Wpisy użytkownika HARTGE
Łącznie 30 054 wpisów w archiwum, pokazane od nr 168 232. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
czyli do lotto też chce taki ale u mnie pewnie w koleturze nie mają takich bo kolektury bidne
lepiej go nie mieć bo co potrząśniesz to musi zapisać i wysłać inaczej lipa po wygranej hehehe
byłem rano w kolekturze i mi nie dali pewnie w nie wszystkich kolekturach są dostępne
nie dostałem bo nie byłem w kolekturze bo na 22 nie gram jutro będę dopiero w kolekturze więc się spytam o breloczek 

majklasz - tu się nie ma z czego cieszyć bo oni mają pewnie teraz problemy no chyba że zawinął kasę i gdzieś wyjechali czytałeś ten artykuł ?
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100927/WARMIA_I_MAZURY/54893786
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100927/WARMIA_I_MAZURY/54893786
majklasz - Ty też już masz ten brelok? Widze że już chyba wszyscy go mają też muszę sobie sprawić jutro 

jak tam Ci w mini lotto idzie?
Ja dwa razy pod rząd 2/5 eh lotto klapa 1/7
Ja dwa razy pod rząd 2/5 eh lotto klapa 1/7
tak gram ale czasami ale dziś musiałem zrezygnować z systemu 7 na dziś mam 6 zakładów zwykłych na lotto
ogólnie to grałem cały czas sys 7co losowanie na lotto ale przed podwyżką, po podwyżce zaprzestałem czasami wysyłam przy większych kumulacjach
a jeśli chodzi o kolektorów to igdy nie dostałem od nich zadnego gadzetu 

bella34 - dziękuje myślę teraz co na MM dać na dziś ale jadę swoją metodę "na plusa" dwie dziesiątki z plusem puszcze a no i muszę spytać o ten brelok 

Więc tak byłem w kolekturze i co się okazało że nie mają takich breloczków te losujące lotto, jedynie breloczek zdrapmana ale trzeba kupić co najmniej 3 zdrapki zdrapmana by go dostać 

krisu - to musisz ogólnie spytać kolektora o ten breloczek bo u mnie w kolekturze nie mają ich
bella34 - dzięki sprawdziło się
hmmm tylko teraz nadarza się pytanie czy grać na godz. 22 ?
hmmm tylko teraz nadarza się pytanie czy grać na godz. 22 ?bella34 - przynosisz szczęście zagram co ma być to będzie również życzę wygranej
trzymaj kciuki 

trzymaj kciuki 

jadę dalej swoją metodę 'na plusa' dwie dziesiątki z plusem już przygotowane teraz tylko wysłać
dobra na godz 22 mam dwie dziesiątki z plusem i cztery zakładziki jokera jak się bawić to się bawić 

korn skoro wychodzą sumy 20 to może też warto poszukać innych sum te które również będą się powtarzać i dawać te parki i wtedy można byłoby wysłać system 6
czyli to rozumiem 3,17 pozostało do wylosowania z sumy 20 a co jeśli padnie jedna liczba z tej parki?
a teraz mam takie pytanie a dużo pozostało tych parek co mają tylko jedną sumę czyli tą co pozostała do wystąpienia?
dziś zagram skromnie dziesiątkę z plusem na godz 14 i jeden zakład lotto 

w Warszawie też nie mogę go dostać mają tylko zdrapmana ale trzeba 3 zdrapki tego kupić przynajmniej u mnie tak jest
Robal_36 - jak idzie gra na chybił-trafił? Ja z chybił-trafił przerzuciłem się jednak na swoje liczby bo na chybił-trafił nic nie wchodziło
wolałbym nie ujawniać ponieważ mam indywidualną metodę doboru liczb
chyba któraś z Pań będzie losować chociaż nie wiadomo bo nie mówią pod koniec losowań 

Witam
Wczoraj w MM 2/10 z plusem, a w lotto kicha.
Na godz 14 wysłałem dyche z plusem jak zwykle
Wczoraj w MM 2/10 z plusem, a w lotto kicha.
Na godz 14 wysłałem dyche z plusem jak zwykle

Robal_36 - Nie gram i nigdy nie grałem na trzy skreślenia
Czemu nie wyślesz?
Czemu nie wyślesz?
kreśl to co Ci do głowy przychodzi podobno pierwsza myśl jest najlepsza 

Ja przez takie wahania kiedyś nie zagrałem i przeszło koło nosa 4 w lotto i 5/6 w MM
kathy - dokładnie
takie 8/10 z plusem, no dobra nie będę pazerny 7/10 z plusem może być hehehe 
takie 8/10 z plusem, no dobra nie będę pazerny 7/10 z plusem może być hehehe 
Daj mi hajs polskiego lotto, pełen eliksirów flakon. Mój patent to katem być, otruć totalizator. <- znalezione w necie 

na ja też nie mam powtórek na mym kuponie
czyli będą powtórki raczej 
czyli będą powtórki raczej