Wpisy użytkownika MCSl
Łącznie 3 733 wpisów w archiwum, pokazane od nr 218 683. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wysłałem trzy zakłady Lotto i
w 1: trafione 18 i 47
w 2: trafione 24 i 47
w 3: trafione 18 i 24
i w żadnym nie ma 18,24 i 47. Jak pech to pech
w 1: trafione 18 i 47
w 2: trafione 24 i 47
w 3: trafione 18 i 24
i w żadnym nie ma 18,24 i 47. Jak pech to pech
duży 3 sam skreślam 2 na chybił trafił, mini 2 sam i 2 na chtr
Łącznie 20 złotych. Ale też nie zawsze, czasem tylko 6 złotych.
Łącznie 20 złotych. Ale też nie zawsze, czasem tylko 6 złotych.
A ja dzisiaj skreśliłem 5 zakładów Lotto i w trzech zakładach jest trójka
45 do przodu
45 do przoduŻadnego systemu tak po prostu skreślam co mi do głowy przyjdzie. Ale pewnie to co wygralem to mi w paru nastepnych losowaniach sobie odbiorą.
Chyba jaja sobie robią. Tu czarna plama, na stronie Lotto w ogóle się nie chce włączyć więc nawet nie pojawia się czarna plama? A tam kulki lecą i oni też w kulki lecą. Jutro 15 milionów może i jest ale czy będzie losowanie. Bo w TVP Info też może być awaria przecież

Totalizator to już upadający wrak. Sam sobie strzelił w łeb, jeszcze żyje ale już niedługo
Ze strony Totalizatora:
"Z przyczyn niezależnych od Totalizatora Sportowego, transmisja internetowa losowania w dniu 14.02.2011 r. o godz. 22.15 nie była możliwa.Informujemy, że losowanie odbyło się zgodnie z obowiązującymi regulaminami gier w obecności Komisji Kontroli Gier i Zakładów, a jego zapis zostanie opublikowany na stronie internetowej www.lotto.pl najszybciej jak to tylko będzie możliwe. Przepraszamy za niedogodności."
Ciekawe z jakich to przyczyn niezależnych?
"Z przyczyn niezależnych od Totalizatora Sportowego, transmisja internetowa losowania w dniu 14.02.2011 r. o godz. 22.15 nie była możliwa.Informujemy, że losowanie odbyło się zgodnie z obowiązującymi regulaminami gier w obecności Komisji Kontroli Gier i Zakładów, a jego zapis zostanie opublikowany na stronie internetowej www.lotto.pl najszybciej jak to tylko będzie możliwe. Przepraszamy za niedogodności."
Ciekawe z jakich to przyczyn niezależnych?
A ja 3 zakłady wysłałem Jokera, wszędzie dałem Jokera 32 i jest akurat 32. Sam się zdziwiłem.

O a ja nawet w jednym zakładzie oprócz tego Jokera 32 mam jeszcze jedną liczbę. Czyli ponad 30 złotych wygranej.
Tak jakoś mi cały dzień chodziło po głowie 32 więc wysłałem w jeden zakład rano na mieście a potem jeszcze u siebie na osiedlu dwa zakłady na 32.
Nie będzie szóstki, w sobotę ciąg dalszy kumualacji. Tak obstawiam. Zobaczymy
już są milionerzy, już się zastanawiam co zrobić z tymi milionami. Mam nadzieję, że będzie tylko jedna szóstka
a tak poważnie to 8 zakładów wysłałem i 3 liczby trafiłem...
każdą w innym zakładzie
każdą w innym zakładzie
Oczywiście, że nie trafiłem 6/6 w lotto bo ktoś się wcześniej pytał. Ale może jeszcze kiedyś trafię.
Totalizator ustawia wyniki. Przecież to wiadomo od dawna. A mimo tego ludzie grają(ja też)
no to był żart. Przecież nie wygrałem tych 30 milionów. Fajnie by było, żebym chociaż 20 wygrał
No to do następnej dużej kumulacji, przewiduje, że będzie w okolicach 19 - 29 marca
Loteria SMS tak sama jak wszystkie tego typu. Pusty SMS, SMS o treści Lotto,darmowy SMS to chamski sposób na wyłudzenie pieniędzy. Ja od razu odcinam ten kod i do kosza
No to ja jeszcze się z tym nie spotkałem, ale jak moja mama jaj jej czasem wyśle kupon to mi kaze to od razu do kosza bo na poczatku stycznia raz zagrała i wyslala jeden kod to do tej pory jest nekana SMS-ami
Gdzie były szóstki powiedzieli? Bo za późno włączyłem. Jakby ktoś napisał to będę wdzięczny
A moja mama skreśliła trzy zakłady Lotto i wczoraj miała trójkę. Cieszyła się jak dziecko.
Analizując wyniki losowań Lotto od 10 marca do dzisiejszego może zauważyć wiele powtórzeń między poszczególnymi losowaniami.
10.03: 3,18,21,23,27,30
12.03:23,27,29,30,33,40
15.03: 8,26,30,32,33,34
17.03: 4,23,29,30,32,35
19.03: 3,21,23,27,29,42
10.03: 3,18,21,23,27,30
12.03:23,27,29,30,33,40
15.03: 8,26,30,32,33,34
17.03: 4,23,29,30,32,35
19.03: 3,21,23,27,29,42
29 marca będzie w Lotto ponad 40 milionów do wygrania. To bardzo prawdopodobne.
Mnie się mimo wszystko wydaje, że we wtorek będzie wielka kumulacja jak przeanalizowałem kilka faktów z przeszłości
no właśnie czyli do następnej dużej kumulacji, może rzeczywiście w maju, choć nie jest to wielce prawdopodobne bo od wprowadzenia Lotto i szumnie zapowiadanych wielkich kumulacji mija już 1,5 roku a najwyższa kumulacja to chyba było 30 milionów.
Na trzy zakłady lotto na chybił trafił:
w 1: 10,11 w 2: 24,32 w 3: 5,40
gdyby połączyć to była by szóstko, no dobra nie ma, ale chociaż trójka w jednym mogła być
w 1: 10,11 w 2: 24,32 w 3: 5,40
gdyby połączyć to była by szóstko, no dobra nie ma, ale chociaż trójka w jednym mogła być

O co chodzi z tymi kuponami z kas supermarketów. To będzie w całej Polsce? I tylko na chybił trafił będzie można tam zagrać?
Totalizator chwyta się wszystkich metod żeby polepszyć sobie budżet, ale coś mi się wydaje, że to będzie kolejny niewypał. Totalizator sam sobie nogę już dawno podstawił i nie da się już tego powstrzymać
Choć nie chciałbym wtedy piątki czy czwórki trafić bo chyba byłaby niska
no bo czwórka mnie się nieczęsto zdarza, więc bede pił ale nie z powodu kolejnej straconej kasy
no już dzisiaj to się totalnie wkurzyłem: w trzech zakładach para 15,41, w jednym 18,41, i w jednym 15,18 a już 41 w tym nie dałem, no i w Mini 18,19,41 - czyli liczby w Lotto na trójke
Chyba podali złe liczby z Jokera w wieczornym losowaniu bo powiedzieli wyniki ze środy(30.03) a nie z piątku(1.04)
przepraszam 16.04.2005 Pawłowiczki woj. opolskie 2.04.2011 Pawłowice woj. śląskie. Podobne z nazwy ale jednak to nie ta sama miejscowość
Czy wie ktoś coś o tych najnowszych lottomatach co mają zastąpić ISYS-y. Czym się będą różniły od tych obecnie używanych z ekranem dotykowym?
Czy to prawda, że już niedługo nie będzie tych starych lottomatów ISYS? Bo jeśli tak to trochę szkoda bo wole kupony z tych starych niebieskich "pudeł"
A te nowe lottomaty to mają być takie ja już są czyli te z ekranem dotykowym?
Podobna niedługo będą nowe lottomaty... i będzie można płacić w kolekturach za prąd i za telefon. Nie bardzo wiem po co to. Prezes TS powiedział, że to ma przyciągać nowych graczy. Jeżeli takie sposoby mają na przyciąganie ludzi do gry to sukces gwarantowany.

2 razy 3/6 w Lotto i 3 x 2/6 =40 zł. I chyba nie będzie kumulacji. Tak myśle

"albo ten ktoś kto trafił 6/6 miał fantazje albo maszyna przykozaczyła na chybił-trafił", "mozliwe ze na wariata ktos tak kresli" a może powiedzmy sobie po prostu, że Totalizator ustawia te numery, gdzieś jest zaprogramowane w maszynie, że ma takie wytypować na chtr i później ustawiają w maszynie losującej. Nie, to żebym był zwolennikiem teorii spiskowych i tym podobnych ale już wiele dziwnych zdarzeń miało miejsce. (weźmy na przykład liczby z 2.12.2006 - padła jedna szóstka, liczby z 29.08.2007 - 9 szóstek, 07.11.2009 - 6 szóstek. A jeśli chodzi o dzisiejsze losowanie - przecież nie było tak dużo zakładów zawartych a jednak znalazł się taki z dziwacznymi liczbami.
No i co liczby w Lotto dzisiaj kiepskie ale było więcej zakładów niż w czwartek i dzisiaj nie ma szóstki a w czwartek jak pięć po kolei wpadło i jedna odstrzelona to akurat ktoś sam skreślił. Jeśli ktoś dalej uważa, że w Totalizatorze nie oszukują to niech sobie tak myśli, mnie już nikt nie przekona że to jest w pełni uczciwe.
Jakie beznadziejne maszyny do Jokera, wielkie oszustwo, tak mi to wygląda
Jakieś spowolnienia w tej maszynie, wpadają te, które mają wpaść, jednolity kolor kulek, coś strasznego