Wpisy 73 975 – 74 074
28 października 2009 00:08 → 28 października 2009 20:06, 100 wpisów
Jakby dziś ktoś trafił "6" to nie wiem czy dopłacili by do tych 2 milionów, bo brakowało prawie 500 000. Pozdrawiam
Stosunek puli 6/6 do puli pozostałych wygranych zawsze wyniesie 44/56. Pozdrawiam
20.10.2009 ktoś z moich i Paska okolic (Rzeszów) trafił 156 tyś w MINI LOTTO :) I dobrze, bo zawsze ta Warszawa, Gdańsk, Wrocław, Szczecin :D
Adminie piszesz na czacie ,czyli jesteś.
Jeśli znajdziesz chwilę to spraw,żeby "najdłużej oczekiwane" uaktualnić.To przecież główna strona,nie wstyd ?
Jeśli znajdziesz chwilę to spraw,żeby "najdłużej oczekiwane" uaktualnić.To przecież główna strona,nie wstyd ?
Typy na 14 totomix 3/3 10 zł za zakład
47,15,20
37,48,15
47,48,42
37,20,42
47,15,42
37,48,20
47,37,42
47,15,20
37,48,15
47,48,42
37,20,42
47,15,42
37,48,20
47,37,42
Cześć Miśki. Po wczorajszej dyskusji Opa i Paska wnioskuję, że 3 złote za zakład to prawdopodobnie strzał w stopę TS. Nie potrafią nazbierać gwarantowanej puli... Ciekawe kiedy rzeczywistość przymusi Totalizatora do pójścia ścieżką zachodnich organizatorów gier tzn. 2 zakłady za ok 1 euro. Czcze gadanie...
Witam.Po występie pewnej nawiedzonej pani w TVN i mówienie o tym jakie to całe zło siedzi w grach losowych,a szczególnie w automatach do gry ,gdzie dzieci siedzą od rana do wieczora,a nawet i dłużej i grają to jestem pewny ze ustawa na pewno zabroni hazardu w takiej postaci.Pytam sie tylko co robią rodzice tych dzieci ,chyba ze to dzieci z domów dziecka to gdzie opieka,gdzie 50 różnych instytucji zajmujących sie wychowaniem.To jakiś horror to co mówią ci ludzie.Nawet gdzie straż miejska która tylko potrafi zakładac blokady na koła i gonić babcie z pietruszką,gdzie policja,gdzie obsługa punktów,wszystko leży w gruzach,a my całe zło naszego kraju włącznie z fiaskiem zakupu stoczni przez Katarczyków to wina automatów do gry.To sie staje przerażajace,takie stawianie sprawy na głowie.Na dziś 39,44 reszta klasyki na forum.Pozdrawiam
kogucik19 na temat automtów do gier przeciesz to my wybieramy co jaką drogą chodzimy a że dzieci grają to przecież nie jest sprawa straży miejskiej wiem coś o tym bo sama jak widziałam jaki kolwiek automat to nie przepuściłam ale to trzeba samemu z tym skończyć bo to są najgorsze długi świata nie tak jak w lotku
Witam
Mam takie spostrzeżenie:
Siedzą sobie Panowie :-)przy tej Wiejskiej i myślą co tu by jeszcze opodatkować?
Może poddajmy im jakieś oryginalne propozycje.
Pozdrawiam
Mam takie spostrzeżenie:
Siedzą sobie Panowie :-)przy tej Wiejskiej i myślą co tu by jeszcze opodatkować?
Może poddajmy im jakieś oryginalne propozycje.
Pozdrawiam
Pasko, proszę! Dzisiaj 28.pażdziernika!?
Kogucik19 > nie wiem czy wiadomo Ci, że wszystkiemu winni są Chinczycy i cykliści!
mm na 14:
17,43,62
17,43,68
17,45,62
17,45,68
19,43,62
19,43,68
19,45,62
19,45,68
17,43,62
17,43,68
17,45,62
17,45,68
19,43,62
19,43,68
19,45,62
19,45,68
Kapsel > można opodatkować np wyjście z domu, albo wejście, albo jedno i drugie, przebywanie na świeżym powietrzu, posiadanie w domu łazienki. Zobacz ile jeszcze wolnego pola do pomysłów.
EWUNIA00777 Nie jestem fachowcem od wychowywania dzieci,nie wiem jak to należy rozwiązać,patologie sie zdarzają wszędzie,ale do patologi nie można dostosować przepisów,Zaostrzyć kontrole ,podnieść kary,ale nie likwidować gier hazardowych,których pełno na internecie a są to rożnego rodzaju strzelanki i inne gry.Powtarzam nie jestem fachowcem,ale likwidacja nie jest wyjściem,tak jak na alkoholizm nie jest wyjściem zaprzestanie produkcji alkoholu.Mamy tylu mądrych ludzi profesorów niektórych nawet zrehabilitowanych i co,i nic likwidujemy,gry internetowe zamykamy punkty z bandytami.A moze idźmy śladami red.Cejrowskiego i przenieśmy sie do buszu,a tam dzieci same sie muszą wyżywić,złapią jakąś Rybę upolują koguta i pieją cienko nie myśląc o grze.Pozdrawiam
Mam lepszy pomysł! Można opodatkować podatki-jak w totolotku. Do zakładu dopłacamy przecież 25 % a od wygranej jeszcze 10%. To jest dobry pomysł. Może ktoś z Ministerstwa Finansów to czyta- za ten patent powinienem dostać nagrodę!
http://wiadomosci.onet.pl/2067863,11,rzad_tuska_podjal_decyzje_w_sprawie_totka,item.html
Masz rację Monsiu opodatkujmy podatki ,później podatki od podatków, itd. :-) właściwie powinniśmy płacić podatki tylko dlatego że żyjemy a co-żyjesz płać , umierasz k ..a płać albo niech zapłaci Rodzina (i to nie Ta o której myślimy:-))
Najśmieszniejsze,że mamy demokrację=wolność,tyle że na każdym kroku wolność ta jest nam skutecznie odbierana !
Tyczy się to nie tylko gier hazardowych,ale we wszystkich aspektach naszego życia w tym śmiesznym kraju !
Odnoszę wrażenie iż w państwie polskim zamiast demokracji mamy dyktaturę i to w dodatku sprawowanych przez matołów.
Szanowni politycy, a ja wam pokazuję palec i uciekam z stąd,mam nadzieję iż da Wam coś do myślenia iż swoje dzieci będę chować na chwałę innego państwa ( takiego bardziej przyjaznego obywatelowi - temu szaremu !)
Tyczy się to nie tylko gier hazardowych,ale we wszystkich aspektach naszego życia w tym śmiesznym kraju !
Odnoszę wrażenie iż w państwie polskim zamiast demokracji mamy dyktaturę i to w dodatku sprawowanych przez matołów.
Szanowni politycy, a ja wam pokazuję palec i uciekam z stąd,mam nadzieję iż da Wam coś do myślenia iż swoje dzieci będę chować na chwałę innego państwa ( takiego bardziej przyjaznego obywatelowi - temu szaremu !)
Lotto de - 57 000 000 euro, lotto ie-60 000 000 euro do wygrania. Jaki z tego wniosek? Porównajcie, ile można wygrać w Polsce w lotto.. .
cytat z wyborczej:
"To nie koniec restrykcji. Rząd chce też wydać wojnę hazardowi w internecie. Dziś jest on w Polsce nielegalny, ale państwo nie ma narzędzi, by z nim walczyć, jeśli serwery są za granicą. Hazardowe strony internetowe, legalne w niektórych krajach Unii Europejskiej, odwiedza wg Polskich Badań Internetu miesięcznie ok. 2 mln osób. Liczba graczy, czyli tych, którzy stale obstawiają w sieci, wg szacunków firm tej branży sięga kilkuset tysięcy. Niedawno pewien warszawiak wygrał w internetowym kasynie 1,2 mln dol. Teraz to się ma skończyć.
- Ustawa zobowiąże operatorów internetowych do blokowania stron z hazardem, a banki będą informować, kto przelewa pieniądze na konta hazardowych firm. To umożliwi karanie graczy grzywnami - tłumaczy Kapica.
Do poczytania:
http://wyborcza.pl/1,91446,7193747,Kapica.html
Jeśli to wszystko przejdzie to naprawdę może być nieciekawie.
Nie wiadomo jeszcze jak miałaby wyglądać ustawa o grach losowych ale jedno jest pewne że będą walczyć o podatek od wygranych 25% a nie 10% jak było do tej pory.
"To nie koniec restrykcji. Rząd chce też wydać wojnę hazardowi w internecie. Dziś jest on w Polsce nielegalny, ale państwo nie ma narzędzi, by z nim walczyć, jeśli serwery są za granicą. Hazardowe strony internetowe, legalne w niektórych krajach Unii Europejskiej, odwiedza wg Polskich Badań Internetu miesięcznie ok. 2 mln osób. Liczba graczy, czyli tych, którzy stale obstawiają w sieci, wg szacunków firm tej branży sięga kilkuset tysięcy. Niedawno pewien warszawiak wygrał w internetowym kasynie 1,2 mln dol. Teraz to się ma skończyć.
- Ustawa zobowiąże operatorów internetowych do blokowania stron z hazardem, a banki będą informować, kto przelewa pieniądze na konta hazardowych firm. To umożliwi karanie graczy grzywnami - tłumaczy Kapica.
Do poczytania:
http://wyborcza.pl/1,91446,7193747,Kapica.html
Jeśli to wszystko przejdzie to naprawdę może być nieciekawie.
Nie wiadomo jeszcze jak miałaby wyglądać ustawa o grach losowych ale jedno jest pewne że będą walczyć o podatek od wygranych 25% a nie 10% jak było do tej pory.
tomcio1972 - oni chcą doprowadzić do zakazu hazardu internetowego,gdyż zakładają iż wtedy spora grupa grających będzie więcej inwestować w TS a to jakby nie było potężny zastrzyk finansowy dla tych pseudo polityków!
pozd
pozd
Zgadzanm się z Tobą Madziu . Mamy demokrację., tylko komu ona służy? ...
KAPSEL - zgadzam się iż podatek trzeba płacić,bo za to mamy ( chorą ) służbę zdrowia,szkolnictwo itp. ale bez przesady,dlaczego ktoś ma mi dyktować czy mogę być sobie hazardzistką czy nie? I w jakiej formie ma ten mój hazard wyglądać.
To jest mój wybór - odnosi się to też do ustawy chociażby o aborcji - wolny kraj wolny wybór,a tu takie rzeczy!
Płakać się chce jak spoglądam na mój ojczysty kraj i władzę sprawowaną przez naszych polityków.
Odnoszę wrażenie iż żaden z naszych miłościwie panujących nie ma za grosz poczucia patriotyzmu!
pozd
To jest mój wybór - odnosi się to też do ustawy chociażby o aborcji - wolny kraj wolny wybór,a tu takie rzeczy!
Płakać się chce jak spoglądam na mój ojczysty kraj i władzę sprawowaną przez naszych polityków.
Odnoszę wrażenie iż żaden z naszych miłościwie panujących nie ma za grosz poczucia patriotyzmu!
pozd
L.Wałęsa: "Nie o taką demokrację walczyliśmy żeby każdy mógł mówić co chce". Wczoraj ten cytat w radio słyszałem i mi wystarczy :)
Miśki, ja walczę z tematem i typuję! Oczywiście trafnie. Statystyki aż płoną...
Miśki, ja walczę z tematem i typuję! Oczywiście trafnie. Statystyki aż płoną...
Miłościwie Panujący za Nasze p...e Pieniądze bawią się dodrze taki qr..a skrót myślowy-)
Madziu a z tym płaceniem to wiesz ... jedni płacą...
.....nie a co? i tak G... dostajemy jak trzeba. To tyle
.....nie a co? i tak G... dostajemy jak trzeba. To tyle
Witam wszystkich!
To, co się wyrabia w "państwie polskim", już wcale nie jest śmieszne! Brakuje jeszcze nakazu noszenia uniformów w kolorze grey...
To, co się wyrabia w "państwie polskim", już wcale nie jest śmieszne! Brakuje jeszcze nakazu noszenia uniformów w kolorze grey...
bromik - a ja mam ich w nosie i mam namiar w pokera grać,nie rozliczając się z tego z naszymi miłościwie nam panującymi :)!
pozd
pozd
Miśki lecę zawrzeć zakład na dzisiejsze szczęśliwe liczby. One zostaną wylosowane ;D
Czy wy naprawde wierzycie we wszystko co pisza w internecie i gazetach ??
Dzis dzien wolny (dzien lenia) nawet mi sie nie chce isc do kolektory :P
Typ na dzis na 14 wirtualny : 79 75 69 66 55 48 46 44 39 31 26 23 10 6
14 liczb z nich zrobilbym 2 - 3 zakladow na 10 skreslen
Typ na dzis na 14 wirtualny : 79 75 69 66 55 48 46 44 39 31 26 23 10 6
14 liczb z nich zrobilbym 2 - 3 zakladow na 10 skreslen
Ja myślę,że chodzi oto by bukmacherów zmusic do płacenia podatków u nas w kraju.Takie podjęcie tematu i czekają na ruch buków.
Cała polska liga i czołowe kluby są sponsorowane przez takie firmy,nie wyobrażam sobie scenariusza z zakazem całkowitym.
Rząd samobójców,raczej nie.
Rząd piarowców,raczej tak :)
Cała polska liga i czołowe kluby są sponsorowane przez takie firmy,nie wyobrażam sobie scenariusza z zakazem całkowitym.
Rząd samobójców,raczej nie.
Rząd piarowców,raczej tak :)
MM na 14 / totomix
2,14,72 / 6,12,18 / 19,23,27 /
2,14,72 / 6,12,18 / 19,23,27 /
Witam.
W związku z ostatnimi wiadomościami dotyczącymi bukmacherów i hazardu chciałbym się spytać co z totomixem ? Czy dalej będzie można obstawiać liczby ? Czy jutro mogę wpłacić 100zł na swoje konto internetowe ?
pozdrawiam.
W związku z ostatnimi wiadomościami dotyczącymi bukmacherów i hazardu chciałbym się spytać co z totomixem ? Czy dalej będzie można obstawiać liczby ? Czy jutro mogę wpłacić 100zł na swoje konto internetowe ?
pozdrawiam.
Moje typy na 1400:
04,14,28,42,54,56,57,62,78,80
06,09,23,30,44,49,50,58,67,70
04,14,28,42,54,56,57,62,78,80
06,09,23,30,44,49,50,58,67,70
Politycy wyżej niż służby specjalne nie podskoczą, a to one nad hazardem trzymają piecze.
Ale ja to lubię!
Jedyne co mogę dla Ciecie kochanie zrobić to wzbogacić tą potrawę o grzybki - może wtedy doznasz oświecenia i zaczniesz w końcu kasę do domu przynosić :)
pozd
Jedyne co mogę dla Ciecie kochanie zrobić to wzbogacić tą potrawę o grzybki - może wtedy doznasz oświecenia i zaczniesz w końcu kasę do domu przynosić :)
pozd
A tak błąkasz się tylko po tej swojej Ziemi Obiecanej bez żadnego celu - co nie służy Twoim typowaniom ostatnimi czasy!
hehe
hehe
slavo - właśnie takie miałam na myśli pisząc o Twoim olśnieniu!
pozd
pozd
Błąkam się błąkam i mam nadzieję,że coś wybłąkam:)
Tyko posyp serem,za 20 min będę w domu.
Teraz spadam:)
Tyko posyp serem,za 20 min będę w domu.
Teraz spadam:)
w końcu trójeczka wpadła3/3 8,28,80 podałem na czacie przed 12tą:-)
slavo . Madzia przyniesie Ci grzybki takie z czerwonym kapeluszem w białe kropki. Jak wiesz , tak naprawdę wszystkie grzyby są jadalne, ale niektóre tylko raz. Tak więc pamiętaj!
Rustu2009 gratuluję ja zagram na 22 a w MM to już nie pamiętam kied coś mi pykło nawet 2zł,tylko w keno 33 do przodu wczoraj.Pozdrawiam
Obstawiając kasę na podane typy mam świadomość,że mogą nie wejść - normalna sprawa!
pozd
pozd
Taki jestem zadowolony z losowanka bo 1 liczba wyszła i PLUS NP.Pozdrawiam i do wieczorka na swoim sprzęcie
Gratulacje kogucik19 i rustu2009!
A ja przez "niemanie" chwilowe netu zostałam "z ręka w nocniku" z progresja na równowagę 1-40/41-80! Reszta zdarzeń też przeszła koło nosa! Zaraz "szpetnie zaklnę"!
A ja przez "niemanie" chwilowe netu zostałam "z ręka w nocniku" z progresja na równowagę 1-40/41-80! Reszta zdarzeń też przeszła koło nosa! Zaraz "szpetnie zaklnę"!
Witam wszystkich moje 10 liczb na godzinie 22:00 to Multi Multi Plus to: 5,14,15,37,44,48,57,59,63,65.
pozdrwaim i życzę szczęście w Multi Multi
pozdrwaim i życzę szczęście w Multi Multi
BROMIK wsółczuję ci ze takie masz problemy z netem,tym bardziej że mogłeś coś chapnąć do skarpety.Jakie to szczęście mieć kolektóre totomixa pod blokiem.Ale spoko odrobisz strate napewno i bedzie dobrze.Pozdrawiam i wszystkim co coś upolowali gratuluje.Pozdrawiam
moje typy na 22:
14,15,16,56,38,35
7,17,19,33,66,68
9,10,44,49,75,77
14,15,16,56,38,35
7,17,19,33,66,68
9,10,44,49,75,77
Bromik jest przecież kobietą , więc piszemy do niej:mogłaś a nie mogłeś...
Edi to tak jakby ktos nazwal sie na Czacie Andżelika a defakto to byl Marek.
Wyraz Bromik jest niestety forma meska.
Wyraz Bromik jest niestety forma meska.
ph2008>>> zobacz na Jej , czyli "bromik" wpis 74036 , skoro tych wielu innych nie znasz lub nie pamiętasz - a będziesz wiedział wszystko...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
lila - ciałem i duchem :)
krzątam się między kuchnią, a multipasko !
Swoje muszę zrobić!
pozd
krzątam się między kuchnią, a multipasko !
Swoje muszę zrobić!
pozd
lila - właśnie czekam na slavo - ugotowałam mu obiad,a on jak widać zagubił się w tej swojej "Ziemi Obiecanej" !!!
hehe
hehe
Madzia-jeszcze nie dotarł do domu?Pewnie opija gdzieś waszą wygraną.Jak nie wróci to my wpadniemy na obiado-kolację.
torsan - jedno tylko zdarzenie,przy moim szczęściu lepiej uważać,ale przyglądam się typom podanym na forum i ciekawa jestem co z tego wyniknie?
pozd
pozd
lila - widzisz nie dotarł,ale mam nadzieję,że w piątek już będzie,widzisz tak to z tymi mężczyznami bywa.
Was oczywiście jak tylko będziecie we Wrocku zapraszam jak gadaliśmy,nie koniecznie tylko na obiado-kolacje :)
pozd
Was oczywiście jak tylko będziecie we Wrocku zapraszam jak gadaliśmy,nie koniecznie tylko na obiado-kolacje :)
pozd
madzia-oby weszło ja dziś nie grałem sportowego może zagram jutro coś na kosza
edi8>> dzięki za obronę mojej płci:)
faktycznie mój nick sugeruje inną płeć, tak jak wiele innych nicków, jak np. "ziuta1981krk"...
ja o to nie mam do nikogo urazy.
Pozdrawiam wszystkich niezależnie od płci!:)
faktycznie mój nick sugeruje inną płeć, tak jak wiele innych nicków, jak np. "ziuta1981krk"...
ja o to nie mam do nikogo urazy.
Pozdrawiam wszystkich niezależnie od płci!:)
kurde nie zdąże już do toto-mixu a znalazłem sobie mecz do zagrania w kosza z dobrym kursem
lila-musiał bym biegnąć a nie chce mi się,cóż zobacze tylko czy miałem oko
Witam moje typki w MULTI na 22.00 ;1 zakład 10 skreśleń 3,4,7,12,16,22,36,38,19,17... drugi zakład 8 skreśleń 49,76,71,62,58,54,43,73.Powodzenia w grach liczbowych
Jak Wam nudno to:
http://www.youtube.com/watch?v=xtrHlvzQHG4
Utworek lila,który mi podesłałaś jest ok - acz wolę zdecydowanie coś lżejszego ( w zależności od nastroju )
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=xtrHlvzQHG4
Utworek lila,który mi podesłałaś jest ok - acz wolę zdecydowanie coś lżejszego ( w zależności od nastroju )
pozd
Witam.BROMIK jeżeli jesteś kobietą to bardzo serdecznie Cię przepraszam,za formę wpisu skierowaną do Ciebie.Nie było moim celem w żadnym wypadku obrażenie Ciebie,ani umniejszenie twojej płci.Przepraszam że tak późno ale dopiero teraz przeczytałem skierowaną uwagę,nie bezpośrednio do mnie ,ale jako kogut sie domyśliłem.
kogucik19>> spoko, "odrabianie" pójdzie gładko (mam nadzieję!), bo nie było tego dużo, na szczęście odczekałam kilka wczesniejszych niewypadnięć...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
kogucik19 >> ani mi w głowie obrażanie się na takie coś...
nie ma sprawy!
nie ma sprawy!
BROMIK a ja odrabiam PLUSA i juz tylko 653 zeta do odrobienia,też gram progresją,i zamiast odczekać i przerzucić kase na P to za długo walczyłem na NP.Ale spoko dobrze idzie.Dziś zagrałem tylko 4 zakresy plusa i liczbę 44 która moze troche nawywijać bo ma 14 losowań przerwy,i albo sie odblokuje ,albo pociągnie.Co do PLUSA przy stopuje bo moze być dziś P,a ja wole grać na NP .Jestem przygotowany jeszcze na 12 losowan.Serdecznie pozdrawiam
kogucik19>> wiem, że lubisz NP (obserwuję stronkę od paru lat), ale teraz, tzn. od nowej maszyny, P przypuściły zmasowany atak...
Powodzenia w odrabianiu plusa!!!
Jak wpadnę na jakieś przemyślenia odnośnie NP/P, to pozwolę sobie napisać w Twoim temacie na forum, który też śledzę z uwagą.
Powodzenia w odrabianiu plusa!!!
Jak wpadnę na jakieś przemyślenia odnośnie NP/P, to pozwolę sobie napisać w Twoim temacie na forum, który też śledzę z uwagą.