Wpisy 167 296 – 167 395
25 września 2010 06:48 → 25 września 2010 14:08, 100 wpisów
Witam wszystkich.
Miłego dnia.. .
Miłego dnia.. .

Miłego... tylko Qźwa, nie dla mnie 

Witam

Z okazji urodzinek życzę Ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, eleganckiej limuzyny, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, uśmiechu na co dzień, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, gorącej miłości , wygodnych butów, szczęścia, wielu uśmiechów, romantycznych wieczorów, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, końskiego zdrowia, manny z nieba, wielu ciekawych znajomości, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, sprzyjającej pogody, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, góry pieniędzy, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, poczucia humoru, wiecznej młodości, niewieszajacego się komputera, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień,cichych wielbicieli, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, korzystnego horoskopu, tolerancji, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, zamku w Szkocji, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, asa w rękawie, nadzienia w pączku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, dużo rodzynek w cieście, pysznych toruńskich pierników, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, różowych okularów, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, widoków na przyszłość, czterolistnej koniczyny...Pozdrawiam serdecznie i życzę 100 lat tylko w zdrowiu i żebyś mi tylko nie chorowała całuski słodkie

Dla Ciebie Kasieńko z okazji URODZINEK

Z okazji urodzinek życzę Ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, eleganckiej limuzyny, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, uśmiechu na co dzień, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, gorącej miłości , wygodnych butów, szczęścia, wielu uśmiechów, romantycznych wieczorów, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, końskiego zdrowia, manny z nieba, wielu ciekawych znajomości, sumiennych dłużników, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, sprzyjającej pogody, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, góry pieniędzy, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, poczucia humoru, wiecznej młodości, niewieszajacego się komputera, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień,cichych wielbicieli, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, korzystnego horoskopu, tolerancji, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, zamku w Szkocji, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, asa w rękawie, nadzienia w pączku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, dużo rodzynek w cieście, pysznych toruńskich pierników, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, różowych okularów, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, widoków na przyszłość, czterolistnej koniczyny...Pozdrawiam serdecznie i życzę 100 lat tylko w zdrowiu i żebyś mi tylko nie chorowała całuski słodkie

Dla Ciebie Kasieńko z okazji URODZINEK
Witam
spytam się tak z ciekawości. O jaką Kasię tu chodzi? O Kasię Cichopek?
spytam się tak z ciekawości. O jaką Kasię tu chodzi? O Kasię Cichopek?
Lukasiu....bardzo dziękuję
, narazie
, jak odwiedzisz mnie w gdansku to poszalejemy 
, narazie
, jak odwiedzisz mnie w gdansku to poszalejemy 
Kasieńko dobrze tak zrobimy
Teraz oędzę bo czas mnie goni
Teraz oędzę bo czas mnie goni

Kathy. Witaj.. .

pędze

Kathy.
" Dziś są Twoje Urodziny".. .
" Dziś są Twoje Urodziny".. .

100 lat kathy
rośnij duża i wygrywaj z lotkiem
od lutego szostka nie padła....to i tak w naszym lotto szostka pada średnio raz na tydzien
http://www.lotto.at/gaming/EM_hp.jsp?sessionID=47d1c09e-1401-583d52-1156-5a40d1168bb6
wyniki euromilions dla zainteresowanych. dwie glowne wygrane padly
wyniki euromilions dla zainteresowanych. dwie glowne wygrane padlywitam wszystkich WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KATARZYNO-wierszyk
KROPLA ROSY
SZUM WIATRU SŁYSZE
JAK DRZEWA KOŁYSZE
SŁONKO OSPALE WYCHODZI
WSTAJĄ KOCHANKOWIE MŁODZI
DOTYKAJĄ STOPĄ ROSY
CO SIŁA SWĄ BUDZI
WPATRZONYCH W SIEBIE LUDZI
DUŻO MIŁOŚCI OD BLISKICH I OBCYCH LUDZI OD MADRYTKA
KROPLA ROSY
SZUM WIATRU SŁYSZE
JAK DRZEWA KOŁYSZE
SŁONKO OSPALE WYCHODZI
WSTAJĄ KOCHANKOWIE MŁODZI
DOTYKAJĄ STOPĄ ROSY
CO SIŁA SWĄ BUDZI
WPATRZONYCH W SIEBIE LUDZI
DUŻO MIŁOŚCI OD BLISKICH I OBCYCH LUDZI OD MADRYTKA
Ile jest do wygrania we włoskim lotto można sprawdzić na stronie np: lotto-centrum.
Miał ktoś z was kiedyś takie uczucie , mianowicie puścił kupon i potem czułem że "kurcze niepotrzebnie dałem tą np. "64" bo czuje że tego raczej nie wylosuje, a potem okazało sie że tylko ta liczba wpadła?
..ja już mam,,dziekuję! mogę sie jedyni kubkiem kawy stuknąć

Kathy.
"Wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości."
"Wszystko, co było Twoim marzeniem, co jest i będzie w przyszłości, niech nie uleci z cichym westchnieniem, lecz niech się spełni w całości."

witam w słoneczny weekend
kathy, 100 lat.100 lat .....
i sukcesów w totka

kathy, 100 lat.100 lat .....
i sukcesów w totka

100 lat !!! 100 lat !!!
100 lat !!! 100 lat !!!
Niech żyje, żyje nam !!!
âŚâŚâŚâŚâŚ () --- () --- () --- ()
âŚâŚâŚâŚâŚ || -â || â || â ||
âŚâŚâŚâŚ .{*~*~*~*~*~*~*}
âŚâŚâŚ@@@@@@@@@@@@@
âŚâŚ { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
⌠. @@@@@@@@@@@@@@@
⌠.{*~*~*~* 100 lat*~ *~*~*~*}
âŚ{ *~*~ * 100lat******* * ~*~* }
âŚ{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
âŚ@@@@@@@@@@@@@@@@@
âŚâŚâŚâŚâŚâŚ âŚ )---------(
âŚâŚâŚâŚ ____ ,-----------, ___
âŚâŚ âŚ /_________________\
Każdego roku o tej samej porze,
Każdy Ci życzy co tylko może,
Ja korzystając z tej sposobności,
Życzę Ci szczęścia i wiele radości
kathy zawsze słoneczka na niebie

100 lat !!! 100 lat !!!
Niech żyje, żyje nam !!!
âŚâŚâŚâŚâŚ () --- () --- () --- ()
âŚâŚâŚâŚâŚ || -â || â || â ||
âŚâŚâŚâŚ .{*~*~*~*~*~*~*}
âŚâŚâŚ@@@@@@@@@@@@@
âŚâŚ { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
⌠. @@@@@@@@@@@@@@@
⌠.{*~*~*~* 100 lat*~ *~*~*~*}
âŚ{ *~*~ * 100lat******* * ~*~* }
âŚ{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
âŚ@@@@@@@@@@@@@@@@@
âŚâŚâŚâŚâŚâŚ âŚ )---------(
âŚâŚâŚâŚ ____ ,-----------, ___
âŚâŚ âŚ /_________________\
Każdego roku o tej samej porze,
Każdy Ci życzy co tylko może,
Ja korzystając z tej sposobności,
Życzę Ci szczęścia i wiele radości
kathy zawsze słoneczka na niebie

Urodzeni 25 września są przenikliwi i wytrwali. Ich zachowanie potrafi wprowadzić w błąd: pod pozorem wrażliwości i delikatności kryje się twardy i nieustępliwy charakter. Interesują się psychologią i sprawami tajemnymi, są dobrymi obserwatorami i potrafią wpływać na postępowanie innych. W miłości są namiętni i bardzo zazdrośni, a doznanych przykrości nie potrafią zapomnieć przez długie lata. Szczęśliwa cyfra: sześć. Kamień szlachetny: rubin. Sprzyjający Znak Zodiaku: Skorpion.
ciekawa jestem czy to wszystko pasuje do Ciebie?

ciekawa jestem czy to wszystko pasuje do Ciebie?

hehe to padaj mi kathy 2 liczby pewne to zagram na czwóreczkę sobie.

już mam skoro ustaliłem liczby to wyśle najwyżej będzie w plecy
5,16,26,31,71

5,16,26,31,71
czemu parka kathy srała?
hmm...
przynajmniej we wpisie 167345 tak twierdzi korn748
witam
aha i aż ta dwójka się zesrała? 

kathy życzę ci dużo zdrowia i licznych wygranych

ja dzisiaj puszczę 5-tkę i postaram się żeby mi ta piątka się nie zesrała 

no mój jest trochę pobrudzony ale to chyba nie dlatego że piątka się zesrała?! Muszę znaleźć kogoś z chlewikiem żeby tam chwile pukon potrzymać żeby piątka dojrzała i dała wygraną 

a ja dziś puściłem same czterdziestki zobaczymy

o lol jaki jestem tępy
23 września wirtualnie skreśliłem sobie cyferki i w multi miałem 3/3 2/2 szkoda ze w realu nie zagrałem
23 września wirtualnie skreśliłem sobie cyferki i w multi miałem 3/3 2/2 szkoda ze w realu nie zagrałem
oj, czterdziestki to nie wiem czy wejdą bo zależy kto będzie losował - jak łysy to powinno być OK bo on jest po 40-tce
multi multi plus 1984 i po losowaniu będziesz śpiewał. Cztardziestki dziś mineło.......
nikczemnick>>
ja mam taki niewielki chlewik w szufladzie, jak chcesz ...
ZARYZYKOWAĆ
to za niewielką gratyfikację Ci udostępnię...

ja mam taki niewielki chlewik w szufladzie, jak chcesz ...
ZARYZYKOWAĆ
to za niewielką gratyfikację Ci udostępnię...

na dziesiątke nie licze ale może chociaż 5,6,7 z 10 może z plusem przy dobrej kofiguracji liczb

a masz tam jakieś świnie? bo jak nie masz to nie wchodze w ten interes bo to szczęścia nie przynosi. Musi być chlewik ze świniami żeby pukon smrodem przesiąkł i wtedy moja piątka ze smrodu się zesra i wygra
Świnie ?
No, trochę ich tu jest, ale do szuflady, ni cholery, nie wcisnę

Dupa znaczy z tego interesu ?
No, trochę ich tu jest, ale do szuflady, ni cholery, nie wcisnę

Dupa znaczy z tego interesu ?

Łysy ma tylko 35 lat!!!
27,41,72
14,17,22
21,53,67 to moje typy na 14
14,17,22
21,53,67 to moje typy na 14Robal36 - nic nam nie pozostaje jak liczyć że sami ześwinimy nasze pukony i wygrane wpadną jak ślepej kurze ziarno bo nie damy rady rzucać pereł przez wieprze skoro świń nie ma...
one same się ześwinią 

08-27-72
10-28-33
05-19-23
02-22-34
10-28-33
05-19-23
02-22-34
jeszcze tylko 3 minuty do losowania

Przyznam się Wam,
na to losowanie się
ZEŚWINIŁEM
NIC nie wysłałem
na to losowanie się
ZEŚWINIŁEM
NIC nie wysłałem
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 07,09,11,14,22,24,28,34,35,36,39,40,43,44,46,61,63,65,67,73 - Plusem jest liczba: 14
a ja jak narazie miałem 3/10 bez plusa
zobaczę na wieczór bo wysłałem na dwie godziny
zobaczę na wieczór bo wysłałem na dwie godziny

w realu