Wpisy użytkownika MCSl
Łącznie 3 733 wpisów w archiwum, pokazane od nr 489 499. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
głupotą jest wszystko to co zrobili z Dużym Lotkiem, jak zepsuli tę grę, począwszy od trzech losowań w tygodniu, zmianie nazwy a przede wszystkim podwyżce ceny o 50%
Kiedyś grało się przyjemnie, a teraz mnie to wszystko zaczyna wkurzać, łącznie ze studiem Lotto w ten sposób wyglądającym
A ja już widziałem nie raz jak przychodzą ludzie do kolektury i pytają gdzie są kupony Dużego Lotka a tych z Lotto pełno leży i nie wiedzą, że teraz to jest Lotto(chyba nie grali do co najmniej 2 lat no bo co innego).
Dla mnie dzisiejsze liczby Lotto tragedia. I chyba szóstki nie będzie. Totalizator musi sobie budżet podreperować i chyba pociągnie jeszcze tę kumulacje, tak coś czuję.
W czwartek znowu nie będzie szóstki, i w sobotę też i we wtorek tez a w przyszły czwartek(29.09) zobaczymy.
W czwartek za tydzień powiedzą, przewidywana pula I stopnia w Lotto 60 milionów złotych, nawet jeśli to czy poprawi to słabe wyniki finansowe totalizatora, na które oczywiście, żeby nie było żadnych wątpliwości, sam zapracował?
dlaczego tak sądzisz, może mało prawdopodobne ale jednak prawdopodobne?
może mi ktoś zarzuci jakieś teorie spiskowe czy coś w tym rodzaju, ale czy wszyscy jesteście w 100% pewni, że nie kombinują w jakimś stopniu przy tych kulkach?
jaka pula się uzbierała na dzisiejsze losowanie bo później włączyłem
Ja pisałem we worek, że dojdzie kumulacja do 50 milionów i staje się to coraz bardziej prawdopodobne, także we wtorek albo czwartek może być taka kumulacja jaką zapowiadali przy wprowadzaniu Lotto, akurat prawie 2 lata po zmianie Dużego Lotka na Lotto, przychody Totalizatora przecież spadają
No właśnie duże kumulacje pod koniec roku 2008- 6 listopada, 6 grudnia, 2009- 29 września
zgadzam się z Pawcio, nieraz kilkakrotnie pada szóstka pod rząd przy braku kumulacji lub małej kumulacji, albo jest mała kumulacja 3 miliony i mało zakładów, losują jakiś kosmiczny zestaw liczb np. 7.04.2011 15,16,17,18,19,42 i nagle się okazuje, że ktoś trafił szóstę i to jeszcze samemu skreślając liczby, a tu tyle zakładów i nie ma szóstki, przestałem wierzyć, że to wszystko jest uczciwe.
Kto do komisji śledczej i jaka nazwa komisji? No i jeszcze wybór przewodniczącego.
teorie spiskowe zawsze będą, ale dziwne są niektóre sytuacje związane z losowaniami
ja nie pamiętam tych czasów ale podobno kiedyś jak było jedno losowanie w tygodniu i nie było kumulacji to co sobotę ktoś szóstkę trafiał
chyba nie było więcej grających, a przynajmniej nie było aż tylu zakładów na jedno losowanie
A ja uważam, że kumulacja wzrośnie do 50 milionów. A jak to strona o tych maszynach losujących?
To jeśli pracownicy TS czytają czat to dobrze, niech wiedzą, że nie wszyscy są tacy głupi, żeby wierzyć w losowość losowań
Między 21 a 5 rano czas apokalipsy.... 6 tonowy kolos runie na Ziemię
większe prawdopodobieństwo, że do morza tylko dlatego,że większą powierzchnię kuli ziemskiej stanowi woda, ale to nie znaczy, że nie walnie na lądzie
ja bym miał parę celów gdzie chciałbym, żeby to żelastwo pieprznęło ale nie będę na forum wymieniał
końca świata raczej z tego nie będzie bo ten ma być 21.12.2012 chyba, że ci Majowie czy ktoś tam się pomylili w obliczeniach o trochę ponad rok. I wtedy już nie będzie kumulacji 35 milionów i niczego nie będzie
tak to wszystko mi się śni, to nie jest prawdą nic nie istnieje, wszystko to tylko sen,
jak jutro zgarnę te 35 baniek to też będzie sen, zbyt piękne, żeby się działo naprawdę
nic nie dzieje się naprawdę, wszystko jest snem, ale ten sen też się kiedyś skończy
więc mnie się wydaje, że inni są ale tak naprawdę ich nie ma bo mi się to śni, a innym się wydaje, że ja jestem ale tak naprawdę to mnie nie ma bo wszyscy inni śpią
ja dziś puściłem na jutro 8 zakładów, ale to wszystko chyba mi się śniło więc sam już nie wiem czy puściłem czy nie, czy będzie jutro to losowanie, wszystko zależy co mi się przyśni
Podobno tamtej nocy nad Polską przeleciał zdezelowany satelita. A już niedługo roztrzaska się we Włoszech.
No pokazywali w telewizji - spadnie na stację kolejową Warszawa Włochy.
I podobno te kawałki co spadną będą bardzo ostre także jak ktoś znajdzie to trzeba uważać. Jak jutro znajdę kawałek blachy na dworze to na pewno to będzie ten satelita.
A czego to ważne jaka część Włoch? Może w Wenecji a może na Okęciu bo to chyba też Włochy?
no to mogą spać spokojnie i liczyć na zyski z jutrzejszego Lotto ale z włoskiego totolotka to już chyba myślą co to będzie jak spadnie na nich
6 tonowy 20 letni zepsuty, sztuczny satelita nad którym utracili kontrolę
czyli specjalnie chcą tym czymś w coś pieprznąć ciekawe co sobie za cel obrali?
no to już ustaliliśmy włochy - ciekawe czy już ewakuowali cała Italię i Warszawę Włochy.

No tak jakby to coś w nas walnęło to na pewno byśmy się już nie przejmowali
we Włoszech tych na południu się śmieją. Być może tak. Ale może w Warszawie we Włochach panika?
Te kosmiczne wiadomości są jakieś dziwne trąbią najpierw a później się okaże, że to nic takiego. Mówili kiedyś, że jakieś gwiazda ma wybuchnąć i będziemy mieli dwa słońca na nie niebie i nie będzie nocy a tymczasem ja przynajmniej ciągle widzę jedno
Andromeda spokojnie nic o Krakowie nie mówili chyba, że tez są tam jakieś Włochy?
no parę miesięcy temu w jakąś chałupę na Mazurach walnął jakiś meteoryt ale nie wiem czy przypadkiem sobie nie chcieli rozgłosu zrobić i z jakiegoś kamienia z jeziora nie zrobili kosmicznej skały
nie obudzę się bo to wszystko jest snem z którego nie jesteśmy się w stanie obudzić
to straszne dziwne rzeczy się dzieją w tym realu jeszcze dziwniejsze czasem niż tu więc wolę chyba nie spać i śnić
Bo może Al kaida nad nim zapanowała i teraz kieruje go tam gdzie chce
może spadnie na Krakowskie Przedmieście w Warszawie... tyle, że już obrońców krzyża tam nie ma
a jak było spadło na Wiejskiej to co by poczęli nasi wielcy przedstawiciele ludu