Wpisy użytkownika Janosik 2009
Łącznie 31 996 wpisów w archiwum, pokazane od nr 48 179. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Witam wszystkich grających w gry liczbowe. Postanowiłem podzielić się tym co się potwierdziło po ostatnim losowaniu! Zwykłe losowanie i nikt nie wygrał na chybił-trafił! WNIOSEK jest TAKI!!! Komputery w lotto tak są zaprogramowane aby losować takie liczby/układy liczb/, których prawdopodobieństwo wystąpienia jest ZEROWE!!!!! Wniosek jest taki- jeśli gracie w duży lotek to SAMI SKREŚLAJCIE LICZBY... . :-(
W ostatnim losowaniu były 2 szóstki, ale tych dwóch szczęśliwców sami skreślali swoje kupony... . Do hektora 55. 1/20 z 16 złotych to 0.80 groszy. No cóż, prawdziwa fortuna. Masz jeszcze jakiś ciekawy pomysł???
Do farciarza- a co powiesz na 20 liczb? Przyjmujesz wyzwanie???
6 liczb z 24 czy (6 liczb z 49) ???..... . Ilość kombinacji 6 z 24. {(24C6=134 596)}. {(49C6: 24C6= 103, 894 736 ... )}. Wniosek- grając 6 liczb z 24 trzeba skreślić tylko 134 596 zakładów, a szansa trafienia szóstki zwiększa się 103 razy.... ,/ Za wszystkie zakłady trzeba zapłacić 269 192 pln./.. .
Ja mam inny pomysł- niech farciarz poda liczby na 3 losowania/musi podać do godziny 22/. Wtedy okaże się czy mówi PRAWDĘ!!!
Uwaga!!! Sekta chce wejść na kanał!!! Uwaga na tych dwóch naganiaczy. Nie dajcie się nabrać!!!
Chcesz żeby przysnily się Tobie liczby Dużego Lotka??? Trzeba się do tego przygotować. Sam długopis i kartka nie wystarczy... . Zaznaczam! Nie jest to przekręt ani oszustwo.
Co zrobić aby przyśniły się liczby dużego lotka. 1). Przed snem nie pij mocnej kawy, herbaty, alkoholu. 2). Przewietrz mieszkanie. 3). Wyłącz wszystkie! grające sprzęty. 4). Połóż się do łóżka przed godziną 22 ! 5). Zrób kilka głębokich wdechów i wydechów... 6). WAŻNE!!! Czytaj ten fragment dokładnie. Wypełnij jeden! Zakład Totolotka a w drugim wpisz tylko jedną liczbę.. . 7). Tak wypełniony kupon położ pod poduszkę... . Pozdrawiam i życzę szczęścia:)
Stawiał ktoś na 48.49 w dl?
02.19.22.38.48.49.
Czy wiecie że w dużym lotku wszystkie wygrane to Tylko 2,44% !!! Jak ktoś by skreślał wszystkie kombinacje to w 13 640 000 zakładach nic by nie trafił!!! .... .To samo ale trochę inaczej- 97,56% grających w dużego lotka przegrywa. /są to moje rozważania statystyczne/.
We włoskim totolotku trudno jest wygrać. Jest 622 614 630 kombinacji. Większego oszustwa w Europie nie ma!!!
6,9,12,28,34,42 >>dl, stawiam na 3 liczby.
Dzisiaj w dużym lotku może wystąpić "ciekawy układ liczb".
13 liczb /wtorek i czwartek/ na dużego lotka.. . Może komuś przyniosą Szczęście??? 2, 4, 7, 12, 18, 20, 21, 27, 31, 33, 35, 37, 38... .
Liczby na nie- lotto (",) 8.11.20.24.36.48. (",) (-_-) (,")
Hipopotan>>>na Forum pewna osoba o uroczym nicku wariatka123 podaje dziś liczby do Mm. / po 22. 00 okaże się CO potrafi /.
Torsan>> w dzisiejszym wydaniu gazety Fakt jest zdjęcie Twojej ulubionej prezenterki Lotto pani Rusieckiej.
Hipcio- wpisz w google tak;
lotto- forum Onet
TAM MOŻESZ PISAĆ ile chcesz i co chcesz.
lotto- forum Onet
TAM MOŻESZ PISAĆ ile chcesz i co chcesz.
Panie Pasko.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię.
Proponuje wprowadzić blokadę na hipcia- zezwolić na 3 !!! wpisy dziennie przez tydzień. Kto jest za??? Czekam na opinię.
Hipcio- w ciągu 11 miesięcy zamieściłeś 4560 wpisów, co daje średnią 14 na jeden dzień.
Czy magda77 i madzia77 to te same osoby? Jak się wpisze w google: magda77 to możemy zobaczyć, że .... .
Coś około 8 000 000 na rok.
Tczew 1958>> próbowałeś użyć telefonu na kartę jako modemu do internetu? /można użyć Nokii z serii np. E + kabel + program Nokia PC Suite/.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Tczew- użycie komórki pozwala na uzyskanie do 1Mb/s.
Tczew1958 - napiszę później, bo muszę teraz wyjść.
Tczew1958- już jestem.
1). Uwaga- telefon może być w dowolnej sieci, ale najtańszy internet jest w Heyah a i w Erze.
2). Uwaga- kabel zapewnia najszybszą transmisję między telefonem a komputerem.
1). Uwaga- telefon może być w dowolnej sieci, ale najtańszy internet jest w Heyah a i w Erze.
2). Uwaga- kabel zapewnia najszybszą transmisję między telefonem a komputerem.
1. Ustawienie telefonu.
>>podłączamy kabel do telefonu i komputera, w telefonie wchodzimy w ustawienia>łączność>kabel USB danych>tryb Nokia.
2)w komputerze instalujemy program Nokia PC Suite. I na tym koniec przygotowań.
3). Rzecz najważniejsza- w telefonie muszą być ustawione DANE Pakietowe. Bez tego nie będzie INTERNETU!!!.
To wszystko. Powodzenia.
>>podłączamy kabel do telefonu i komputera, w telefonie wchodzimy w ustawienia>łączność>kabel USB danych>tryb Nokia.
2)w komputerze instalujemy program Nokia PC Suite. I na tym koniec przygotowań.
3). Rzecz najważniejsza- w telefonie muszą być ustawione DANE Pakietowe. Bez tego nie będzie INTERNETU!!!.
To wszystko. Powodzenia.
Tczew- używałem 2 telefonów jako modemów- Nokia 3110c i Nokia 6233 z UMTS.
Tczew- masz internet z epoki kamienia łupanego!!! Sieć UMTS zapewnia transmisję od 144kb/s do 2Mb/s. Jeśli będziesz używał komórki jako modemu to uzyskasz do 1Mb. Więcej nie można- na więcej nie POZWALA sieć.
Mag.. " Czy pani Marta jest grzechu warta?" tak napisałaś , że masz na imię. To prawda, czy żart? Pozdrawiam. Miłego dnia i wysokich wygranych.
Tczew- są kraje, gdzie internet ma 100Mb/s /100 000kb/s /, a powstającą sieć 4G pozwala pobrać film 500Mb w 10 sekund!!!
Witam.
Tczew- jak tam twoje próby z telefonem?
260 000 000 dolarów do wygrania w USA. Ciekawe, czy dojdzie do 400 000 000 dolarów???
Tczew- jak tam twoje próby z telefonem?
260 000 000 dolarów do wygrania w USA. Ciekawe, czy dojdzie do 400 000 000 dolarów???
Taka mała zagadka. W wyrazie >tuska< jest ukryte słowo. Kto znajdzie? Dla ułatwienia- pierwsza litera to "k" a ostatnia to... . Wyniku nie podawać!
Monet- Twój wiersz jest niepełny>na nazwisko "coś tam" ma< /
Przeglądałem gazety w internecie, znalazłem takie coś.
Gazeta Współczesna:
1). Flamingi przyleciały do Polski!
2). Coś dla panów- dzisiaj jest dzień BEZ biustonosza.
Gazeta Współczesna:
1). Flamingi przyleciały do Polski!
2). Coś dla panów- dzisiaj jest dzień BEZ biustonosza.
Panie Pasko.
Dwie firmy oferują szybki internet.
1). UPC- 120 Mb/s, wysyłanie- 10 Mb/s.
2). Aster - pobieranie 120 Mb/s, wysyłanie 6 Mb/s.
Obie firmy nie mają żadnych limitów, można pobierać ile się chce.
Dwie firmy oferują szybki internet.
1). UPC- 120 Mb/s, wysyłanie- 10 Mb/s.
2). Aster - pobieranie 120 Mb/s, wysyłanie 6 Mb/s.
Obie firmy nie mają żadnych limitów, można pobierać ile się chce.
Zagadka- kto wie , ile prezenterów ma lotto? Może 5, może 6? może10??? Gdzie te czasy, gdy wystarczył jeden pan Rembiszewski ???
Witam Wszystkich.
Czy jest takie miejsce w Polsce gdzie nie pada/leje deszcz???
Czy jest takie miejsce w Polsce gdzie nie pada/leje deszcz???
Jak popada jeszcze miesiąc to;
1). Potopimy się wszyscy!!!
2). Kto przeżyje, tego żywcem komary obgryzą do kości.
3). Hipcio- dlaczego straszysz Hosie komarami wielkości gołębia???
1). Potopimy się wszyscy!!!
2). Kto przeżyje, tego żywcem komary obgryzą do kości.
3). Hipcio- dlaczego straszysz Hosie komarami wielkości gołębia???
Hipcio- w Tobie nasza cała nadzieia. Wyslij bociana niech dziobnie w d...e Gromowładnego Zeusa żeby ruszył do roboty i rozegnal te paskudne chmury.
Hipcio- wiadomość z tvp. Dzisiaj jest " Dzień bociana białego". Masz smakołyki dla swego ulubieńca? Tylko nie dawaj mu ropuch, są pod ochroną i są ciężkostrawne.
Koniec żartów- pozdrawiam Tych co się znają na żartach i tych co się nie znają. Miłego dnia wszystkim.
" Czemu ty dręczysz mnie córko grabarza."
Siwe kwiaty wciąż przynosisz na mój grób"... .
Siwe kwiaty wciąż przynosisz na mój grób"... .
Dzisiaj to chyba Gomułka przewraca się w grobie. Hrabia może rządzić Polską... .
Witam. Ciekawą wiadomość znalazłem w TVP 3 Białystok.
Tego nie można przegapić!!! 23 lipca w Augustowie wystąpi Janusz Laskowski. Może ujawni się " Beata z Albatrosa" ???
Tego nie można przegapić!!! 23 lipca w Augustowie wystąpi Janusz Laskowski. Może ujawni się " Beata z Albatrosa" ???
Szkoda, że nie mogę tam być. Może telewizja Białystok nagra koncert???
Tola- jak marzysz o fortunie to jedź do Włoch. 102 000 000 euro czeka może na Ciebie.
Mercedes w124- produkcja zakończona w 1997 roku.
Witam.
Kolumna Zygmunta- gdzie to jest??? Mieszkam 300 km od Warszawy. Jak tam trafić??? Jaka to dzielnica Warszawy? Pozdrawiam
Kolumna Zygmunta- gdzie to jest??? Mieszkam 300 km od Warszawy. Jak tam trafić??? Jaka to dzielnica Warszawy? Pozdrawiam
Kathy- dziękuję. Już wiem , gdzie to jest. Pozdrawiam
Kathy - to był TEST!!! pana Dariusza W. Nie odpowiedział na moje pytanie, czyli nie MOŻECIE liczyć na jego pomoc!!! Warszawę znam, byłem kilka razy w tym miejscu. Tyle chciałem napisać.
.. . Kathy i Mag.. .
Miałem rację. D.W. nie chce odpowiadać na trudne pytania.
Miałem rację. D.W. nie chce odpowiadać na trudne pytania.
15 minut na zrobienie zdjęcia??? To mi wygląda na przekręt.
Po obejrzeniu zdjęcia mam dla Ciebie dobrą wiadomość: na starość nie wyłysiejesz.
Mag.. . Zdjęcie oglądałem, facet jest pod krawatem, w ciemnych okularach i krótko ma obcięte włosy.
Mag.. . ???????
Co się stało? Dlaczego jesteś taka smutna na tym zdjęciu???
Co się stało? Dlaczego jesteś taka smutna na tym zdjęciu???
Witam wszystkie Panie i wszystkich Panów. Miłego dnia
Szczęśliwy1974- brak polskich liter w Twoim niku może oznaczać coś innego np: ...... . domyśl się sam.
Angierski- skoro jesteś taki sprytny, to zatrudnij się w TS. Powodzenia.
Panowie, a może by zrobić tak? " Za zdrowie pań, za zdrowie".
Mag.. . Tak to prawda, pękła tama. Czytajcie np. na wp.pl
Lunatyczka-gdzie się wybierasz? Chcesz po .tyczce. włazić na księżyc???
W Polsce jest 8 osób o nazwisku .angierski.
Misiek14.
1). Nie chwal się, że dzisiaj wygrałeś, najbliższe losowanie dopiero BĘDZIE o godz. 14!!!
2). Popełniłeś "przestępstwo", bo grać w lotto mogą osoby pełnoletnie!!!
1). Nie chwal się, że dzisiaj wygrałeś, najbliższe losowanie dopiero BĘDZIE o godz. 14!!!
2). Popełniłeś "przestępstwo", bo grać w lotto mogą osoby pełnoletnie!!!
Codee.
To był tylko żart. Chodziło mi tylko o to, że misiek14 podał złą datę. Napisał, że wygrał " DZISIAJ".
To był tylko żart. Chodziło mi tylko o to, że misiek14 podał złą datę. Napisał, że wygrał " DZISIAJ".
KOCIO- pytałeś wczoraj o firmę Sennheiser. Jeśli ktoś chciał mieć najlepsze mikrofony lub słuchawki to kupował sprzęt tej firmy.
Vento; Kathy nie zaprasza na obiad analfabetów.
Witam
spytam się tak z ciekawości. O jaką Kasię tu chodzi? O Kasię Cichopek?
spytam się tak z ciekawości. O jaką Kasię tu chodzi? O Kasię Cichopek?
Łysy ma tylko 35 lat!!!
Kathy. W ilu kolekturach wysyłasz kupony? W Trójmieście jest ich 190.

Hipcio. Symbolem mądrości jest sowa. Bałwan jest patronem tych co siedzą w szkole na "oslej ławce. Lepiej wróć po swojego doradcę Makumbe i poproś o pomoc swoje 30 żon.
Fanatyk- lotto nie opowiadaj bajek o cenie smsa . /Podaj 2 początkowe cyfry numeru np. 79.. lub 925.. . bo podejrzewam że to tyle nie KOSZTUJE co piszesz/.
Niech Ci bokiem wylezą te miliony.

"wara" >>
1). Fora
2). Precz
3). Won
4). Wynocha.
No i kto tu komu "mile "życzy???
1). Fora
2). Precz
3). Won
4). Wynocha.
No i kto tu komu "mile "życzy???
Witam Wszystkich
pozdrawiam analfabetów- wyraz > drzemka< tak się piszę.
pozdrawiam analfabetów- wyraz > drzemka< tak się piszę.
Mag..
Końcówkę do wyrazu "pisze" dodał słownik, który mam włączony, gdy "piszę" na chat.
Końcówkę do wyrazu "pisze" dodał słownik, który mam włączony, gdy "piszę" na chat.
Wesoły, za Twoje zdrowie i Twój humor.

Dream.
Pytałeś wczoraj o wpisy, to odpowiadam. 2 wpisy zostały SKASOWANE. / 209 682 i 209 683/. W jednym bYŁ podany adres, gdzie MOŻNA grać w MM przez INTERNET.
Pytałeś wczoraj o wpisy, to odpowiadam. 2 wpisy zostały SKASOWANE. / 209 682 i 209 683/. W jednym bYŁ podany adres, gdzie MOŻNA grać w MM przez INTERNET.
Czyżby wszyscy spali??? Wstawać. Kawa już czeka.. .

Mala1438
Twój nick to "rok urodzenia"???
Twój nick to "rok urodzenia"???

Dziwne. Dwoje Wielkich Graczy milczy. Czyżby Sam9 umówił się na randkę z mag.. ???
Wesoły. Jesteś???

" Hej góral, ci ja góral,
hej od samiuśkich Tater.
"
hej od samiuśkich Tater.
"
Długi33.
Idź sobie gdzie chcesz, ale stracisz, bo liczba 33 z twojego nicku dziś będzie wylosowana. Może.
Idź sobie gdzie chcesz, ale stracisz, bo liczba 33 z twojego nicku dziś będzie wylosowana. Może.
Nie można tu pisać na poważnie. Wczoraj Korn podał wpis, gdzie można grać przez internet w mm i ten WPIS został SKASOWANY.
O! Wynaleźli nowe urządzenie < KAPUTER>. Do czego ono jest???
Dzień dobry

.

.
Witam
Na kuponach lotto powinnien być taki napis
Szanowny graczu. Z Twoich pieniędzy sponsorujemy Małysza, a co zostanie przekazujemy na budowę stadionów
Na kuponach lotto powinnien być taki napis
Szanowny graczu. Z Twoich pieniędzy sponsorujemy Małysza, a co zostanie przekazujemy na budowę stadionów
Ktoś się tu pytał o wypełnianie deklaracji podatkowej przez internet
Programy do wypełniania deklaracji podatkowej można ściągnąć np. ze strony: PC WORLD lub PC Format
Programy do wypełniania deklaracji podatkowej można ściągnąć np. ze strony: PC WORLD lub PC Format
Już za kwadrans rozpocznie działalność " Małpi Gaj" czyli Studio Lotto.
Dzisiaj nikt nic nie wygra, bo dzisiaj są imieniny...... DANIELA
Jest lepszy sposób od gry w ts. Wystarczy jutro kupić tonę cukru po 5 złotych, a za 2 tygodnie sprzedać po.... 15 złotych.
Zabrakło w wpisie- tona cukru po 5 zł ZA KILOGRAM.
Stopa - to: 30 cm i 48 mm.
Trzeba to wiedzieć.
DZISIAJ jest dzień chłopaka!
DZISIAJ jest dzień chłopaka!
Wywalić Wielebe z telewizji, niech Wesoły poprowadzi losowanie. Przynajmniej będzie 'WESOŁO'.
Wesoły, znasz to powiedzenie. " Kto w poniedziałek skacze, ten w piątek płacze"
Lolek177
Przeczytaj tekst piosenki- " Warszawa da się lubić". Wtedy okaże się kto ma rację.
Przeczytaj tekst piosenki- " Warszawa da się lubić". Wtedy okaże się kto ma rację.
Kto wiedział, a zapomniał, to warto przypomnieć.
... "Kukułeczka kuka,
nie wie o swym losie.
Gagarin był w d..... ,
ale nie w kosmosie"... .
... "Kukułeczka kuka,
nie wie o swym losie.
Gagarin był w d..... ,
ale nie w kosmosie"... .
« PoprzednieKolejne 100 »