Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 148 222. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
No i taki ktoś ma gdzies ten bonus w MM za 10 liczb, trafił sobie 8/8 z plusem x10 Gratulacje !
hose186 - jak jest 10 wygranych 8/8 to logiczne jest ze bardziej prawdopodobne ze ze stawką 10 ale zobaczymy jutro albo nawet dzis moze podadza nie wiadomo
ciekawe kiedy padnie te 10/10 bo to zaczyna sie robic smieszne takie nabijanie bonusa moze ktos nie chce tego bonusa tylko te 250 tys kiedys co chiwla padały 10/10 a teraz promowanie bonusa bo milion do wygrania
szpicbródka - to sa wygrane z tego samego kuponu padło tylko 10/10 z plusem bo opłacasz przeciez zwykłe mm i z plusa oczywiscie jak na niego grasz tak mi się wydaje ale raczej napewno
majklasz- watpie ale moge sie mylic zobaczymy czy cos powiedza w studio lub na stronie podadza mi sie wydaje ze padło tylko 8/8 z plusem stawka 10
Teraz to juz nie wiem kazdy mówi co innego poczekamy zobaczymy nie ma sie co podniecac ktoś wygrał ale ile?
tez mi sie wydaje ze jedna osoba a któż to wie gdzie padły tylko TS
Witam
Jednak padło 8/8 z plusem stawka x10 dnia 2010-08-19 14:00
ktoś wygrał sobie 1 300 000 zł i jest dobry w miejscowości Sawin . Gratulacje !
Źródło:lotto.pl
Jednak padło 8/8 z plusem stawka x10 dnia 2010-08-19 14:00
ktoś wygrał sobie 1 300 000 zł i jest dobry w miejscowości Sawin . Gratulacje !
Źródło:lotto.pl
Pewniak na godz. 14 na MM to liczba 5 na 100 % chyba że bedzie cos majstrowane przy kulkach to nie padnie ale jestem dobrej mysli liczba 5 na 100% powinna wpaść.
Pęsko - to jest jedna i ta sama wygrana tej osoby bo opłacasz zwykłe multi i plusa
Ja zmądrzałem od paru dni puszczam na 2 losowania i nie latam dwa razy w ciągu dnia do kolektury ma wejść to wejdzie a i puszczam na chybił-trafił skończyłem z analizowaniem liczb z map to nic nie daje.
rico bo zakład kiedys był najpierw po 1.20 pozniej 1,25 i wiecej ludzi grało co chwila padało 100 tys a teraz szkoda gadac nawet.
rico sam widzisz teraz na wynikach MM w koletkurze nie ma podawanych wygranych bo tych wygranych poprostu nie ma no nie ma kiedyś wchodziło się do kolektur i zawsze były wygrane w multi i to nie pojedyncze sztuki, teraz wygrywa 1 lub na 2 osoby na rok tak jak mówisz a reszta to marzyciele.
W multi było lepiej jak było 1 losowanie i przez to ze są teraz 2 losowania w multi liczba grajacych sie rozkłada ale wiecej chyba ludzi gra na 22 bo widac to po ilosci 4/10
rico jakos nie widze na stronie keno zeby ktos w tym roku trafił 10/10 hehehe
Tak własnie przyjdzie ci taki zagra na chybił-tarfił i ma np 6 fakt jest to 1 na cała Polske hehe a ile ludzi gra na chybil-trafił liczy sie szczescie nie wiem
Pawcio - tak wiem ogladałem wszystkie czesci super ze to wynalazłes
nigdy nie widziałem kuponu z 6 w lotto a czy ktoś z was tu widział np w kolekturze albo gdzies ?
dokładnie mozemy sie tylko domyslac co padnie a po losowaniu my co innego kreslimy, oni co innego losują
majklasz - 36 ma duże szanse wpaść gdyż nigdy nie zostały jeszcze wylosowane
krisu ale ogolnie ?
Rok temu 4/7 w systemie DL, 4 czwórki na poczatku tego roku w DL i kilka trojek W multi cienko mi idzie przewaznie 2 zł wygrywam wczoraj miałem 6/10 12 zł ale to jest nic na dalsze kupony wydane
Rok temu 4/7 w systemie DL, 4 czwórki na poczatku tego roku w DL i kilka trojek W multi cienko mi idzie przewaznie 2 zł wygrywam wczoraj miałem 6/10 12 zł ale to jest nic na dalsze kupony wydane
Ja już wysłałem 12 swoich zakładów na DL i jeszcze jutro na chybika ttafika puszcze sobie przy kumulacji trzeba przyszaleć
madzia77 - dokładnie przeważnie 2 zł lub 0 no niestety wygrywa pewne część kuponów a reszta kuponów są puste co zrobić jak to mówią raz się przegrywa raz wygrywa ale przeważnie się przegrywa więć coś jest nie tak.
Niech pan Dariusz powie za ile gra bo z tego co wiem to trafia niewielkie ale zawsze jakieś wygrane a tu nagle ktoś z jego typów wygrywa 5/5 śmieszne to trochę bo jak on takiej wygranej u siebie nie odnotował chyba .
Wygrane muszą być jakoś ustawiane pod liczby to nie ma bata na to to widać po wygranych. Np inny zestaw liczb dałby np 100 000 tys 4/10 i to jnż by była strata dla TS.
zauważcie na godz 14 zawsze jest te ok 25 000 tys 4/10 a o 22.15 ok 35 000 tys 4/10 i to jest niezmienne wiec jakoś musi być to obliczane przez system bo 50 % na wyjsciu biorą dla siebie a reszte na wygrane wiec cos jest nie tak
Robal_36 - gram we wszystkie gry od jokera po mm z plusem itd i ciągle nic większego tylko drobnica na dalsze kupony
Robal_36 - coby nie puszczał, ile kuponów i za ile by puszczał ciągle albo nic albo oboki albo 2 zł ciągle jestem w gronie tych przegrywających bo jak by nie patrzył wynika to z rachunku prawdopodobieństwa więc po co grać? A no gra się bo się ma marzenia na lepszy byt a wygrywają tylko farciarze albo wybrańcy losu
Robal_36 - ja grałem na system 7 w DL przed podwyżką to przez rok grania trafiłem 4/7 najwięcej no i 3/7 dość często
u mnie 3/10 grałem oczywiście z plusem (plus nie trafiony) ale zakład na 2 losowania mam może o 22.15 coś siądzie
Robal_36 - liczby swoje na każde losowanie inny zestaw miałem oczywiście analizowane liczby na mapach po podwyżce zaprzestałem gry na system 7 teraz tylko zwykłe zakłady max 4-5 zakładów na losowanie
Robal_36 - właśnie skąd wezmą te 5 baniek? Ja już chyba wiem wymigają się i zrobią kumulacje na wtorek eh
A Ty jak grasz? Ja ostatnio wysyłam na chybił-trafił ale tak jak mówie nic konkretnego nie trafiłem w tym roku
A Ty jak grasz? Ja ostatnio wysyłam na chybił-trafił ale tak jak mówie nic konkretnego nie trafiłem w tym roku
Właśnie bo tylko wygranych 2 zł jest najwięcej taka wygrana żebyś poszedł z kuponem i dopłacił 50 gr i zagrał jeszcze raz
Robal_36 - jak myślisz kiedy ktoś wygra w jokera ? Może dziś ktoś trafi bo taka okrągła sumka 3,5 mln bo to już zaczyna być nudne te nabijanie kumulacji
U mnie
1/10 z plusem trafiony tylko plus = 10 zł
4/10 bez plusa trafionego ale grane z plusem = 2 zł
szału nie ma zwrot kosztów przynajmniej
1/10 z plusem trafiony tylko plus = 10 zł
4/10 bez plusa trafionego ale grane z plusem = 2 zł
szału nie ma zwrot kosztów przynajmniej

W sumie daleko nie trzeba było szukać 1,2,3 razy 100 i jesteś dobry granie stawką to już ryzyko
nono majklasz GRATULACJE piękne trafienie
Ja musiałem zadowolić się trójką w lotto ale coś się ruszyło 
Ja musiałem zadowolić się trójką w lotto ale coś się ruszyło 
saskia - rówznież GRATULACJE samochód wygrać też piękne szczęście
majklasz - dzięki ja przed chwilą swoją wygraną zainwestowłem w następne losowanie lotto na czwartek

majklasz - dzięki ja przed chwilą swoją wygraną zainwestowłem w następne losowanie lotto na czwartek

saskia - no nie wiem nie wiem ja słyszałem właśnie że z wygranej właśnie dalej się wygrywa, nie będę się śmiał bo nie ma z czego 20 zł to nie wygrana mam ambicje na więcej 

saskia - niedawno jakoś 3 tygodnie temu naszykowałem sobie zakłady na lotto i nie puściłem co się okazało po losowaniu czwóreczka by była więc teraz wysyłam wcześniej to co sobie naszykuje bo później zapominam puścić
Wysoka wygrana w Jokerze ( w Knurowie )
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3176.htm
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3176.htm
madzia77 - grałem bo byłem naiwny myślałem ze ta gra przyniesie mi szczęście jednak okazało się że nie, przez te 66 losowań które się odbyły nie trafiłem nawet tego JOKERA nigdy a grałem prawie co losowanie 1 lub 2 zakłady czasami swoje czasami na ch/tr.
Dokładnie wszyscy dajemy sobie szanse na wygranie ale jak się okazuje nie możemy nic trafić
Gała gratulacje
ale nie musisz się już tak chwalić bo większości nic nie wygrała i to denerwuje ich 
ale nie musisz się już tak chwalić bo większości nic nie wygrała i to denerwuje ich 
U mnie tak samo cienizna
chyba naprawde zaczne wierzyć że wygrywają Ci co nie grają hehe
chyba naprawde zaczne wierzyć że wygrywają Ci co nie grają heheWitam
Na dziś puściłem 3x10 liczb i 1x6 liczb może trzynastegoo coś wejdzie kto nie ryzykuje ten nie wygrywa
Na dziś puściłem 3x10 liczb i 1x6 liczb może trzynastegoo coś wejdzie kto nie ryzykuje ten nie wygrywa

madzia77 - nadzieja umiera ostania trzeba próbować co ma być to będzie 

szału nie ma 4/10 bida nie ma nic łatwo ale nie bede sie
bo mam dobry humor 
bo mam dobry humor 
i weż tu coś traf