Wpisy 73 419 – 73 518
26 października 2009 00:03 → 26 października 2009 17:42, 100 wpisów
halo halo, dzień dobry. Wszystkim grającym życzę sukcesów
Pozdr.Szczery
Pozdr.Szczery
Witaj szczery.
Wszedzie pełno vip-ków a ty jeszcze nie?.Szef Cię nie lubi czy co ??.
Pozdrawiam
Wszedzie pełno vip-ków a ty jeszcze nie?.Szef Cię nie lubi czy co ??.
Pozdrawiam
Witaj Kogucik,
Informuję Cię, że Ty nie masz już "bana" chyba od wielu miesięcy.
Ponadto, według mnie nie zasłużyłeś na "bana" i dzielnie walczyłeś m.in. z powodu ataku, jaki został z zupełnie niewiadomej przyczyny przypuszczony na mnie. Trudno, bym o tym nie pamiętał. Nie zasłużyłeś wówczas na karę.
Inna rzecz, że lepiej byłoby, gdybyś zachował kamienny spokój. Szkoda zdrowia.
Miłego dnia
Informuję Cię, że Ty nie masz już "bana" chyba od wielu miesięcy.
Ponadto, według mnie nie zasłużyłeś na "bana" i dzielnie walczyłeś m.in. z powodu ataku, jaki został z zupełnie niewiadomej przyczyny przypuszczony na mnie. Trudno, bym o tym nie pamiętał. Nie zasłużyłeś wówczas na karę.
Inna rzecz, że lepiej byłoby, gdybyś zachował kamienny spokój. Szkoda zdrowia.
Miłego dnia
Ponieważ zasłużony ban został zdjęty chce przeprosić za swoje teksty wszystkich tych którzy czuli sie obrażeni,oraz tych którzy musieli to Czytać.Tak ostrymi i chamskimi tekstami chciałem zwrócić uwagę Admina na powracajacy konflikt między mną a człowiekiem wiadomo którym.Zostałem zaczepiony i sprowokowany pomimo ze starałem sie nie wchodzić mu w drogę.Niestety jestem cholerykiem i nie pozwolę aby moją osobę obrażać i poniżać.DROGI PASKO zwracam sie do Ciebie tu na czacie PUBLICZNIE,z WIELKĄ PROŚBA abyś poprosił tego człowieka,żeby juz nigdy pod żadnym pozorem nie używał mego nicka ,ani jego części,oraz aby wogóle nie ingerował w to co napisze, nawet jak napisze ze 6+6=13.Niech na wszelkie błędy uwagę zwrócą mi kulturalni mądrzy gracze a nie on.Proszę Cię również abyś poprosił tego człowieka żeby w żaden sposób nie dawał do zrozumienia ze chodzi o moją osobę w swoich wypowiedziach publicznych.Mam swój temat i również sobie nie życzę aby tam wpisywał jakiekolwiek treści.A zapewniam Cie ze nie bedzie juz nigdy z mojej strony takich chamskich tekstów,ale inaczej sie nie dało Pozdrawiam i jeszcze raz prosze o wybaczenie.
SZCZERY chciałem Ci podziękować za tak trafna obróbkę mojego snu o złotych rybkach.Była w 100% trafna.Wprawdzie wielka kasa nie wpadła,ale to co dotyczy kulek twoje wytypowanie liczb było rewelacyjne.I gdybym troche,troszeczkę pomyślał i nie podchodził do tego że,albo wyjdzie,albo nie wyjdzie to ja bym na tym może nie zrobił wielkiej kasy,ale bym nic nie stracił.Podeszłem do tego jak szczeniak a nie gracz,i zamiast te liczby dobrać według i map i wyczucia,to poleciałem po najmniejszej linii oporu.Z tych chyba 22 liczb co byłeś mi uprzejmy podać tylko 2 do dzis nie wyszły reszta padła,mogłem to poukładać w parki bardziej rozsądnie i zamiast 2 trafionych parek było by więcej.To tyle .DAŁEM CIAŁA.Jestem pod wielkim wrażeniem trafnych typów na podstawie mojego snu.Była to dla mnie fajna zabawa.Serdecznie Cie pozdrawiam.
Znawcy tematu głoszą, że snami można manipulować. Czyli można sobie śnić, co się tylko zechce.
Skoro tak, to wystarczy sobie wyśnić sen pod określone liczby i wygrana gotowa.
Ale radziłbym wszystkim śnić ten sam sen, no bo inaczej sny się zniosą wzajemnie. Tylko aby nie śnić tego samego snu w Dużym Lotku. To jasne, że sposób zadziała tylko w multi..
Skoro tak, to wystarczy sobie wyśnić sen pod określone liczby i wygrana gotowa.
Ale radziłbym wszystkim śnić ten sam sen, no bo inaczej sny się zniosą wzajemnie. Tylko aby nie śnić tego samego snu w Dużym Lotku. To jasne, że sposób zadziała tylko w multi..
Ależ genialni ludzie są w totalizatorze. Nie dosyć, że panna na ekranie nie odczytała liczby,że akurat taki zbieg, że wylosowano dodatkową liczbę (chyba szybko wyliczono że liczby 15 nie powinno być), to do zakładów wygranych z liczbą 22 dostaje się zamiast pieniędzy poradę żeby reklamacje składać w oddziale TS. Ja mam jechać 170 km żeby odzyskać 2 zł. A nawet mieszczuch zapłaci za dwa kursy tramwajem czy autobusem w mieście (nie mówiąc o kosztach samochodu) zeby odzyskać podobnie powalającą kwotę. Więc koszty błędu firmy tak naprawdę poniosą klienci. I to jest TO!
ENDER nikt na wygnaniu nie czuje sie dobrze gdyż chcemy mieć wybór a nie być zmuszanym do takiego wyboru.Każdy ban jest dla mnie porażką.Ale miałem pępkówkę i to z rodziną budowlańców,wiec troche czasu zleciało w pół świadomości.To tyle ,ale muszę juz wyjsc,powinienem byc wieczorkiem.
http://www.kom.wynikilotto.net.pl/ - strona na komórki dla wszystkich tych, którzy potrzebują wyniki będąc "mobilnym" a nie chcą płacić krocie za ładowanie dużych stron z obrazkami i tak dalej..
pozdrawiam
pozdrawiam
http://video.google.pl/videosearch?q=multi multi z 25.10.2009&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=p
zobaczcie to losowanie .....a gdzie jest nr 15?????? który został wylosowany????pozdrawiam
zobaczcie to losowanie .....a gdzie jest nr 15?????? który został wylosowany????pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=WfSWNSn8SKQ&hl=pl
tutaj widać dokładnie jak robi nas lotto w balona.;-((((
tutaj widać dokładnie jak robi nas lotto w balona.;-((((
mm na 14:
19,48,65
19,48,66
19,73,65
19,73,66
58,48,65
58,48,66
58,73,65
58,73,66
19,48,65
19,48,66
19,73,65
19,73,66
58,48,65
58,48,66
58,73,65
58,73,66
zauwazyliscie ze do tej pory nie podali ilosci wygranych z dnia 24.10.2009
witam. moze mi ktos wytlumaczyc jak sie gra systemem 12/42 w mini lotka i ile to sie placi?? bo ja tego nie rozumie i nie ma wyltmuaczenie co do oplata na blankiecie. czekam na odp i pozdrawiam
grzela - taki kupon kosztuje 990 zł. Wszystko dlatego, że płacisz za 792 zakłady Mini Lotto. Gdybyś chciał samemu z 12 liczb wypisać wszystkie możliwe układy po 5 liczb, to też musiałbyś wysłać właśnie 792 zakłady. Tutaj automat rozpisuje za nas to automatycznie. Pozdrawiam
dzięki za wyłumaczenie ;) troche to bezsensowne z ich strony... (koszt.... mija sie z celem )
grzela083>>> grając system pełnym 12z42 , masz następujące ilości wygranych - przy poszczególnych stopniach trafień:
a/ przy trafieniu 5z12 1x"5";35x"4";210x"3"
b/ przy trafieniu 4z12 8x"4";112x"3"
c/ przy trafieniu 3z12 36x"3"
Pzdr.
edi8
a/ przy trafieniu 5z12 1x"5";35x"4";210x"3"
b/ przy trafieniu 4z12 8x"4";112x"3"
c/ przy trafieniu 3z12 36x"3"
Pzdr.
edi8
Proszę o zamieszczenie moich typów w konkursie na 4 liczby na NIE na godz.14.00 ( edi8:11,17,23,34 ) na forum , w wątku u kolegi "rutra".
O powyższe proszę , wobec już niepokojąco długo przeciągającej się blokady na wpisy na forum , na mnie nałożonej - za co serdecznie pozdrawiam Admina :)
Pzdr.
edi8
O powyższe proszę , wobec już niepokojąco długo przeciągającej się blokady na wpisy na forum , na mnie nałożonej - za co serdecznie pozdrawiam Admina :)
Pzdr.
edi8
Tajemniczy Don Pedro>>> twój wpis 73423 kolejny raz zaświadcza , że zabierasz tu głos w sposób zupełnie niekompetentny - ponieważ nałożenie bana na użytkownika kukuryku19 nastąpiło kilka dni temu , za chamstwo i prostactwo obecne w jego wypowiedziach...
Zatem napisanie do kukuryku19 :
"Informuję Cię, że Ty nie masz już "bana" chyba od wielu miesięcy"
dowodzi o twoim kompletnym braku rozeznania w tej materii.
Zatem napisanie do kukuryku19 :
"Informuję Cię, że Ty nie masz już "bana" chyba od wielu miesięcy"
dowodzi o twoim kompletnym braku rozeznania w tej materii.
witam na 14tą
26,62
70,72,73,75,76,78
67,68,76,77,78
pozdrawiam ze słonecznego Wrocka
26,62
70,72,73,75,76,78
67,68,76,77,78
pozdrawiam ze słonecznego Wrocka
TO SĄ JUŻ PRAWDZIWE JAJA PROSZĘ WSZYSTKICH NA OBEJRZENIE LOSOWANIA Z 24.10.2009 ROKU WIDAĆ EWIDENTNIE ŻE TO ANIMACJA KOMPUTEROWA, PROSZĘ ZOBACZYĆ JAK PORUSZAJĄ SIE PIŁKI JAK CUDOWNIE SIĘ UKŁADAJĄ CYFRAMI DO KAMERY JEST NIEMOŻLIWE ABY NATURALNIE TAK SIĘ DZIAŁO , CAŁY RUCH JEST NIENATURALNY KTO NIE WIERZYŁ TO TEJ PORY W OSZUSTWO "ts" MA TERAZ 100% DOWÓD.
Wszystkie blokady zdjęte, ale następnym razem będą szybciej nałożone i dłuższe, jeśli sytuacja się nie zmieni. Pozdrawiam
Witam!
Podchwyciłem pomysł Lestka.Spisałem 10 losowań do 14 czerwca i dodałem 2 ostatnie,chodzi o starą/nową maszynę.Więc mam totka zrobionego na podstawie 12 losowań.Trochę się trzeba było zmusic do niektórych liczb,ale może to dobrze:)
28,56,51,5,18 ////Totomix.
Podchwyciłem pomysł Lestka.Spisałem 10 losowań do 14 czerwca i dodałem 2 ostatnie,chodzi o starą/nową maszynę.Więc mam totka zrobionego na podstawie 12 losowań.Trochę się trzeba było zmusic do niektórych liczb,ale może to dobrze:)
28,56,51,5,18 ////Totomix.
Slavo ja tez liczę na efekty, chociaż pewnie naiwnie. Dla wszystkich zainteresowanych podałem adres mapy: http://img38.imageshack.us/img38/8022/20091025224654.jpg
Oby to komu co dało.
Oby to komu co dało.
MM na 14 / Totomix
Zagramy takimi "trójkami"
2,14,72 / 8,16,24 / 9,35,67 /
Zagramy takimi "trójkami"
2,14,72 / 8,16,24 / 9,35,67 /
Rychu>>> ale przecież wszyscy wiemy , że wyniki widoczne na ekranie - prezentowane są dzięki technice komputerowej animacji.
Problem powstał , gdyż fotokomórka nie wychwyciła kuli 15 i dlatego maszyna losująca została zablokowana dopiero po wybraniu 21. kuli , która jednak dla systemu była kulą 20-stą...wobec pominięcia tej słynnej już "15".
Tak na marginesie - ta nowa a już wycofana maszyna losująca , kosztowała około 250 tys.U$ , jak podawały media 15.06 gdy ją zobaczyliśmy podczas pierwszego losowania Multi Multi.
Problem powstał , gdyż fotokomórka nie wychwyciła kuli 15 i dlatego maszyna losująca została zablokowana dopiero po wybraniu 21. kuli , która jednak dla systemu była kulą 20-stą...wobec pominięcia tej słynnej już "15".
Tak na marginesie - ta nowa a już wycofana maszyna losująca , kosztowała około 250 tys.U$ , jak podawały media 15.06 gdy ją zobaczyliśmy podczas pierwszego losowania Multi Multi.
No to jeszcze ja na 1400 pokażę co wyczarowałem. Pewnie znowu pudło ale tyle wyczytałem z wymieszanych statystyk:
2,8,22,41,44,62,63,75,77,80. Powodzenia wszystkim!
2,8,22,41,44,62,63,75,77,80. Powodzenia wszystkim!
A do tego trzeci raz z rzędu na forum PEWNIAK 1 LICZBA wytypowałem:):):):)
Informuję , że na forum w wątku "Typy bukmacherskie" zamieściłem przed chwilą zbiór linków do polskich stron z bukmacherskimi konkursami typerskimi.Na wielu z nich są typerzy mający naprawdę godne uwagi osiągnięcia!
Za moment zamieszczę też tam linki do stron zagranicznych , głównie angielskojęzycznych.
Pzdr.
edi8
Za moment zamieszczę też tam linki do stron zagranicznych , głównie angielskojęzycznych.
Pzdr.
edi8
na 14tą padaka na 22gą takie coś 2,26
67,68,76,77
3,6,9,36
21,23,25,27,29
67,68,76,77
3,6,9,36
21,23,25,27,29
Jako,że jestem zapewne młodsza chciałaby Cię edi8 przeprosić za moją uszczypliwość i złośliwość.Chyba rzeczywiście przesadziłam mam nadzieję,że przyjmiesz moje przeprosiny i sam również nie będziesz mi dokuczał.Pozdrawiam Cię serdecznie
Pasko-będę grzeczna – obiecuję!
Teraz coś odnośnie spłukiwania ( spłuczek?) miałam taką nadzieję,a tu co czytam w wątku założonym przez lokalnego mądralę ?
Ja we własnej osobie czyli madzia77. Prosiłabym o konsekwencję w spłukiwaniu!!!
Chyba,że ręka,która wklepuje mój nick nie współdziała ze świadomością – ciekawy przypadek!
Korzystając z okazji na 22 -1,10,37
Lila mimo,że wchodząc na multipasko nie szukałam sympatii (antypatii),cieszę się,że Cię poznałam!
pozd
Pasko-będę grzeczna – obiecuję!
Teraz coś odnośnie spłukiwania ( spłuczek?) miałam taką nadzieję,a tu co czytam w wątku założonym przez lokalnego mądralę ?
Ja we własnej osobie czyli madzia77. Prosiłabym o konsekwencję w spłukiwaniu!!!
Chyba,że ręka,która wklepuje mój nick nie współdziała ze świadomością – ciekawy przypadek!
Korzystając z okazji na 22 -1,10,37
Lila mimo,że wchodząc na multipasko nie szukałam sympatii (antypatii),cieszę się,że Cię poznałam!
pozd
Witam wszystkich odbanowanych.
Madzie77 i Kogucika19,szczególnie ciepło.
Madzie77 i Kogucika19,szczególnie ciepło.
lila -witam Cię jak i resztę cieplutko?
Jak tam dzisiaj odnośnie numerków ?
Jak tam dzisiaj odnośnie numerków ?
witam .wszystkich sympatyków T.S serdecznie BANITÓW
naszą MISS stronki Lilę.
naszą MISS stronki Lilę.
Cóż ciężko było,bez waszego zacnego grona.Byłam jednak duchem z Wami - a o to jeszcze jeden zestawik na 22 - może się uda!
5,32,68
pozd
5,32,68
pozd
xelom-od kiedy jestem miss stronki?Pierwszy raz o tym słyszę.Pozdrawiam:))
możesz być od dzisiaj .
kto za ja dziękuje
kto przeciw nie widze. kto się wstrzymał
nie widze stwierdzam że jednogłosnie p. liliana została miss stronki :)
pozdro bo jade do okulisty bo ostatnio
pieniędzy nie widze
kto za ja dziękuje
kto przeciw nie widze. kto się wstrzymał
nie widze stwierdzam że jednogłosnie p. liliana została miss stronki :)
pozdro bo jade do okulisty bo ostatnio
pieniędzy nie widze
torsan-mi wychodzi coś takiego na dzisiaj:
5 14 29 39 59 62 77
5 22 29 52 68 73 77
5 29 73 77 79
5 14 29 39 59 62 77
5 22 29 52 68 73 77
5 29 73 77 79
lila-pomieszałem te nasze liczby i takie coś mam:14,22,29,47,52,59,77
A ja może się odprężę,aby osiągnąć spokój,równowagę i może wtedy uda mi się coś ustrzelić !
pozd
pozd
torsan-ja wyślę też te liczby,które proponujesz i te,które są w pierwszej linijce we wpisie 73476.
torsan-no to mamy liczby skreślone,miejmy nadzieję,że trafią w nasze kulki.
Nie chce nic mowic ale osoby ktore zamieszczaly tu zawsze wynikiznaczy oficjalnie na czacie zadko cos trafialy ;P
Zycze wam jak najlepiej ale te liczby dzis nie padna ;p
Zycze wam jak najlepiej ale te liczby dzis nie padna ;p
ph2008-jak nie padną powiem trudno jak padną bede się cieszył a co może juz wiesz jakie liczby padną?skoro twierdzisz że te nie padną to podaj te które padną
torsan-oglądałam,tyle czekania a walka trwała tylko pięć rund.Ale było warto.
OK:
Moim zdanie padna ktores z tych :
5 6
11 12
15 16
18 19
31 32
37 48 (tu nie jest po kolei :) )
44 45
50 51
73 74
Zgodnie z moim rozumowaniem skoro umiescilem je tu to one nie padna :p
Z nich ulozylbym 3 x 10
Moim zdanie padna ktores z tych :
5 6
11 12
15 16
18 19
31 32
37 48 (tu nie jest po kolei :) )
44 45
50 51
73 74
Zgodnie z moim rozumowaniem skoro umiescilem je tu to one nie padna :p
Z nich ulozylbym 3 x 10
torsan-na forum obstawiłam zwycięstwo Adamka w 6 rundzie ale nie trafiłam Gołota padł w 5.
lila-ja byłem za Adamkiem ale chciałem żeby się ta walka skończyła na punkty poźniej mi sie zal Gołoty zrobiło bo jednak dużo zrobił dla Polskiego boksu
Dzieki tez w to wierze dlatego zagram na zupelnie inne liczby skoro juz te umiescilem :D
torsan-Gołota jest starszy od Adamka i cięższy,a Adamek młody i rzezki,to jest ta właśnie różnica.
lila-za Gołotą przemawiało doświadczenie bo Adamek pierwszy raz walczył w tej wadze
torsan-ale jak stanęli koło siebie to wyglądali jak pyza i spaghetti.Gołota ciężki i przy kości a Adamek,szczupły i szybki.
...może już dość tych prywatnych rozmów o dupie Maryny na publicznym czacie o liczbach MM
Co na to regulamin i słynni moderatorzy Pasko????
Co na to regulamin i słynni moderatorzy Pasko????
rico-Ten Twój komentarz również nie jest na temat.Wszyscy czekamy na Twoje typy{trafne}.
rico - jeżeli mogę coś zaproponować to kącik założony przez bardzo mądrą osobę,aby panował "Spokój, harmonia, odprężenie"
A to spotkanie było po prostu ważne dla nas wszystkich !
pozd
A to spotkanie było po prostu ważne dla nas wszystkich !
pozd
..myślę sobie Madzia, że to spotkanie było ważne ale dla zainteresowanych bezpośrednio to jest dla Pana G i Pana A, bo każdy z nich za udawaną niby walkę zainkasował po milionie złotych, a przy tym mieli miny wielce nieszczęśliwych...
Ja tam bym się cieszył i nie miał wyrzutów sumienia, ze "kolegę pobiłem"
Ja tam bym się cieszył i nie miał wyrzutów sumienia, ze "kolegę pobiłem"
lila tak na ścisłość od typowań jest dział "Typowania". Czy mój komentarz też nie jest na temat?
Lestek-to typuj,oby trafnie.A ja mogę sobie rozmawiać z ludzmi na tym czcie o czym tylko chcę i nikt nie ma mi prawa mówić co mam robić.
rico -takie są prawa rynku,ale ja sama czasami lubię wierzyć iż wszystko jest prawdziwe - nawet uczciwość TS :):)
Lestek - witamy w naszym zacnym gronie!
Cały czas czekamy z utęsknieniem na Twoje trafne typy i przemyślenia odnośnie MM ?
pozd
Cały czas czekamy z utęsknieniem na Twoje trafne typy i przemyślenia odnośnie MM ?
pozd
Masz rację, najlepiej bluzgajcie i wyzywajcie. Ręce opadają gdy w tym małym okienku próbowałem właśnie znaleźć jedną cenną wiadomość i przedzierałem się przez rozmowę w stylu: - mam takie liczby, a ty? - a ja takie. - to co proponujesz - a co ty? - to wymieszajmy. - ok - ok. I tak codziennie. Znacie Gadu Gadu? OK można rozmawiać o różnych sprawach ale najlepiej o grach losowych i najlepiej nie zaśmiecajcie. Niektóre sprawy na prawdę można załatwić poza chatem.
EOT.
EOT.
Slavo, jak tam? Przemieszałeś staty? Ja spróbuję trendy z wyciętym epizodem feralnej maszyny. Ale dla odmiany spadki i bez zmian. Trendy rosnące ostatnio coś nie wchodzą. Nawet na http://lottotrendy.wordpress.com nie trafiają zbyt wiele.
Lestek-nie twoja sprawa co pisze na czacie ani z kim pisze a zresztą szkoda klawiatury na ciebie bo widać i tak że jesteś ze śląska
Lestek-rozmawialiśmy na temat lotto.W końcu niby po to jest ta stronka.Jakąż to wiadomość próbowałeś znalezć na tej stronie?być może tak jak wszyscy zestaw 10 liczb,które zostaną rzeczywiście wylosowane o 22.00 w MM?Przecież to utopia.Przeszkadzają Ci nasze rozmowy,ale jak maszyna się popsuła i gadali o niej 14 godzin to było ciekawe?
Czy to jest prawda, że w historii MM, nie padła jeszcze 10-tka z plusem?
Lestek - w zupełności się z Tobą zgadzam,dlatego następnym razem jak będziesz chciał mi (czy komuś innemu) to wszystko napisać co napisałeś podamy Ci nasze nr gg.
pozd
pozd
Lilka w rzeczy samej. To było bardzo ciekawe. Novum. Mimo, iż temat był wałkowany non stop i tak było spokojniej niż zazwyczaj. To pewnie przez te bany. A do tego w tym czasie wypoczywałem w górach i cieszyłem się nowym nabytkiem zakupionym z wygranej ;) Nie ma to jak nowy obiektyw...