Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 163 487. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
czarna71 - dzięki tam w ogóle jest kolektura ? kto by pomyślał że tam w ogóle się gra
oni losuja te liczby co najmniej sa kreslone i to jest taka zabawa my to oni obok lub nic
powtórki są zdradliwe ja kiedyś skreśliłem wszystkie liczby z poprzedniego losowania to tylko 3 liczby sie powtórzyło próbowałem wszystkich metod chyba i nic a teraz gram tylko na chybił - trafił i też nic hehe wiec nie wiem kto wygrywa
Robal_36 - no to by się zgadzało bo większość np. głównych wygranych niby jest na chybił-trafił hmmm czy aby tylko nie jest to chwyt marketingowy?
Robal_36 - no miał bo mu lottomat takie liczby wygenerował bo ktoś musi coś trafić a innym lottomat wygenerował jeszcze inne zestawy liczb tzw. puste zakłady
Witam
Po wczorajszych losowaniach wtopa wszystko grane na chybił-trafił
Zauważcie wczoraj nie padło nic z przedziału 11-20 pewnie ludzie zaczęli to kreślić hehe
Po wczorajszych losowaniach wtopa wszystko grane na chybił-trafił
Zauważcie wczoraj nie padło nic z przedziału 11-20 pewnie ludzie zaczęli to kreślić hehe
Witam
Wysłałem swoją dyche z plusem na godz.14 i do tego jeden zakład lotto i mini lotto
Wysłałem swoją dyche z plusem na godz.14 i do tego jeden zakład lotto i mini lotto
szału nie ma w tabeli wygranych sami spójrzcie eh i jak tu coś wygrać 

sieno - na chybił-trafił ktoś wygrał, zagrał dwa zakłady za 6 zł masz napisane na stronie lotto
Ja w sobotę zagrałem 3 zakłady na chybił-trafił, ktoś może 10 zakładów ktoś inny może grał systemem i co ? Nie wygraliśmy ! to nie jest takie proste wygrać na chybił-trafił bo liczy się pewnie czas nadania kuponu no i te prawidłowo wygenerowane liczby no i natrafienie na tą szczęśliwą kolekturę sam już nie wiem
Cześć cześć
U mnie wczoraj 2/10 o 14 i 2/10 o 22 czyli lipa na 14 poszła dycha z plusem
U mnie wczoraj 2/10 o 14 i 2/10 o 22 czyli lipa na 14 poszła dycha z plusem
jak to możliwe ze jest tylko jedna 6/6 w mm na całą Polskę przecież chyba 6/6 łatwiej trafić niż 7/7 lub 8/8? śmiech na sali
i nie mogę trafić średnio 3 zakłady na chybił trafił grałem i 3 zakłady swoje ale zmądrzałem teraz tylko dycha z plusem i nic więcej
i jak poszło? zwrot kosztów przynajmniej? na co Ty liczysz grając stawką 10? Nie lepiej 10 innych zakładów puścić?
grasz na powtórki losują zaledwie 3, nie grasz losują 8 do 10 powtórek i jak tu nie myśleć że to jest manipulacja
no dziś stosunkowo mało wygranych spójrzcie w tabele wygranych tylko ok 19 tyś 4/10
korn jak ze stawką to chyba nic z tego choć życze Ci żebyś wygrał chociaż te 5/6
no więc tak ja osobiście jutro stawiam na liczbę 8 korci też mnie liczba 1
wyniku losowań nie da się przewidzieć dlatego ludzie wygrywają na chybił-trafił można tylko zgadywać co padnie i taka jest prawda co zrobić
Witam
wczoraj z losowania wieczornego 3/10 czyli lipa na godz 14 poszła dycha z plusem bez powtórek i pewnie polecą powtórki eh
wczoraj z losowania wieczornego 3/10 czyli lipa na godz 14 poszła dycha z plusem bez powtórek i pewnie polecą powtórki eh
Gała - teraz to już tylko może być lepiej 2/7 3/7 aż do 7/7 powodzenia
dziś ani nie wygrałem ani nie przegrałem bo nie grałem{ {hura}} gdybym grał byłoby 3/10 z plusem czyli 4 zł a wydane 5 zł czyli i tak na - .
przed losowaniem każdy ma równe szanse a po losowaniu okazuje się że tylko jeden wygrał
ale lipa po wczorajszych losowaniach nic zero a wydane ponad 3 dychy
ja umoczyłem dokładnie 36.50 nie warto ryzykować w systemie 7 maiłem tylko jedną liczbę w ogóle jakoś teraz nie moge nic trafić
No zobaczymy właśnie myśle czy znowu zaryzykować sys 7 ale wychodzą mi 2 siódemki więc musiałbym wydać 42 zł chyba że to skrócę sobie do 6 zakładów nie wiem jeszcze
gdybym grał w mm byłoby 2/10 z plusem a mam zasadę że w niedzile nie gram
ja to wyśle jednak 6 zakładów na lotto ale dopiero jutro, a w mini nie mam koncepcji na wtorek i nie gram
wczoraj wysłałem na 2 losowania nic a miałem stała metode na plusa nagle przestało działać dziś nie wysłałem ruszyło się nie wiem od czego to zależy
ja wysłałem swoją dyche z plusem tylko na 14 a na 22 nie gram chyba ze coś trafie o 14 hehe 

jacekkowal - kiedyś puściłem pomieszane 20 liczb z poprzedniego losowania to jak przyszło losowanie to padło zaledwie 3 i wtopa
jacekkowal - ba no były ale kto Ci kreśli powtórki raczej ludzie skupiają się na tych co jeszcze nie padły
Dziś nawet na imieniny nie dali mi nic grubszego wygrać zaledwie 4/10 mam grane z plusem nietrafiony koszt gry 5 zł wygrana 2 zł bilans -3 zł
Dziś nawet na imieniny nie dali mi nic grubszego wygrać zaledwie 4/10 mam grane z plusem nietrafiony koszt gry 5 zł wygrana 2 zł bilans -3 zł
6 swoich zakładów puściłem na lotto ale czarno to widze znowu pewnie zarzucą jakieś liczby z kosmosu
zakładam że nie tarfisz w 10 losowaniach tej parki
wiec dlatego 25 zł
wiec dlatego 25 zł