Wpisy 444 016 – 444 115
12 sierpnia 2011 00:03 → 12 sierpnia 2011 08:06, 100 wpisów
matiii
kreśl po prostu mniej liczb - nie chcę Cię pouczać - ale mm jest bezlitosne
A - na forum TDP dawno dawno temu to doradzał i miał rację
erudyt79
almanzor, to nie szczyt, aTy -
zaszczyt miałeś na prajwa coś dostać ? Mam rację ?
I właśnie dlatego - boję się netu
trochę i czasem
spokojnej

kreśl po prostu mniej liczb - nie chcę Cię pouczać - ale mm jest bezlitosne

A - na forum TDP dawno dawno temu to doradzał i miał rację

erudyt79
almanzor, to nie szczyt, aTy -
zaszczyt miałeś na prajwa coś dostać ? Mam rację ?
I właśnie dlatego - boję się netu
trochę i czasem
spokojnej

Witajcie. Hej!
Za Odrą do wygrania w lotto.de jest 80 000 000 pln.
Za Odrą do wygrania w lotto.de jest 80 000 000 pln.
444011. erudyt79
czy coś z tego wpisu wynika ?
jak dla mnie wynika, że dostałeś po pw coś - czego nie chciałeś dostać, ale - jasne - mogę się mylić
stary, stary, to ja jestem i będę się przy tym upierał
janosik2009
szanse ?
I - mamy kogoś na "zachodnich granicach" ?
dobranoc
czy coś z tego wpisu wynika ?
jak dla mnie wynika, że dostałeś po pw coś - czego nie chciałeś dostać, ale - jasne - mogę się mylić
stary, stary, to ja jestem i będę się przy tym upierał
janosik2009
szanse ?
I - mamy kogoś na "zachodnich granicach" ?

dobranoc
robal 36 przepraszam ze Cie urazilem jakos za cieniki jestem w slowne "gierki"

erudyt79
nie uraziłeś, absolutnie - daj spokój
dobrze Cię zrozumiałem , czy nie ?
nie uraziłeś, absolutnie - daj spokój

dobrze Cię zrozumiałem , czy nie ?
To było dla Ciebie - na zgodę 
dostałeś jakąś korespondencję po pw ?

dostałeś jakąś korespondencję po pw ?
Robal_36.
Odpalaj auto i jedź do Niemiec. 20 000 000 euro jest do wygrania.
Odpalaj auto i jedź do Niemiec. 20 000 000 euro jest do wygrania.
Robal_36 no tak napisałem, że się boję
mam większe zaufanie do 40-80 a w tym tygodniu się przełamałem i typuje też z "nizin" 
mam większe zaufanie do 40-80 a w tym tygodniu się przełamałem i typuje też z "nizin" 
Co ja z taką kasą bym miał zrobić ? 
I wiesz, ile wacha kosztuje ?
Luzik zostawiam tym , co mają bliżej

Szczerze - powodzenia

I wiesz, ile wacha kosztuje ?

Luzik zostawiam tym , co mają bliżej

Szczerze - powodzenia

Znalazłem coś co może zainteresuje Sprintera22 - bo wspominał coś o statystykach i sprawdzonych technikach 
Jutro podam mu link
Główny punkt - streszczenie wklejam poniżej:
"...
2. âZrobię kilka statystyk, policzę średnie i na pewno wygram.â
Nic bardziej mylnego! Brutalna prawda jest taka, że statystyki â nawet te najbardziej wymyślne â nie działają. Lotto to gra losowa i osoby za nią odpowiedzialne dokładają wszelkich starań by właśnie taką pozostała.
Sam tkwiłem w tym przekonaniu przez wiele lat. Pisałem różne programy statystyczne, analizowałem średnie, odstępy, parki, trójki, korelację z dniem tygodnia⌠wszystko, co moim zdaniem mogło mieć jakikolwiek wpływ na to, które liczby są akurat teraz losowane. Efekt tego był żaden!
Wiecie dlaczego tak się dzieje?
Trzy powody:
Totalizator dysponuje kilkoma maszynami losującymi i stosuje je zamiennie. Statystyki nie będą podawały rzetelnych rezultatów, jeżeli zmienia się środowisko, z którego pochodzą analizowane dane.
Totalizator używa kilku zestawów kul do każdej gry. Nigdy nie wiadomo, który zestaw kul jest właśnie w użyciu co, podobnie jak zmiana maszyny, zaburza wyniki losowań, a przez to â analizy.
Totalizator, przed oficjalnym losowaniem, wykonuje jeszcze losowania próbne! To jest gwóźdź do trumny analiz statystycznych: nie jest zachowana ciągłość losowań, a przez to w analizach⌠brak wszystkich danych! Jak można skutecznie analizować zjawisko, mając âdziuryâ w obrabianym materiale statystycznym?
Rozumiesz już? Totalizator robi wszystko, by gry liczbowe były faktycznie losowe. Nawet, jeżeli jakiś wymyślny programik przez 2-3 dni podawał trafienia, nie oznacza to, że złapaliśmy Pana Boga za pięty! To najprawdopodobniej tylko krótkoterminowa tendencja, która nie wiadomo kiedy się zaczęła i ile jeszcze potrwa. Nie wiem, jak Ty, ale ja w tym wypadku nie będę ryzykował pieniędzy.
Żeby być absolutnie szczerym napiszę, że znam jeden przypadek, gdy osoba trafiła dzięki swoim statystykom 10/10. Był to Viltom (niestety znam tylko pseudonim). Mimo tego, że udostępnił swoje metody analizy losowań szerokiej publiczności, ani on, ani nikt inny nie wygrał już więcej tym sposobem. Wygrana Viltoma, choć skreślenia pochodziły z analiz, była po prostu⌠łutem szczęścia, wyjątkiem potwierdzającym regułę..."

Jutro podam mu link
Główny punkt - streszczenie wklejam poniżej:"...
2. âZrobię kilka statystyk, policzę średnie i na pewno wygram.â
Nic bardziej mylnego! Brutalna prawda jest taka, że statystyki â nawet te najbardziej wymyślne â nie działają. Lotto to gra losowa i osoby za nią odpowiedzialne dokładają wszelkich starań by właśnie taką pozostała.
Sam tkwiłem w tym przekonaniu przez wiele lat. Pisałem różne programy statystyczne, analizowałem średnie, odstępy, parki, trójki, korelację z dniem tygodnia⌠wszystko, co moim zdaniem mogło mieć jakikolwiek wpływ na to, które liczby są akurat teraz losowane. Efekt tego był żaden!
Wiecie dlaczego tak się dzieje?
Trzy powody:
Totalizator dysponuje kilkoma maszynami losującymi i stosuje je zamiennie. Statystyki nie będą podawały rzetelnych rezultatów, jeżeli zmienia się środowisko, z którego pochodzą analizowane dane.
Totalizator używa kilku zestawów kul do każdej gry. Nigdy nie wiadomo, który zestaw kul jest właśnie w użyciu co, podobnie jak zmiana maszyny, zaburza wyniki losowań, a przez to â analizy.
Totalizator, przed oficjalnym losowaniem, wykonuje jeszcze losowania próbne! To jest gwóźdź do trumny analiz statystycznych: nie jest zachowana ciągłość losowań, a przez to w analizach⌠brak wszystkich danych! Jak można skutecznie analizować zjawisko, mając âdziuryâ w obrabianym materiale statystycznym?
Rozumiesz już? Totalizator robi wszystko, by gry liczbowe były faktycznie losowe. Nawet, jeżeli jakiś wymyślny programik przez 2-3 dni podawał trafienia, nie oznacza to, że złapaliśmy Pana Boga za pięty! To najprawdopodobniej tylko krótkoterminowa tendencja, która nie wiadomo kiedy się zaczęła i ile jeszcze potrwa. Nie wiem, jak Ty, ale ja w tym wypadku nie będę ryzykował pieniędzy.
Żeby być absolutnie szczerym napiszę, że znam jeden przypadek, gdy osoba trafiła dzięki swoim statystykom 10/10. Był to Viltom (niestety znam tylko pseudonim). Mimo tego, że udostępnił swoje metody analizy losowań szerokiej publiczności, ani on, ani nikt inny nie wygrał już więcej tym sposobem. Wygrana Viltoma, choć skreślenia pochodziły z analiz, była po prostu⌠łutem szczęścia, wyjątkiem potwierdzającym regułę..."
Tu jest przykład próbnego losowania, które PASKO wrzucił na YouTube -> http://www.youtube.com/watch?v=oioXvwXX59s
Ciekawe czy faktycznie podczas próbnych losowań wybierają te, które pozostawią więcej kasy w kieszeni TS. Na powyższym filmiku akurat prowadzący miał wpadki językowe, więc wiadomo, że ta opcja nie mogła pójść jako "niby" LIVE
Ciekawe czy faktycznie podczas próbnych losowań wybierają te, które pozostawią więcej kasy w kieszeni TS. Na powyższym filmiku akurat prowadzący miał wpadki językowe, więc wiadomo, że ta opcja nie mogła pójść jako "niby" LIVE
Witam

Kosmaty,Deki

Kosmaty,Deki

krzyś

deki72

za 3/3 ...378zł

za 3/3 ...378zł
ryszardz

kosmaty 

na grzybki

zjem i jadę praw***i czekają

kosmaty