Wpisy 295 249 – 295 348
10 maja 2011 00:00 → 10 maja 2011 09:26, 100 wpisów
Niedawno miałam do czynienia z samym prezesem TS..., no i po moich fochach doszło do niesłusznej sprzeczki, a mianowicie chodzi tutaj o mydlenie oczu grającym i nie tylko , bo ludzie biedni wierzą w bajki, które TS im zapewnia poprzez reklamę...więc wyleciałam jak z procy
, ale ja i tak wiem o co tu biega , chociaż powiem ,że strona wyższa jest nadal za mną 
możliwe ,że wrócę do tej pracy , ale już nie na stanowisku obsługi lottomatu , lecz do jakiejś tam papierkowej pracy u nich w biurze...
, ale ja i tak wiem o co tu biega , chociaż powiem ,że strona wyższa jest nadal za mną 
możliwe ,że wrócę do tej pracy , ale już nie na stanowisku obsługi lottomatu , lecz do jakiejś tam papierkowej pracy u nich w biurze...

@ Lestek
Niekoniecznie... Oczywiście, gdybamy sobie... Ale musisz pamiętać, że prezes TS i Ty macie wzajemnie się wykluczające cele... Aby próbować choćby przewidzieć jego ruchy, musisz zacząć myśleć tak jak on...
Niekoniecznie... Oczywiście, gdybamy sobie... Ale musisz pamiętać, że prezes TS i Ty macie wzajemnie się wykluczające cele... Aby próbować choćby przewidzieć jego ruchy, musisz zacząć myśleć tak jak on...
To nie dla mnie, ja wiem swoje , a on swoje 
więc nigdy się nie zgodzimy !!!

więc nigdy się nie zgodzimy !!!
joker007 wbrew pozorom mamy podobne cele. Po prostu to samo środowisko.
Ja po prostu też bawię się w politykę i jestem ściśle związany z partią rządzącą... i tyle wystarczy.
Dosłownie !
samo życie!!!
samo życie!!!

We wpisie 295243 miałem na myśli wyniki z 2009 r., czyli już gorsze, ale jeszcze nie tragiczne (jak w 2010 r.).
@ Lestek
Miałem na myśli twoje cele jako gracza - a te są sprzeczne z celami S. Dudzińskeigo jako prezesa Lotto... Czym się zajmujesz poza tym - w to nie wnikam
Miałem na myśli twoje cele jako gracza - a te są sprzeczne z celami S. Dudzińskeigo jako prezesa Lotto... Czym się zajmujesz poza tym - w to nie wnikam

To może Lestek uświadom prezia jak byś miał okazje,albo kogoś z jego otoczenia,że takie gry to samobój,tak jak zamykanie stadionów,
kogoś w na zasadzie śląskie struktury
A jak wiecie śląsk to obecnie szpita partii 
A jak wiecie śląsk to obecnie szpita partii 
Spoko,kurcze ja może bym grał,ale za duże różnice na niekorzyśc,a kaskada pada na ryj w pierwszych dniach.Ciekawy jestem co będą mówić.Pozdrawiam i wygranych życzę
jociak Buzek, Piotruś (prezydent Twojego miasta), nasze żółte radio. Jedno towarzystwo 

Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
U nas nie ma de facto dzielnic. Tylko umowne ale administracyjnie miasto nie jest podzielone. Północno-wschodnia. Tylko jedna taka jest. Utnij z nazwy miasta drugą część i to jest ta dzielnica, największa.
Patrząc na mapę miasta, od centrum od bazyliki jadąc na północ, odbijasz w prawo przed *** górą i tam mieszkam 

Dookoła las i domy z przydomowymi ogródkami. Cudownie się tu mieszka. Każdy się zna.
Kamienice mają swój urok, wysokie mieszkania... Blautowa pół ulicy kamienic ma. Nie musi grać w Lotto ;D hihi
Papa zboczonych snów życzę wszystkim! Oczywiście o nieprzyzwoitych wygranych 
Strasznie gówniane wygrane w tej Kaskadzie, 250 000 to pewnie padnie z taką częstotliwością jak I stopnia w Jokerze, a pozostałe wygrane 1000 chyba jakoś specjalnie chyba nie elektryzuje a za 10/12 25 złotych, 9/12 8. Totalizator kpi sobie z graczy już kolejny raz
Użytkownik neq dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
witam
życzę miłego dnia

w KASKADZIE 6/12,6/12,5/12,7/12

udanego typowania

do zobaczenia wieczorem
życzę miłego dnia

w KASKADZIE 6/12,6/12,5/12,7/12

udanego typowania

do zobaczenia wieczorem

Użytkownik SirMavins dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
witam wszystkich wygranych,równiez przegranych i zycze udanych połowow

Użytkownik andrre dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Tą kaskadą chyba nie ma co się podniecać, bo sie wydaje że trafilismy dużo liczb...a tak naprawde to tylko 2 zł...jest strasznie duoza przepasc trafic 8/12 a 10/12. No i komputer losuje liczby, bo gdybysmy my to by wygrane sypały sie jak tralala. Mimo to sproboje w tym tygodniu zagrac w to.
Użytkownik kw1618 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora

jeśli miałbym wybierać gre z dwojga złego
pomiędzy nową kaskadą a jokerem (starym t.s.n )
wybrał bym kaskade
a teraz arbeit.arbeit

jac11-a ile,z kim rozmawiasz,w jakiej sieci jest rodzina i najlepsi znajomi,ile wysylasz sms-ow,jakie parametry telefonu Cie interesuja?
Samsung Galaxy S2 (i9100) - obecnie najlepszy telefon z Android. Pojawił się już praktycznie we wszystkich sieciach, ale bardzo drogi
Jeśli w dzisiejszych czasach brać telefon to tylko smartfon. Jeśli smartfon to właściwie wybór jest niezbyt duży: albo jakiś z Androidem albo z iOS. Dlaczego nie android? Ano dlatego, że po pół roku użytkownik nie ma wsparcia producenta więc nie ma poprawek i nowej wersji systemu. W tej materii iPhone z iOS ma ogromną przewagę: 3 lata wsparcia przez producenta, sklep z ogromną liczbą oprogramowania. System iOS działa z dużo większą płynnością i stabilnością niż Android.
Za to tańszy od iPhone
Przy abonamencie około 50 zł, cena telefonu może jednak kosztować w okolicach 1500 brutto
Przy abonamencie około 50 zł, cena telefonu może jednak kosztować w okolicach 1500 bruttoPasko ale nikt nie mówił że trzeba od razu brać iPhone 4. 3GS to wciąż bardzo dobry i szybki telefon.
hettman: a co to się kłócić. Taki SGS i iPhone to prawie te same telefony. Maja nawet te same procesory. To, co wyróżnia telefon to system a na tym polu iOS jest o wiele bardziej do przodu...
hettman: a co to się kłócić. Taki SGS i iPhone to prawie te same telefony. Maja nawet te same procesory. To, co wyróżnia telefon to system a na tym polu iOS jest o wiele bardziej do przodu...
hetman telefon po 3 latach od nabycia a siec to juz teraz jak kazda inna
wiesz co jac11-zaloguj sie na Telepolis.pl-doradzimy Ci i w sprawie sieci i abonamentu/prepaida tyle ze musisz szczegolowo opisac co Ci trzeba i ile z kim wygadujesz

Samsung Galaxy S II i iPhone 4. W środku to samo... ten sam procesor, którego autorem jest Apple (jest właścicielem firmy, która wymyśliła ten procesor).
http://komorkomania.pl/2011/05/06/software-wazniejszy-dla-applea-niz-hardware
listek-moze jednak nie to samo,procek (jak pieniadze) to nie wszystko: porownanie http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3275&idPhone2=3621
jac-zadasz pytanie kiedy bedziesz chcial ale bedziesz musial zbudowac dwa tematy-jaki telefon wybrac i 2-gi: jaki abonament

Lestek: to nie żartuj, że iPhone ma 2-rdzeniowy procesor 1,2Ghz jak SGS2
hettman po pierwsz pisz poprawnie nick. Po drugie i jakie istotne różnice widzisz. Port kart pamięci?
Pasko: ok zgadza się SMS 1 to Apple A4, proceck z SGS2 to Apple A5.
Pasko: ok zgadza się SMS 1 to Apple A4, proceck z SGS2 to Apple A5.
iP 4 z procesorem A5 (ten co w SMS2) jest dostępny dla wąskiego grona na chwilę obecną... Mniejsza o to, jak już powiedziałem. "W erze post-pc gigaherce to nie wszystko". Proponuję prosty test. Iść do sklepu gdzie obok siebie jest telefon sprzed roku (iP 4) i SHS 2 i porównać jak to działa. Ja wiem co działa płynniej
Porównałem 
Porównałem 
co do SGS i IP4-to nie apple produkuje procki tylko szajsung dla appla(czego apple bardzo sie wypieralo-oj bardzo
) a potem ucieli sprawe
) a potem ucieli sprawe
hettman autorem procesora jest Intrisity, firma która należy do Apple. Procesory są produkowane w fabryce Samsunga i TSMC na zasadzie outsourcingu. Apple nie ma się czego wypierać. Apple pokłóciło się z samsungiem i pewnie całą swoją produkcję przeniesie do TSMC.
A samsung zostanie bez procesora bo pewnie nowszych wersji Apple im nie udostępni 

Dzień dobry.

apple jest wlascicielem Intrisity ale stalo sie nim po wypuszczeniu SGS(1) a procki w IP4-sa(byly?) produkowane na mocy starej umowy
Reasumując, za niewielkie pieniądze polecam 3GS. To wciąż bardzo dobry telefon i na pewno użytkownik będzie zadowolony. Świetny system, dostęp do programów i gier no i jest Multipasko na iPhone

OK ja się odmeldowuję, odezwę się później. Gdyby ktoś miał pytania jest mój numer gg.
Pozdrawiam

OK ja się odmeldowuję, odezwę się później. Gdyby ktoś miał pytania jest mój numer gg.
Pozdrawiam

Polecam ciekawą stronę:
Twoja Komórka
Twoja Komórka
oki czas do roboty,posledze czat wieczorem,
a na jakis czas zrobie sobie odwyk od MM
a na jakis czas zrobie sobie odwyk od MM
Telefon to nie wszystko. Trzeba jeszcze mieć tani internet.. .
Na smartfon można pobrać bezpłatną aplikacje MobiMessage, która pozywala zablokować niechciane smsy. Wystarczy wpis numer telefonu... .
Program działa, przetestowałem go w niedzielę na swoim smartfonie.. .
Program działa, przetestowałem go w niedzielę na swoim smartfonie.. .
Użytkownik joker007 dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Oglądajcie Eurowizje od początku, bo Magda Tul będzie występowała pierwsza!!!

Gdyby tylko miał jakis wpływ
dzis jest twój wielki dzien