Wpisy 5 315 388 – 5 315 502
19 kwietnia 2025 22:32 → 20 kwietnia 2025 11:07, 100 wpisów
@5 315 381: Piekna czworka dla Puloka i Chybil
A wogóle to chyba ci co pracowali w TS to mają dożywotni zakaz mówienia o tym co wiedzą i jak to tam się odbywa
@5 315 386 krzysio:
Byla ładna a teraz ?
Byla ładna a teraz ?
Chevele1970 jesteś dzieckiem we mgle, które tego nie dostrzega, że w tych losowaniach nie ma żadnej losowości...
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
@5 315 363 chevelle1970: ci co tak twierdzą z reguły najwięcej grają ...
@5 315 389 MCSl: Jak z tego korzystaja to nie powiedzą.
@5 315 391 01234Zorro567890: i tu się mylisz 5 razy już trafiłem 4 na swoje liczby metoda map wyników i obliczania kolejności występowania liczb nad dana liczba z poprzednich losowań,no i raz piątka na chybił trafił
@5 315 395 chevelle1970: nic nie mogą trafić to wymyślają teorie spiskowe
Kiedy to było
@5 315 397 marc1978:
Oszukujecie się sami
@5 315 398 01234Zorro567890: dawno temu jak lubiłem sobie rozpisywać wyniki teraz jakoś mi się nie chce nad tym głowić
Sebastian_M Po zakończeniu współpracy z TS myślę, że też nie mogą mówić, bo nie wiadomo co by ich spotkało gdyby zaczęli mówić
No właśnie dawno temu i nie prawda
chevelle1970 cały czas się łudzisz, że to uczciwe. Przyznaje, że sam gram ale jak obserwuje te losowania od wielu już lat to naprawdę utwierdzam się w przekonaniu, że wyniki ustawiają
@5 315 405 MCSl: W Lotto częściej wygrywa ten, kto… kupił los. A czy jest mądrzejszy czy mniej inteligentny — to już inna loteria!
Bo wiesz, mądrzejszy analizuje statystyki, oblicza prawdopodobieństwo i… stwierdza, że to się nie opłaca. A mniej inteligentny kupuje los, bo “ktoś musi wygrać”… i czasem to właśnie on zgarnia miliony. Morał? Inteligencja to skarb, ale w Lotto bardziej liczy się… szczęśliwy przypadek i odrobina szaleństwa!
Albo jak mówi babcia: “Mądry nie gra, bo wie, że nie wygra. Głupi gra i nie wygra, ale chociaż ma nadzieję.”
Bo wiesz, mądrzejszy analizuje statystyki, oblicza prawdopodobieństwo i… stwierdza, że to się nie opłaca. A mniej inteligentny kupuje los, bo “ktoś musi wygrać”… i czasem to właśnie on zgarnia miliony. Morał? Inteligencja to skarb, ale w Lotto bardziej liczy się… szczęśliwy przypadek i odrobina szaleństwa!
Albo jak mówi babcia: “Mądry nie gra, bo wie, że nie wygra. Głupi gra i nie wygra, ale chociaż ma nadzieję.”
Przed chwilą padło 22 x 54,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
Na pewno są ustawione wyniki z góry, kto jeszcze wierzy w uczciwe losowania gier TS-a jest chyba dinozaurem... Miłego wieczoru...
@5 315 402 MCSl:
O tym napisałem. Jak korzystali to nigdy nie powiedzą.
O tym napisałem. Jak korzystali to nigdy nie powiedzą.
sebucha ,,a jocia ,, zaczepiales tak nie ładnie tak i po co tak
@5 315 411 krzysio:
Jocia to inny temat. Nie ja zacząłem ją zaczepiać tylko ona mnie. Jak nie znasz tematu to po co się wtrącasz?
Jocia to inny temat. Nie ja zacząłem ją zaczepiać tylko ona mnie. Jak nie znasz tematu to po co się wtrącasz?
A niegdyś pan Lotto Ryszard mówił, że on to nic nie mógł nigdy trafić i nic nie wygrał.. akurat ktoś uwierzy, a jak został zapytany o losowanie w Serbii, które tam ewidentnie było ustawione odpowiedział, że Serbia to młody kraj a Polska ma długą tradycję w losowaniach..
@5 315 414 MCSl:
Czyli odpowiedział wymijająco.
Czyli odpowiedział wymijająco.
@5 315 414 MCSl:
To znaczy ze jednak coś wygrał. Mieszkać teraz w Hiszpanii?
To znaczy ze jednak coś wygrał. Mieszkać teraz w Hiszpanii?
W 2019 roku, po dwóch latach znajomości, prezenter wziął ślub z Elżbietą Martinez. Świeżo upieczeni małżonkowie postanowili osiedlić się na wybrzeżu Costa Blanca w słonecznym Alicante.
Gosia.
Możesz zablokować niechciany nr.
Możesz zablokować niechciany nr.
@5 315 419 Janosik 2009: qiem
@5 315 419 Janosik 2009: ale to ktoś z multipasko
gosia szukaj linkiwwww ,, nr telefon ,, miejscowosc mieszkania kto to dwwonił
Gosia.
Oni wszyscy tam wiedzą jak to funkcjonuje, łącznie z prezenterami studia i jak gracze robieni są w ciula
@5 315 425 krzysio: krasnalka mieszka w białystok
@5 315 425 krzysio: dziękuje za pomoc już wiem kto
@5 315 428 krzysio: Dobranoc Spokojnych Świąt
ja pintole
gołąbków mi sie
zachciało qarwa twarz
na swieta
ja pintole od rana w kuchni a ledwo
połowee zrobiłem
gołąbków mi sie
zachciało qarwa twarz
na swieta
ja pintole od rana w kuchni a ledwo
połowee zrobiłem
wqierwonym na maxxa
@5 315 431 wasyl-piaski: za to będziesz się unosił lekko w niebie
@5 315 430 wasyl-piaski: Popros Biedroneczke to Ci zrobi nie tylko golabki, ale i cos ze slodyczy.
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego
a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka.
a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka.
Wszystkim zdrowych wesołych,mokrego Dyngusa
Jajko
Śnieg
Dyngus
Tylko sprawdzałem nie pojawia się tu snieg jajko dyngus jak w poprzednich latach
@5 315 447 zbigniew g: księga gości gamoniu
@5 315 449 waldus: byłem dzięki
@5 315 450 zbigniew g: alleluja
@5 315 451 waldus: a do kościoła idziesz
Wczoraj na świeceniu nie byłem ale moi byli wzięli mi Tatrę mocna do poświęcenia
@5 315 453 zbigniew g: dziś już można kiełbacheopie dzielić
5 315 396. tomi77 19.04.25 (22:35)
12 baniek dali
Tomi ma 12 baniek
12 baniek dali
Tomi ma 12 baniek
@5 315 452 zbigniew g: ja Boga nie szukam w kosciele
walduś ,, mówisz teroz nie szukac w kosciele ,, jak kiedy blisko zdechuu ,, bedziesz załował pojedziesz do koscioła bedziesz wiedziooł
Hasło tygodnia
Bykowe
Bykowe
Minus 800
walduś zobocz 997 pije denat ,,
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/plonsk-pijani-policjanci-wjechali-radiowozem-w-ogrodzenie-st8419748
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/plonsk-pijani-policjanci-wjechali-radiowozem-w-ogrodzenie-st8419748
@5 315 459 krzysio: alleluja
@5 315 459 krzysio: dlaczego mam rozumowałc tak jak ty i tobie podobni
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 315 464 tomi77:
„Zmartwychwstał – prawdziwie, niezależnie od tego, czy u mnie, czy u Ciebie. Alleluja! Niech ta Prawda przemienia nasze serca.
„Alleluja! Tak, u mnie też. Pan zmartwychwstał – i to nie zależy od naszej opinii, tylko od Jego miłości. Błogosławionych Świąt!”
„Zmartwychwstał – prawdziwie, niezależnie od tego, czy u mnie, czy u Ciebie. Alleluja! Niech ta Prawda przemienia nasze serca.
„Alleluja! Tak, u mnie też. Pan zmartwychwstał – i to nie zależy od naszej opinii, tylko od Jego miłości. Błogosławionych Świąt!”
@5 315 471 wujek74: alleluja

Skacze zajączek po lesie
I życzenia Tobie niesie
Przez pisanki przeskakuje
ALLELUJA wykrzykuje
Po czym znika w długich susach
Cały mokry od dyngusa
WESOLYCH ŚWIAT
I życzenia Tobie niesie
Przez pisanki przeskakuje
ALLELUJA wykrzykuje
Po czym znika w długich susach
Cały mokry od dyngusa
WESOLYCH ŚWIAT
Na czacie 12 - tu uzytkownikow, jak 12 - tu Apostolow.Judasz nie musi sie ujawniac pezez pocalunek - juz to uczynil wlasnie wczoraj.
Alleluja.
Alleluja.
@5 315 492 Gosia__77: masz cichego wielbiciela
Serdecznie dziękuję za wszystkie szczere życzenia świąteczne – te oficjalne, serdeczne, i te od Pasko też (wiadomo, on zawsze wie, co powiedzieć – albo i nie).
Proszę przyjąć wyrazy wdzięczności ode mnie, czyli Anny9 – prawdziwa, wrodzona inteligencja (nie, nie nabyta na kursie online). A czy niewiasta? Cóż, pozwolę sobie tę kwestię pozostawić w sferze mojej prywatności – niech i Państwo mają coś do rozważania przy świątecznym kompocie.
Życzę Państwu wszystkiego, co najlepsze – zdrowia, spokoju, ciepła (choć niekoniecznie klimatycznego), uśmiechu szczerego lub chociaż zgrabnie udawanego. Niech się darzy – nie tylko wiosną!
Z poważaniem,
Anna9

Proszę przyjąć wyrazy wdzięczności ode mnie, czyli Anny9 – prawdziwa, wrodzona inteligencja (nie, nie nabyta na kursie online). A czy niewiasta? Cóż, pozwolę sobie tę kwestię pozostawić w sferze mojej prywatności – niech i Państwo mają coś do rozważania przy świątecznym kompocie.
Życzę Państwu wszystkiego, co najlepsze – zdrowia, spokoju, ciepła (choć niekoniecznie klimatycznego), uśmiechu szczerego lub chociaż zgrabnie udawanego. Niech się darzy – nie tylko wiosną!
Z poważaniem,
Anna9