Wpisy 244 404 – 244 503
9 marca 2011 00:02 → 9 marca 2011 11:00, 100 wpisów
Co za liczby... Teraz dopiero się opamiętałem ale wiecie co? Nawet po kupon nie idę 

spróbujemy mojej sztuczki w KENO na godz 7.00
ta sztuczka co wygrywałem w multi multi
03.08.14.16.24.31.40.41.56.60 bye good bye
ta sztuczka co wygrywałem w multi multi
03.08.14.16.24.31.40.41.56.60 bye good bye
witajcie z rana

ok
ja i troche poprawilem na 06,14,18,24,30,37,40,49,56,65 Keno na 7.00
top secret czyli puszczamy na jedną godzine,12 losowan bo nie rozumiem twojej sztuczki
wy innaczej gracie nie puszczam tak duzo na 1 losowanie
Witam
,Wędrowco,40-była przedwczoraj wieczorem i wczoraj,też o 22
,ale cos zapominam o czym śnie,już drugi dzień
,ale pozdrawiam Cię i wszystkich multipaskowiczów
,Wędrowco,40-była przedwczoraj wieczorem i wczoraj,też o 22
,ale cos zapominam o czym śnie,już drugi dzień
,ale pozdrawiam Cię i wszystkich multipaskowiczów
Liczby które teraz losuje TS zaczynaja robic sie nieprzewidywalne tak mieszaja

możliwe,że będą. Nikt nie jest w stanie tego przewidzieć tak teraz losoują
A ja powie, że na 14 i 22 bedzie coś z tych liczb:36,55,74,21,52,13,31,12,22,78,7,73,32,72,39,23

Mi też nikt nie pomaga. Powiem, że o 14 będzie 5 z tych liczb. Inwencja należy do was, należy to polączyć z mapką

aga 31 oj wlasnie ale czasem jest oszukiwanie losowanie a sam kreslilam bez kupon to pewniak ok a probuje zrobilam liczyc kreslilam kup kupon pewniak ale nie pasuje ale uwazam ze czasem oszukiwanie losowanie.
aga podałas 16 liczb ta tez tak potrafie wytypować ,ale to nie tatym polega>>wytypuj parke z tego lub trójke ,A tako ciag liczbowy jak sie zawiera 1 zaklad to nic kochana nie daje.
Wszystko jest możliwe, nawet że czasem zamiast 20 wylosują 21. Z tego co zauważyłam najlepiej grać w ostatniej chwili przed 14 lub 22
rozumiem ok wlasnie i dzieki aga 31 a mialam 5/6 raz wygralam ale dalej nic nie rady. ok okreslilam
idziesz na forum "tczew-jego granie" to zobaczysz moj wynik aga31
cześć wszystkim
Dariusz jak twoje wyniki w typowaniach
bo ja mieeeernie
muszę opracować jakąś inną metodę
Dariusz jak twoje wyniki w typowaniach
bo ja mieeeernie
muszę opracować jakąś inną metodę
nok66 No cóż od długiego czasu nie gram w realu a wyniki 20 mozesz sprawdzić na stronie w typowaniach trójek ale tu nie mogę podać tego adresu aby nie robić reklamy.
Tam podane są 3 zestwy 20-sto liczbowe a na Forum (u nas) Typy na żywo rozpis jednej z nich.Pozdrawiam
Tam podane są 3 zestwy 20-sto liczbowe a na Forum (u nas) Typy na żywo rozpis jednej z nich.Pozdrawiam
ja powoli też leczę się z grania
lekarstwo się znalazło
nazwa specyfiku to " brak kasy "
lekarstwo się znalazło

nazwa specyfiku to " brak kasy "
ale mam czarną dziurę w głowie
przypomniała mi się sen i troszkę mi weselej hahaha.....
przypomniała mi się sen i troszkę mi weselej hahaha.....krysieńko kiepsko cos mi ostatni idzie:ale wszytsko sie zmieni juz niedługo

ulala no to świetnie coś się zmieni i to na dużo lepsze niż obecnie

Tak krysieńko taką mam cicha nadzieje wizualizacja w srodku juz nastapiła haaa

krysieńka czytaj uważni adresat mysle że przeczytał a teraz dla Ciebie

przepraszam uluś- na chwilkę wyszłam i nie przeczytałam co wcześniej było 

dla ciebie

dla ciebieno dobra zmykam bo jeszcze się do końca nie obudziłam bujam w obłokach i mieszam przepraszam

witam!ale miałam sen....śniło mi się że mnie okradli
trzymałam w ręku pusty portfel bez kasy ,dokumentów i kart
trzymałam w ręku pusty portfel bez kasy ,dokumentów i kart
krysieńka
ja także zmykam do obowiązków.Pozdrawiam. bella34 to uważaj dziś
ja także zmykam do obowiązków.Pozdrawiam. bella34 to uważaj dziśA mnie się śniło że mój mąż wygrał piątki w każdej z gier (mm,mini,multi i jokerze
)
)Darku
ja pojawię się chyba dopiero wieczorkiem
bella dziękuję miłego dnia

ja pojawię się chyba dopiero wieczorkiembella dziękuję miłego dnia

Wedrowco jestes ?przypomniał mi sie tez dzisiejszy sen sniłam że osoba niezyjaca juz ,ktorą znalam wreczyła mi w nocy bnaknot 1000 erowy(dokladnie jeden tysiac euro}

mala w czoraj nic złym tropem poszłam,ale to kazdy madry po losowaniu...dzis zrobiłam super sledziki na srode popielcowa i zamiast sie umartwiac to apetyt mam dzis wilczy,,,ironia losu??

Juz bym chciała żeby było jutro.....ale to zów bedziemy starsze o ten jeden dzień hee

ciagle jest u mnie mrożno a tak juz chce mi sie wiosny i marzy mi sie maj utkany zielenią i kwiatami...

ja tak daleko nie wybiegam wprzyszłość..... mnie marzy się już koniec marca i rozpoczęcie produkcji baranków z masła no i oczywiście przeprowadzka
Witam wszystkich.Życzę wysokich wygranych.
Włosienicę już przyodziałam i głowę posypałam popiołem.
Włosienicę już przyodziałam i głowę posypałam popiołem.
Mala1438.
A co to za baranki z masła?ja znam z cukru i z marcepanu.
Ale z masła jeszcze nie widziałam.
A co to za baranki z masła?ja znam z cukru i z marcepanu.
Ale z masła jeszcze nie widziałam.
WITAM I POZDRAWIAM 

Warunkiem dobrego śledzika jest sam śledz dobrej jakości ,posiekac drobno cebulke skropic oliwka lub smietana i jedzonko pycha ,

na pewno robisz takiego baranka na wielkoanocny stół.... ja będę takowe we wrzesińskiej mleczarni... jak już będę to zrobię zdjęcie i wkleje na profil
Ja własnie takie kupilam sa wspaniale: dosolone akuratnie i nie kwaśnie ,lekko słodkawe i mięsiste.

mala masz mała Zuzie to wiem dlaczego lubisz baranki
.koszyk i pisanki
.koszyk i pisankiuwielbiam sledziki. A szczegolnie matiasy bo takie lekko slonawe sa 

Mala1438.
To jestem ciekawa na to zdjęcie.U nas na Śląsku widocznie
nie ma takiego zwyczaju.
To jestem ciekawa na to zdjęcie.U nas na Śląsku widocznie
nie ma takiego zwyczaju.
aniga tak to jest w zyciu<<<<zakazany owoc smakuje,kusi>>>to czego nie wolno robi sie wtedy rarytasem heee

ulala one sa pyszne i faktycznie wzmacniaja. Ale fakt faktem co za duzo :x 

Witam wszystkich serdecznie! właśnie się zarejestrowałam i mam nadzieję, że to pierwszy dzień lepszej reszty mojego życia. Wysłałam wczoraj multi i nie mam nawet marnej złotówy. Może dzisiaj?

a mozesz pomoc nas aga31