Wpisy 299 731 – 299 830
13 maja 2011 00:02 → 13 maja 2011 10:21, 100 wpisów
Czak,
poczta nadal pusta...?
Dajmy sobie siana z tym ...
dobranoc
poczta nadal pusta...?
Dajmy sobie siana z tym ...
dobranoc

Szanowny Adminie Pasko
dlaczego moje dane nie ulegają modyfikacji ?
dlaczego moje dane nie ulegają modyfikacji ?Użytkownik tessera dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Powodzenia w dzisiejszym dniu. Nie dość ze jadę do pracy to jeszcze piątek 13 i będzie ciekawie. Ale to w niczym nie przeszkadza żebym sobie zagrał. Na dziś to 6 widzę .
Użytkownik andrre dodał nowy komentarz w temacie Rusza KASKADA - nowa gra Totalizatora
Witam wszystkich 13 Maja w piątek. Dzisiaj zajmę się takimi numerami 8.10.11.18.23.27.30.31.32.36
niebotyczne wygrane w kaskadzie
Ilość trafień Liczba Kwota(PLN)
11 32 1 000.00 zł
10 891 25.00
9 9678 8.00
8 49268 2.00
Ilość trafień Liczba Kwota(PLN)
11 32 1 000.00 zł
10 891 25.00
9 9678 8.00
8 49268 2.00
witajcie

dla wszystkich

dla wszystkich

Hello 
czekam ze zniecierpliwieniem na nowy produkt TS - losy za dychę w których wygranymi będą obrazki ze zwierzątkami, kwiatkami, motylkami itp. które będzie można sobie zbierać i wklejać do albumu

czekam ze zniecierpliwieniem na nowy produkt TS - losy za dychę w których wygranymi będą obrazki ze zwierzątkami, kwiatkami, motylkami itp. które będzie można sobie zbierać i wklejać do albumu

jak idzie gra w KASKADE?
wczoraj,10/12,9/12
wczoraj,10/12,9/12
emeryt 230k łącznej wygranej to dużo ?? Jeżeli szansa trafienia jest 1:4,5 to wygranych nie ma aż tak dużo chyba że ludzie nie graja.
Ta gra jest podobna do jednorękiego bandyty. Maszyna wszystko za ciebie robi, określone są wygrane a ty tylko dajesz kasę.
pewniak na dzisiaj 24?
bella34,nawet lepiej bo 11 też była 10/12
bella34,nawet lepiej bo 11 też była 10/12

bella34,chyba narazie MM odstawię
zobaczę co dalej będzie w Kaskadzie,bilans jest na +
zobaczę co dalej będzie w Kaskadzie,bilans jest na +

Dzień dobry.

Wędrowca netowy

Rysiu to tylko się cieszyć
wędrusiu dzień dobry
Rysiu wychodzi na to że szczęściarz z Ciebie
kaskada to przecież jak los

wędrusiu dzień dobry

Rysiu wychodzi na to że szczęściarz z Ciebie
kaskada to przecież jak los

>>>ph2008-ja to napisałem jako żart- chyba zauważyłeś, że napisałem "niebotyczne"
bella34,co nowe to ciekawe,jak weszło MM też miałem na początku szczęście pierwsze losowanie było 6/6 jaka to była radocha

wiem,wiem jak trafiłam 4z5 w mini i było ponad tysiąc zł
to czekałam na wyniki do północy i cieszyłam się jak dziecko
po wydrapaniu tysiączka w zdrapce tez skakałam
to czekałam na wyniki do północy i cieszyłam się jak dziecko
po wydrapaniu tysiączka w zdrapce tez skakałam

bella34,też masz szczęście

kto nie gra ten nie wygra,szczęściu trzeba pomagać

Bella. Witaj.. .
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.. .
Pozdrawiam i miłego dnia życzę.. .

Ryszardz12.
12+13/data/=25>> 02, 05, 07, 25, 27, 52
12+13/data/=25>> 02, 05, 07, 25, 27, 52
Wędrowca netowy,dzięki {{okok}
miłego,słonecznego dnia życzę

miłego,słonecznego dnia życzę
Lestek

13 nie jest pechowy...
jeden facet miał pecha i tak zostało, najbogatszy wowczas gosc w europie
jeden facet miał pecha i tak zostało, najbogatszy wowczas gosc w europiepozyczał wszytskim kase...papiezowi krolowi francji...to go zniszczyli i tak zostało...ze to pech...dla niego wielki
fredka11,doczekałaś się i to 13 w piątek

zawsze interesowałam sie historia, temlariuszami...lubie uzbrojenie prawo wojny choc juz nie jest legalne...a oni byli genialni templariusze ..wymyslili weksle...
nic tylko fredziu podawac typy z okazji takiej nagrody (gwiazda szeryfa) i przy okazji takiej daty

..a wiesz ze w grupie mi nie wychodzi?
) wczoraj sprawdziłam z aga..
) wczoraj sprawdziłam z aga..
a czy szanowny Wedrowca poda dzis typy z jasnowidzenia
Lestek też tak mów

do tej opcji Bog nie dołaczył instrukcji, za to...dał układ pokarmowy aby była aktywnosc zachowana
jak patrze co sie na świecie dzieje to masz racje fredziu za duzo mysla i zle robią

Czy ktoś zgodzi się ze Mną ? Mam wrażenie że Kaskada jako gra została wprowadzona po to , aby rozbić całkowicie pulę grających.Zmniejszyć ilość zakładów obstawianych np MM,LOTTO.Prawdopodobieństwo trafienia jest wtedy mniejsze .Przy tak wysokich cenach za jeden zakład każdy zastanowi się w co grać. Jak widać w praktyce ponad 1mln 300tyś zakładów w ciągu jednego dnia nikt nie obstawi. Można sądzić że losowania są ustawiane ponieważ nikt jeszcze w Kaskadzie nie trafił glównej wygranej ponieważ system wybiera te zestawy które nie zostały obstawione.Sumując wszystkie zakłady w grach TS na dany dzień trudno zebrać te ponad milion zakładów.

islandorka, tak, fakt, myslą,zamiast sie uczyc
...napisano teorie gier..rozpisano matryce...ale ludzi nie interesuje wynik 1:1...zawsze wybieraja 3 pozostałe pola: jeden przegrywa lub obu ...a jest jedno ze obaj odpuszczaja i sa wygrani..ale .nie
honor...kurcze,
...napisano teorie gier..rozpisano matryce...ale ludzi nie interesuje wynik 1:1...zawsze wybieraja 3 pozostałe pola: jeden przegrywa lub obu ...a jest jedno ze obaj odpuszczaja i sa wygrani..ale .nie
honor...kurcze,lece, miłego przedpołudnia...korekta, nawet ja 13 nie latam, idę, pozdrawiam

13 i to w piątek za robotę też trzeba się brać
do zobaczenia

do zobaczenia

Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
A ja 13 w piątek muszę wyjechać i pożegnać się z Wami
na miesiąc.

A ja 13 w piątek muszę wyjechać i pożegnać się z Wami
na miesiąc.

Zaryzykuj, może warto... nie jestem co do niej pewny co nie znaczy że ją zupełnie wykreślam...
Dzięki,Gała.Postaram się trzymać.
jakaś mała podpowiedź na 14
telepie mi się po głowie
35-76-79?
sugestie-porady czekam

telepie mi się po głowie
35-76-79?
sugestie-porady czekam

andromeda
czuję się wyjątkowo dopieszczony

spook
a wczoraj nie było powyżej 25