Wpisy 74 686 – 74 785
1 listopada 2009 13:42 → 2 listopada 2009 08:02, 100 wpisów
kuleczka> z I-szej piatki wejda: 70 i 72
Najważniejsze,że jesteśmy kreatywni:) Cokolwiek to znaczy.........HA,HA,HA
Piękny początek nowego miesiąca w Typowaniach. 2x 5/5 oraz 8/10. Gratulacje dla trafiających. Pozdrawiam
Lestek - tam coś znajdziesz:
http://www.multipasko.pl/programy/viltomierz/
http://www.multipasko.pl/programy/viltomierz/
Jak powiedział Pawlak,ten z filmu,"powymyślali te duradzkie maszyny,widać siły w rękach nie mieli".
Co stara maszyna to stara,jakby graczom bardziej przyjazna,co po typowaniach widać.Tylko jak będzie zbyt przyjazna,to monopolista wymyśli następną durdzką maszynę.
Pasko,obiecywałeś kiedyś automat do najdłużej oczekiwanych,
może do końca roku dasz radę?
Co stara maszyna to stara,jakby graczom bardziej przyjazna,co po typowaniach widać.Tylko jak będzie zbyt przyjazna,to monopolista wymyśli następną durdzką maszynę.
Pasko,obiecywałeś kiedyś automat do najdłużej oczekiwanych,
może do końca roku dasz radę?
Edi8 - mam do Ciebie pytanie: czy znasz zespołową grę AmigoLOTTO? To coś poważnego i można z nimi się bawić, czy naciągacze?
Co do systemu Viltoma:
http://www.multipasko.pl/systemy-lotto/#system11
Tutaj znajdziesz link "Szczęśliwa metoda doboru liczb", czyli PDF przygotowany przez Viltoma specjalnie dla innych.
Pozdrawiam
http://www.multipasko.pl/systemy-lotto/#system11
Tutaj znajdziesz link "Szczęśliwa metoda doboru liczb", czyli PDF przygotowany przez Viltoma specjalnie dla innych.
Pozdrawiam
Monisiu
Uważaj bo ta firma,może wziąśc Twoją kasę i zmieni wtedy nazwę na AMIGOS MONISIU:):) HA,HA,HA
Pzdr.
Uważaj bo ta firma,może wziąśc Twoją kasę i zmieni wtedy nazwę na AMIGOS MONISIU:):) HA,HA,HA
Pzdr.
Monsiu>>> jeżeli bliskie Ci są klimaty starożytnego Egiptu i lubisz wznosić komuś "piramidy" - to szczerze polecam :) ...
Na forum koleżanka KURKA przeprowadziła jednoznaczny wywód na ten temat i strasznie to blado w świetle jej wyliczeń dla uczestników wygląda , zaś kasę robią jedynie organizatorzy i naganiacze.
Pzdr.
edi8
Na forum koleżanka KURKA przeprowadziła jednoznaczny wywód na ten temat i strasznie to blado w świetle jej wyliczeń dla uczestników wygląda , zaś kasę robią jedynie organizatorzy i naganiacze.
Pzdr.
edi8
slavo >> już drugi raz piszesz Monisiu. Przeczytaj dokładnie mój nick.
Dobra. A teraz do ekspertów metody Viltoma. Napisałem sobie program, który pokazuje mi wystąpienie poszczególnej liczby po liczbach wylosowanych. Oto zrzut ekranu dla wyników ostatniego losowania: http://yfrog.com/j420091101154405j
Na co teraz patrzymy?
Na co teraz patrzymy?
Lestek>>> trochę nie na temat , ale literówkę zrobiłeś w słowie liczbie i jest: po licznie...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Czesc lila,u kogucika19 mamy przerwe w typowaniu ale mozna oczywiscie podawac swoje liczby.Pozdrawiam.
czarna71-Witaj,nie wiedziałam o żadnej przerwie.Wytypowałam mimo wszystko,może kogucik19 zaliczy w razie czego.Pozdrawiam.
Pikolo>>>> napisałeś że w programie Glileo będzie o totolotku. Skąd masz taką informację - nie mogę w żadnych opisach tego znależć.Więc gdzie to wyczytałeś?
Witam.Upolowałem liczbe 48 na 6 progu progresji,ale co z tego jak myśliwy bedzie głodny chodził bo mięsa nie ma z tego strzału,zostaje tylko satysfakcja ze udało mi sie wszystkie liczby trafić do 6 progu.Ale teraz musze znaleść liczbę którą zagram od 6 progu zeby była ciągłość gry i mam nadzieje że ona wyjdzie mi w 10 losowaniach bo na tyle jestem przygotowany z tabelką.Co do gry w moim temacie na forum,to zrobimy sobie tydzień przerwy,bo jeszcze musze córce pomagać we wszystkim,i cieszyć sie swoim wnukiem.Jeszcze nad tym pomyśle,może coś jutro,ale sobie obiecałem troche odpocząć ,a ponieważ zaczynam grac swoją nową metodą musze mieć troche luzu od liczb.Pozdrawiam i bardzo miło mi było gościć Was w moim kurniczku,mam nadzieje ze samopoczucie było dobre.
Może masz rację Lila, bo nie znalazłem żadnej pisemnej informacji w tym temacie. Domyślam się że wróciłaś z nastrojowego spaceru na cmentarzu. Ale z tego co pisałaś wynikałoby że nie masz tam rodziny.
Monsiu-no niestety,na cmentarzu nie byłam,bo tak jak już zdążyłeś zauważyć,nie mam tu rodziny,a do swojej musiałabym jechać prawie 1000 km.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Mam tam trochę rodziny, ale za chiny nie wiem na jakim cmentarzu, bo nie myślałem na pogrzebie kuzynki, żeby zapytać.
A wiesz jaki tam może być nagrobek przechodnia ulicy? Tak brzmi: " Tu spoczywa w trzech kawałkach, czwartego zabrakło, były miejski przechodzień przez czerwone światło"
Monsiu-czyli morał z tego taki,że trzeba przechodzić tylko na zielonym świetle.
Albo młodego żonkosia świeżo po ślubie: " Robił co mógł, dopóki nie wyciągnął nóg"
Oglądam milionerów i wiedza zaproszonego eksperta który jest profesorem,daje dużo do myślenia o naszych profesorach,wiedza tego pana jak by nie było profesora jest żenująco niska,aż sie wierzyć nie chce.To chyba jeden z tych zrehabilitowanych.Pozdrawiam. Co do programu to jutro na TVN wspólny program o hazardzie w połączonym programie,TYLKO MY i SUPERWIZJER.To ze jest mafia to wiadomo ,to że potrafili zabić za kase,to też wiadomo,wiec chyba tylko pokażą nam biednym graczą ,jak to TUSK chce nas wyzwolić ze szpon mafii dlatego likwiduje hazard a nie likwiduje mafii.Żenujące jest to że nikt nie potrafi zrobic należytego porządku,a wystarczyło by dopuścić konkurencje a lud (gracz) sam sobie wybierze gdzie ma tracić kase.Tylko zdrowa konkurencja może przywrócić zdrowe zasady gry,a mafia była ,jest i bedzie wiec po co z nią walczyć,a może dać jej działać a i oni będą zadowoleni i gracze skarpetę będą napychać,ale wtedy straci,Grzesiu,Jasio i Edziu.Pozdrawiam
Albo nagrobek jednej Damy "Tu spoczywa Dama co pierwszy raz śpi sama"
......witam ZIOMALI /KI PO KUPONIE
przyjacielu drogi jesteś???????????????
przyjacielu drogi jesteś???????????????
Ale dosyć ponurości cmentarnej. Idę nagrać program Galileo o NAS, przyszłych, naiwnych milionerach. A w ogóle Kogucik19 ma dużo racji. A ja, Lila, nigdy nie wstaję lewą nogą. Nawet jak ktoś mnie wk...wi, to po chwili szukam czegoś optymistycznego w życiu.Te typy tak mają!!
Z tego co widziałam na TV4,nie poruszano tematu gier liczbowych.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
lila też mi się tak zdaje. Według mnie o grach liczbowych będzie za tydzień o 11.00
Mr Paweł-Przed chwilką w TVN podano informację,że temat gier liczbowych,będzie poruszony w programie super wizjer jutro o 22.35.Pozdrawiam.
To być może dzisiaj,może zle zrozumiałam,ale napewno w programie super wizjer o 22.35
Afera hazardowa itp.
Pozdrawiam.
Afera hazardowa itp.
Pozdrawiam.
miks-programy telewizyjne układane są z pewnym wyprzedzeniem.W momencie gdy pojawi się gorący temat,a takim jest wykrycie kolejnej afery z udziałem nj Petera Vogel,program może ulec zmianie.Na pewno nie chciałam wprowadzać nikogo w błąd.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
A oto zapowiedziana przez "Pikolo" jako zamówiona przez prezesa Totalizatora Sportowego , zawartość tego programu Galileo na TV4 o godzinie 19.00:
Galileo
01.11.2009 |TV 4 19:00
"odc.: 124
Tym razem poznamy tajniki produkcji sajgonek. Autorzy dowiedzą się również, w jaki sposób tanie linie lotnicze konkurują ze zwykłymi przewoźnikami. Czy wprowadzając oszczędności, tną również wydatki związane z bezpieczeństwem lotu? W dalszej części sprawdzają, w jaki sposób działają najsilniejsze magnesy świata i czy można z ich pomocą unieść w powietrze człowieka lub zwierzę. Na koniec zastanowią się, czy istnieje skuteczny sposób na zwiększenie szans na wygraną w totolotka, a także jak odbywa się losowanie i z czego wykonane są kule losujące."
Ten program Galileo jest zawsze jedynie polskojęzyczną prezentacją niemieckiego programu stacji "Pro7" - więc wszystko to , co dziś Pinokio o nim napisał we wpisie 74627 , to jedynie przykład bicia przez niego piany!
Pzdr.
edi8
Galileo
01.11.2009 |TV 4 19:00
"odc.: 124
Tym razem poznamy tajniki produkcji sajgonek. Autorzy dowiedzą się również, w jaki sposób tanie linie lotnicze konkurują ze zwykłymi przewoźnikami. Czy wprowadzając oszczędności, tną również wydatki związane z bezpieczeństwem lotu? W dalszej części sprawdzają, w jaki sposób działają najsilniejsze magnesy świata i czy można z ich pomocą unieść w powietrze człowieka lub zwierzę. Na koniec zastanowią się, czy istnieje skuteczny sposób na zwiększenie szans na wygraną w totolotka, a także jak odbywa się losowanie i z czego wykonane są kule losujące."
Ten program Galileo jest zawsze jedynie polskojęzyczną prezentacją niemieckiego programu stacji "Pro7" - więc wszystko to , co dziś Pinokio o nim napisał we wpisie 74627 , to jedynie przykład bicia przez niego piany!
Pzdr.
edi8
Witam w ten zadumy dzień:groby odwiedzone,znicze zapalone,
goście odwiezione.Bierzemy się za granie.
Dzisiejszy dzień przyniósł mi takie wygrane:3/3-5/6-10/6-4/10
w typowaniach,też mam niezłe wyniki.Pozdrawiam.
goście odwiezione.Bierzemy się za granie.
Dzisiejszy dzień przyniósł mi takie wygrane:3/3-5/6-10/6-4/10
w typowaniach,też mam niezłe wyniki.Pozdrawiam.
ANDERS dzięki za propozycje,ale decyzje muszę podjąć po losowaniu ze zmiany B.Bo może 19 wyjdzie o 22 więc poczekam.Biorę pod uwagę takie liczby:69,14,19,29,39,42.Ale zadecyduje jutro,bo nie ma co jeszcze rozbijać na progi bo to dopiero 6 próg.Co do tego ze program był o oszczedności w lataniu to tez jest loteria czy ilość startów bedzie taka sama jak ilość lądowań.Czy to nie jest sprawa związana z hazardem.Nawet to 50/50 można pod to podciągnąć.Pozdrawiam
przecież kogucik19 napisał, że to będzie "połączony program" Superwizjera i Teraz my, co prawda wdał mu się błąd bo napisał "tylko my", ale chyba wszyscy załapali o co chodzi..
Hey macie 3 pewna na jutro na 14 przydalo by sie odrobic straty pozdrawiam Lile szacunek
Program Galileo zmylił.
W zapowiedzi programu w "TELE PROGRAM" stało:
"pilnie strzeżone sekrety totolotka" i tak przepisałem.
Program inny nadali a Wielki Cenzor znowu się produkuje.
Że też,zawsze musi się jakiś taki... typ trafić.
Przepraszam tych co za sprawą mojej informacji przed TV niepotrzebnie czekali od 19.
W zapowiedzi programu w "TELE PROGRAM" stało:
"pilnie strzeżone sekrety totolotka" i tak przepisałem.
Program inny nadali a Wielki Cenzor znowu się produkuje.
Że też,zawsze musi się jakiś taki... typ trafić.
Przepraszam tych co za sprawą mojej informacji przed TV niepotrzebnie czekali od 19.
PIKOLO spokojnie,normalny człowiek nie żyje tylko aferami,totolotkiem i nawet jak sie w nadziei że to oglądnie oderwał od kompa i dowiedział sie coś ciekawego w innym temacie,to tylko sie cieszyć.Obyśmy tylko takie pomyłki popełniali to życie było bu luksusem,a tak jest twarde i brutalne,ale powinno być zawsze z poczuciem humoru.Pozdrawiam
edi8>> ripostę miks'a na wpisy lili i Pawcio na temat programu o "aferze hazardowej" w TVN, o którym wcześniej wspomniał kogucik19.
Siemka wszystkim Typy na 22.00 MM 3/3 stawka za zakład 30zł,wygrana za 1 poprawny zakład to 1,381.10 zł
60,56,54
60,31,44
60,56,44
60,31,54
60,56,54
60,31,44
60,56,44
60,31,54
Pikolo>>>> typ taki jak ja , to tylko takich jak ty trafia , którzy bzdury wypisują - a następnie kolejny dziś już raz muszą za te swoje wypisywane tu głupoty potem przepraszać...
Więc radzę ci dzieciaku: niech myślenie nie wyprzedza u ciebie pisania!
Więc radzę ci dzieciaku: niech myślenie nie wyprzedza u ciebie pisania!
gigo2> a po co te typy na czacie podajesz?
Przeciez i tak juz nikt z nich nie skorzysta...
Przeciez i tak juz nikt z nich nie skorzysta...
I znowu się problemów narobiło,całkiem nie potrzebnie.Niech diabli wezmą te całe programy i afery hazardowe,cholercia jasna.
smileman22 >>>>>>jak zauwazyłes to podałem 74750. status gigo2 2009-11-01 (21:43)pare minut przed 22.00 i ci co grają online to zawsze zdąza do 21.57
Nie była to informacja ścisła czy mamy najpierw Myślec i pisać,czy mamy najpierw pisać i Myśleć.Wiec bądź tak uprzejmy i sprecyzuj swój wpis o wielki nasz przewodniku duchowy,o światło nieomylne prowadź nas nadal po zakamarkach ciemności.
ANDERS i już sie wyjaśniło bo z liczb które mialem na myśli,odpadły 2 liczby wiec do wyboru pozostały 69,14,19,29.Jutro podejmę decyzje.Pozdrawiam
74751. status edi8 2009-11-01 (21:44)home Warszawa
"Więc radzę ci dzieciaku: niech myślenie nie wyprzedza u ciebie pisania!" - czy o to właśnie chodziło?
Więc mistrzu,jednak i Tobie może się przytrafić,prawda?
"Więc radzę ci dzieciaku: niech myślenie nie wyprzedza u ciebie pisania!" - czy o to właśnie chodziło?
Więc mistrzu,jednak i Tobie może się przytrafić,prawda?
raperek-spróbuj takie liczby na jutro na 14.00
40 55 60
Nie daję 100% gwarancji ale spróbować warto.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
40 55 60
Nie daję 100% gwarancji ale spróbować warto.
Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Tak jest JEMU wolno,a nam nie wolno czy to dla wszystkich wreszcie bedzie jasne,w końcu żyjemy w demokratycznym kraju.
Pasko
Jeżeli nie zniknie ta murzyńska maska przy moim wizerunku (nick) na forum, to przestanę u Ciebie straszyć.
Jeżeli nie zniknie ta murzyńska maska przy moim wizerunku (nick) na forum, to przestanę u Ciebie straszyć.
piotrek11>>> to nie jest maska murzyńska a afroamerykańska
:) , bo przywieziona z USA , choć made in China!
Pzdr.
edi8
:) , bo przywieziona z USA , choć made in China!
Pzdr.
edi8
Ależ oczywiście najjaśniejszy kto by tobie próbował cokolwiek zabraniać.Tak cie wszyscy uwielbiamy,kochamy za twą wyrozumiałość wyjątkowe poczucie humoru,ze gdybyś tak nagle zniknął to chyba były by dwa terminy wszystkich świętych.A żałoba na czacie trwała by 4 dni i tło było by czarne przez tydzień,ADMIN by sie za tobą zapłakał.W kurniku flaga opuszczona do polowy i zakaz gdakania przez tydzień,a kogut to chyba przez miesiąc by łzami sie zalewał.
Program na temat hazardu itd. Będzie jutro wyemitowany w TVN o godz 23.20.
nawet lubię czytać ten czat. Jakie tu piękne docinki, że w pięty idą. Ale poziom dyskusji jest wysoki - te uwagi, określenia osobowości i innych zalet charakteru są pouczające. A może przejść warto do konkretów w postaci dobrze znanej tzw kibolom, i przejść na zwięzłe rozwiązanie sporów na "ustawkach". Co Wy na to? Tylko grunt musi być neutralny - np na Szeszelach.Albo na Teneryfie, bo to modne miejsca. Kogucik19 - czy wiesz co myśli stara kura jak ją goni młody kogut? "Nie będę za szybko uciekała-może mnie dogoni?!"
Monsiu - a ja z kolei jak czytam ten czat ( i uczestniczę - a jakże ) to do głowy mi przychodzi takie coś:
" Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina
Starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna.
Hej, hej bawmy się
Hej, hej śmiejmy się "
pozd
" Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina
Starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna.
Hej, hej bawmy się
Hej, hej śmiejmy się "
pozd
Madzia77 >>> ja z racji przeżytych lat w dwóch ustrojach nie do końca zgadzam się z prezentowanym tekstem. Jak nad sobą mamy dzierżymordę, to jesteśmy jedna rodzina, jak jest demokracja - to tam gdzie dwóch Polaków - tam powstaną trzy partie.Pewnie zabrzmi to obrazoburczo dla niektórych, ale Solidarność szła do koryta solidarnie i zwarta. A dzisiaj jest pełne koryto - i co? Przecież widzisz co dookoła na szczycie. Powiem Ci tak - boś młodsza - grudzień 1970 osobiście przeżyłem w Szczecinie. I co? Jak u tamtych, kasa się liczy.Nawet najwznioślejsze idee mają swoją cenę. Liczy się Zbysio,Rysio i inne "sio". A ja w młodości myślałem, że jesteśmy zwartym narodem. Przyjrzyj się stosunkom pracy w firmach zagranicznych. Tam najgorsi dla innych są krajanie. Więc pozbyłem się złudzeń. KASA - to jest to!!!!!
A w ogóle przepraszam forumowiczów za tak osobiste wtręty. To chyba nie to miejsce.Przepraszam i pozdrawiam wszystkich. Życzę miłych i pogodnych snów!
dobra passa z pewniakami poszla w las :( Coz, trzeba przeczekac :(
edi8 . jutro prześlij dokładniejszy link na Kurkę w temacie z wpisu 74700, bo nie znalazłem. Dzięki z góry. A właściwie to już dziś, bo jest po północy.Gdzieś tak od 9.00 będę na czacie.
Monsiu>>> koleżanka KURKA odniosła się swoim ścisłym , matematycznym umysłem do tego o co pytałeś - na forum w wątku "amigo lotto"
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2458&last=1
Pzdr.
edi8
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2458&last=1
Pzdr.
edi8
Witam i życzę wszystkim spokojnego, pięknego, słonecznego tygodnia. Do tego oczywiście wysokich wygranych.
Witam serdecznie.Na 14-tą Totomix:
3,13,23,33
7,13,14,15
7,44,47
33,53,23
3,13,23
23,53,43
13,43,53
13,33,44
43,47,53
Miłego dnia,dużo trafień.Pozdrawiam.
3,13,23,33
7,13,14,15
7,44,47
33,53,23
3,13,23
23,53,43
13,43,53
13,33,44
43,47,53
Miłego dnia,dużo trafień.Pozdrawiam.
witam wszystkich cieplutko pomorze mi ktos jak sie typuje te 12 liczb bo wpisuje a tam komunikat ze nie ma zadnych liczb wpisanych. z góry dziekuje i pozdrawiam.
Monsiu we wpisie 74769 napisał:
"Kogucik19 - czy wiesz co myśli stara kura jak ją goni młody kogut? "Nie będę za szybko uciekała-może mnie dogoni?!"
Sytuację tej gonitwy wokół kurnika Koguta19 za kurą , można też oddać takimi słowami wyrażanymi przez "uciekającą" kurę:
Zrobię jeszcze ze dwa kółka - niech nie myśli , że jestem dziwką!
Ale należy tez przedstawić sytuację z punktu widzenia starego Koguta19 , który goni kurę i mając zadyszkę myśli:
Jebnę , nie jebnę - ale się przynajmniej trochę przebiegnę!
"Kogucik19 - czy wiesz co myśli stara kura jak ją goni młody kogut? "Nie będę za szybko uciekała-może mnie dogoni?!"
Sytuację tej gonitwy wokół kurnika Koguta19 za kurą , można też oddać takimi słowami wyrażanymi przez "uciekającą" kurę:
Zrobię jeszcze ze dwa kółka - niech nie myśli , że jestem dziwką!
Ale należy tez przedstawić sytuację z punktu widzenia starego Koguta19 , który goni kurę i mając zadyszkę myśli:
Jebnę , nie jebnę - ale się przynajmniej trochę przebiegnę!
sieczepia.Kliknij na ramkę Podaj swoje typy!
Wpisz nic i hasło i typuj.
Wpisz nic i hasło i typuj.
Coś, do wesołego dnia.
Nasze mamy wciąż biadolą,że ich córki się p......ą-zła myśl
pudrują z czego,sobie cerę psują.
W prosektorium:trup na trupie,medyk grzebie palcem w d...e
-zła myśl:w kości co denata już nie złości.
Weterynarzy cała zgraja,obcinają koniom j..a-zła myśl
grzywy,z czego koń jest nieszczęśliwy.Pozdrawiam.
Nasze mamy wciąż biadolą,że ich córki się p......ą-zła myśl
pudrują z czego,sobie cerę psują.
W prosektorium:trup na trupie,medyk grzebie palcem w d...e
-zła myśl:w kości co denata już nie złości.
Weterynarzy cała zgraja,obcinają koniom j..a-zła myśl
grzywy,z czego koń jest nieszczęśliwy.Pozdrawiam.
Jeśli ktoś ma ochotę popatrzeć na rowerzystę extremalnego...
Jak już się oderwie od cyferek....
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1137883380?bctid=21337502001
Miłego dnia
Jak już się oderwie od cyferek....
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1137883380?bctid=21337502001
Miłego dnia
Witam wszystkich !
Monsiu - sprostowanie do wczorajszej myśli:
" Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu"
pozd
Monsiu - sprostowanie do wczorajszej myśli:
" Z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu"