Wpisy 85 916 – 86 015
1 stycznia 2010 00:16 → 1 stycznia 2010 16:50, 100 wpisów
witam w Nowym Roku 2010.Puściłem na chybił trafił MM
była tylko liczba 55.
Na 14-ą taką dziesiątkę:4,20,25,30,39,44,51,53,57,67
Pozdrawiam.
była tylko liczba 55.
Na 14-ą taką dziesiątkę:4,20,25,30,39,44,51,53,57,67
Pozdrawiam.
"słoneczko"-dzięki Tobie,już prawie od dwóch lat moje dni są piękniejsze i bardziej kolorowe.Przywróciłaś mi wiarę i nadzieję,przekonałaś,że można i warto inaczej żyć.Uwierzyłem i jestem Ci wdzięczny.
Mam nadzieję,że ja nie tylko zgryzoty i rozterki do Twojego życia wnoszę?
K.C.
Pozdrawiam Noworocznie i dużo zdrowia i sukcesów życzę bywalcom strony.
Mam nadzieję,że ja nie tylko zgryzoty i rozterki do Twojego życia wnoszę?
K.C.
Pozdrawiam Noworocznie i dużo zdrowia i sukcesów życzę bywalcom strony.
Przypadek nazwa niezamierzenie bez wyniku w efekcje od startu do mety nagradza niesprawiedliwie taki los z nazw.
NP:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
A: 1,3,13,20,8,9,17,6,5,10 / 20,21,25,24,28,39,37,31,40,56
NP:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20
A: 1,3,13,20,8,9,17,6,5,10 / 20,21,25,24,28,39,37,31,40,56
NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
KTO MA TEN PIJE ZA TEN NOWY ROK OBY NAM SIĘ CYFERKI SCHODZIŁY
KTO MA TEN PIJE ZA TEN NOWY ROK OBY NAM SIĘ CYFERKI SCHODZIŁY
Kochanemu Panu Januszowi /Adminowi-który mógłby być moim wnukiem-Podziwiam od wielu lat/ i wszystkim,których tu spotykam życzę:
NIECHAJ ŁASKI PŁYNĄ Z NIEBA, TYLE ILE BĘDZIE TRZEBA /Cytat z Marco Polo wpis 85888/
NIECHAJ ŁASKI PŁYNĄ Z NIEBA, TYLE ILE BĘDZIE TRZEBA /Cytat z Marco Polo wpis 85888/
Witam wszystkich bardzo serdecznie w Nowym Roku.
Mam pytanie do grajacych przez internet w totomix-ie.
Czy ktoś z was ma problem z zalogowaniem się do swojego konta ?
Mam pytanie do grajacych przez internet w totomix-ie.
Czy ktoś z was ma problem z zalogowaniem się do swojego konta ?
TAK NIE logować się więcej niż 10 razy GROZI BLOKADĄ
ale numerków już nima
ale numerków już nima
Witam serdecznie i życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku 2010,potwierdzam problem zalogowania się na Totomix
KACZOR001 , witaj. Chciałem sobie coś puścić ze skoków , a tu lipa . Coraz gorzej dzieje się w państwie...
...............NO NIE WIEM JAK I GDZIE u mnie już spadło z 15cm śniegu i może to wina
.........albo im się nie chciało włączyć serwerów ,ale cyferek już niema pozostały sportowe tylko
strasznie teraz ubogo wygląda oferta Totomixa
KACZOR dla mnie wystarczyłoby trafić dziś w numerka,a resztę bym sobie poukładał...
....ale sport został --- co za kraj grałem na wp. w automaty --zlikwidowanO gry hazardowe ,a tylko za wirtualną kasę ,a 200 metrów ode mnie automaty nawet za 100 krotną stawkę PARANOJA
Wszystkim wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2010, aby śię nam wszystko układało, zdrowia i dobrych trafień
Wczoraj w ostatnim Totomixie wypuściłem na godz 14 i 22 takie numerki: 11,32,64, w obydwu losowaniach padło 2/3 - szkoda że nie 3/3
Wczoraj w ostatnim Totomixie wypuściłem na godz 14 i 22 takie numerki: 11,32,64, w obydwu losowaniach padło 2/3 - szkoda że nie 3/3
Witam w 2010r.
Nie wiem jak u was ale ja nie mogę dokopać się do ,,Fortuny.
Odrzuca .
Macie dobry sposob na drukowanie dziesiatek kuponów.
Wiem solo kulki OK.Gorzej chyba z parkami ,,,się nieda,,.
Wasze zdanie na temat nowych kuponów do MM ?.
Moim zdaniem są tragiczne.
Pozdrawiam .Wszystkiego dobrego.
Nie wiem jak u was ale ja nie mogę dokopać się do ,,Fortuny.
Odrzuca .
Macie dobry sposob na drukowanie dziesiatek kuponów.
Wiem solo kulki OK.Gorzej chyba z parkami ,,,się nieda,,.
Wasze zdanie na temat nowych kuponów do MM ?.
Moim zdaniem są tragiczne.
Pozdrawiam .Wszystkiego dobrego.
..............JA GRAM NA STARYCH mam ich jeszcze z 500sztuków bo te nowe są do d.....
"Nie można sprawdzić statusu" - w TM, i nie mogę się zalogować.
O co tu chodzi?
O co tu chodzi?
........A TAK PRZY TEMACIE OPA czy ty posiadasz jeszcze te stare do ML.
Jasiu
Od dziś aby zobaczyć zawartość strony polskiej Fortuny musisz się zalogować jako członek Fortuna Klub Plus.
Podać wszystkie dane w formularzu rejestracyjnym czyli
imię,nazwisko,adres zamieszkania,data urodzenia,adres e-mail.
Miłego przeglądania :)
Od dziś aby zobaczyć zawartość strony polskiej Fortuny musisz się zalogować jako członek Fortuna Klub Plus.
Podać wszystkie dane w formularzu rejestracyjnym czyli
imię,nazwisko,adres zamieszkania,data urodzenia,adres e-mail.
Miłego przeglądania :)
KACZOR.Chyba nie oddałem komuś...stare ML,te mi bardziej się podobają...a po drugie- nie gram w Multi.
SirMavins, nikt nie może się zalogować . Już pytałem się na czacie. Totomix wita nowy rok . Jeśli tak ma wyglądać gra w TM to ja dziękuję. Z nowym rokiem już problemy . Ciekawe co będzie później.
Chyba im komputer centralny zrobił psikusa i moze nadal u nich jest rok 2009 i stąd te problemy.
slavomirze71 - dziękuję, nie widziałem wpisu.
Pojebać tylko ich...względnie zjebać.:D
Pojebać tylko ich...względnie zjebać.:D
Chciałem wkleić wczorajsze kupony MM z godz 22.
Pożegnanie z Totomixem BARDZO zabolało.
Wysłałem tylko 3 "trójki" ale za to jakie HO HO HO
2,14,72 / 8,28,80 / 6,9,69 /
No comments :(
Pożegnanie z Totomixem BARDZO zabolało.
Wysłałem tylko 3 "trójki" ale za to jakie HO HO HO
No comments :(
Niepoprawne logowanie:
# nie można sprawdzić statusu (LMCPN: błąd dodania)
Mogli by to przetłumaczyć na Polski , chyba że ktoś z was orientuje się co oznacza LMCPN: błąd dodania.
# nie można sprawdzić statusu (LMCPN: błąd dodania)
Mogli by to przetłumaczyć na Polski , chyba że ktoś z was orientuje się co oznacza LMCPN: błąd dodania.
Tak fioletowe.
Mialem dwie paczki starych ale wyszły.
Te nowe to istna tragedia jak wszystko co w starym roku wymyslili na temat kulek.
Rozumiem musze się jak by od nowa zarejestrowac.
Tylko moje dane są na wierzchu.
Mialem dwie paczki starych ale wyszły.
Te nowe to istna tragedia jak wszystko co w starym roku wymyslili na temat kulek.
Rozumiem musze się jak by od nowa zarejestrowac.
Tylko moje dane są na wierzchu.
wyslalbys jedna diewiatke i mial bys troche grosza
Zapomnialo mi sie .
Totomis działa normalnie ,,,zadnych zmian i problemow.
Totomis działa normalnie ,,,zadnych zmian i problemow.
sławomir71 >>> to oznacza:
LMCPN
Liga Mistrzów - Centrala Produktów Naftowych
Wkrótce będzie można obstawić takie zdarzenie :))))
LMCPN
Liga Mistrzów - Centrala Produktów Naftowych
Wkrótce będzie można obstawić takie zdarzenie :))))
tomcio1972 , NIE UWIERZYSZ. Dokładnie tak samo sobie to przetłumaczyłem. HA HA HA.
A ja mam dalej problem z Fortuną.
Oni pewnie jeszcze balują i nie wytrzezwieli.
Oni pewnie jeszcze balują i nie wytrzezwieli.
Witam i życzę Wam szczęśliwego Nowego Roku 2010.
Betgun na razie olewa nasze ustawy i niech tak trzyma przez cały rok.
Betgun na razie olewa nasze ustawy i niech tak trzyma przez cały rok.
Ile płacą za 5 z 10 w TS ? Stawka podstawowa.
TS - 5z10 - 4zł (na waciki)
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 19
Niezły zarobek dla TS.
Prawdopodobieństwo zdarzenia : 1 do 19
Niezły zarobek dla TS.
Jeśli chodzi o LOS MILIONOS,to podałem kilka numerów na chybił i trafiłem 2 x po 100zł...lepiej samemu.
Sylwester 2009/2010, było, minęło...
http://www.forum.sony.pl/download/file.php?id=19034&mode=view&customview=true
http://www.forum.sony.pl/download/file.php?id=19034&mode=view&customview=true
1=2,3=4,15-6,1+4,2+7,i odwrotnie ........8,11,26,13,32,62,31,23, 79,80 ostatnie 2 z kosmosu
witam serdecznie czy ten błąd w totomix nadal jest ???????????? czy to jest problem że tak powiem ogólny czy mi coś się wiesza???
...do edi8>>>ty tempaku bo inaczej nie moge ciebie okreslic :D
...napisales sie na 200 slow chyba i co z tego???...czy ty wogole czytasz to co inni pisza???...czy tylko szukasz powodu do zwady???...ja napisalem ze zaklady na liczby zostaly usuniete z rozkladu jazdy w mysl ustawy antyhazardowej a ty idioto wypisujesz ze nie mam raci piszac dokladnie to samo co ja strescilem w 3 slowach...nie rob z siebie glupszego niz jestes pacanie...w tym nowym 2010roku :D
pzdr.nara:)
...napisales sie na 200 slow chyba i co z tego???...czy ty wogole czytasz to co inni pisza???...czy tylko szukasz powodu do zwady???...ja napisalem ze zaklady na liczby zostaly usuniete z rozkladu jazdy w mysl ustawy antyhazardowej a ty idioto wypisujesz ze nie mam raci piszac dokladnie to samo co ja strescilem w 3 slowach...nie rob z siebie glupszego niz jestes pacanie...w tym nowym 2010roku :D
pzdr.nara:)
tomcio - aż żal dupę ściska.
Mi tez weszły i pary i trójki.
Pytanie tylko, czy to taki prezent pożegnalny, czy tez coś da się ugrać w TS?
Mi tez weszły i pary i trójki.
Pytanie tylko, czy to taki prezent pożegnalny, czy tez coś da się ugrać w TS?
...mawiał ZULU GULA POLSKA TO JEST DZIWNA KRAJ...
jezszce wczoraj składali sobie życzenia a dzisiaj już sobie ślą.....TOTOMIX MA AwaRIĘ śnieg zasypał im serwery
jak to ustawa tu zabronili tam zabronili ,a obok mnie mogę fortunę przegrać na automatach gdzie stawki nawet razy 100....DZIWNA KRAJ
jezszce wczoraj składali sobie życzenia a dzisiaj już sobie ślą.....TOTOMIX MA AwaRIĘ śnieg zasypał im serwery
jak to ustawa tu zabronili tam zabronili ,a obok mnie mogę fortunę przegrać na automatach gdzie stawki nawet razy 100....DZIWNA KRAJ
TO JEST DO NICH DO TOTOMIXA NUMER................. 0-223210300 JEST ALBO ZAJĘTY ALBO MAJA W D... ODBIERANIE TELEFONÓW
gratulacje dla szczęśliwego posiadacza losu o numerze 0280000,
ale się mu ładnie ułożyło ;)
Oddam w dobre ręce zestaw 10-u skreśleń (stałe, bez zmian), na które gram od momentu zmiany kul na jednokolorowe - robię sobie przerwę, a jak "wiadomo" - nie puści się stałych...
pozdr
ale się mu ładnie ułożyło ;)
Oddam w dobre ręce zestaw 10-u skreśleń (stałe, bez zmian), na które gram od momentu zmiany kul na jednokolorowe - robię sobie przerwę, a jak "wiadomo" - nie puści się stałych...
pozdr
założę się ze 59 wejdzie dzisiaj,zawsze jak jest jakaś awarie to poszczają liczbę która już dawano nie była..
Kacor wygonił mnie na stację benzynową ;/
chyba ,że to inny nałóg;)))))))
6,17,27,10,37,78,46,71,56,47.Ts.na 2 los.
Tomcio1972 współczuję;(((
chyba ,że to inny nałóg;)))))))
6,17,27,10,37,78,46,71,56,47.Ts.na 2 los.
Tomcio1972 współczuję;(((
Witam w Nowym Roku !
Byłam w Totomisiu i słowo ciałem się stało :(
Osobiście nie obstawiałam kulek,ale ten zakaz również uderzył w moją wolność wyboru.
Cóż można powiedzieć?
Chyba tylko : hazardziści łączcie się !
pozd
Byłam w Totomisiu i słowo ciałem się stało :(
Osobiście nie obstawiałam kulek,ale ten zakaz również uderzył w moją wolność wyboru.
Cóż można powiedzieć?
Chyba tylko : hazardziści łączcie się !
pozd
I jak tu teraz grać w MM
Dać zarobić TS?
Nieeeee....
Z takimi wygranymi to podziękuję za grę.
25zł -- 3/3 -- wygrana 1150zł -- Totomix
25zł -- 3/3 -- wygrana 540zł -- TS
Żenada....
MM idzie w odstawkę na jakiś czas....
Dać zarobić TS?
Nieeeee....
Z takimi wygranymi to podziękuję za grę.
25zł -- 3/3 -- wygrana 1150zł -- Totomix
25zł -- 3/3 -- wygrana 540zł -- TS
Żenada....
MM idzie w odstawkę na jakiś czas....
ja66 - mają przerwę...:)
Co do odstawki TS, to są dwie możliwosci:
zacząć grac w co innego w TM
zacząć lepiej typować i grać w TS.
Co do odstawki TS, to są dwie możliwosci:
zacząć grac w co innego w TM
zacząć lepiej typować i grać w TS.
A dziś jak na złość coś z tego wejdzie.
witam w roku 2010
prowadzący losowania zostają
http://serwis.lotto.pl/183-4b2b48397f3dd.htm
pzdr
prowadzący losowania zostają
http://serwis.lotto.pl/183-4b2b48397f3dd.htm
pzdr
Witam w Nowym Roku 2010 i życze wysokich wygranych.Gdzie można sprawdzić wygrane w Los Milionos.
Kulki zostały wymienione są bardziej zółte i maszyna losowała szybciej-szybciej niż zawsze kulki były losowane tak jak by ktos im zwiększył obroty..Napewno kulki zostały wymienione
Więc dobrze widziałem!
Myślałem,że mam przewidzenia po wódce;)))))))
Myślałem,że mam przewidzenia po wódce;)))))))
jonas12 >>>
tutaj możesz sprawdzić Los Milionos:
http://serwis.lotto.pl/183-4b0673fec099e.htm
pzdr
tutaj możesz sprawdzić Los Milionos:
http://serwis.lotto.pl/183-4b0673fec099e.htm
pzdr
Witam Wszystkich W Nowy Roku...:-)))
Ciekawe Losowanie,Prezenter Powtórzył Trzy Razy Wylosowane Liczby Oraz Popełnił Błąd Przy Liczbie 59,Powiedział Pierwsze 69....i Chyba Nie Wiedział że się Pomylił....
Pozdrawiam
Ciekawe Losowanie,Prezenter Powtórzył Trzy Razy Wylosowane Liczby Oraz Popełnił Błąd Przy Liczbie 59,Powiedział Pierwsze 69....i Chyba Nie Wiedział że się Pomylił....
Pozdrawiam
qrwa to gdzie teraz puszczac liczby np systemem w Lotto (DL)??pytałem w totomixie to powiedzieli ze tylko totokeno wycofyją!!!!11
Witaj Gigo
U Mnie Klapa,w Totomixie już nie wyśle kulek a tak dobrze mi szło po koniec roku :-(((((
Ciekawe dlaczego totomix zrezygnował z kulek skoro ustawa tego nie zabrania???
U Mnie Klapa,w Totomixie już nie wyśle kulek a tak dobrze mi szło po koniec roku :-(((((
Ciekawe dlaczego totomix zrezygnował z kulek skoro ustawa tego nie zabrania???
Wszyscy polegli.........
Raczej Żaden.....
Choć Totalizator ma ten plus że jak ci jedna nie wskoczy to masz chociaż zwrot tego co wysłałeś....
Raczej Żaden.....
Choć Totalizator ma ten plus że jak ci jedna nie wskoczy to masz chociaż zwrot tego co wysłałeś....
oczywiście pomylili sie w losowaniuz godz 14 zamiast 59 powiedział kolo 69 :)gratuluje
Witam w Nowym 2010 Roku informacją o miłym weń wejściu , gdyż o godzinie 14.00 w pierwszym tegorocznym losowaniu trafiony został typ wygenerowany metodą sumowania ( 1+1 ) najniższych liczb sortowanych w 2 poprzednich losowaniach , bo 2+1=3.
Ponadto w zakładach bukmacherskich równie miło rozpoczął się dla mnie rok , gdyż w rozgrywanym dziś w Tokyo o godzinie 6.00 rano polskiego czasu finałowym meczu Emperor Cup , pomiędzy drużynami Gamba Osaka - Nagoya padł wynik 3-1 , a moje prognozowane typy na ten mecz podane w wątku u kolegi "danteV'a" to:
a/ over 2,5
b/ Gamba Osaka
Tak więc miało miejsce istne "wejście smoka"...
Pzdr.
edi8
Ponadto w zakładach bukmacherskich równie miło rozpoczął się dla mnie rok , gdyż w rozgrywanym dziś w Tokyo o godzinie 6.00 rano polskiego czasu finałowym meczu Emperor Cup , pomiędzy drużynami Gamba Osaka - Nagoya padł wynik 3-1 , a moje prognozowane typy na ten mecz podane w wątku u kolegi "danteV'a" to:
a/ over 2,5
b/ Gamba Osaka
Tak więc miało miejsce istne "wejście smoka"...
Pzdr.
edi8
kulki tak samo żółte tyle,że więcej światła w nowym studio i dobrze bo w tym poprzednim to jak w jakiejś norze było
chyba faktycznie kryzys się skończył bo na żarówkach przestali oszczędzać
Rzeczy na +
- swiatlo
- swiatlo za maszyna losujaca
- muzyczka w tle choc mogla by byc mniej rzucajaca sie w uszy bardziej kojaca nerwy po nietrafionych typach :p
- czolowka z przelatujacymi logami gier znacznie lepsza niz ta ktora moglby kiedykolwiek zrobic TS
- gosc moze deko spiety widac w paru momentach ale obleci :)
na -
- brak jednoczesnego zzblizenia na maszyne i na miejsce gdzie wylatuja kulki
takie sobie
+/- spiewajaca pamim :p " ... a teraz losowanie "Multi Multi" " ;p troche smieszne moze sie przyzwyczaje :p
+/- parkinson kamerzysty jesli krecone z reki to respekt dla kola jesli z maszyny to nie widze sensu ale to pewnie kwestja dopracowania.
Ogolnie jest ok :)
- swiatlo
- swiatlo za maszyna losujaca
- muzyczka w tle choc mogla by byc mniej rzucajaca sie w uszy bardziej kojaca nerwy po nietrafionych typach :p
- czolowka z przelatujacymi logami gier znacznie lepsza niz ta ktora moglby kiedykolwiek zrobic TS
- gosc moze deko spiety widac w paru momentach ale obleci :)
na -
takie sobie
+/- spiewajaca pamim :p " ... a teraz losowanie "Multi Multi" " ;p troche smieszne moze sie przyzwyczaje :p
+/- parkinson kamerzysty jesli krecone z reki to respekt dla kola jesli z maszyny to nie widze sensu ale to pewnie kwestja dopracowania.
Ogolnie jest ok :)
parka na 22ga: 1,21, lecz niestety nie mozna zagrać...dlaczego??...wszyscy wiedza.
Wg. mnie oplaca sie jeszcze grac na parki w TS, grajac np. za 50zł wygrywamy 320zł (zysk 270zł). W porównaniu do Totomixa na kazdym zakladzie zarabiamy 2 zł mniej, ale to jest jeszcze najmniejsza roznica w wygranych, porównujac gre na pewniaka, trojke czy czworke itd. I tez musimy trafic obie cyfry zeby wygrac. Najbardziej ubolewam ze trzeba zawsze isc do kolektury...masakra!!! Teraz ludzie przez internet mnostwo spraw zalatwiaja, chcialabym zeby kiedys Ts uruchomil gre przez neta bo to nienormalne tak latac codziennie. A taka oferte i udogodnienia jakie mielismy w Totomix to nie wiem czy kiedys powroca :-(
Wg. mnie oplaca sie jeszcze grac na parki w TS, grajac np. za 50zł wygrywamy 320zł (zysk 270zł). W porównaniu do Totomixa na kazdym zakladzie zarabiamy 2 zł mniej, ale to jest jeszcze najmniejsza roznica w wygranych, porównujac gre na pewniaka, trojke czy czworke itd. I tez musimy trafic obie cyfry zeby wygrac. Najbardziej ubolewam ze trzeba zawsze isc do kolektury...masakra!!! Teraz ludzie przez internet mnostwo spraw zalatwiaja, chcialabym zeby kiedys Ts uruchomil gre przez neta bo to nienormalne tak latac codziennie. A taka oferte i udogodnienia jakie mielismy w Totomix to nie wiem czy kiedys powroca :-(
EE troche mnie glowa pobolewa :p
Juz wiem czemu sie kamera trzesla ;p zapomnialo mi sie co diz za dzien wybaczam kamerzyscie, natomiast nie rozumiem pana prowadzacego czemu taki spiety :p
Ide wziasc cos na gol blowy albo dalej spac niestety nic nie trafilem a kupon byl na to ostatnie losowanie :)
Ide wesolego nowego roku.
Juz wiem czemu sie kamera trzesla ;p zapomnialo mi sie co diz za dzien wybaczam kamerzyscie, natomiast nie rozumiem pana prowadzacego czemu taki spiety :p
Ide wziasc cos na gol blowy albo dalej spac niestety nic nie trafilem a kupon byl na to ostatnie losowanie :)
Ide wesolego nowego roku.
"parkinson kamerzysty"
no nareszcie się uśmiałem w tym nowym roku...
pzdr
no nareszcie się uśmiałem w tym nowym roku...
pzdr
Asiulka22 to napisz do totalizatora ze chcesz grac przez neta i żeby podnieśli wygrane,można to zrobić na ich stronie i najlepiej żebyśmy wszyscy do nich napisali w tej sprawie
Witam. Czytam wasze wpisy i dowiaduje sie ze szybciej leca kulki moze TS chce zmienic nasze statystyki bo jak to wplynie na uklad liczb to faktycznie moga byc przez kilka losowan niespodzianki tak jak dzisiaj. Czekam na wieczor to zobaczymy... Pozdrawiam śpioszków :))
jamesbłąd:
Ja napewno napisze do nich. Tylko musialoby sie tez Nas wiecej w to zaangazowac i tez napisac, moze by podjeli gre przez neta, bo to juz podstawa....wypadaloby...i z czasem moze podniesliby wygrane.
Pozdrawiam Cie i Wszystkim życze jak najwiecej szczescia w Nowym roku :-)
Ja napewno napisze do nich. Tylko musialoby sie tez Nas wiecej w to zaangazowac i tez napisac, moze by podjeli gre przez neta, bo to juz podstawa....wypadaloby...i z czasem moze podniesliby wygrane.
Pozdrawiam Cie i Wszystkim życze jak najwiecej szczescia w Nowym roku :-)
trzeba ułożyć długą i męczącą prośbę do totalizatora i każdy z nas wyśle ją podpisując imieniem i nazwiskiem na ich adres centrala@totalizator.com.pl
bog65:
wlasnie tez zauwazylam ze zmienilo sie cos w wylosowanych liczbach i tak poczulam ze moze jeszcze uklad cyfr chca zmienic, ostatnie 2 losowania to dla mnie male zaskoczenie ale poczekam i poobserwuje... Rowniez czekam z ciekawoscia na wieczor...
Pozdr.
wlasnie tez zauwazylam ze zmienilo sie cos w wylosowanych liczbach i tak poczulam ze moze jeszcze uklad cyfr chca zmienic, ostatnie 2 losowania to dla mnie male zaskoczenie ale poczekam i poobserwuje... Rowniez czekam z ciekawoscia na wieczor...
Pozdr.
nic sie nie zmieniło kulki sa te same tylko swiatlo lepsze i tak sie odbija, kulki maja skaze - kropeczki czyli tak jak bylo tak jest
Teraz pewnie bedzie nabijanie bonusa bo watpie zeby w szybkim czasie padło 10/10
na -
i tutaj zgadzam się z kolegą ph2008
ponieważ kiedy prowadzący losowanie mówi: w bębnie maszyny losującej jest 80 w kolejności ułożonych kul,to ja i inni tego nie widzą tylko jakiś rozmyty z daleka kogiel mogiel
a ja chciałbym to widzieć codziennie,nie tylko jak losowanie będzie w telewizji przy publiczności.
Kurwa,za komuny było więcej widać na tych losowaniach niż teraz
i tutaj zgadzam się z kolegą ph2008
ponieważ kiedy prowadzący losowanie mówi: w bębnie maszyny losującej jest 80 w kolejności ułożonych kul,to ja i inni tego nie widzą tylko jakiś rozmyty z daleka kogiel mogiel
a ja chciałbym to widzieć codziennie,nie tylko jak losowanie będzie w telewizji przy publiczności.
Kurwa,za komuny było więcej widać na tych losowaniach niż teraz