle typuję np.w DL cyfry,co nie chcą wejść w ML.
ciekawie wygląda mapa z nałożonymi liczbami DL,MM,ML.
już kiedyś tu napisałem,że wyniki należy traktować łącznie
Tak Tak mysia pysia masz rację pod warunkiem że gramy od 1-3 kuponów na losowanie.
jeśli wysyłamy załóżmy 10 kuponów to zabezpieczenie ich wszystkich kosztuje już dużo kasy.
W przypadku sławomira jeśli zagrał tym jednym kuponem za 2zł to jakby zabezpieczył systemem 4z5 za 5zł wygrałby ok 168zł przy wkładzie 7zł na grę.
Pzdr.
jeśli wysyłamy załóżmy 10 kuponów to zabezpieczenie ich wszystkich kosztuje już dużo kasy.
W przypadku sławomira jeśli zagrał tym jednym kuponem za 2zł to jakby zabezpieczył systemem 4z5 za 5zł wygrałby ok 168zł przy wkładzie 7zł na grę.
Pzdr.
Tomcio jak zwykle zna moją taktykę . Rozpisałem 12 liczb na 12 kuponów po 5 skreśleń. Więc dlatego nie zabezpieczałem się dodatkowo na grę 4z5.
To w sumie na te 12 liczb ile trafiłeś?
Tylko te cztery.
lestek> to zależy jakiej parki .Podaj o która Ci chodzi to pomyślimy.
a możesz podać rozpis tego systemu , którym się posłużyłeś ?
sławomir71>>> to przy 12 kuponach byłoby już trochę kasy do zainwestowania.
12 x 2zł = 24zł
12 x 5zł = 60zł (system4z5)
Razem 84zł a pewniości niestety zadnej że wejdzie te 4z5 i wygra się 168zł ( 108zł na czysto).
Wszystko łatwo się liczy i pisze PO losowaniu ale PRZED losowaniem wygląda to zupełnie inaczej.
Pzdr.
12 x 2zł = 24zł
12 x 5zł = 60zł (system4z5)
Razem 84zł a pewniości niestety zadnej że wejdzie te 4z5 i wygra się 168zł ( 108zł na czysto).
Wszystko łatwo się liczy i pisze PO losowaniu ale PRZED losowaniem wygląda to zupełnie inaczej.
Pzdr.
Masz rację Tomcio. Człowiek zawsze jest mądry po fakcie. Ja nastawiałem się na trafienie 5. Dlatego posłużyłem sie takim systemem.
Mysia-pysia , za jakąś godzinę przedstawię ci ten system , razem z gwarancjami .
- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 x - - - x - x - x - x -
14 - - - x x - x x - - - x
20 x - - x - - - x x x - -
28 - - x - x - - - x x - x
29 - - - - - x - x x - x x
5 - x - - x - - x - x x -
8 - x x - - - x - - - x x
35 - x - x - x - - - x - x
9 x - x - - x - - - x x -
18 - - x x - x x - x - - -
15 x x - - - x x x - - - -
23 x x x x x - - - - - - -
mam nadzieję że wyszło to czytelnie.zwróć uwagę na kolumnę pionową nr 10
5 - x - - x - - x - x x -
8 - x x - - - x - - - x x
9 x - x - - x - - - x x -
mam nadzieję że wyszło to czytelnie.zwróć uwagę na kolumnę pionową nr 10
---1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
05 - x - - x - - x - x x -
08 - x x - - - x - - - x x
09 x - x - - x - - - x x -
05 - x - - x - - x - x x -
08 - x x - - - x - - - x x
09 x - x - - x - - - x x -
ok już wszystko mi się rozjaśniło...a gwarancje ?
jesli ktos sie bawi w parki to polecam moja mape wszystkich 3160 mozliwych parek, mozna sprawdzic wypadanie od 1 do 250 losowan wstecz
http://www.wynikilotto.net.pl/mapa_parki.php
przede wszystkim mozna szybko sprawdzic jaka parka ile razy bo nie wyobrazam sobie recznego szukania parek wsrod liczb wylosowanych i potem porownywania z innymi losowaniami,
pozdr
ps zastanawialem sie nad zrobieniem czegos takiego dla trojek ale wyniki musialbym przedstawic w formie 3D :D
http://www.wynikilotto.net.pl/mapa_parki.php
przede wszystkim mozna szybko sprawdzic jaka parka ile razy bo nie wyobrazam sobie recznego szukania parek wsrod liczb wylosowanych i potem porownywania z innymi losowaniami,
pozdr
ps zastanawialem sie nad zrobieniem czegos takiego dla trojek ale wyniki musialbym przedstawic w formie 3D :D