Wpisy użytkownika Gała
Łącznie 40 202 wpisów w archiwum, pokazane od nr 65 166. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Witam! Jantar ładnie to wymyśliłeś i wezme to pod uwagę już jutro, a ile do wygrania w DL?pozdrawiam
Jantar bardzo przepraszam, skąd taki nick?jeśli mogę zapytać, ooo 25mln ładna sumka:-)dzięki.
Jantar dzięki i już wszystko wiem:-)miłego dnia i wysokich wygranych życzę,pozdrawiam.
Multi i duży puszczony to można teraz marzyć sobie do 22.Powodzenia Wszystkim.
Witam! to teraz ile do wygrania w DL?nawet liczby nie trafiłem wczoraj to na wtorek polecą te same numerki,a w multi 2zł do przodu wczoraj.POLECAM coś z tego 3,12,14,15,35,49,53,54,62,66,68,73,75 coś chyba wybiore na 14,a jak nie to na 22 puszcze te co nie padną w pierwszym losowaniu.Pozdrawiam i zyczę wysokich wygranych.
Witam!a ja puszcze 1 zakładzik DL z moją narzeczoną wymyślimy po 3 liczby i niech się dzieje co chce pozdrawiam.
Witam!mi się zdaje że padną ze 4 szóstki i beda to w wiekszości dwudziestki,powodzenia Wszystkim.
DroZDI PAMIĘTAJ: punkt 1 GAŁA ma zawsze rację. punkt 2 jak Gała nie ma racji patrz punkt 1.
Jak Wieleba to kuleczki masakryczne będa,ale 4 będe miał wierze w to.
Gwiazdeczko23 tak jakoś mi chodzą po głowie te dwudziestki od 5 dni,więc 2 zł mam do stracenia i jeszcze coś od 1 do 9 tez coś wpadnie,zaufaj mi a jak trafisz coś wiekszego to zaprosisz mnie na kolację ze śniadaniem,pozdrawiam.
Witam! nie poszło mi wczoraj w DL tylko 1 liczba a miało być sporo dwudziestek a co Wieleba wyczarował to już każdy wie,pozdrawiam 2zł w multi do przodu:-)
Witam! na wieczorne losowanie chyba puszcze cos takiego lub korekty małe wprowadze:1,4,6,7,41,71,77 2kupon 10,17,23,50,62,80 POLECAM i pozdrawiam Wszystkich.
Witam Wszystkich! POLECAM i jestem pewien że na 100% połowa z tego lub więcej padnie o 14: 1,6,7,10,17,41,50,71,77,80 całą dziesiatke juz puściłem,życzę wszystkim wysokich wygranych pozdrawiam.
Witam! dziś sobie puściłem: 6,7,10,17,50,80 na 2 losowania.pozdrawiam
Ale w koncu 6 i 7 musi razem pasc tylko kiedy? tego nie wiemy powodzenia Wszystkim.
Czorito padną padną i mam nadzieje że dziś,a Asiulka22 ta trójke liczb wezme pod uwagę .pozdrawiam
Witam! niech już będzie ta 14 bo jestem ciekaw co padnie,potem około 16 na poczte do kolektury do sklepu po 2 browarki i do swiątyni bo o 17,30 meczyk WIDZEW-Sandecja i 3pkt do przodu:-).pozdrawiam i życzę wyyyysokich wygranych.
Witam! na 14 puściłem takie coś: 2,10,50,51,59,61,62,66,72,80 pozdrawiam
Witam! na wieczór mam coś takiego; 7,55,63 tak skromnie dziś pozdrawiam.
Panowie i Panie mam zamir zagrac w mini lotto systemem na 7 liczb już na wtorek, a gra ktoś?
madzia77 jak efekty? sam9 dopiero wybrałem 7 liczb i je przetestuje i zobaczę jak to wygląda pozdrawiam WAS
Uuu taka fajna dziewczyna i nie ma zadnych typków polecam "30" 3maj sie ciepło.
Do jutra,życzę Wszystkim duzych wygranych dziś,jutro i ...nie długo koniec roboty 3majcie się.
Witam! na 14 nie gram ale o 22 losowanie jest moje MM i mini lotto zagram systemem na 7 liczb zobaczymy co z tego wyjdzie pozdrawiam
Witaj magic! jakoś leci w robocie siedze i o kuleczkach rozmyślam sobie.Mam zamir zagrać na 22 w MM 1 zakład i systemem w mini lotto 7 liczb,mam już liczby tylko czy te właściwe pozdrawiam.
Witaj lila!miałem cię wczoraj na celowniku a raczej twoje typy nie były takie złe ale dziś czuję że to może być Twój dzień jeżeli puściłaś te liczby które podałaś?pozdrawiam
lila i to mi się w tobie podoba,ja też jestem dobrej myśli ale już przy losowaniu mini lotto(dziś),licze tez na MM a liczby podam pózniej powodzenia i duzo ciepła życze.
Witam! i wczoraj wielkie NIC w MM i system 7 mini lotto nawet liczby nie ustrzeliłem pozdrawiam.Dziś nowy dzień i nowe szanse na wygrane,o 14 nie gram.
Patrz magic a ja mam kogoś,to o kuleczkach możemy pogadac o piłce też... i za młoda jesteś dla mnie:-)
edi8 dzięki,a magica tylko wypada przeprosić MAGIC PRZEPRASZAM. Josef a skąd ci to do głowy wpadło?
lila i madzia77 skąd u Was zainteresowanie lotkiem?petam z ciekawości pozdrawiam.
To super,a moja narzeczona to nie może już patrzeć na kuleczki i też blisko się urodziła kolektury.Takie życie,ale najwazniejsze że się kochamy.typowała tu kiedyś ale się znudziła szybko,a trafiła tu 8/10 nick Pasio1.
madziu77 trzeba sie troche pomęczyć żeby trafic coś porządnego,kasę trudno zarobic a b.szybko się ją wydaje.
edi8 zgadzam się z Tobą,pomysł fajny,ale z realizacją gorzej.Takie zycie i pozostał chat pozdrawiam.
Witam! na 14 mam coś takiego:18,34,41,65,72 mogłoby wpaśc pozdrawiam.
Witam! miało paśc wczoraj 55 i pupa a byłem pewny na 100% że padnie masakra same porażki wale ostatnio.Ktoś wczoraj napisał że jak tu się poda liczby to nie chcą wpadać,sprawdza się w moim przypadku.Może dziś coś trafie pozdrawiam.
Tajemniczy... staram się zawsze typować własne liczby,lecz czasem podpatrze coś od kogoś i tak nędza,na dziś zagram na 22 tylko a liczby potem wybiore pozdrawiam
Lestek ja to jestem typer jak z misiej picki futerał na skrzypce 2z5 czyli 0zł moje jak zwykle i tak od paru dobrych dni.Pozdrawiam
Lestek do czasu i się trafi coś pozdrawiam i wysokich wygranych życzę Wszystkim i sobie również
Wymyśliłem i puszcze coś takiego na wieczór 1,11,26,44,51,55 pozdrawiam
Rustu2009 gratuluję ja zagram na 22 a w MM to już nie pamiętam kied coś mi pykło nawet 2zł,tylko w keno 33 do przodu wczoraj.Pozdrawiam
Witam!wczoraj znowu nic ani w MM ani w keno może dziś się uda coś trafić pozdrawiam
Proponuję wybrać coś z tego:16,23,31,44,48,51,59,61,75.Ja to puszcze + 2 zakład 16,23,44,48,75 pozdrawiam
Witam wszystkich! jak tam po wczorajszych losowaniach pykło Wam coś ?
Mi nie dane jest zagrać na 14 ale mam swoją piątke:14,18,29,34,69 może ktoś z Was skorzysta i ją puści (wygra),pozdrawiam.
Raperek nie jestes sam,też jestem na minusie w tym miesiącu już 20zł.Wczoraj zaszalałem w keno i 66,50 wydałem a wygrałem 55 a byłem na + to zachciało mi się grać:-)w tym roku jeden miesiąc mam na + pozdrawiam.
Witam! może z tego komuś coś przypasi: 6,8,9,21,42,44,53,58,63,64 pozdrawiam.
Asiulka22 tak właśnie bardzo czuję tą 30 i wiem że wpadnie pozdrawiam
Asiulka22 przepraszam cię za ta 30 nie wiem jak to się stało ze nie padła a byłem taki pewny.3maj się i powodzenia w wieczornym losowaniu.
Witam! kuponik już puszczony na 14 liczby; 23,30,36,47,49,53,70 teraz pozostaje czekanie.
Panie panowie mam takie liczby; 6,23,30,32,42,47,50,53,60,68,70,74 niech ktoś z Was wybierze 1 liczbe i ją poda,pierwsze 5 liczb puszcze na 22 wielkie dzieki pozdrawiam a może się uda.
Lila ok ale wez pod uwagę30,50,60,70. dzikus tylko po 1 liczbie kazdy .