Wpisy 2 969 565 – 2 969 664
8 września 2017 17:22 → 8 września 2017 18:05, 100 wpisów
osobiście w żadne programy nie wierzę, ale lubię sobie sprawdzić to i owo
sproboj tego moze ci sie uda z tym programikiem ja tam zabardzo nie wieze w takie mechanizmy i widzialem cos takiego choc nigdy tego nieprubowalem bo niekozystanm z takich wynalazkow
Forsami- chciałbym abyśmy się mylili-ale uważam tak samo-nieważne co wysylasz bo nie wiadomo co będzie
Mulag-moim zdaniem systemy skrócone mogą delikatnie poprawić bilans gry ale bardzo nieznacznie
masz niestety racje w większości przypadków
Mulag-moim zdaniem systemy skrócone mogą delikatnie poprawić bilans gry ale bardzo nieznacznie
masz niestety racje w większości przypadków
TS nie śpi i obrobić się nie da a systemy mają tylko bardziej zachęcić do grania a nie do wygrywania
co ty gadasz zapomniałeś ile mam lat czy jak coś mnie odmłodziłeś o 20 lat
dragon a z jakiego programiku korzystasz na PC do tyypowania lliczb jesli to nie jakas jest tajemnica co?
nie powiem wszystkiego się można uczepić jak się wydaje ze lepiej to czemu nie
oprocz multiparis
arczibalik, z żadnego, sam typuję na podstawie mapek + intuicja, która niestety często zawodzi, głównie dlatego, że często jej nie słucham zwykle pierwsza myśl najlepsza a im więcej się myśli nad liczbami tym gorsze rezultaty
gdyby dało się przechytrzyć TS to na tabeli wygranych multi multi byłoby to zauważalne.
Nie wykluczam ,że komus się uda -zycze z całego serca
Nie wykluczam ,że komus się uda -zycze z całego serca
ale nic z systemowych jak ja dziś zgarniam całą pule albo nie jutro w lotto
i wiesz ze tak mozesz i tez trafic te glowne wygrane?
2 969 563. Forsami 2017-09-08 (17:21) Dębica
Stosujecie wyliczanki systemowe co nie było co powinno być a tak na koniec wychodzi co innego ja gram swoje liczby w Multi Multi i LOTTO i Mini I td. Może się kiedyś uda ot cała filozofia gram bo lubię a co bede z forsą robił
2 969 563. Forsami 2017-09-08 (17:21) Dębica
Stosujecie wyliczanki systemowe co nie było co powinno być a tak na koniec wychodzi co innego ja gram swoje liczby w Multi Multi i LOTTO i Mini I td. Może się kiedyś uda ot cała filozofia gram bo lubię a co bede z forsą robił
kuba typujem ta 6 w lotto plus razem ty 3 liczby i ja 3 liczby i zgarniamy te 3 miliony?
kolejka duża ale nikt nie przestrzega jej niestety a ja już 20 lat w kolejce a tu jakiś chłopaczek wygrał co czekał w kolejce tylko 1 dzień
jak forsami juz niechce tych 3 baniek w lotto?
Mulag-też mam takie refleksje-ktoś 30 lat studiuje mapy-a wygrywa gracz kumulacyjny któremu zostało w kieszeni 3 zł i puscil od nieczcenia 1 kupon chybil trafił
dobra kuba to pozniej pomysle nad ta 3 liczb do lotto i ci ja prezesle meilem okej ty dozucisz swoje 3 cyferki i pozniej wyslesz co zgarniesz to jest twoje zgadzasz sie?a ja gram dalej w mini lotka
wtedy się podzielę.
Albo Ty wyślij bo ja już stale wysłałem na 10 losowań-wierze ze się podzielisz kapke
Albo Ty wyślij bo ja już stale wysłałem na 10 losowań-wierze ze się podzielisz kapke
Qubam przekalkulowałem na zimno i doszedłem do w niosku w kiosku ruchu że nima puchua tak poważnie to za drogo ten Eurojackpot za tyle kasy to wolę zagrać w moje kochane Lotto i Lotto Plus Mini lub Ekstra Pensje przelicz ile to jest zakładów za jeden Eurojackpot więc wnioski nasówają się same a stopień trudności taki sam a nie wiem czy nie większy
stopień trudności jest nizszy jeśli chodzi o 12 stopni wygranych
ale cena to rozbój-powinien kosztować maks 9 zł
ale cena to rozbój-powinien kosztować maks 9 zł
nie noo kubus pewnie ze sie podziele a pozniej ta szczesliwa 6 liczb podamy sniezynkowi co by tam w czechach rozwalil ich na lopatki
no ja w eurojacpot będe grał raz że z ciekawości może tu będzie uczciwiej po drugie jestem w Unii EUropejskiej po trzecie jestem europejczykiem wierze bardzo że wygram
6 mini mi wyszlo wezme do multi i tych mini systemik z 6 jakos o 20 sie puszcze teraz najwazniejsze wydarzenie dnia dzisjeszego dla mnie zaglebie lubin - wisla plock typ oczywiscie 1 wynik 3-1 rozpoczecie za 20 minutek
kiedyś David Copperfiled zrobił doświadczenie z typowaniem i poatrzył to pewnym komentarzem (trafił notabene)
forsami oczywiscie ze ten wynalazek eurojackpot jest drogi jak dlanas przeciez to jest tylko cena az 10 mini lotkow,
cytat:
,,gdybym dał te numery komus do wysłania, to by nie wygrał, jeśli jemu taka zmiana zycia nie została przeznaczona"
,,gdybym dał te numery komus do wysłania, to by nie wygrał, jeśli jemu taka zmiana zycia nie została przeznaczona"
ciekawe czemu lotto nie reklamuje tego eurojacka czyzby konkurencja do zabawek przecie ep jest po 5 marna sprzedaz to dali 12,50 dla oczepnego od jutra mozna kupowac ciekawe czy cos moja ulubiona kolektorka bedzie cos wiedziala do jutra sie wstrzymalem z pytaniem jej o to
gryks
mi się wydaje ,że w TS trwa wewnetrzna walka z tym Jackpotem na poziomie korporacjnym
mi się wydaje ,że w TS trwa wewnetrzna walka z tym Jackpotem na poziomie korporacjnym
no eurojackpot raz w tygodniu to będę puszczał zawsze to dodatkowa sznasa i nadzieja
mimo ceny-puszczają na rynek grę w której da się wygrywać niższe stopnie-to odważny krok
jak ja bylem wczoraj w kolektorze puscic sobie mini na 4losowanka to moja kolezanka nic niewspominala otym wynalazku eurojackpot, moze oni jeszcxze niewiedza nic o tym tam albo stwierdzili ze niebeda tego reklamowac bo poco ludzi naciagac na wieksze oplaty i tak tu unas nikt nie trafi tego
ja tam jeden zakład jutro puszczam, tak na spróbowanie, a za tydzień się zobaczy, bo cena rzeczywiście trochę odstrasza
i to mnie ciekawi mniejsze stopnie i oczywiście główna wygrana to tylko raz w tygodniu jeszcze nie zbankrutuje
ts woli swoje zabawki reklamowac ep mini multi niz wynalazek to cos jak by zdrapka a ich sie nie reklamuje bynajmniej nic nie slyszalem
no właśnie, piątek z eurojackpotem niestey kosztem innych gier, hmm...bardziej bym te 10 mini puścił, albo 1 zakłąd na 10 losowań
ale jakoś dogadane bo w kolekturze będzie można kupić czego nie osobna budka
tylko najpierw zobacza ile osob zangazuje sie w ta gre ile osob bedzie tak lekka raczka wydawac te 12,5zl w ta gre
to tylko jak pisałem raz w tygodniu jak by to było kila razy to sam bym nawet nie próbował a tak pogram trochę sobie
jak nikt nic nie wie po za nami lub tymi ktorzy przypadkiem natkneli sie na art w necie o jacku to zaangazowanie bedzie wielkie niczym w ep
bądźmy postępowymi europejczykami zachodnimi i grajmy mimo że los droższy niż u niemca
Kochanie wróciłam moje najdroższe serce
ja o ta gre tez nie pytam bo nie zamierzam grac w ten wynalazek wole mini i MULTI to sa gry ktore niedlugo i rozszyfruje i co tam jakis eurojackpot
Kuponik to ja se wezme w razie sr..do toj toj nie wiem czy śliski a le kolor pod sr..czke
Artur skarbie
gryks76, od mojej ulubionej "kolektorki" specjalnie dla mnie otworzyła paczuszkę z kuponami, choć mówiłem, że nie trzeba, że jutro przyjdę dała mi kilka sztuk
witaj witaj iwonko ponownie,numerki juz puscilas te na wieczor?
Tak kotku
A nie od dziś wiadomo że kilo pomarańczy i krem bambino można świat zwojować
dla zabawy ep
04/ 19,22,25,28,31,02,05,08,09
03/,04,08,15,16,19,24,28,31,22
04/ 19,22,25,28,31,02,05,08,09
03/,04,08,15,16,19,24,28,31,22
a niech i pije jak ma zdrowie, gorzej jak nie bedzie mogl wypic i sie zdrowie skonczy ibedzie trzeba lykac tabletki albo jeszcze inne g...no, jesli komus nie szkoda kasy i zdrowia na picie to niech to robi jak chce
spadam ogladac mecz ukochanej druzyny zaglebie lubin do pisania powodzenia w lidze typerskiej w puszczonych pukonach jak i do i po losowaniu dobrej atmosfery w dalszej zabawie rozrywce z ts paparapa jak cos
to co iwonko dzisiaj na wieczor trafiasz te 10z 10 tak na tych liczbach tak?
Koteczku razem zwiedzimy swiat
Bedzie nam jak w raju jak trafię 10
Artur ty masz ta moc wiesz ze zawsze jak podajesz liczby to dopiero jest efekt
Witamy pozdrawiamy i życzymy dużej wygranej