Wpisy użytkownika szofer218
Łącznie 2 936 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 750 565. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne 100 »
W sierpniu jak poznalem strone multipasko,wyslalem 50 zakladow kolegi Superlelo,GALIK 2.Udalo mi sie wygrac prawie 3 tys.Od tamtego czasu nic nie chce wejsc,dzieki dla nich jak i dla wszystkich
Dobra ta strona multipasko,jak puszczalem na chybil prawie zawsz zero
astrolog wtedy w sierpniu puscilem 50 zakladow po 5zl.Kolegi Galik2 i SuperLelo wpadlo ponad 2,5 .OD tamtej pory cienko 2,4zl.wczoraj w lotto z chybika 3 zakl w 3 zakl 24 zl
nie stac mnie za tyle grac ,chociaz srednio 15 zl na dzien idzie
lepiej puscic systemem w mini lotto,wtedy tylko raz zaszlalem i prawie wpadlo,po poznaniu strony multipasko
Może lottomat u ciebie lepiej losuje na chybil trafił bo moje różne kolektory i kicha
No mam ,co dziennie masz inne,dziś już nie wyślę bo jestem po spożyciu,wielkie dzięki ,mogę też nimi grać?
Nie które babcie co wyślą zdrapki lub lotto to coś im wpadnie,ostatnio w slowkach 25 000,tylko nie wiem czemu nie ma o tym na stronie lotto
Jak tu grzecznie nikt nie warczy nie narzeka,za nic z ludźmi w autobusie
Miały być złote klamki w aucie prezesa lotto to teraz nie da się wygrać
Bukmacherka miała lepszy dochód z obstawiania meczy niż z handlu narkotyków
Majpan obejrzyj film na YouTube pod tyt lepkie ręce ojca rydzyka
wczoraj poszlo za 55 zl,10 zakl mini ,6 lotto tylko lotto oddalo 34 zl, troche kaskady
chociaz liczac te 2700 wygrane w sierpniu ,dzieki stalym zest galik 2 i superlelo to nie jest zle
« PoprzednieKolejne 100 »