Wpisy użytkownika Gała
Łącznie 40 202 wpisów w archiwum, pokazane od nr 98 346. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wesoly> gratulacje a odre jak miałeś na remis bo nie pamiętam?pozdro legła chyba fartem wygrała
Wesoly> to jakaś kaska wpadła, a na dziś co obstawaisz?też bym poobstawiał piłe ale w mojej miescinie nie ma buka masakra
Obejrzałem własnie skróty wczorajszych meczów legła miała szczęscie i wygrała tak to w sporcie bywa,a co do drugiego meczu to nic ciekawego sie nie działo.
Tajemniczy...> właśnie buka nie ma,a przez neta się właśnie zastanawiam od paru dni.pozdro
cięzko powiedziedz czy jaga wygra w kielcach,tak samo wisła,sląsk a niebiescy powinni poradzic sobie w gdyni ale może się nie udać.
Wszystkie życzenia są dla kobiety
Które bywają czasem niestety
Trochę nerwowe i zalatane
Ale są za to - bardzo lubiane
Nasze dziewczyny , bardzo lubimy
A więc Wam dużo szczęścia życzymy
Nieważne przecież jaka uroda
Jaka w ubiorze kobiecym moda
Wszystko nieważne jest w życiu Waszym
Bądźcie radością więc w życiu naszym
Wam też życzymy szczęścia wielkiego
Pięknej miłości, no i do tego
Wielu sukcesów w pracy i w domu
Marzeń spełnienia nie po kryjomu
Radości wielkiej tutaj i teraz
Byśmy cieszyli się z wami nieraz.
A pracownice to też kobiety
Które czasami ale niestety
Dla siebie samych czasu nie mają
Bo cały swój czas pracy oddają
O nich to właśnie też pamiętamy
Piękne życzenia więc im składamy
Życząc im dużo szczęścia, miłości
Do warsztatowców moc cierpliwości
By z nami były przez długie lata
I były również - radością świata
Wiedzcie że także ktoś tam pamięta
Zawsze codziennie nie tylko w święta
Życzymy Wam wiary i cierpliwości
Od szefa kasy i życzliwości
Bo wszystkie panie tu na tym świecie
Są bardzo ważne dla nas jak wiecie
Żyją tu dla nas, dla nas się trudzą
Przy nich się przecież ludzie nie nudzą
Więc koleżankom naszym mówimy
Że całym sercem swym je lubimy!
Które bywają czasem niestety
Trochę nerwowe i zalatane
Ale są za to - bardzo lubiane
Nasze dziewczyny , bardzo lubimy
A więc Wam dużo szczęścia życzymy
Nieważne przecież jaka uroda
Jaka w ubiorze kobiecym moda
Wszystko nieważne jest w życiu Waszym
Bądźcie radością więc w życiu naszym
Wam też życzymy szczęścia wielkiego
Pięknej miłości, no i do tego
Wielu sukcesów w pracy i w domu
Marzeń spełnienia nie po kryjomu
Radości wielkiej tutaj i teraz
Byśmy cieszyli się z wami nieraz.
A pracownice to też kobiety
Które czasami ale niestety
Dla siebie samych czasu nie mają
Bo cały swój czas pracy oddają
O nich to właśnie też pamiętamy
Piękne życzenia więc im składamy
Życząc im dużo szczęścia, miłości
Do warsztatowców moc cierpliwości
By z nami były przez długie lata
I były również - radością świata
Wiedzcie że także ktoś tam pamięta
Zawsze codziennie nie tylko w święta
Życzymy Wam wiary i cierpliwości
Od szefa kasy i życzliwości
Bo wszystkie panie tu na tym świecie
Są bardzo ważne dla nas jak wiecie
Żyją tu dla nas, dla nas się trudzą
Przy nich się przecież ludzie nie nudzą
Więc koleżankom naszym mówimy
Że całym sercem swym je lubimy!
Jakie są rodzaje Kobiet ( na WESOLO !!! )
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
8. Domatorki - byle komu, aby w domu.
Usmiechnij sie :-)))))pozdrawiam
1. Rusałki - ten mnie rusał, tamten rusał.
2. Damy - temu damy, tamtemu damy.
3. Kotki - ten mnie miał, tamten miał.
4. Pobożne - najchętniej leżą krzyżem.
5. Dziecinne - co do rączki, to do buzi.
6. Chemiczne - rozkładają się w temperaturze pokojowej.
7. Partyjne - przyjmują wszystkich członków.
8. Domatorki - byle komu, aby w domu.
Usmiechnij sie :-)))))pozdrawiam
KOCIO> losowano 7 piłeczek z nadrukowanymi cyframi,a poszczególne cyferki tworzyły 7cyfrowa liczbe.osoba której udało sie wytypować dokładnie taką liczbę wygrywał nagrodę główna,na piłeczkach znajdowały się cyfry od 0 do 9 pozdro
KOCIO> pożyjemy zobaczymy jak to będzie,dziś bym pyknoł w numerek ale 2,50 za zakład to rozbój w biały dzień,pewnie mini lotto nie długo na 2zł podwyzsza masakra
BETTI> czarno widze twoje liczby,jak 2 wpadną to góra.Zmień je i obstaw liczby z pierwszej 40.
Profesor1980> z twojej 8 chyba coś prędzej wejdzie tak mi się wydaje.
3 pewniaki 100% dla tych którzy grają u buka:Man.Utd- liverpoll , Bordeaux-Lille , WIDZEW-dolcan wygrane gospodarzy.POLECAM a jaje są kursy tych meczy?
77 w MM a u buka Man.Utd,Bordeaux na jutro a dzis WIDZEW to pewniaczki dla mnie.
mariuncio75>Spotkanie Feyenoordu Rotterdam z Vitesse Arnhem zostało zakończone po pierwszej połowie przy stanie 1:1. Stało się to z powodu fatalnego stanu murawy, która nie nadawała się do gry ze względu na ogromne ulewy jakie spadły w Rotterdamie. Boisko jest podtopione, zatem nic dziwnego, że sędzia przerwał rywalizację.
Feyenoord Rotterdam - Vitesse Arnhem 1:1
1:0 Vlaar 13'
1:1 Pluim 45'
Feyenoord Rotterdam - Vitesse Arnhem 1:1
1:0 Vlaar 13'
1:1 Pluim 45'
Nie ma za co,a jak obstawiasz meczyki to pewniaki Man.Utd i Bordeaux.
Dorotko nie mam kompa w domu tylko korzystam z niego w pracy lub u narzeczonej więc mam nadzieje że to rozumiesz?
Takie zycie Dorotko,spadam na mały spacerek wiec potem tu zajrze 3maj sie ciepło.
mysi-pysia> ładne spostrzezenie wezmę to pod uwagę jak zagram w MM ale nie dziś bo chyba puszcze inną piątke.
A co myślicie o tych liczbach które padły wczoraj z lotto i mini? jest 11 liczb a padnie z 5 jak nic to moje zdanie.
Kathy> tak tak niech ci padną czego Ci życzę z całego serca a pięć z nich wpada na bank.
Kathy> oj oj taka mała to się nie mamy o co martwić,to wszystko się nam kumuluje na większą rybkę:-)
Kathy>masz zniżke formy,ale to nie długo się skończy.Ja to wiem a kuleczki będą ci wskakiwać na kuponie.
Kethy>tego to nie wiem,ale już nie długo bądż dobrej myśli.Polecam 11,33,50,72 + coś twojego na 2 losowania może w ten sposób się uda.
Kathy> o to ładnie gratuluje,ale warto spróbować bo może się okazać że Twoja passa jest dłuższa niż ci się wydaje.Wybór należy do ciebie.
Kathy>to życzę dobrych przemysleń i jeszcze lepszych trafień nie tylko plusa ale i 10/10.
Panie Pasko czy uda ci się wrzucić moją piątke 3,16,61,70,72 do mojego dzisiejszego typowania?jakoś mi się nie zapisała dzięki.
Witam! dziś zaszaleję! puściłem już 1 zakładzik lotto na trafił,3 mini sam typowałem, 1 los milionos i puszczę jeszcze 1 zak. lotto i 1 multi (piatkę)sam zatypuję.Ciekawe czy coś mi pyknie,ale mam takie przeczucie że padną małe liczby w lotto.Pozdro
Legła się nadaje,a Wisła jest dobra na polską lige tylko bo w pucharach znowu się i Polaków ośmieszy.TYLKO WIDZEW&RUCH
sam9>też bym wolał Lyon w finale,ale cięzko będzie.Niemcy mają szczęście
sam9>mi się wydaje że będzie 1-0 dogrywka dla Niemców lub 1-1 mam nadzieje że się myle.Pozdro
kathy>to zawsze coś gratuluję,a ja już nie pamiętam kiedy mi coś wpadło mało gram w mm,lotto wczoraj się skusiłem i nic a w mini gram co losowanko za 2,50 lub 3,75 i też nic,masakra takie życie.Pozdrawiam
kathy>dziś odpuszczam,ale skuszę się na swoją narzeczoną bo jestem niedopieszczony:-)3maj się ciepło.
Witam wszystkich! mam dziś takie małe przeczucie że korona kielce pyknie wisłe kraków lub zremisuje.
Kathy&Lila>dzięki ja nie gram u buka bo w mojej mieścinie nie ma zaraz losowanko pozdrawiam
RafSaw30> to prawda i 69 nie padło może wieczorem,mi b.słabo poszło typowanko.
ricardos>tak,tak jestem tarocistą wpłać mi na konto 50zł a przepowiem ci co cię czeka itd:-)pozdro
Kathy> to ładnie pogratulować wypada koleżance i musisz to powtórzyć lub poprawic wynik, a sama typowałaś czy chybił trafił?
Witaj kathy!to jest mój dzień,będzie 4 złote do przodu:-)pozdrawiam.
Trzymaj trzymaj i pamiętaj żeby wysłać kupon/y.Ja wyśle na 2 losowania 1,21,41,68,80 Tobie te liczby też polecam,to są te wygrane.
kogucik19>wisełka 100% wygra,ale odra mui też walczyć o zwycięstwo i mam nadzieje że pyry dziś zremisują,a mistrzostwo przypadnie wiśle czego jej życzę i tobie.Pozdrawiam
Kathy>przykro mi,a nie lepiej zagrać systemem w mini lotto?w lotto drożej i trudniej coś trafić,tylko jaj masz wygrać to się wygra.Pozdrawiam.
Kathy> to jednak coś wygrywasz,a na kuponach powtarzaja ci sie liczby i na ile losowań je puściłaś?
perkun fartem mistrza zdobyliście,ale jest jeden plus może zagracie lepiej w lidze europejskiej bo w lidze mistrzów was nie widze.
danteV-tak masz rację co do 2 wpisu, ale szczęście i farta miała to jest w piłce potrzebne (Chorzów)a jak widzisz gre leszka w pucharach?