Wpisy użytkownika Gała
Łącznie 40 202 wpisów w archiwum, pokazane od nr 112 349. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Dziś na losowanie o 14 przewiduję większość liczb parzystych,coś z tego:4,6,8,18,20,26,28,30,34,40,48,50,60,64,76,78,80.
mariuncio75>co tam w Gdyni jest do zwiedzania i co byś polecił?bo się wybieram na odpoczynek.Pozdrawiam
mariuncio75> 15 lub 16 czerwiec na całe 8,9 dni a co do browarka to jestem na tak, tylko musimy się dogadać i dzięki wielkie za pomoc.
Witaj Kathy> to jakieś zawsze masz, ale czy to te,mysle że nad dwudziestkami sie możesz zastanowić.
kathy> to skorzystaj z tego jeszcze mm-17,23,38,44,45,66,79,80 i joker 28 lub 24 sam już nie wiem jaki:-)Pozdro
kathy> wiedziałem że z ciebie jest fajna miła zgrabna i do wzięcia dziewczyna :-))
kathy>tak tak lepiej nie chwal, a za jokera przepraszam.Na 14 mm coś takiego puszcze:5,23,45,50,51,79,80.Szkoda że nie weszło ci 8/8 to już bym jechał na kawe i kolacje ze śniadaniem :-)
kathy>bo ja taki zartowniś jestem,a co sądzisz o tej mojej 7 na godz.14 i jakie ty masz typy?
Kathy> ok dzięki,miłego spacerku,a ja po 14 się udam na spacer do lasu.3maj się ciepło.
kathy>nie ma co czrować,bo i tak wszystko jest tam gdzieś zapisane.Jak mam wygrać to wygram tak jak dziś w keno całe 5 zł,pozdrawiam.
Witam wszystkich! kuponik na 14 puszczony i liczby zatypowane-powodzenia.
kathy dla ciebie mm-7,9,14,36,42,69,71,74 bo ja nie wiem czy uda mi się puścić( wypłaty nie ma,będe musiał .ebnąc szefa:-) ) a miałem sobie te liczby na 10 losowań wysłać,miało być tak pięknie.Powodzenia i pozdrowionka.
Kathy> jednak puszcze ta 8 ale na 3 losowania.Korzystaj bo są podane jak na tacy.3maj się ciepło,do jutra.
Trochę tu trochę tam,tak jakoś ostatno mało czasu miałem, a jak tam w realu ci idzie?
oooo gratulacjone dobrze ci idzie i obu było jeszcze lepiej,ja dziś na 14 mam 1 zakładzik mm na 6 liczb zobaczymy co się urodzi,3 maj się ciepło.
Dobra jedziemy z tymi liczbami,albo liczby z nami.Trafnych liczb i wysokich wygranych życzę wszyskim.
Kathy>masz rację,ale już swoją 8 na wieczorne losowanie mam i teraz to ja z nimi polece w kulki
Kathy>dzięki i dla ciebie ta moja szczęśliwa ósemka 8,27,34,39,46,55,64,66 powodzenia.
Lila> tak jakoś samo wyszło,pozdrawiam i życzę trafnych typowań oraz wysokich wygranych.
Witam! wczoraj po 22 kuleczki też ze mną poleciały w kulki:-)ale kupon mam na 2 losowanka to dziś o 14 powalcze z nimi.Powodzenia wszystkim,wreszcie zaczną się meczyki.Ooo trzeba coś zatypować i kawke zrobić.
Witajcie dziewczyny!Kathy gratuluję i jak ty to robisz?a madzie77 zapraszam na kawę, a ja słodze 3 łyzeczki bo słodki facet jestem:-).mam czuje że pewniak na 14 to 55.
madzia77>głowa do góry bo przed tobą dopiero małe i duże wygrane tak jak i przed kathy i innymi.
madzia77>taka młoda zgrabna dziewczyna i nie chciało wejść to troche dziwne, ale jak tak mówisz,piszesz-polecam coś z tego:8,9,27,30,39,46,55,66,74,78
kathy>może to głupio zabrzmi ale jak wchodze wciebie i patrze na twoje liczby to skąd pomysł na liczby do 27?
Kathy>aha to takie buty,a jak dotąd ci idzie w realu z tymi liczbami do 27?
Witam wszystkich po krótkiej przerwie,czas zatypować bo kupniki mm 2 zakłady puszczone na 2 losowania.

extra dzięki i tak siedze w robocie do 18 to cos wymyślę,zmienie a będzie pudło

Kathy> więcej sexu a zobaczysz że do lekarza już nie bedziesz chodzić,a gwarantuję lepsze samopoczucie,rumieńce na twarzy no i usmiech

a ja puszczę coś takiego 1,3,11,22,25,28,31,40,61,78 i 1,3,11,40,78 bez plusa i 1 losowanie

majklasz> grałem tylko pare razy w mini systemsm 6 za 7,50 ale nic nie trafiłem sam wybierałem liczby.
Żywe pierwszy raz słyszę, a meczyk wieczorem będzie lepszy.3majcie się wszyscy bo gała kończy pracę.Powodzonka w realu i typowaniach.
Z płaczem u mnie będzie trudno,ale
bedzie a duża wygrana dopiero przede mną 
bedzie a duża wygrana dopiero przede mną 

4 zyle do przodu i jeszcze wieczorne losowanko mi zostało

to co byś odrzuciła z mojej 9?
twoje zdrwie