Wpisy 165 369 – 165 468
20 września 2010 01:42 → 20 września 2010 15:40, 100 wpisów
Wszyscy spią Aaaaa grzecznie nikogo nie ma co???same aniołki juz spią buuuuuuuu
miało być 6/6 a skończyło się 3/6 ale blisko było

na wirtualnym znowu spadek....Dzień dobry.

Dzień Doberek

Lunatyczka.
Witaj.. . Miłego dnia życzę.. .

Witaj.. . Miłego dnia życzę.. .

Witam wszystkich

dziewczyny

pozdrawiam

dziewczyny

pozdrawiam
Kathy.
Jesteś???
Jesteś???

Kasia jest ,,tylko wody pilnuje na 

Kasie,,,Kaski,,,kasiunki,,,kasienki,,,...Katarzynki .. 

Witaj Tczew

Ta reklama[powyżej] to jest walka z hazardem ?.
na pewno spełni swoja role [kolektury świecą pustkami]
na pewno spełni swoja role [kolektury świecą pustkami]
Kasieńko ja już wypiłam swoją ,ale zawsze mogę napić się drugiej

Tczew. Witaj.. .
Kiedyś w Tczewie była firma Ma....., co robiła wzmacniacze. Istnieje jeszcze?
Kiedyś w Tczewie była firma Ma....., co robiła wzmacniacze. Istnieje jeszcze?
W.N.Nie wiem o jaka pytasz ,,tczew to większa dziura,,, dziś jest jutro jej niema.[nie kojarzę]
Witaj Tolciu ,,,pozdrawiam Cię i siostrzyczkę

Witaj Tolciu ,,,pozdrawiam Cię i siostrzyczkę

witam
jeszcze może być
kasie,kasieńki <> kasiory od kasy
oczywiscie

jeszcze może być
kasie,kasieńki <> kasiory od kasy
oczywiscie

Witaj Tolu
Witaj Xelom
Witaj Xelom

xelom,,grabisz se,,,Kasie kojarzyć z kasiorami ,,,
z miłością ,,szczęściem ,,to rozumiem
z miłością ,,szczęściem ,,to rozumiem

Choć papierków po cukierkachTu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko

Kasiu ,,zdjąć to ja mogę ,,,a raczej zerwać ........... 

A ja mogę,,,a ja mogę,,, termometr się znajdzie .
Reszty nie trzeba
Reszty nie trzeba

A ja szukam mamusi [co mnie przytuli do piersi]. 

Wiesz Kasiu ,,ja z powołania jestem ginekolog amator filozof.
To i gorączka się znajdzie
To i gorączka się znajdzie

ej maleństwo
musiałbys sie opisac jak wyglądasz, ile masz lat to może sie odpowiednia mamusia znajdzie 

musiałbys sie opisac jak wyglądasz, ile masz lat to może sie odpowiednia mamusia znajdzie 

Tczew.
Najpierw się spytaj Kasi, czy możesz przjść. Jeśli jesteś z rocznika 1958 to ..... .
Najpierw się spytaj Kasi, czy możesz przjść. Jeśli jesteś z rocznika 1958 to ..... .
WN .....Kasia jest za a nawet.....
A ma inne wyjście. [rocznik rocznikiem a krew jak
]
Musi być i basta
A ma inne wyjście. [rocznik rocznikiem a krew jak
]Musi być i basta

malenstwo mógłbys sie nie wypowiadac w czyims imieniu? ja świetnie potrafie sama sie wysłowić

Malenstwo...do przedszkola .Klocki lego ,,i jazda . 

A ja dziś mam rocznicę

6ostka w Wydminach w takiej wsi miec kase to mozna dostac widłami

prawo jazdy kochana zdane za pierwszym razem

Luna... prawko a na co [na wrotki]
Ja tez chce mieć.
Ja tez chce mieć.

Witam.Wszystkim tym do których szczęście się uśmiechnęło serdecznie gratuluje.Wielkim skandalem i draństwem jest to że za trafienie 7/10 ten złodziej płaci tylko 140 zeta i wszyscy wiemy co za to można kupić,a jak ciężko jest ustrzelić taki rewelacyjny wynik.No trudno takie są realia życia w naszym pięknym kraju.Jeszcze raz serdecznie wygranym gratuluje.
Na dziś wytypowałem na chybił do MM takie oto liczby:
34,26,70,25,71,6,43,50,40,23. Oraz takie typy sportowe grane w realu.Oto one.
KUPON 1
1150 Reims-Nantes 10 1.31
1411 Sassuolo-Vicenza 1 2.00
1788 Nacional-FC Porto 2 1.55
AKO 4,06
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i zmykam bo pogoda śliczna więc nie ma co w domku siedzieć.Miłego dnia.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
Na dziś wytypowałem na chybił do MM takie oto liczby:
34,26,70,25,71,6,43,50,40,23. Oraz takie typy sportowe grane w realu.Oto one.
KUPON 1
1150 Reims-Nantes 10 1.31
1411 Sassuolo-Vicenza 1 2.00
1788 Nacional-FC Porto 2 1.55
AKO 4,06
Wszystkich serdecznie pozdrawiam i zmykam bo pogoda śliczna więc nie ma co w domku siedzieć.Miłego dnia.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
czy jest tutaj jakaś
kasia,katarzyna,
co by nie chciała ?????
k a s i o r y
kasia,katarzyna,
co by nie chciała ?????
k a s i o r y

my tu jesteśmy dla przyjemności nie dla kasy 
Niektóre wręcz powalające.
Z protokółów sądowych.
Pytanie: Kiedy są Pana urodziny?Odpowiedz: 15 lipca.P: Którego roku?O: Każdego roku.*******************
P: Ta amnezja ogranicza całkowicie Pana zdolność do zapamiętywania?O: Tak.P: W jaki sposób się ona objawia?O: Ja zapominam.P: Pan zapomina. Może nam Pan podać jakiś przykład czegoś, co Pan zapomniał?***********************
P: Ile lat ma Pani syn,ten, który z Panią mieszka?O: 38 albo 35, stale mi się myli.P: Jak długo on już z Panią mieszka O: Jakieś 45 lat...**********************
P: Jak zakończyło się Pani pierwsze małżeństwo?O: Śmiercią.P: Czyja śmiercią?*******************
P: Może Pani opisać tę osobę?
O: On był średniego wzrostu i miał brodę.
P: Czy to była kobieta,czy mężczyzna?*************************
P: Panie Doktorze, ilu autopsji dokonał Pan na zwłokach?O: Wszystkie moje autopsje dokonuje na zwłokach.*****************
P: Na wszystkie pytania musisz odpowiedzieć słownie, OK?Do której szkoły chodziłeś?O: Słownie.*******************
P: Przypomina sobie Pan,o której zaczął Pan autopsje?O: Autopsje zacząłem ogodzinie 8:30.?P: Czy Pan `X` był wtedy martwy?O: Nie, siedział na stole i dziwił się, dlaczego dokonuję na nim autopsji.*********************
P: Panie Doktorze, zanim rozpoczął Pan autopsje Iksińskiego zbadał Pan puls?O: Nie.P: Zmierzył Pan ciśnienie?O: Nie.P: sprawdził Pan oddech?O: Nie.P: A wiec jest możliwe,ze pacjent jeszcze żył, kiedy dokonywał Pan autopsji?O: Nie.P: Jak może być Pan tak pewny, Panie Doktorze?O: Ponieważ jego mózg stal w słoju na moim stole.
P: Ale czy pomimo to,mogło być możliwe, ze pacjent był jeszcze przy życiu?O: Tak, było możliwe, że jeszcze żył i praktykował gdzieś jako adwokat.*****************
P: I co się stało potem?O: Powiedzał: muszę cię zabić, bo mógłbyś mnie rozpoznać.P: I zabił Pana?***************
P: Jestem pewien, że jest pan uczciwym i inteligentnym człowiekiem...O: Dziękuję. Gdyby nie obowiązywała mnie przysięga, odwzajemniłbym komplement.

Z protokółów sądowych.
Pytanie: Kiedy są Pana urodziny?Odpowiedz: 15 lipca.P: Którego roku?O: Każdego roku.*******************

P: Ta amnezja ogranicza całkowicie Pana zdolność do zapamiętywania?O: Tak.P: W jaki sposób się ona objawia?O: Ja zapominam.P: Pan zapomina. Może nam Pan podać jakiś przykład czegoś, co Pan zapomniał?***********************

P: Ile lat ma Pani syn,ten, który z Panią mieszka?O: 38 albo 35, stale mi się myli.P: Jak długo on już z Panią mieszka O: Jakieś 45 lat...**********************

P: Jak zakończyło się Pani pierwsze małżeństwo?O: Śmiercią.P: Czyja śmiercią?*******************

P: Może Pani opisać tę osobę?
O: On był średniego wzrostu i miał brodę.
P: Czy to była kobieta,czy mężczyzna?*************************
P: Panie Doktorze, ilu autopsji dokonał Pan na zwłokach?O: Wszystkie moje autopsje dokonuje na zwłokach.*****************

P: Na wszystkie pytania musisz odpowiedzieć słownie, OK?Do której szkoły chodziłeś?O: Słownie.*******************
P: Przypomina sobie Pan,o której zaczął Pan autopsje?O: Autopsje zacząłem ogodzinie 8:30.?P: Czy Pan `X` był wtedy martwy?O: Nie, siedział na stole i dziwił się, dlaczego dokonuję na nim autopsji.*********************

P: Panie Doktorze, zanim rozpoczął Pan autopsje Iksińskiego zbadał Pan puls?O: Nie.P: Zmierzył Pan ciśnienie?O: Nie.P: sprawdził Pan oddech?O: Nie.P: A wiec jest możliwe,ze pacjent jeszcze żył, kiedy dokonywał Pan autopsji?O: Nie.P: Jak może być Pan tak pewny, Panie Doktorze?O: Ponieważ jego mózg stal w słoju na moim stole.

P: Ale czy pomimo to,mogło być możliwe, ze pacjent był jeszcze przy życiu?O: Tak, było możliwe, że jeszcze żył i praktykował gdzieś jako adwokat.*****************
P: I co się stało potem?O: Powiedzał: muszę cię zabić, bo mógłbyś mnie rozpoznać.P: I zabił Pana?***************
P: Jestem pewien, że jest pan uczciwym i inteligentnym człowiekiem...O: Dziękuję. Gdyby nie obowiązywała mnie przysięga, odwzajemniłbym komplement.

witam
jak pisałam wcześniej dziś nie wysyłam multi puszczę dopiero we wtorek.

jak pisałam wcześniej dziś nie wysyłam multi puszczę dopiero we wtorek.
Monet...ja znam taką opowieść: para zaczynająca dzien od winka za 3,80.... pewnego dnia on nóż w plecach... (przeżył) policjant się pyta? panie x jak do tego doszło?....ja nie wiem panie władzo, jak sie kładłem spać to tego nie było a jak wstałem to już było.......
ja nie mam pretensji do Y to na pewno niechcąco było
ja nie mam pretensji do Y to na pewno niechcąco było

Joker:
25 - - - 20 21 40 47
14 - - - 09 33 40 50
Mini Lotto:
09 29 34 37 39
03 13 19 24 39
04 15 17 35 41
01 16 19 27 31
Lotto:
12 14 25 31 37 41
07 08 13 39 40 48
Witam wszystkich
jestem tutaj nowym userem ;p chciałbym was zapytać, co sądzicie o playsuperena? Miał ktoś z nimi przyjemność??
jestem tutaj nowym userem ;p chciałbym was zapytać, co sądzicie o playsuperena? Miał ktoś z nimi przyjemność??Piąteczka na 14:00
8,16,21,33,51
8,16,21,33,51
No to zobaczymy czy będzie piąteczka

Witam 
1,19,39,64,3,33,56
5,21,40,66,4,36,58
6,23,42,67,11,44,60
7,25,43,70,22,47,62
9,26,48,71,24,49,68
13,30,53,72,28,50,69
15,34,59,78,31,54,74
18,37,63,2,32,55,75

1,19,39,64,3,33,56
5,21,40,66,4,36,58
6,23,42,67,11,44,60
7,25,43,70,22,47,62
9,26,48,71,24,49,68
13,30,53,72,28,50,69
15,34,59,78,31,54,74
18,37,63,2,32,55,75
4,6,12,23,80 to jest moja złota piateczka
Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 03,08,09,11,14,15,20,22,25,30,34,45,51,52,60,65,66,70,77,79 - Plusem jest liczba: 25
andrre to po co podajesz typy na czacie skoro ich nie grasz? masz do tego dział typowania i tam się baw...
Witam wszystkich! Czy ktoś wie jak stawiała ta osoba co wygrała 13m w tą sobote w dużym lotku?
Na chybił trafił czy sam skreślal liczby?
Na chybił trafił czy sam skreślal liczby?
na czacie codziennie pojawiają się nawiedzeni, którzy twierdzą, ze znają "właściwe" liczby
- zamiast wejśc do działu "typowania" - tam jest właściwe miejsce żeby wykazać się swoimi zdolnościami
- zamiast wejśc do działu "typowania" - tam jest właściwe miejsce żeby wykazać się swoimi zdolnościamisieno - na chybił-trafił ktoś wygrał, zagrał dwa zakłady za 6 zł masz napisane na stronie lotto
dokładnie tak - po co tutaj podawać cyfry si potem się chlubić że się trafiło lub płakać że się nie trafiło?! Jest do tego odpowiedni dział i tam proszę się udzielać.
bella gratuluję 1 miejsca w rankingu 1/1 chyba zacznę od Ciebie ściągać, tylko się nie pomyl 

Eloss

eros 

ja nie alkocholizuje się
mam na nocną zmianę
mam na nocną zmianę

po nocnej zmianie 3 x
i zzzzz
i zzzzz
a przed też 

coś ty ja tylko wracam do domu i już
i mnie nie ma bez wspomagaczy
i mnie nie ma bez wspomagaczy
Kasieńko
i

i
Witam ponownie.
Niektórzy mają szansę w lotto jak 1 : 2. Chodzi o tą osobę, co wygrała 6 zawierając 2 zakłady.
Pozdrawiam.
Niektórzy mają szansę w lotto jak 1 : 2. Chodzi o tą osobę, co wygrała 6 zawierając 2 zakłady.
Pozdrawiam.

ja też poszukuję jasnowidza co by na 22 trafne cyferki podał

Ja w sobotę zagrałem 3 zakłady na chybił-trafił, ktoś może 10 zakładów ktoś inny może grał systemem i co ? Nie wygraliśmy ! to nie jest takie proste wygrać na chybił-trafił bo liczy się pewnie czas nadania kuponu no i te prawidłowo wygenerowane liczby no i natrafienie na tą szczęśliwą kolekturę sam już nie wiem
WSZYSTKO ZACZYNA SIĘ OD MARZEŃ I NA MARZENIACH SIĘ WSZYSTKO KOŃCZY!!!!!!!

jasnowidz nie jasnowidz ale trzy parki na 1/2 godne polecenia:
9 11
10 35 - pewniak 35
42 68 - pewniak 68
pozdrawiam każdy zrobi jak uważa w końcu to jest losowanie
9 11
10 35 - pewniak 35
42 68 - pewniak 68
pozdrawiam każdy zrobi jak uważa w końcu to jest losowanie

i czas pomyśleć na cyferkami na wieczór