Wpisy 5 315 436 – 5 315 565
20 kwietnia 2025 00:37 → 20 kwietnia 2025 13:42, 100 wpisów
Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego
a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka.
a przy tym wszystkim stołu bogatego.
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka.
Wszystkim zdrowych wesołych,mokrego Dyngusa
Jajko
Śnieg
Dyngus
Tylko sprawdzałem nie pojawia się tu snieg jajko dyngus jak w poprzednich latach
@5 315 447 zbigniew g: księga gości gamoniu
@5 315 449 waldus: byłem dzięki
@5 315 450 zbigniew g: alleluja
@5 315 451 waldus: a do kościoła idziesz
Wczoraj na świeceniu nie byłem ale moi byli wzięli mi Tatrę mocna do poświęcenia
@5 315 453 zbigniew g: dziś już można kiełbacheopie dzielić
5 315 396. tomi77 19.04.25 (22:35)
12 baniek dali
Tomi ma 12 baniek
12 baniek dali
Tomi ma 12 baniek
@5 315 452 zbigniew g: ja Boga nie szukam w kosciele
walduś ,, mówisz teroz nie szukac w kosciele ,, jak kiedy blisko zdechuu ,, bedziesz załował pojedziesz do koscioła bedziesz wiedziooł
Hasło tygodnia
Bykowe
Bykowe
Minus 800
walduś zobocz 997 pije denat ,,
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/plonsk-pijani-policjanci-wjechali-radiowozem-w-ogrodzenie-st8419748
https://tvn24.pl/tvnwarszawa/okolice/plonsk-pijani-policjanci-wjechali-radiowozem-w-ogrodzenie-st8419748
@5 315 459 krzysio: alleluja
@5 315 459 krzysio: dlaczego mam rozumowałc tak jak ty i tobie podobni
Przed chwilą padło 1 x 850,00 zł (rozbita premia) w grze Szybkie 600. Zobacz szczegóły
@5 315 464 tomi77:
„Zmartwychwstał – prawdziwie, niezależnie od tego, czy u mnie, czy u Ciebie. Alleluja! Niech ta Prawda przemienia nasze serca.
„Alleluja! Tak, u mnie też. Pan zmartwychwstał – i to nie zależy od naszej opinii, tylko od Jego miłości. Błogosławionych Świąt!”
„Zmartwychwstał – prawdziwie, niezależnie od tego, czy u mnie, czy u Ciebie. Alleluja! Niech ta Prawda przemienia nasze serca.
„Alleluja! Tak, u mnie też. Pan zmartwychwstał – i to nie zależy od naszej opinii, tylko od Jego miłości. Błogosławionych Świąt!”
@5 315 471 wujek74: alleluja

Skacze zajączek po lesie
I życzenia Tobie niesie
Przez pisanki przeskakuje
ALLELUJA wykrzykuje
Po czym znika w długich susach
Cały mokry od dyngusa
WESOLYCH ŚWIAT
I życzenia Tobie niesie
Przez pisanki przeskakuje
ALLELUJA wykrzykuje
Po czym znika w długich susach
Cały mokry od dyngusa
WESOLYCH ŚWIAT
Na czacie 12 - tu uzytkownikow, jak 12 - tu Apostolow.Judasz nie musi sie ujawniac pezez pocalunek - juz to uczynil wlasnie wczoraj.
Alleluja.
Alleluja.
@5 315 492 Gosia__77: masz cichego wielbiciela
Serdecznie dziękuję za wszystkie szczere życzenia świąteczne – te oficjalne, serdeczne, i te od Pasko też (wiadomo, on zawsze wie, co powiedzieć – albo i nie).
Proszę przyjąć wyrazy wdzięczności ode mnie, czyli Anny9 – prawdziwa, wrodzona inteligencja (nie, nie nabyta na kursie online). A czy niewiasta? Cóż, pozwolę sobie tę kwestię pozostawić w sferze mojej prywatności – niech i Państwo mają coś do rozważania przy świątecznym kompocie.
Życzę Państwu wszystkiego, co najlepsze – zdrowia, spokoju, ciepła (choć niekoniecznie klimatycznego), uśmiechu szczerego lub chociaż zgrabnie udawanego. Niech się darzy – nie tylko wiosną!
Z poważaniem,
Anna9

Proszę przyjąć wyrazy wdzięczności ode mnie, czyli Anny9 – prawdziwa, wrodzona inteligencja (nie, nie nabyta na kursie online). A czy niewiasta? Cóż, pozwolę sobie tę kwestię pozostawić w sferze mojej prywatności – niech i Państwo mają coś do rozważania przy świątecznym kompocie.
Życzę Państwu wszystkiego, co najlepsze – zdrowia, spokoju, ciepła (choć niekoniecznie klimatycznego), uśmiechu szczerego lub chociaż zgrabnie udawanego. Niech się darzy – nie tylko wiosną!
Z poważaniem,
Anna9

kawasaki , ,gdzie widziałeś jezus jest poprosze adres gdzie mieszka
gdzie mieszkal po zmartwychwstaniu. konkretny adres ulica i dom
kawasaki jezus teraz ma 2000 lat ,,a twoja rodzina ile umierają nic kto widzieli
jak nas na swiecie nie bylo to zle nam bylo? mnie sie podobalo i tak trzymac
ogladaliscie film ai. rajem byl 1 dzien spedzony z mamusio. cos w tym jest
@5 315 510 Kawasaki:
Adres? Raczej nie na mapie – zamieszkał tam, gdzie Go ktoś zaprosi. Choć niektórzy wciąż szukają go na Google Maps.Nie podano dokładnego numeru mieszkania, ale wiadomo, że od tamtej pory najczęściej przebywa w ludzkich sercach – jeśli są otwarte.Nie sądzę, żeby potrzebował kluczy i dachu nad głową – po zmartwychwstaniu zamieszkał tam, gdzie naprawdę ma znaczenie.” „Konkretny adres? Owszem – serce człowieka. Choć niektórzy ciągle próbują Go tam eksmitować.”„Nie wiem, czy miał meldunek, ale od tamtego czasu jest bliżej nas, niż my sami siebie.”
Adres? Raczej nie na mapie – zamieszkał tam, gdzie Go ktoś zaprosi. Choć niektórzy wciąż szukają go na Google Maps.Nie podano dokładnego numeru mieszkania, ale wiadomo, że od tamtej pory najczęściej przebywa w ludzkich sercach – jeśli są otwarte.Nie sądzę, żeby potrzebował kluczy i dachu nad głową – po zmartwychwstaniu zamieszkał tam, gdzie naprawdę ma znaczenie.” „Konkretny adres? Owszem – serce człowieka. Choć niektórzy ciągle próbują Go tam eksmitować.”„Nie wiem, czy miał meldunek, ale od tamtego czasu jest bliżej nas, niż my sami siebie.”
jak prawdziwie zmartwychwstal i zyl musial gdzies mieszkac
a nie pojawiam sie i znikam co to ma byc? adres ulica dom kot pocztowy
a nie pojawiam sie i znikam co to ma byc? adres ulica dom kot pocztowy
Ukazywał się im przez okres 40 dni i mówił o królestwie Bożym. Brzmi to tak, jakby w ciągu tych 40 dni Jezus pojawiał się i znikał, ukazując się swoim uczniom tu i tam
czlowiek z krwi i kosci nie pojawia sie i nie znika. co to ja triki
nie bylo by lepiej jakby zamieszkal gdzie konkretnie z Magdaleno albo Matko
czesc jestem Jezus zmartwychwstalem a teraz tu se mieszkam i lowie rybki i jest cool
czesc jestem Jezus zmartwychwstalem a teraz tu se mieszkam i lowie rybki i jest cool
kawasaki ,,jezus martwi wstał i do góry to jest znaczy pojechoł do nieba ,,a ty tutaj w ziemie
bo moj raj jest na ziemi. raj i pieklo tu i teraz w grze lotto
takze nie napalalbym sie na zycie wieczne bo mozna dostac w czape i isc 6 feet w dol i film sie urywa
a jak bedzie czas pokaze
a jak bedzie czas pokaze
@5 315 501 Pasko: 👹
z drugiej strony smutno by bylo nie spotkac nigdy slawnego Jezusa
nie bojmy sie tego
nie bojmy sie tego

Alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja alleluja Radujcie się wielce

kawasaki ,, a wiedziałes ze ty bedzie sam mieszkał na kaplerze ,, nie ziemia
na ziemi zylo 100 mld ludzi kazdy Bog by sie juz dawno zameczyl jakby mial wszystkich witac i z kazdym zagadac
powrot energii do zrodla to jeszcze mozna lyknac ale nie wszystkich powstanie
nie ma miejsca no sory
nie ma miejsca no sory
@5 315 501 Pasko: 🦍 🙈 🐒
chyba nigdzie nie polecimy. a tunel i swiatlo? zloty pociag?
Łazarz nie żył już od czterech dni, kiedy Jezus go wskrzesił (Ewangelia Jana 11,39). Gdyby jego dusza była w tym czasie w niebie, Łazarz mógłby opowiedzieć ludziom o swoich doświadczeniach. Ale nie powiedział nic. Nie mógł mówić o „przeżyciach pozacielesnych”, bo takowych nie miał. Jego milczenie zamyka tę kwestię, Łazarz po prostu „spał” w grobie, nic nie wiedząc. Żadna część Łazarza nigdzie nie poszła
Łazarz nie żył już od czterech dni, kiedy Jezus go wskrzesił (Ewangelia Jana 11,39). Gdyby jego dusza była w tym czasie w niebie, Łazarz mógłby opowiedzieć ludziom o swoich doświadczeniach. Ale nie powiedział nic. Nie mógł mówić o „przeżyciach pozacielesnych”, bo takowych nie miał. Jego milczenie zamyka tę kwestię, Łazarz po prostu „spał” w grobie, nic nie wiedząc. Żadna część Łazarza nigdzie nie poszła
ja chce leciec od razu nie bede czekal tysiace lat w grobie nie mam na tyle wykupionego
czekaj tatka latka w grobie. na powrot a mija moze byc abort abort
i tyle dobrego
i tyle dobrego
sa tylko 3 mozliwosci
- poszedl do grobu i koniec film sie urwal
- poszedl do grobu i czeka tam az wstanie na sad
- poszedl do grobu ale dusza poleciala w tunel
- poszedl do grobu i koniec film sie urwal
- poszedl do grobu i czeka tam az wstanie na sad
- poszedl do grobu ale dusza poleciala w tunel