Wpisy 65 136 – 65 235
25 września 2009 00:07 → 25 września 2009 19:34, 100 wpisów
HIPO,jeśli zarabiają krocie,bo ludzie porządnie grają,to ich stać na drapanie,ale nie powinni o tym mówić,jeśli coś trafią,bo później tylko zawiść...chyba mnie rozumiesz.
Chodzi mi o kolektorów...tutaj nic nie wymyślisz,w zdrapki każdy ma prawo wygrać,nikogo nie oszukasz...
nie ma akiego zakazu, żeby pracownik nie mógł drapać. Kupuje płaci drapie i wygrywa albo nie. Tu nie ma reguły dobre 3 lata przy tym robię, milion zdrapek zdrapałam, nieraz całymi paczkami łykałam (100 lub 200 losów w zależności od loterii) i jakoś się jeszcze nie dorobiłam. Maxymalnie 75% mi się zwróciło. A najlepsze jest to że przychodzi sobie czasem gościu nawalony konkretnie, bełkocze zdrapkę proszę i co?? wygrywa 500zł. Szlag jasny nieraz człowieka trafia :) ja maxymalnie co jednorazowo wydrapałam z jednego losa - to marne 50zł
anetka252 i takie wypowiedzi lubię. Ja mimo że czasami szlag mnie trafia, to jednak gram. Za małe stawki ale gram. Bilans mam dodatni i mam nadzieję na tę jedną jedyną szansę od losu.
Można wygrać tylko trzeba mieć szczęście. Mam nadzieję że maszyna nic nie ustawia. TS nie może być aż tak zły. W końcu na zachodzie też są kumulacje... Uszy do góry. Poszczęści nam się prędzej czy później. Lub wcale. Ot ślepy los.
Można wygrać tylko trzeba mieć szczęście. Mam nadzieję że maszyna nic nie ustawia. TS nie może być aż tak zły. W końcu na zachodzie też są kumulacje... Uszy do góry. Poszczęści nam się prędzej czy później. Lub wcale. Ot ślepy los.
Bo tak jest,dlatego ja drapię tylko ulubione numery,lub jak mnie coś najdzie...
rozumiem cie opa ja akurat dobrze tej dziwewczynie zyczylem bo byla mila i grzeczna a np wczoraj w kolekturze wchodze do srodka a tak starszy gosc obslugujacy llottomat spi sobie w najlepsze dopiero jak sie glosno odezwalem to sie obudzil a tak byl zakrecony ze pomylil sie wydajac mi reszte dopiero musialem sie upomniec gdyby on cos wydrapal troszke by mnie to wkurzylo
Ja kiedyś też przysypiałem w kolekturze,a nie jestem starszym gościem,aż 38 lat,po prostu,albo były balety,noce nie przespane,albo się robiło na 2 etaty,a noce i tak nie były przespane...bo wakacje...tzn. lato.
a odnosnie wpisu anetki raz w klekturze co wysylalem byl mocno wstawiony klient ale on byl jak zloto dla kolektorki na stole lerzaly jego zdrapki conajmniej kilkanascie rozrzucone pieniadze bez kontroli i jeszcze kupony keno czyli na nim lotto niezle zarobilo
też byłam przekonana że to nie możliwe żeby mazyna coś tam sobie sama ustawiała, dopóki nie zrobili nam keno w zakładzie. Ogólnie rzecz biorąc to taka konkretna lipa, ale 90% zakładów wpada (kreślę 2 liczby) wystarczy tylko puścić na na 5 sekund przed losowaniem :) Poza tym dajmy na to o 16.00 puszczasz jakiś zakład którejkolwiek z gier- o 16.01 centrala wiej co ile i jakie liczby masz puszczone :)
Tak wysokiej kumulacji w dotychczasowej historii Twojego Szczęśliwego Numerka jeszcze nie było! Wygrana może sięgnąć 5 000 000 złotych. W Numerek można zagrać na „chybił-trafił” lub samemu wytypować 4 liczby z 45 i 1 spośród 36. Trafienie wszystkich pięciu liczb oznacza zdobycie najwyższej wygranej, jednak w grze występuje aż sześć niższych stopni wygranych, wartych od kilku do kilkudziesięciu tysięcy złotych.
W Numerek można zagrać w każdym punkcie oznaczonym symbolem Lotto. Jeden zakład kosztuje 2,50 zł. Dotychczas najwyższa wygrana padła w Katowicach i wyniosła ponad 3 700 000 złotych.
W Numerek można zagrać w każdym punkcie oznaczonym symbolem Lotto. Jeden zakład kosztuje 2,50 zł. Dotychczas najwyższa wygrana padła w Katowicach i wyniosła ponad 3 700 000 złotych.
Może czeka na mnie,jeśli byłem tuż o krok,2 stopień...oczywiście nie wysłany...
Opa, nie codziennie jest świętego mikołaja :) ja póki co z keno pokrywam straty w mm :) chociaż w mulit dziś mało brakowałao a 7 stówek bym przytuliła :) 4/5 weszło
Hej.Wie ktoś ile płacą za 4 liczby w DL z wczoraj?
Wedrowca Netowy.Jakie będą liczby,ze słów:Tofik,Basia?
Sen i jawa.Pozdrawiam.
Sen i jawa.Pozdrawiam.
sam9 to super.dzięki pozdro
Typuję i wysyłam:10/10 MM na 14-tą 5,9,12,18,26,35,36,50,67,73
dużo trafień.Pozdrawiam.
dużo trafień.Pozdrawiam.
Padły mi wczoraj na 22 2/9: 39,46, szkoda że parę szescdziesiatek sięnie powtorzyło
apropos wczorajszej rozmowy około 22 - pomyliły mi się kupony ;) niestety pomyłka ;(
http://allegro.pl/item745288841_kupon_duzy_lotek_czysty.html
"to nie mój
"to nie mój
Express,miałem właśnie napisać,że może wziąłeś nie ten kupon,bo to się zdarza,każdy się może pomylić...pzdr.
Ja gdzieś jeszcze mam takie stare kupony i zawsze coś za półką się znajdzie lub piwnicy...
Witam , swoją drogą ciekawe czy w DL padnie np liczba 25 ?
Kiedy kumulacja wynosiła 13 baniek -padła 13, wczoraj bylo 17,przewidywana pula również 17mln więc teral kolej na kolejna liczbę z kumulacji???
Kiedy kumulacja wynosiła 13 baniek -padła 13, wczoraj bylo 17,przewidywana pula również 17mln więc teral kolej na kolejna liczbę z kumulacji???
Witam! Jantar ładnie to wymyśliłeś i wezme to pod uwagę już jutro, a ile do wygrania w DL?pozdrawiam
A,J,S=1 B,K,T=2 C,L,U=3 D,M,V=4 E.N.W=5 F.O.Y=6 G.P.Z=7 H.Q=8 I.R=9. Uwaga- literka ł=l ś=s ą=a ę=e. Rafik=9+1+6+9+2=27.
A może by tak brać co losowanie z 1 albo kilka zestawów już wylosowanych. Zakładając sobie, że 6/6 powinna się powtórzyć w ciągu następnego roku. Byśmy mieli prawdopodobieństwo, że trafimy 6/6 1:5000, gdy faktycznie padnie 6/6, lepsze to niż 1: 14 000 000
Gała>>> mała poprawka jestem rodzaju żeńskiego, a w DL powinno być właśnie coś koło 25 mln.
Jantar bardzo przepraszam, skąd taki nick?jeśli mogę zapytać, ooo 25mln ładna sumka:-)dzięki.
Sam9- we wpisie 65 167 podałem tabelkę do zamiany liter na liczby. Np. BASIA 2+1+1+9+1=14. To tylko zabawa- ale czasami lubi się sprawdzić... .
Gała spoko nic się nie stało, a nick to nic innego jak inaczej bursztyn, a to z koleji mój ulubiony i podobno szczęśliwy dla mnie kamień , ot i tyle :)
sam9 o o to link do systemu ktory opisuje litery i slowa w cyfrach :http://bahai-library.org/essays/abjad.html.
Jantar dzięki i już wszystko wiem:-)miłego dnia i wysokich wygranych życzę,pozdrawiam.
http://www.tvn24.pl/-1,1621083,0,1,zgarnij-25-mln-zl-na-pozegnanie-duzego-lotka,wiadomosc.html
witam.Jakie będom liczby z liter FDABXTIJKZ może mi Ktoś przetłumaczyć?
c.d. lotto i RadioZet
http://www.radiozet.pl/Programy/Dzwonie-do-Pani-Pana-w-bardzo-nietypowej-sprawie/Komentarze-sluchaczy-dotyczace-lotto-kolejne-hobby
http://www.radiozet.pl/Programy/Dzwonie-do-Pani-Pana-w-bardzo-nietypowej-sprawie/Komentarze-sluchaczy-dotyczace-lotto-kolejne-hobby
Witam!!!!!!:)
z tych parek układam trójki na 14;)
62,70
58,63
47,51
22,25
15,44
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!
z tych parek układam trójki na 14;)
62,70
58,63
47,51
22,25
15,44
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe skąd juz wiadomo że w grze Lotto , mającej zastąpić Duży Lotek,będą występowały kumulacje częściej niz dotychczas, czyli co z góry zakładają ze "6" będą padały jeszcze rzadziej niz dotychczas....
jakby nie było daje to do myślenia - znowu.
To komentarz do linku z wpisu 65176 (Pawcio)
jakby nie było daje to do myślenia - znowu.
To komentarz do linku z wpisu 65176 (Pawcio)
jak to skąd wiadomo? coś się musi przecież zmienić oprócz ceny za zakład jednostkowy :PPP
Witam!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto moje trójeczki z parek które podałem wcześniej;)
totomix
62,58,47
62,63,47
62,63,51
62,22,47
70,58,47
70,58,51
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!
Oto moje trójeczki z parek które podałem wcześniej;)
totomix
62,58,47
62,63,47
62,63,51
62,22,47
70,58,47
70,58,51
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!
jantar: Pewnie nastąpi znaczna redukcja zawieranych zakładów i rzadziej będą padały szóstki z tego powodu. Zwiększają również pulę na wygrane I stopnia z 36% na 44%.
MM na 14 / Totomix
A/ 12,21
B/ 9,18
C/ 19,23
D/ 26,62
E/ 35,53
F/ 36,78
12,21,26,62 / 12,21,35,53 / 12,21,36,78 /
9,18,26,62 / 9,18,35,53 / 9,18,36,78 /
19,23,26,62 / 19,23,35,53 / 19,23,36,78 /
A/ 12,21
B/ 9,18
C/ 19,23
D/ 26,62
E/ 35,53
F/ 36,78
12,21,26,62 / 12,21,35,53 / 12,21,36,78 /
9,18,26,62 / 9,18,35,53 / 9,18,36,78 /
19,23,26,62 / 19,23,35,53 / 19,23,36,78 /
jantar jest kobietą.
ziuta1981krk jest facetem.
Co z wami!!!!!Ukryte marzenia z dzieciństwa,czy może pragnienia seksualne;)
a u mnie tym razem pechowe 48 wpadlo tak bym odrobila, znow do tylu, wczoraj 26 mialo NIE wpasc i tez... Za trzecim razem mi sie uda i znow od poczatku zaczne.. Pech!
jakies licho mnie podkusilo i zamiast 70tek dalem w typowaniach 60tki a mialbym 5z10 i spadlem nizej a mozgownica lotto dalej swoje nie chce dac 65 66 i 57 59 a 17 tradycyjnie nie pada
slavo>>>> przyganiał z tymi nickami "jantar" czy "ziuta" kocioł garnkowi - bo Twój jest przecież rodzaju nijakiego...
Czyżby wspomniany przez Ciebie trop podświadomościowy prowadził do Twego obojnactwa , czyli hermafrodytyzmu :)
Pzdr.
edi8
Czyżby wspomniany przez Ciebie trop podświadomościowy prowadził do Twego obojnactwa , czyli hermafrodytyzmu :)
Pzdr.
edi8
Asiulka22
Tak to jest,że jak zaczynasz typowac - nie padną,to zaczynają wpadac i na odwrót:( Niestety.
Slavo>>>
chyba muszę się w tą terść zagłębić, bo moze jeszcze nie do końca znam siebie samą...:)))
ponadto przypominam sobie że w okresie szkoły podstawowej miałam kolegę o pseudo. właśnie Ziuta i gustował w dziewczynkach...jednak :)
chyba muszę się w tą terść zagłębić, bo moze jeszcze nie do końca znam siebie samą...:)))
ponadto przypominam sobie że w okresie szkoły podstawowej miałam kolegę o pseudo. właśnie Ziuta i gustował w dziewczynkach...jednak :)
a zobaczcie tego psikusa lotto 17 zamiast w multi poszla w duzym i expresie dlatego ja wczoraj trafilem
edi8
Mam nadzieję,że w tym nicku -edi8- nie jest ukryta długośc twojego członka:) W wzwodzie:):)::):):):):)
ja nie gram na chybil ale jak ktos gra czesto to czy chybik drukuje 17 czesto bo wtedy bylby to prosty dowod na mozgownice ts
apropos wczorajszej rozmowy około 22 - pomyliły mi się kupony ;) niestety pomyłka ;(
panie expres jak myla ci sie kupony przy 17milonach kumbulacji to co sie stanie z toba w sobote
slavo>>> zapytaj swojej żony to Ci powie , bo mi powiedziała że nawet połowy nie masz tego co :) :) :)
ciekawi mnie do jakiego stopnia mozg bedzie generowal kumulacje i jak zareaguja tlumy czy bedzie tlok w kolekturach
kolejne losowanie i znowu 2/3 x2 a w sumie 6 losowan i 16x 2/3
zobaczylem ze wysoka kumbulacja w numerku zagram sobie na niego dzisiaj tylko zeby mozg byl dla mnie laskawy
a ja tam przestalem sam typowac-zawsze pudlo,ale znalazlem strone w necie gdzie mam gotowe typy wysylam esa za 2 zyle i dostaje 40 liczb ktore w 90% NIE PADNA !zakreslam na kupon te 40 liczb i puste pola czyli nie zakreslone to sa liczby ktore moga wpasc,jak mi sie podobaja i maja szanse ze wpadna to sobie zakreslam ,zawsze lepiej typowac z 40 niz z 80 liczb,jak ktos zainteresowany to podaje gg 9685961
a dlaczego szwedzi dali nam trutke 26 letnie mieso wszyscy polakow robia w trabe nie tylko lotto
edi-8cm.
Tego co....? Ty. Czyli 4cm.Sprecyzuj.Nie dokończyłeś zdania:)
teraz cala zywnosc jest pokrecona mutuja ja genetycznie truja chemia i pozniej mozgi ludzi slabo mysla
hipopotan>>>
"Główny mózg" jest też chyba dzisiaj "podtruty". Wykorzystaj to!
Do tej pory nie podał ilości wygranych w MM z godziny 14ej.
Pozdr.
"Główny mózg" jest też chyba dzisiaj "podtruty". Wykorzystaj to!
Do tej pory nie podał ilości wygranych w MM z godziny 14ej.
Pozdr.
juz podal przed chwila wszedlem na strone ts znow jeden7z7 czyli mozg wraca do normy sprawny jak cholera
na 1400 chyba mozna wysylac nawet 10 minut przed koncem moze gdyby wszyscy grajacy wyslali kupony w ostatnich dziesieciu minutach to mozgownica mialaby duzo pracy moze wtedy by sie podtrula
Witam!!!!!!:)
z tych parek układam trójki na 22;)
38,41
12,14
55,57
71,74
Oto moje trójeczki z parek które podałem
totomix godz 22
38,55,12
38,57,12
38,57,14
38,74,12
41,55,12
41,55,14
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!Pozdro
z tych parek układam trójki na 22;)
38,41
12,14
55,57
71,74
Oto moje trójeczki z parek które podałem
totomix godz 22
38,55,12
38,57,12
38,57,14
38,74,12
41,55,12
41,55,14
Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!Pozdro
W sobotę!!!
Jak to Los kpi sobie z ludzi! Dla pasjonatów sportu i Formuły1:
http://www.tvn24.pl/12694,1621119,0,1,singapurska-klatwa-trwa,wiadomosc.html
http://www.tvn24.pl/12694,1621119,0,1,singapurska-klatwa-trwa,wiadomosc.html
ja dzisiaj w multi opre sie ze nie bylo ostatnio w dwoch losowaniach 60 tek nie liczac tej65 oraz ze o 1400 nie padly liczby z koncowkami 3i4
tak biore do analizy wszystkie liczby z koncowka 3 i wszystkie z koncowka 4
Czy to nie jest nabijanie kasy w Dużym Lotku tymi kumulacjami ?
A póżniej nikt nie wygrywa i cala kasa zostaje w totalizatorze !
A my głupi polaczkowie gramy i płacimy podatek od głupoty !
Pewnie większość tutaj chce chociaż tą dużą bańke wygrać -
a oni będą podwyższać cene za zakład i będą robić kumulacje !Po prostu robi się ZDZIERSTWO z TS - bo cena nie jest zaabardzo adekwatna do prawdopodobieństwa wygranej !
A póżniej nikt nie wygrywa i cala kasa zostaje w totalizatorze !
A my głupi polaczkowie gramy i płacimy podatek od głupoty !
Pewnie większość tutaj chce chociaż tą dużą bańke wygrać -
a oni będą podwyższać cene za zakład i będą robić kumulacje !Po prostu robi się ZDZIERSTWO z TS - bo cena nie jest zaabardzo adekwatna do prawdopodobieństwa wygranej !
Wędrowca netowy.Serdeczne dzięki.
O 14-tej 3/10,parek,ani jednej.
xadi-dzięki za link.Pozdrawiam.
O 14-tej 3/10,parek,ani jednej.
xadi-dzięki za link.Pozdrawiam.
Pechowiec, jak sam nick wskazuje, z góry stawiasz się na tej pozycji i jeszcze ubliżasz wszystkim "polaczkom"
Pamiętaj,że prawdziwemu pechowcowi to i w "drewnianym kościele cegła na łeb spadnie" Pech to także stan,który niejednokrotnie kreujemy sami, bo jak już kiedyś pisałem, "kto ma pecha i nieszczęść kupę złamie palec wycierając du..ę
Jest też pech na własne życzenie: Jak na przykład masz pod sobą seksowną blondynę i... czekasz na trzęsienie ziemi...
a poza tym żeby mieć nadzieję na wygranie to trzeba wypełnić chociaż jeden zakład za 2 złote, a wkrótce za 3 złote...
Tego jednak pechowiec nie zrobi, bo jest zbyt wielkim sknerą, lepiej więc narzekać na swój pech!!!, a najlepiej publicznie!!!
A co, niech wszyscy wiedzą jaki ze mnie PECHOWIEC!!
Tak trzymaj!!!
Pamiętaj,że prawdziwemu pechowcowi to i w "drewnianym kościele cegła na łeb spadnie" Pech to także stan,który niejednokrotnie kreujemy sami, bo jak już kiedyś pisałem, "kto ma pecha i nieszczęść kupę złamie palec wycierając du..ę
Jest też pech na własne życzenie: Jak na przykład masz pod sobą seksowną blondynę i... czekasz na trzęsienie ziemi...
a poza tym żeby mieć nadzieję na wygranie to trzeba wypełnić chociaż jeden zakład za 2 złote, a wkrótce za 3 złote...
Tego jednak pechowiec nie zrobi, bo jest zbyt wielkim sknerą, lepiej więc narzekać na swój pech!!!, a najlepiej publicznie!!!
A co, niech wszyscy wiedzą jaki ze mnie PECHOWIEC!!
Tak trzymaj!!!
Powtórzę moją opinię którą już wyraziłem już z tydzień temu.
TS zrobi tyle kumulacji że jak zakład będzie po 3 pln to nie będzie BOJKOTU bo zajebią oczy każdemu tą kwotą, a niech przyznają ile się nachapią, to co dają graczom to nawet nie połowa z tego co natrzaskają na tych kumulacjach
TS zrobi tyle kumulacji że jak zakład będzie po 3 pln to nie będzie BOJKOTU bo zajebią oczy każdemu tą kwotą, a niech przyznają ile się nachapią, to co dają graczom to nawet nie połowa z tego co natrzaskają na tych kumulacjach
Rico, ja mam takiego znajomego, któremu kiedyś przyśniły się liczby do DL. Nie wysłał. Pożałował, byłaby szóstka.
Od tej pory grał jak szalony. Nadawał mniej więcej po kilka kilogramów kuponów za jednym zamachem.
Opowiadał mi jak chodził z ciężką torbą sprawdzać kupony do kolektury, to niekiedy nawet trójki nie było na tysiące kuponów. Przegrał do tej pory ze trzy pałace.
Miał łącznie do tej pory trochę trójek i kilka czwórek.
Od tej pory grał jak szalony. Nadawał mniej więcej po kilka kilogramów kuponów za jednym zamachem.
Opowiadał mi jak chodził z ciężką torbą sprawdzać kupony do kolektury, to niekiedy nawet trójki nie było na tysiące kuponów. Przegrał do tej pory ze trzy pałace.
Miał łącznie do tej pory trochę trójek i kilka czwórek.
TPD, ja chyba nie jestem pechowcem, bo tak naiwnego znajomego jak opisałeś nie miałem.
Sam byłem o "piczy włos" od trafienia 6-tki metodą Ch/TR, ale nie uległem "złudzie", że jak wyślę "wagon" kuponów to na pewno 6-tkę trafię.
Po prostu znam r-ek prawdopodobieństwa i znam granice swojego "szczęścia i pecha", czego Twój znajomy zapewne nie zna!!!
Pozdrawiam.
Sam byłem o "piczy włos" od trafienia 6-tki metodą Ch/TR, ale nie uległem "złudzie", że jak wyślę "wagon" kuponów to na pewno 6-tkę trafię.
Po prostu znam r-ek prawdopodobieństwa i znam granice swojego "szczęścia i pecha", czego Twój znajomy zapewne nie zna!!!
Pozdrawiam.
O której dzisiaj losowanie bo znowu jakiś mecz dzisiaj -bo nie wiem czy iść do kolektury bo jak będzie po 22 to niema sensu grać
Maks, dziś sobie daruj.