Wpisy użytkownika krzys225
Łącznie 1 119 wpisów w archiwum, pokazane od nr 877 634. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
ok Lila ale liczylem ze bedzie jak ostatnio przepisalem podana 9 mialem 7 i 300zl wpadlo
"Pewnie" sa tylko dwie rzeczy kazdy rodzi sie nagi i umiera. Chcialbym troche trafic bo tak same straty.
Witam. Ja na 20 mialem 7z8 na 70 7z9. Teraz czekam od 4 losowan na 70.
kilka 70 musi pasc sa losowania ze pada po 6 cyferek z danej dziesiatki teraz czas na 70ki
Trzeba skreslic a o 14 zobaczymy czy mam w kieszeni czy kto inny ma
Tak czytam kazdy daje jakies pewniaki ale czy one pewne. Nie powiem pare razy posluchalem i wyslalem i prawie max np.7z8
Witam. Tak obserwowalem i dzieki Vanilla bede musial cos doslac ale byloby dobrze zebys rzucil vanilla jakies pewniaki ktore pomoga mi powiekszyc zawartosc portfela
Witam. Wczoraj w Lotto na 2 zaklady 2x3 trafienia bylo nawet blisko 4.
mnie tylko ciekawi czy cyferki losowo wybrane czy przez system komputerowy losowane zeby nie bylo duzo wygranych
np w Keno wszystko obok a pan w kolektorze mowil ze kiedys wiele wiecej bylo wygranych
Lotto to robi nas w kulki a ze ma nas w nosie to np tu na multipasko numery z 22 sa a na stronie lotto nie czyli maja nas w dup..
tez racja nie raz szybkie kreslenie i jest jakis pieniadz wygrany ale to tylko szczescie
Jutro niestety Polacy nie dadza rady obym sie mylil ale nienawisc Rosjan do Polakow nam okaza
Na Ukrainie wiedza ze popelnia blad i jak Tymoszenko wiec beda biegac zeby wygrac bo musza
Probuje w mecze i taz tam kila nic nie idzie gdzies zawale jeden mecz i tylko tyly
Kiedys to choc troche sie zwracalo a teraz to jak wygram 20 zl to radocha. Gadalem z gosciem w kolekturzei potwierdza kiedys ludzie wiecej wygrywali. pewnie TS ms lepsze komputery i oblicza jak wykolowac ludzi.
na najblizsze mecze obstawiam wygrane Wloch Hiszpani Francji Anglii
za 20 zl moze sie uda dobre 200 obstawiajac mecze wydaje sie latwiej niz w totolotka
Rosja pewniak a Polacy musza wygrac ale Czesi tez beda walczyc oby to Polacy sie cieszyli

ok dzieki ja na 1 kuponie mam remis wygrana Anglii na drugim kuponie wygana Anglii szkoda by bylo przegrac kupony na ktore od kilku dni gram
wygrana remis przegrana mozna nawet laczyc np ale to systemwyg-remis
Rano wizja 4,32 ale na dwa skreslenia mala wygrana wiec dopisalem pokombinowalem i 4/10 tez malo
Obstawialem wygrana Wlochow. Zastanawiam sie czy to oni nie zostana mistrzami.
Wlosi juz z Anglia biegali dzis to udowodnili choc po drugiej bramce bylo roznie a Hiszpanie wczoraj prawie zero tylko dogrywke grali wiec raczej Wlochy mistrzema nie faworyt Hiszpania
Witam. Nie chcialo sie ruszyc tylka i 6/8 przepadlo a co za tym idzie 60zl.
mala gratulacje ale jak podawalas ok 13 godz numery nie dalas mi wygrac
Wczoraj w MM o 22 - 4z5 i obok czyli 20 zl szkoda ze nie 700 zl
w loteriada tylko sms wygrywa spojrz trwa weryfikacja a przeciez przez net dane podales a sms tylko kod potem dane
Witam! Kto poda mi pewniaki na dzis w prezencie urodzinowym (osiagnalem wiek "Jezusowy".
dzis zagralem na "Trafil" i na 10 mam 3 trafione 5 obok co mnie potwierdza ze Lotto raczej jest ustawione bo to kolejny "Chybil" kiedy duzo obok.
« PoprzednieKolejne 100 »