Wpisy użytkownika dragon456
Łącznie 370 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 753 898. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
Witam wszystkich forumowiczów. W lotto gram już wiele lat, próbuję szczęścia, ale na razie bez rezultatów. Zarejestrowałem się u Was by (mam nadzieję ) coś się w tej kwestii zmieniło.Próbuję na różne sposoby, zarówno swoimi liczbami, jak i chybił-trafił, ale na razie nie mam szczęścia. No nic... Jeszcze raz, witajcie!
Janosik, jeśli możesz to sprawdź te zestawy
Lotto 8,11,16,18,26,30
Mini Lotto 1,13,19,21,24
1,4,25,35,41
Multi Multi 4,11,13,19,26
2,11,22,32,35,45,47,52,54,61
Lotto 8,11,16,18,26,30
Mini Lotto 1,13,19,21,24
1,4,25,35,41
Multi Multi 4,11,13,19,26
2,11,22,32,35,45,47,52,54,61
Mówię Wam, jak widzę takie coś jak dzisiaj to aż odechciewa się grać...mówię oczywiście o tym 1,2,3,4,5 w MM o 14
Ale będę dalej próbował, aż do szczęśliwego (oby! ) końca jakim będzie główna wygrana...pomarzyć zawsze można
Witam czy jeśli puszczę 1 zakład na np. 5 losowań z super szansą to płacę 1 raz 2zł, czy też za każde losowanie?
lewy, że niby ja z opozycji piszę, czy chodzi o kogoś innego?
Witam. Gracie na oba losowania, czy tylko na jedno? Trochę kasy na to idzie a wyniki marne (strata się powiększa), dlatego też zastanawiałem się, czy nie grać tylko na 1 losowanie, o 21:40. Jak to jest z tym losowaniem na 14:00? Były tam główne wygrane? Są gdzieś jakieś statystyki?
No to rewelacja! mi zabrakło 1 liczby do 700 zł no nic, próbujemy dalej
Witam wszystkich też już się puściłem, MM 2 zakł na 10 i 8 zakł ML a miałem nie grać w niedzielę...
Witam wszystkich Janosiku, jeśli możesz to sprawdź 2,4,5,10,25,27,28,54,58,59
Dzięki Janosik
Widzę, że cieniutko, więc spróbuję może z inną -tką
Widzę, że cieniutko, więc spróbuję może z inną -tką
10-tką miało być
Jak myślicie, lepiej puścić ML system na 6 liczb, czy też 6 zakładów zwykłych?
Jak myślicie, lepiej puścić ML system na 6 liczb, czy też 6 zakładów zwykłych?
qbam, tak o mini mi chodziło
Jeśli chodzi o multi to na 10 liczb, choć nyślę o przejściu na 9 próbuję też czasami na 5, a nuż 700 wpadnie
Jeśli chodzi o multi to na 10 liczb, choć nyślę o przejściu na 9 próbuję też czasami na 5, a nuż 700 wpadnie
kedzior13 u mnie narazie kicha, ale się nie poddaję i będę dalej próbował jest jeszcze losowanie o 21:40
Rozumiem, że stawka podnosi cenę kuponu? Np zagram 1 zakład na 1 losowanie to płacę 5 zł?
Witam wszystkich {{hej}
qbam, oj tak, trzeba uważać z budżetem, nie raz się rzucałem wieloma zakładami i nici z tego były
qbam, oj tak, trzeba uważać z budżetem, nie raz się rzucałem wieloma zakładami i nici z tego były
Qbam, już gadaliśmy o tym ale ok, głównie multi na 10 liczb, choć myślę o przejściu na 9, czasami puszczam jeszcze na 5 i 6 liczb. Poza tym w mini, czasami dużego puszczę. Grałem trochę w Keno, ale bez jakichś większych sukcesów. To tyle
Oj tak, teraz już będę próbował, aż do skutku, czyli wygranej swego czasu już miałem taką załamkę, że nic nie idzie, że przerwałem grę na 3 miesiące od lipca znowu zacząłem grać, choć jak na razie bez większych sukcesów...staram się traktować to jako zabawę, ale wiadomo, każdy chce wygrać
Witam wszystkich za oknem burza, oby tylko do 13:30 coś się polepszyło, bo inaczej się nie puszczę
masterszef, jakby to było takie proste...zresztą ja gram na 10
Też zamierzam spróbować sił w EJ, raz na pewno zagram, chociaż znając mnie na pierwszym razie się nie skończy
Tylko cena trochę odstrasza. Ile za to zakładów mini można zdać, aż 10! ale i tak spróbuję
sumi, skreślasz sam czy z chybika? Ja puściłem kiedyś 40 zakładów na trafił, ale wszystkie chybione, ani jednej trójki
Ja tam wyrzucam tą nietrafioną makulaturę dzisiaj znowu pech, 2/10 multi, 1/5 mini aleeeee gramy dalej! tak jak piszesz majc, trzeba to traktować jako zabawę a nie sposób na szybki zarobek, chociaż chciałoby się już
Mój 50 zł, 40 zakładów mini i ani jednej trójki ale na szczęście to jednorazowy wyskok
qbam, pewnie i tak jest bardziej wygrany niż większość grających przez lata. Ja też, jakby podliczyć to wszystko co się już wydało na ts...
...za tą kasę możnaby wiele zrobić, oj wiele...
majc, dobrze liczę? 1400?
majc, dobrze liczę? 1400?
Ja podobnie 10, 9 i 2x5 multi, 1 keno oraz 2 mini z wczoraj. Po losowaniu o 14 lipa oby na wieczór coś wpadło, choćby zwrot
No właśnie, dlatego zawsze gram na 2 losowania, żeby nie było takiej sytuacji. Choć jednemu z forumowiczów weszłoby w 3 losowaniu, ach ten ts
Macie coś ciekawego na jutro? Już mam dość gapienia się w te mapki, zresztą i tak niewiele z tego wynika
ja typuje na podstawie mapek + intuicja, która mnie ostatnio zawodzi a miałem w tym tygodniu 6/10, 5/10 a ostatnie dni posucha
a ty jaki masz sposób?
a ty jaki masz sposób?
Oj lubią, więc każde typowanie opieram o kilka powtórek ale ostatnio nie mogę się wstrzelić, widocznie nie mój dzień (dnia )
aha, każdy posób dobry, o ile doprowadzi nas do upragnionego celu -> wygranej
ja niestety też dokładam i muszę się stopować, bo budżet na grę się kurczy
ja niestety też dokładam i muszę się stopować, bo budżet na grę się kurczy
U mnie 5/9, dobre i to choć wydane znacznie więcej, gdyż jeszcze na losowania jutrzejsze, może wtedy
Janosik, ale zawsze pisałeś, żeby nie patrzeć na twoje prognozy tylko puszczać jak już skreślone
Znam takiego jedbego, nawet tu u nas na multipasko. Dobry jest
qbam, w eurojackpota spróbuję zagrać, raz na pewno jaj się spodoba to może raz w miesiącu, kto wie
Ja to tylko na podstawie mapek + intuicja, z tą kiepsko ostatnio choć dzisiaj 2 x 4/10 było patrzę co padło, np. takie 15 i myślę czy pójdzie w lewo na 14, w prawo na 16 czy też powtórzy się, ot takie wróżenie "z fusów", choć czasami można coś tak ugrać
Gorzej z mini, tu już nie mam zielonego pojęcia i moje typy to bardziej "chybił-trafił", nie wiem jak to ugryźć a chciałoby się trafić te 4/5, o 5/5 nie wspominając
Ok, idę lulu. Urlop się skończył i czas do pracy dobranoc wszystkim
Miałem zagrać na 2 losowania, ale w kolekturze była chwilowa awaria i nie puściłem na 14. Dobrze, bo bym wtopił
Montezuma1, fajne rozkminy o to pewnie chodzi, żeby bawić się grą i liczbami, traktować to na luzie
A w mini samemu skreślacie czy z chybika? Ja jak sam skręślę to mam 0/5 i 1/5 :p a z chybika kilka razy trójeczka wpadła. Lubię tę grę, ale kompletnie nie mam pomysłu na dobór liczb, w " wykreślanki" już się bawiłem, z marnym rezultatem
A jak wogóle wziąć się za dobór liczb? Mapki nic mi nie mówią w tej grze i moje wybieranie to takie właśnie chybił-trafił
Ok, więc skreślam swoje i się bawimy dobranoc wszystkim, trzeba rano do pracy wstać
Ja puściłem 3 zakl 5/5 oraz keno na 5 liczb i tu 4/5 w multi, reszta kosze
Ja też na 14:00 nie grałem i w tym tygodniu nie będę grał, tylko na wieczór (praca )
oczywiście nigdy nie ma 100% pewności wszystko może wpaść niestety
« PoprzednieKolejne 100 »