Wpisy użytkownika MCSl
Łącznie 3 733 wpisów w archiwum, pokazane od nr 267 357. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Szczerze mówiąc wolałem losowania Jokera w poprzednich maszynach teraz(nie wiem jak Wam) ale mi się bardzo ale to bardzo nie podoba, takie jakieś nudne to losowanie
Pisali, że ma być 9 milionów a nie ma nawet 8. Totalizator chwali się, że więcej ludzi gra w Lotto. Ja jakoś tego nie widzę. Dawniej do osiągnięcia takiej sumy potrzebna była dwukrotna kumulacja,teraz potrójna. Przy potrójnej kumulacji nie osiągany jest pułap 8 milionów to znaczy, że chyba nie jest tak różowo. Joker - niewypał o którym już jest napisane, Multi Multi dwa razy w dziennie też nie przysporzyło graczy, a raczej wprowadziło zamęt. Jedyne Mini Lotto, które pozostało atrakcyjną grą dla graczy.
ktoś pisał niedawno jak wprowadzili tę nową maszynę kiedy wylosuje więcej kulek tak jak kiedyś w Multi Multi. No i nie musieliśmy długo czekać bo zaledwie tydzień. Ciekawe czy w środę będzie znów stara maszyna tak jak to było w MM po losowaniu 24.10.2009. A swoją drogą to powinni uznać również liczbę 4 skoro została wylosowana.
Przecież to już od dawna wiadomo,że uczciwość i Totalizator to dwie różne bajki
Trzeba było wybrać po trzy liczby z losowań z 2.06.2004 i 29.07.2008 i można było trafić szóstkę
Dzisiaj też prognozowali 8 milionów a był 6,8. Także w czwartek na pewno 10 nie będzie a piszą tak bo liczą, że bardziej przyciągnie ludzi napis 10 niż np. 9 mln, których i tak nawet nie będzie. A kumulacja potrwa pewnie jeszcze dalej co najmniej do soboty, w końcu weekend majowy się zbliża.
pięć zakładów skreślałem i w 1: 5,7 w 2: 5,26 w 3: 7,26 w 4: 7,28 w 5: 9,26 no i nawet trójki nie ma

Dzisiaj u mnie na osiedlu w sklepie spożywczym wstawili nowy lottomat - większy od tych starych niebieskich pudeł, zajmuje kupe miejsce, Altur zdecydowanie lepszy
No dzisiaj wstawili u mnie na osiedlu, wymienili starego Issysa ale tej wcale nie jest mniejszy a może nawet większy, kupony drukuje takie jak Altura tyle, że nie ma osobnej drukarki
Kupony bez różnicy, też ma ekran dotykowy, kupony "wychodzą" z drukarki umieszczonej nad ekranem a nie jak w Alturach ustawionej osobno, coś tam facetki rozmawiały, że podobno nie będzie można ustnie podawać liczb np w Lotto tak jak to niektórzy robią ale nie wiem czy to prawda bo przecież w Alturach można, poza tym jakoś starsznie dużo miejsca zajmuje, strasznie duży tył, nie wiem czy ma jeszcze jakieś specjalne funkcje ale o wiele większy od Altura
Nie wiem w ilu miejscach już wprowadzili już te lottomaty, może ktoś inny już się na nie natknął, z tymi liczbami podawany ustnie to nie wiem czy to prawda ale w sumie nie zdziwiłbym się, ostatnio TS poczynił wiele kroków które raczej klientów nie przyciągają a wręcz przeciwnie
Tylko czekać kiedy kolejna podwyżka cen Lotto i pierwsza podwyżka Mini Lotto. Lotto jeden zakład po 5 zł... realne?
już się pytałem o to ale może ktoś wie czy stare lottomaty będą miały opcje gry w Kaskadę?
Strasznie gówniane wygrane w tej Kaskadzie, 250 000 to pewnie padnie z taką częstotliwością jak I stopnia w Jokerze, a pozostałe wygrane 1000 chyba jakoś specjalnie chyba nie elektryzuje a za 10/12 25 złotych, 9/12 8. Totalizator kpi sobie z graczy już kolejny raz
Czy przyspieszyli maszynę Multi Multi tak, że szybciej kulki wpadają czy mnie się tylko tak wydaje?
Za Jokera + 1 tyle samo co za samego Jokera. To jakieś nieporozumienie.
Wczoraj robiłem zakupy w Realu i w kasie kupiłem 2 zakłady Lotto. Na jednym była trójka. I dzisiaj jak chciałem odebrać ją w kolekturze u mnie na osiedlu to pani patrzyła na ten kupon jak na coś z kosmosu po czym stwierdziła, że ona nie wie co to jest i co ma z tym zrobić. Poszedłem więc do drugiej kolektury i to samo. Dopiero w trzeciej był jakiś pan, wprodził ten numer serii no i wybiło, że jest 20 zł. Zastanawiam czy wprowadzając taką usługę jak Lotto w kasach Rea, która przecież ma na celu zwiększyć liczbę graczy Totalizator nie powinien poinformować co robić z takim kuponem kolektorów z innych kolektur. Przecież ktoś tak chodząc od kolektury do kolektury w końcu straci cierpliwość i już może więcej w coś takiego nie zagrać.
Lotto w kasach Real - w innych kolekturach nie wiedzą jak te kupony sprawdzać czy jest wygrana. Robią wielkie oczy. TS wprowadzając taką usługę powinien poinformować kolektorów co się robi z takimi kuponami a nie oni robią wielkie oczy.
3/6 w Lotto, za 6 zł wysłane w kasie w Realu, ciekawe czy znów będzie wielki zdziw jak przyniosę ten kupon do kolektury
Po h.. ciągle powtarzają to że nie sprzedają przez internet i SMS, już się niedobrze robi
Już się 4 w kaskadzie pakowała ale opadła i znowu ją wciągnęło. Widać, że wszystko ustawione
24 złote za trójkę w Lotto w losowaniach od 6.09.2011 do 31.12.2011. Co to za ruch Totalizatora? I dlaczego na razie zastrzegają, że tylko do końca roku. Chyba chcą zobaczyć jak na tym wyjdą? W sumie dobrze, bo jak jeszcze był Duży Lotek to zawsze trójka wynosiła tyle ile płaciło się za cały kupon.
24 złote za trójkę w Lotto w losowaniach od 6.09.2011 do 31.12.2011. Co to za ruch Totalizatora? I dlaczego na razie zastrzegają, że tylko do końca roku. Chyba chcą zobaczyć jak na tym wyjdą? W sumie dobrze, bo jak jeszcze był Duży Lotek to zawsze trójka wynosiła tyle ile płaciło się za cały kupon.
czyżby to pomysł Jarka? Obniżyć akcyzę na paliwo, podnieść wygraną za trójkę w Lotto?
Jak Jarek wygra to po nowym roku też będzie 24 złote, a jak Donald to wróci do 20 a może nawet 16.
jak dalej będzie PO rządzić to Totalizator, zostanie sprywatyzowany, sprzedany Rosji i Putin z Miedwiediewem będę mięć kontrole jakie liczby u nas padają, albo będzie zarządzać nim kondominium
Kolejna noc Perseidów. Pomyślmy koniecznie życzenie. Wysokich wygranych.
W informacji na stronie Lotto: "Począwszy od 6 września za trafienie âtrójkiâ będzie można odebrać 24 złote zamiast dotychczasowych 20 zł. Takie rozwiązanie testowane będzie do końca roku. Jeżeli przypadnie Graczom do gustu, âtrójkaâ za 24 złote zostanie wprowadzona na stałe." Co to za sformułowanie przypadnie graczom do gustu. Wiadomo, że lepiej wygrać 24 złote niż 20 więcej chyba każdemu rozsądnie myślącemu przypadnie do gustu. Nie chcieli napisać, że jeśli będą mieli z tego jakiś zysk a nie stracą na tym to wtedy pozostanie.
Gdzie szóstka była bo akurat mi przerwało? Jakby ktoś napisał to będę wdzięczny
Pewnie Conrados Morenos pięknie i wyraźnie to po polsku powiedział dlatego nikt nie ma wątpliwości czy to Gubin , Lubin czy Lublin?
bo w jednej z miejscowości o tych nazwach podobnie brzmiących mieszkam i właśnie ciekawy jestem czy to w mojej. Tak z czystej ciekawości, nic raczej poza tym
Chociaż tu się zmieniły wyniki bo na stronie Lotto to nadal są z czwartku i wygrane tez jeszcze z czwartku. Ciekawe co im się stało.
Są już wyniki, jakoś późno, może rzeczywiście jakaś impreza w Totalizatorze, tylko nie wiem z jakiej okazji bo świętować to chyba nie mają co biorąc pod uwagę wyniki finansowe oraz ostatnią sprzedaż gier.
To nie są dobre liczby, pomijam już nieposortowanie, 32 jest u nich plusem ale nie ma jej wśród 20 wylosowanych tylko obok. To co znowu 21 kul wylosowali jak kiedyś?
Czy orientuje się ktoś czy wymieniane są wszystkie lottomaty? Bo myślałem, że tylko Issysy(stare, wielkie niebieskie pudła). A już w kilku kolekturach gdzie od kilku lat były Altury teraz pojawił się ten najnowszy typ lottomatu. A tam gdzie jeszcze ostały się Issysy pojawiły się jakieś dziwne czarne antenki. Czy może jest to związane z przejściem z satelitarnego na modemowy system przesyłania danych?
Nie wiem co to jest ale odkąd są te nowe lottomaty(te do których można wkładać kupony poziomo) to jeszcze ani razu nie miałem nawet trójki w Lotto a 2 złote w MM sporadycznie, na chybił trafił a puszczam w nich już od paru miesięcy. Jak były te stare Issysy czy te starsze Altury to dość często miałem. Nie wiem czy ma to jakieś znaczenie, czy może one są jakoś zaprogramowane, że mają mniej wygranych dawać? I czemu wycofuje te lottomaty Altury z taką niebieską obudową u góry? Przecież one całkiem nowe są?