Wpisy 2 969 665 – 2 969 764
8 września 2017 18:06 → 8 września 2017 19:43, 100 wpisów
iwonko no pewnie ze trafiamy a powiedz boi zapomnialem zapytac czy te liczby wyslalas z plusem czy tylko za podstawowa stawke?
witaj jaqwisia
witaj jaqwisia
nide to ktos z wloch chyba jest albo i z multi kulti
Bez plusa
Musimy zostawić coś innym żeby nie byli im golo i wesolo
969 662. jagawisia 2017-09-08 (18:04)
co dac do 19 18 20 21 22
co dac do 19 18 20 21 22
tak teraz w polsce bedziemy nie grali o kase w milionach euro a oto ile tu multi kulti przybedzie kazda wygrane ejro bedzie przporzadkowane jednemu ciapatemu
tylko patrzec jak polacy zaczna trafiac w te gre
tylko patrzec jak polacy zaczna trafiac w te gre
to szkoda iwonko ze nie z plusem bylo by wiecej, ale niema sie co i tym martwic zadowolimy sie i taka wygrana tez, nastepne wyslemy juz za 10 krotna stawke iz plusem, wtedy juz nas bedzie stac jak teraz wygramy nie?
Pewnie rybeczko moja szczęścia
Razem zawsze nam będzie raźniej
iwonko te liczby co tu podajesz to jest mini lotto?tak czy taki inny luzny kuponik do MM
ciągle mnie kusi, żeby rzucić te inne gry i całkowicie poświęcić się mini chociaż podłamują te trafione 1-2/5 chciałoby się więcej
myślę o tej systemowej 6-tce, to nie takie głupie, w razie trafienia 3 ma się 3x3 ale ciężko mi cokolwiek trafić na 7,50 dziennie mogę sobie jeszcze pozwolić
Koleżance podałam bo się pytała co do 19 ma dolozyc
dobra ale koniec zartow juz tymi multi kulti,ale slyszalem ostatnio ze niemcy buntuja sie przeciwko cioci angeli i ze zastanawiaja sie czy nie usunac jej z kancelarji, za tych wspolbraci z islamabadu ,
zobaczymy co i kogo wybiora do przewudztwa w deutschbagdadzie za jakis ccas
ja uważam ze naturalną sprawą Artur jest że silna kultura wypiera słabszą-tak upadały cesarstwa
Kuba>> czy mam przypomnieć Ci, jaka to "silna kultura" zakończyła żywot Cesarstwa Rzymskiego?
Edi- tutaj jest ciekawa sytuacja nieznana w historii że wróg jest zapraszany
Duży wysłany 4 z maszyny bez +0 alkoholu.Czas na deskorolkez kijkami
Ile trzeba mieć, żeby móc stracić 41 mln zł w jeden dzień?
Leszek Czarnecki stracił w piątek 41 mln zł na spadku akcji Getin Noble Banku:
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/getin-noble-bank-leszek-czarnecki,250,0,2363386.html
Leszek Czarnecki stracił w piątek 41 mln zł na spadku akcji Getin Noble Banku:
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/getin-noble-bank-leszek-czarnecki,250,0,2363386.html
OooopoleŻenada,Pietrzak i ekipa = Wielka pi...Wolę obejrzeć film nawet ruski
Europot5z 50 + 2 z 10jakie to łatwe,jakie drogie i bezsensownePo co tyle kasyWolę Polski totolotek
Edi- jego mi nie szkoda jakoś- i nie kieruje mną ludzka zawiść ale jego oferta bankowa dla MŚP
Ja raz sobie spróbuję tego ej a potem zobaczymy; szczerze to nie interesują mnie te milionowe wygrane, urządzało by mnie te 236 tys z mini, dlatego też nie gram w lotto, niestety na razie niewiele mi wychodzi, ale się nie poddaję
słyszałem o osobach zarabiających na multi ale jeszcze zadnego nie poznałem-a szkoda, bo jako że nie ma podziału wygranej mógłby się podzielić receptą na sukces
ja już byłem odsaczany od czci i wiary forsami kiedy delikatnie ośmieliłem się napomknąć ze generalnie na graniu nie da się być na plusie w większości przypadków
i oto chodzi wlasnie dragon 456 z tym najpierw trzeba przytulic te z mini 5z 5 a nie porywac
soie zmotyka na ksiezyc i wygrywac milony,po co mi miliony zeby mnie okradli zaraz, przeciez jesli bym je wygral to i tak bym ich nie zdazyl wydac bo by mi zycia niestarczylo moze i nawet dlatego gram tylko w mini i multi,
soie zmotyka na ksiezyc i wygrywac milony,po co mi miliony zeby mnie okradli zaraz, przeciez jesli bym je wygral to i tak bym ich nie zdazyl wydac bo by mi zycia niestarczylo moze i nawet dlatego gram tylko w mini i multi,
Na to potrzeba pieniędzy żeby zacząć naprawdę wygrywać i tu jest pies pogrzebany nie mając pieniędzy żeby mieć pieniądze
forsami systemy progresywne zmierzają do 100% zysku-ale nakłady są kosmiczne
forsami masz recepte na lekarstwa, i co niema za co jej wykupic tak? no ja mam takie 2 recepty tez musze wykupic a pieniadze zawsze sie by przydaly bo sa potrzebne do prawidlowego i funkcjonowania
grunt to sie nie poddawac tyko grac i grac az sie wygra i jednym kuponikiem a nie plikiem kuponow i za milonowe stawki placac w kolektorze
zgrywus krzyczy GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL I Nastepne 500 plus bedzie
Liczą na prawo serii?
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-kolektura-w-zdunskiej-woli-przezywa-oblezenie-tu-zwyciezca-w,nId,2437871
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-kolektura-w-zdunskiej-woli-przezywa-oblezenie-tu-zwyciezca-w,nId,2437871
Lubię twoje rozkminy megamocny, widać, że bawisz się liczbami i o to chodzi
Mega co ci zostało z viltoma,?
Dzis 4dzien w pracy
kubus najlepszy uklad do gry jest taki ktory sam sobie wytypujesz i bedziesz nim tylko gral dopoki nie trafisz tych wszystkich liczb iniebedziesz co losowanie wymienial liczb na inne bo wtedy robi sie zamieszam nie w glowie inne liczby wypieraja inne , i robi sie zamieszanie i niewiadomo co wyslac, najlepiej byle co skreslic jakies zamyslone liczby i odrazu je wyslac i nic niekombinowac tylko n czekac na ich wypadniecie
Mega bierz archiwum jpota i podaj co na dziś???
Obadamy co trafisz
Do wtorku mam pracować potem niewiem czy zatrudni 2 osoby sa na stażu z urzędu mi miwil ze więcej osób na staż nie może ciekawe co będzie
cosik nie moje
Krasnalek
Ktos wygral 25 baniek 1 zakład na hybil Tafil
Mega skąd ty bierzesz te porównania
Hej krasnalka ciekawe czy potym tygodniu próby zatrudni
Ooo druid co nie umie czarowac
Krasnalek zaraz cię koliberek dorwie
Faralku
Hurem
Krasnalek masz zb