Wpisy 166 300 – 166 399
22 września 2010 15:51 → 22 września 2010 20:37, 100 wpisów
damian 

w mini może 5
166270. status dotam 2010-09-22 (15:07)home Jastrzębie Zdrój
Ogladałem teraz wygrane w Multi z 14godz.Coraz ciekawiej,ani jedna wygrana, nawet 6/6.No a 4/10 już zeszło ponizej 20000 wygranych ,to chyba niechlubny rekord.
---------------------------------------------------------------
a może to wynika z tego, że mało ludzi gra!!
Jeszcze 13-go o godz 14, było wg Pasko zawartych 775 020 zakładów, a dziś tylko 275 tys.
Różnica 500 tys zakładów (pół miliona)jest powalająca.....
czy ludzie nagle poszli po rozum do głowy i przestali grać

Ogladałem teraz wygrane w Multi z 14godz.Coraz ciekawiej,ani jedna wygrana, nawet 6/6.No a 4/10 już zeszło ponizej 20000 wygranych ,to chyba niechlubny rekord.
---------------------------------------------------------------
a może to wynika z tego, że mało ludzi gra!!
Jeszcze 13-go o godz 14, było wg Pasko zawartych 775 020 zakładów, a dziś tylko 275 tys.
Różnica 500 tys zakładów (pół miliona)jest powalająca.....
czy ludzie nagle poszli po rozum do głowy i przestali grać

ja uparłem się na liczby 6 i 7 to jest ostatnia parka sumy 13 w lotto i czekam aż wypadnie. Może jutro się uda.
wyniku losowań nie da się przewidzieć dlatego ludzie wygrywają na chybił-trafił można tylko zgadywać co padnie i taka jest prawda co zrobić
kochani nie ma to znaczenia. czasem w mini lotto jest wyslane kolo miliona zakladow a nie ma piatki a czasem mniej niz 800tysiecy i jest piatka albo nawet dwie. to czysty przypadek , zalezy duzo jakie liczby ludzie kresla i czy dany wylosowany uklad 5 liczb ktos ma na kuponie , tak samo jest z lotto
tak samo z lotto. dlaczego sa czesto kumulacje?? to bardzo proste. trafienie 6 jest jak jeden do 14milionow. zakladow bez kumulacji zostaje zawarte ok 2milionow czyli szansa ze padnie 6 jest jak jeden do 7 w calym kraju, wiec duze prawdopodobienstwo ze 6 nie bedzie, nawet jak by bylo wyslane 14 milionow zakladow co najwiecej widzialem 10 milionow przy wielkiej kumulacji to 6 tez moze nie byc dlatego ze wiele ukladow liczb wyslanych sie powtarza a uklad wylosowany moze nie wystapic w calej polsce nawet przy 14 milionach zakladow
no tak to jest niestety. lotto to gra dla milionow ludzi gdzie caly kraj sie zrzuca a jeden wygywa lub dwoch. trafienie 6 porownalbym z okresleniem ,ze to jest tak jak by zlapac pana boga za nogi. pozdrawiam ale warto probowac mimo tak drastycznej prawdy o prawdopodobienstwu, byc moze wlasnie szczesliwy uklad 6liczb bedziesz miec wlasnie ty na kuponie

może być zawarty jeden zakład i trafiona 6/6
wszystkie kombinacje w DL wypadną za ok. 80 tys lat
o ile się nie powtórzą
tez tak moze byc. mozesz miec jeden zaklad i trafisz 6/6 a ktos bedzie mial 30 zakladow i nie bedzie miec nawet 3
otóż to
6/6 to jak trafić 6 x pod rząd w ruletkę
w mini lotto mialem raz wyslane za 50zl to jest 40 zakladow i nie mialem nawet 3, a przy 10 zakladach mialem 4 raz , i wczoraj przy 10 zakladach mialem dwie trojki to czysty przypadek
W DL miałem parę trójek na chybika, a na własne liczby guzik
w multi 4 x 7/10 ale nie więcej
u mnie największe osiągnięcia na chybił to 5/5 w multi i 8/10 swoje liczby
to i tak nieźle
w szmatławcu "Fakt" jest opisana ostania wygrana 13 mln - gość trzymał kupon w chlewiku 

poczytajcie sobie
na wieczór w mm: 68
http://www.fakt.pl/artykuly,To-ja-wygralem-13-milionow-,82937,0,1,1,0,0,0.html o gosciu co trafil ostatnio 6 w lotto
ośmiornica bo Ci zaraz te macki oberwę
co to za śmiech z mojego nieszczęścia

Dzień Dobry 
wic-lucyfer oprowadza BOGA po piekle-w tym kotle są Francuzi pilnuje ich czterech diabełków jak ktoś chce z kotła uciec to
diabełek wbija mu widełki-mówi lucyfer,tu Anglicy tych pilnuje sześciu bo to cwaniaki,BÓG mówi,a tu dlaczego nikt nie pilnuje?
To Polacy jak jeden chce uciec to reszta wciąga go za nogi

wic-lucyfer oprowadza BOGA po piekle-w tym kotle są Francuzi pilnuje ich czterech diabełków jak ktoś chce z kotła uciec to
diabełek wbija mu widełki-mówi lucyfer,tu Anglicy tych pilnuje sześciu bo to cwaniaki,BÓG mówi,a tu dlaczego nikt nie pilnuje?
To Polacy jak jeden chce uciec to reszta wciąga go za nogi

po burzy mózgu podaję co dziś mi wyszło:
01-10-13-16-27-65-67-72-77-80
01-10-13-16-27-65-67-72-77-80
ello 

grać albo nie grać - oto jest pytanie
maszynka całkiem oszalała
zaraz coś wstawię na wieczór
Codee - witka
zapodaj coś bo mnie szlag trafi
jak zapodałem i wysłałem to wielki ch...
a jak zapodałem po 22:05 to wchodzi, cały czas myślę nad wyfullaniem TS

a jak zapodałem po 22:05 to wchodzi, cały czas myślę nad wyfullaniem TS
Codee - Spontaniczna dziesiątka,rzadko gram w MM,więc
kto wie...
Powodzenia!
kto wie...Powodzenia!
witaj m. dorotko

Ludzie,czy macie jakieś dobre superpewniaki na wieczorne losowanie?
nie ma super pewniaków. Ja dziś zaszalałem i stawkę razy 3 zrobiłem na numery może coś będzie. 9,18,26,31,59,61. Możesz skorzystac ale na własną odpowiedzialność.
supernumery 

wpisałem
na stronkę
teraz
biegiem do kolektur 

tylko nie trzymajcie kuponów w chlewiku 

do <Codee> Z calym szacunkiem,ale glowkowanie niewiele zmieni. Mam kolege prowadzil punkt lotto. Uwierz wysylalismy zaklady tuz przed zamknieciem systemu-nic to nie dalo. Ja osobiscie 22lata temu grajac systemem "8" w duzego lotka trafilem piatke wtedy wyplacono mi rownowartosc 100USD ( owczesna wartosc dolara byla taka,ze mozna bylo zaszalec-jak patrze na relacje co za to wtedy kupilem to dzis musialbym wziac na reke okolo 12tys.zl). Reasumujac wloz miedzy bajki to,ze wyslanie zakladow tuz przed losowaniem cos zmieni,bo mija sie to z oczekiwaniami. PS. I nie trzymalem kuponu w chlewiku tylko na biurku a wygrana odebralem 16 dni od daty losowania pamietam wygrana byla 11.06.1988r. a wyjazd na wakacje 27.06.1988r. Liczba,ktora mnie zawiodla to "39"-takie rzeczy sie pamieta.
awnow - życzę abyś jutro trafił 6 w systemie na 8 - to by było co nie?
Nie trafie "6" -tki w lotto,bo w te gra juz nie gram. Gram w mini. "Zdrowsze wygrane" i korbieniew nie odbije od milionow.
Patrzę teraz w mapy i widzę,że po plusie 28 niedługo ponownie plus 28,tak samo 31,32,2,41,77.Zastanawiam się,czy tym ktoś steruje czy przypadek.
Nie chodzi mi o to że przed zamknięciem idzie coś trafić większego tylko o to że nie szedłem do kolektury i zapodawałem na czacie numery które wchodziły. Raz zatypowałem przed 16:00 na MM o 22:00 i w typach było 7/10 chyba.
Nie czas tylko dobre numery
Nie czas tylko dobre numery

no w sumie fakt, ale ja bym tam chciał na chwile poczuć jak to jest trafić 6/6
Witam ponownie.

Witam! Moim skromnym zdaniem jesteśmy jako grupa albo pewna społeczność manipulowani.Twierdzę to na tej podstawie,że mam w swoich zbiorach pewien test który pokazuje jak pewne działania mogą ukierunkować myslenie do tego stopnia ,że przeżyłam szok.
Kiedyś ,a jestem tu już drugi rok, o wiele częściej padały wygrane wśród grających.Teraz wśród ponad 300 osób zdarza się jedna 6/10.Nie budzi to Waszych podejrzeń ,że jest coś nie tak?
oczywiście ze budzi i szlag mnie trafia
wiecie już nie chce mi się teorii spiskowych omawiać - wolę przyjąć że dupiate liczby typujemy, że los z nas drwi i tyle....
Stały fragment gry to zaczynanie kulek od 20 albo lepiej bo wielu z nas ,ja również po prostu nie lubi drugiej "połówki" i racjonalnie nie umiem odpowiedzieć dlaczego?
pocieszcie oczy
http://autokult.pl/2010/09/20/taaaaka-impreza-%E2%80%93-supertest-0-300-0-kmh-2010#greensboring_loves_you
http://autokult.pl/2010/09/20/taaaaka-impreza-%E2%80%93-supertest-0-300-0-kmh-2010#greensboring_loves_you
To jest dwudziestka z której liczę że ktoś coś wyciągnie i będzie szczęśliwy:
01,04,06,10,12,13,16,17,27,60,62,64,67,69,71,72,75,77,79,80
powodzenia
01,04,06,10,12,13,16,17,27,60,62,64,67,69,71,72,75,77,79,80
powodzenia
Ciekawe zjawisko astronomiczne. Księżyc i Jowisz blisko siebie. Warto to zobaczyć.
Już widziałem 

Namiar? Już podaje na 28.09. 2010r. Uwaga na DATĘ!
01, 08, 18.
Liczby do lotto-testu.
01, 08, 18.
Liczby do lotto-testu.
Wędruś czy to poniżej księżyca po ukosie to Jowisz?
niedawno jeszcze samolot koło nich
niedawno jeszcze samolot koło nich

Codee - uważam że w tym co mówisz, jest dużo prawdy i jest bardzo dużo dziwnych zbiegów okoliczności, aby można było stwierdzić, że ta gra nic nie ma wspólnego z losowścią!! chodzi mi o MM.
Uwaga. Jutro te planety będą BLIŻEJ siebie.
http://www.fakt.pl/artykuly,To-ja-wygralem-13-milionow-,82937,0,2,1,0,0,0.html
Kathy.
Jeśli masz dostęp do lunety, która powiększa 20 razy, to możesz zobaczyć 4 księżyce Jowisza.
Jeśli masz dostęp do lunety, która powiększa 20 razy, to możesz zobaczyć 4 księżyce Jowisza.