Wpisy 165 031 – 165 130
19 września 2010 00:27 → 19 września 2010 13:43, 100 wpisów
Coś czuję,że pudzian dostanie oklep
pudzian robił w butach shabowego na niedziee
Szkoda mi tego amerykańskiego grubasa,
wziął kasę za to żeby przegrać.
wziął kasę za to żeby przegrać.
Pudzian musiał wygrać i ja wiedziałem o tym od początku ,orientuje się ktoś jaki był na niego kurs ?
Po pierwsze musiał wygrać ,bo zaczyna karierę i ma większą motywację !
Po drugie jest szybszy od tego kolesia z USA
A po trzecie też ma ogromną siłę !
Pozdro!
Po pierwsze musiał wygrać ,bo zaczyna karierę i ma większą motywację !
Po drugie jest szybszy od tego kolesia z USA
A po trzecie też ma ogromną siłę !
Pozdro!
pulpet jeb any
Ale widząc tego grubego trochu miałem wątpliwości czy Mariusz wygra, ale cały czas w to wierzyłem i trzymałem kciuki za niego!
ale to chyba żle pudzian schudł a musiał mieć większą wage i szybszą a nie małą szybszą
to sędziowie zakończyli tę walkę (mając w kieszeni "wygrane kupony", kurs na "Mariuszka" był wyższy), Erik dotrwałby do końca rundy, a w drugiej kto wie...

Na 14;
25, 24, 27, 16, 32
09, 56, 28, 68, 03
02, 76, 78, 73, 30
69, 11, 22, 70, 03
77, 31, 66, 41, 01.
Dzień Dobry 

Piękny poranek w Sosnowcu 
czas na kawę

czas na kawę

ale ciasto załatwiasz Ty 

co za dużo to nie zdrowo ........
Jednak grypa okazuje się silniejsza jak się podleczę to wejdę do Was.Spokojnej niedzieli i wypoczynku ze słońcem.Odpoczywajcie rodzinnie.

Dzień dobry.. .

Kathy. Witaj.. .
Miłego Dnia życzę.. .

Miłego Dnia życzę.. .

czy mozna się przyłaczyć???
Kathy.
" A gdy patrzę tak,
śmiejesz się".. .
" A gdy patrzę tak,
śmiejesz się".. .
Niby nic, a jednak zerkaszJak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko

jak tam u was po wczorajszym losowaniu? Bo u mnie chyba w 5 zakładach lotto jedna liczba 

Lunatyczka. Witaj.. .
" O czym marzy dziewczyna, gdy"... .
Pozdrawiam. Miłego dnia.. .
" O czym marzy dziewczyna, gdy"... .
Pozdrawiam. Miłego dnia.. .
"odrobię szczęścia........"
Pozdrawiam
Miłego dnia...
Pozdrawiam
Miłego dnia...
Pięknaja. Jesteś???
" Mówisz mi,
że gdzie"... . Pozdrawiam. Miłego dnia życzę.. .
" Mówisz mi,
że gdzie"... . Pozdrawiam. Miłego dnia życzę.. .
witam wszystkich słonecznie!ale ktoś miał noc

jeden wybraniec zebrał całą pulę
swoja drogą,ładnie naród mu uzbierał

takie głupie cyfry a szóstka padła

musiał grać na chybika
Miłego dnia.
............. <',>< .... .
Idę na ryby.
Pozdrawiam.
............. <',>< .... .
Idę na ryby.
Pozdrawiam.
nie zapomnij o zbroji
i kopii
może mu zdewastować budkę ?
to już tak szybciutko cyferki wymyślone?
ja się dopiero rozkręcam
ja się dopiero rozkręcam

dlaczego w czerwonym ?
wczoraj miałem wirtualne 6/10,
zauważyłem, ale 9 i 25 nie wypada codziennie
26 i 44 też nie
GDZIE PADŁA 6TKA WCZORAJ??????????????
44 wczoraj było
a 26 nie 

trzeba to oblać 

o co chodzi z tymi punktami, wygrywa sie cos czy jakdziadostwo ten totalizator 

wczoraj padły takie liczby ze ch**
trafiłem trojke jedynie dlatego ze przeddzień losowania przysniły mi się liczby 13,14 i skresliłem dodatkowo 43 gdyby nie te liczby co mi się przysniły to nic bym nie miał. Rozpoczynam walke z totalizatorem będę medytował dniami i nocami aby podnieś swój poziom duchowy kiedy to juz nastąpi, będę miał otwarte 3trzecie oko i dostęp do kronik akashy będę wiedział wted jakie liczby wypadną w kazdym losowaniu lotto 
{{diabelek}

wczoraj padły takie liczby ze ch**
trafiłem trojke jedynie dlatego ze przeddzień losowania przysniły mi się liczby 13,14 i skresliłem dodatkowo 43 gdyby nie te liczby co mi się przysniły to nic bym nie miał. Rozpoczynam walke z totalizatorem będę medytował dniami i nocami aby podnieś swój poziom duchowy kiedy to juz nastąpi, będę miał otwarte 3trzecie oko i dostęp do kronik akashy będę wiedział wted jakie liczby wypadną w kazdym losowaniu lotto 
{{diabelek}Użytkownik bzrtez dodał nowy komentarz w temacie Trafić szóstkę w "totka"
walić już tą szóstkę, te miliony. Ja osobiście, aby spełnić pewne własne marzenia, a właściwie wrócić do realizacji pewnej pasji (bo wcześniej życie posługując się fałszywymi osobami zabrało mi możliwość rozwijania jej) potrzebowałbym tylko jeden jedyny raz paru tysięcy zł. I wkur... mnie jedno, gdy widzę jak osoby, które spotykam narzekają na to, że mając kupe możliwości, nie jeden z nich nie mało pieniędzy, to jeszcze narzekają i pieprzą o życiu takie farmazony, jakie to jest życie dla nich złe, ale wszystko mają pod nosem. Nie będę się wypowiadał o milionerach, szczególnie tych którzy wygrali miliony, jak przepijają w głupi sposób takie pieniądze i to w krótkim czasie. A wokół tyle ludzi jest, którzy potrzebują choćby małego kawałeczka, choćby raz wygrać, choćby raz gdzieś tak porządnie zarobić, aby dzięki temu rozwinąć coś pozytywnego w sobie, wokół siebie. I tu nawet już nie wchodzi w grę zazdrość. Bardziej poczucie wkur...nia, gdy się to wszystko ogląda...
krzysiek2783 "bo wcześniej życie posługując się fałszywymi osobami".......skąd to zycie bierze takie osoby?
bartek...a do mnie miał wczoraj kolega przyjechać, ale mu pogoda przeszkadzała 

KOCIO- pytałeś wczoraj o firmę Sennheiser. Jeśli ktoś chciał mieć najlepsze mikrofony lub słuchawki to kupował sprzęt tej firmy.
Vento; Kathy nie zaprasza na obiad analfabetów.