Wpisy 165 702 – 165 801
21 września 2010 00:03 → 21 września 2010 14:56, 100 wpisów
Przy ostatniej kumulacji w lotto widziałem kolejkę w kolekturze,i kilku grających po 30 złoty.Dzisiaj złośliwie chybił dał mi na trzy zakłady tylko na jednym trzy trafione liczby na sześć wybranych.Straty wyniosły ponad 12 złoty,bo doliczam przegrane zdrapki

kupiłem 4 pierwsze zdrapki z nowej paczki i tylko w pierwszej była 1 złotówka
A jakiemuś graczowi w zdrapki dopisało szczęście,bo był wystawiony los,fiesta na nim trzy litery:c,c,c i wygrana 1000.
ciekawe czy rzeczywiście na czysto miał taki zyski i czy nie przegrał w zdrapki ładnej kasy. Też jest tak , że jak wygrywamy zadawalającą kasę to jesteśmy wciągnięci w granie i przez lata nazbiera się ładna sumka na minusie.
u mnie ten minus co jakiś czas sie wyrównuje, ale czy jestem całkiem na zero to nie wiem , bo boję się liczyć .Patrząc realnie na to całe granie to wydaje mi się że jestem uzależniony i jako normalnie egzystujący człowiek o zdrowych zmysłach nie powinienem tyle czasu na to poświęcać -patrzenie na mapy i latanie do kolektury , sprawdzanie wyników
Ale się monolog zrobił..... Ale czasami zastanawia mnie to moje studiowanie na uczelni Lotto. Nie wiadomo czy ją ukończę i z jakim wynikiem . To by było na tyle. Dobranoc wszystkim.
Użytkownik Linoqe dodał nowy komentarz w temacie SuperEnalotto, EuroMillions przez internet !
.

Kathy. Jesteś?

Kathy.Witaj.. .
Miłego dnia.. .
Miłego dnia.. .

Witam.Dziś pogoda dla bogaczy więc i ja dziś póki nie zagram i nie poznam wyników jestem potencjalnym milionerem w pięknym słonecznym Krakowie.Dziś zerżnąłem typy od SANDACZA i MADZI77 których serdecznie pozdrawiam.Oto te typy:
KUPON1
665 Hayes-Newport 2 2.10
659 Altrincham-Barrow 2 2.05
1511 Ath Bilbao-Mallorca 1 1.95
4302 Wigry Suwałki-Korona Kielce 2 1.80
AKO 15,11 !!!!!!!!!! jak by to weszło to łałłłł
Co do MM to takie sobie liczby do gry wirtualnej wymyśliłem:
26,71,50,23,58,63,74,53,5,31
Więc wszystkim życze trafnych typów,wysokich wygranych według potrzeb,oraz zdrowia i stalowych nerwów dla tych co grają progresją.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
KUPON1
665 Hayes-Newport 2 2.10
659 Altrincham-Barrow 2 2.05
1511 Ath Bilbao-Mallorca 1 1.95
4302 Wigry Suwałki-Korona Kielce 2 1.80
AKO 15,11 !!!!!!!!!! jak by to weszło to łałłłł
Co do MM to takie sobie liczby do gry wirtualnej wymyśliłem:
26,71,50,23,58,63,74,53,5,31
Więc wszystkim życze trafnych typów,wysokich wygranych według potrzeb,oraz zdrowia i stalowych nerwów dla tych co grają progresją.Pozdrawiam i do boju hej na buka.
...kuponik wysłany(...(5zł)...teraz tylko pozostaje czekać ...i pracować grzecznie.Miłego dnia WAM życzę

kogucik ja też zgapiłem twoje typy tyle że ja gram w bet-at-home......tam ako troszke mniejsze ale za osiem obstawiłem setka by była

Użytkownik rico dodał nowy komentarz w temacie SuperEnalotto, EuroMillions przez internet !
Witam! wczoraj w realu 2/5 a 3 pozostałe liczby o jedno
ale dziś będzie lepiej,kuponik puszczony,powodzenia.
ale dziś będzie lepiej,kuponik puszczony,powodzenia.Cześć cześć
U mnie wczoraj 2/10 o 14 i 2/10 o 22 czyli lipa na 14 poszła dycha z plusem
U mnie wczoraj 2/10 o 14 i 2/10 o 22 czyli lipa na 14 poszła dycha z plusem
Użytkownik Robal_36 dodał nowy komentarz w temacie SuperEnalotto, EuroMillions przez internet !
Witam.
moje typy na 14:
4,15,16,18,22,24,29,43,53,65
2,5,15,28,29,50,65,67,74,80
moje typy na 14:
4,15,16,18,22,24,29,43,53,65
2,5,15,28,29,50,65,67,74,80
pasko mam pytanie. dlaczego nie ma wynikow z soboty na stronie superenalotto z soboty? czyzby w ten dzien losowanie sie nie odbylo?
Witam pieknie

cześć bikini 

dziś 3 x D
Dzień dobry
Panie rico jest Pan pesymistycznie nastawiony do życia szkoda bo myslałam że tu sami optymiści a ze coś czasami nie wyjdzie trudno szkoda jutro też jest dzień.
mylisz się ma.......ka mnie codziennie wychodzi, ale nie codziennie się udaje....
a poza tym czy?
"W Serocku jest rynek
a na rynku pasą się krowy?
W Serocku Pani aptekarzowa ma piękne włosy?
I ładnej bywa tam niż w Paryżu i Otwocku?
bardzo jest pięknie w Serocku!
a poza tym czy?
"W Serocku jest rynek
a na rynku pasą się krowy?
W Serocku Pani aptekarzowa ma piękne włosy?
I ładnej bywa tam niż w Paryżu i Otwocku?
bardzo jest pięknie w Serocku!
rico jesteś tak niepoważny że aż strach wydajesz opinnię o miejscowości pewnie i o ludziach też a nawet nie masz pojęcia jak tu jest fajowo a ludzie jacy sympatyczni.ale co mi tam niech Ci będzie ja mam swoje zdanie i amen.Dziś zagrałam na trójkę 2-7-15 za całe 5 zł bo z plusem.hi
dziś wypadną 1-80
Witam po przerwie. Mamy w gronie jakiegos milionera
. Ja oczywiscie przez czas ktory mnie tu nie bylo zyskalem fortune. Brak zakladow brak przegranej
. Widze ze sporo zmienilo sie na +.
W życiu nie trzeba byćpesymista ani optymista trza byc realista
. Przygladne sie rozkladom numerkow i moze od jutra zaczne pykac. Powodzenia dla wszystkich 
. Ja oczywiscie przez czas ktory mnie tu nie bylo zyskalem fortune. Brak zakladow brak przegranej
. Widze ze sporo zmienilo sie na +. W życiu nie trzeba byćpesymista ani optymista trza byc realista
. Przygladne sie rozkladom numerkow i moze od jutra zaczne pykac. Powodzenia dla wszystkich 
nigdy nie byłem w Serocku - ale pewnie ludzie są sympatyczni, bo dlaczego nie ?
radzę nie nastawiać się na wielkie wygrane tylko pyknąć jakieś 7/10 na liczby 11-20
ph208 ja jestem realistką młodą 18 brunetką i gram w numerki Dla przyjemności a jak ktoś pomyli grę w numerki z numerkiem to już jest spalony.
18 czy 38 ? 

Słyszałam w pracy że tu jakiś facet wysyła ponoć numerki do gry meilem Czy to prawda?Bo jakoś go nie widzę.
wysyła ale to pic na wodę
miedzy optymistą, a pesymistą jest tylko taka różnica, że
optymista powie "ta szklanka jest w połowie pełna
pesymista zaś "ta szklanka jest w połowie pusta"
ma....ka, ja całe życie grałem i ćwiczyłem numerki i "nie jestem spalony"
optymista powie "ta szklanka jest w połowie pełna
pesymista zaś "ta szklanka jest w połowie pusta"
ma....ka, ja całe życie grałem i ćwiczyłem numerki i "nie jestem spalony"
to są teoretyczne kombinacje z książki
ośmiornica czemu pic na wodę skoro wysyła
cudów nie ma, w lotto wygrywa się przypadkiem
wysyła i opowiada cuda ale na stronie wyniki ma mierne
nadaje kupony po 250 zł i potem się chwali ze trafił 3/3 

tez dostałem od niego meila i wyrzuciłem do kosza
to były rozpisane kombinacje
Mój szef w pracy ponoć napisał do niego poważnie meila on mu odpowiedział tylko nie wiem jak się do niego dostać.A co do wyników to jak zagram to powiem.A niech sobie śle skoro tak można mnie nie puści jestem zajęta.
kiedyś,czy raczej niedawno liczby dawał D.W.
Niezły był z niego kawalarz

Niezły był z niego kawalarz

Podaje moje typy na 14.
Niestety coś mi w typowaniach nie wyszło i dlatego podaje tutaj: 4,5,9,31,32,44,46,50,59,75
poooowodzenia

Niestety coś mi w typowaniach nie wyszło i dlatego podaje tutaj: 4,5,9,31,32,44,46,50,59,75
poooowodzenia

cudów nie ma - zawsze mówię, że lotto to podatek od głupoty, kto nie wierzy ten się przekona 

Oky rico zobaczymy ośmiornica to powodzenia idę do pracy bo szefuń mnie zwolni jak zobaczy ze czatuję
pracuj pracuj wszystko osiągniesz, bo totolotek to raczej na ch...chusteczki lub waciki

na 14 wyslalem. 20,40,75 33,67,72 14,49,63 stawka2.
20,40,75 33,67,72 14,49,63
to sa trzy trojki a nie dziewiatka
gdyby ci się udało trafić 3 razy 2/3 (co jest niesłychanie trudne) to stracisz tylko 3 złote Powodzenia!!!!

Coś czuję ze ta moja dziesiątka może byc dzis ciekawa...no ale jak kazdy z nas to tylko przeczucie...he
5,12,24,26,[44-47-49],51,69,70
5,12,24,26,[44-47-49],51,69,70
no to czekamy
za 30 zl poszlo dzisiaj

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 02,03,09,11,17,21,26,33,35,36,42,44,46,47,50,57,60,63,69,74 - Plusem jest liczba: 17
No i nie bylo zle bo 4/10. I zauważcie jak w poscie powyzej zaznaczylem liczby 44,47,49...tylko 49 nie wpadło.
0/10 super!!!
4/10 stawka 10 nedza
to jest ten czas, kiedy firma TS troszke manipuluje, aby zarobić więcej, dopiero za jakiś czas nadejdą takie dni, gdy będą mniejsze i wieksze wygrane, teraz jest niestety w dół
Witam.
Ja ostatnio zaczalem grac w multi swoimi.
Wczoraj 2x 3/6
i dziś 2x 3/6
Pozdrawiam
Ja ostatnio zaczalem grac w multi swoimi.
Wczoraj 2x 3/6
i dziś 2x 3/6
Pozdrawiam
tez nedza a obecnie to minimum na 7 skreseln

jak to możliwe ze jest tylko jedna 6/6 w mm na całą Polskę przecież chyba 6/6 łatwiej trafić niż 7/7 lub 8/8? śmiech na sali
to spróbuj trafić 6/6
i nie mogę trafić średnio 3 zakłady na chybił trafił grałem i 3 zakłady swoje ale zmądrzałem teraz tylko dycha z plusem i nic więcej
hartage>>>> dlaczego jest mnie 6/6 niz 7/7 bo poprostu mniej ludzi gra na 6/6 najwiecej gra na 10/10
ja gram zazwyczaj na 10 czy 9 a bardzo zadko na 7 a na 6 to juz calkiem
tak jak na dzisiaj mialem 10 skreslen stawka 10 i 9 skreseln stawka 2