Wpisy 2 969 465 – 2 969 564
8 września 2017 16:09 → 8 września 2017 17:22, 100 wpisów
wlasnie se sciagnalem ten viltomierz 1,6 i pieknie dziala bez kodow
kiedys kupilem ten program ale losowan jest juz ponad 10 tys i tym nowym nie trzeba klepac od losowania 9999 w gore za kazdym razem
kiedys kupilem ten program ale losowan jest juz ponad 10 tys i tym nowym nie trzeba klepac od losowania 9999 w gore za kazdym razem
programy zwiększają szanse ale i tak samemu musisz wytypować właściwe liczby
dr No....
wole się już nie wypowiadać żeby nie powodować polaryzacji w tym temacie
zawsze odpowiadam tym linkiem:
wole się już nie wypowiadać żeby nie powodować polaryzacji w tym temacie
zawsze odpowiadam tym linkiem:
czasami nie warto opierać się o programy, tylko w to miejsce własne przemyślenia włożyć
kiedyś rozpisywałem wszystko na kartkach dziś mam podane na tacy tylko grać grać grać ...
racja, programy robią tak aby zaspokoić jak najwięcej naiwnych
wyjątek multipairs za free
wyjątek multipairs za free
dokladnie zgadzam sie tu z ta osoba
2 969 476. drNo 2017-09-08 (16:26)
jak masz dobre liczby to i program nie potrzebny
2 969 476. drNo 2017-09-08 (16:26)
jak masz dobre liczby to i program nie potrzebny
z programów trzeba umieć korzystać wtedy pięknie potrafią się odwdzięczyć
tylko jak programy zawierają masę tak naprawdę niepotrzebnych (bezsensownych) funkcji wszystko się komplikuje szczególnie "młodym gniewnym"
ja to czytajac odnoiosleem wrazenie takie ze pytasz sie czy to tomi jest mna a nie ze to o typowanie chodzilo liczb wiec sorki ,za ten tekst
a jakich funkcji i najlepiej czego szukac w takich programach,co potrzebne
melon-xxl skwitował to najlepiej
"to zależy kto czego w danym momencie potrzebuje"
"to zależy kto czego w danym momencie potrzebuje"
ooooooooooooooooo wlasnie trafna uwaga FORSAMI to jest najwazniejsze trafna uwaga
Lotto a nie tam pitu kitu mitu o głupich systemach tu najprościej skreślić 6z 49 i wygrać 3 Miliony
o widze ze podales makler podstawowa 6 ktora nalezy grac i ona zawsze wygrywa
Moja 6 zaczyna się od 1,2,4'...czekam na 5i 6 bo czwórki już miałem na tym swoim zakładzie
liczby od 1 do 6 sa zawsze na uwadze TS ,popatrz ludzie kresla rozne liczby w lotto ty typujesz taki zestaw i niema bata ze to ty nie trafisz , akurat bo takich liczb malo kto kresli i takimi gra
forsami-zgadzam się-to najlepszy system
Artur-grając tymi liczbami w każdej grze co jakiś czas można mieć wygraną-nie rzadziej niż przy innych zestawach-sprawdzałem
Artur-grając tymi liczbami w każdej grze co jakiś czas można mieć wygraną-nie rzadziej niż przy innych zestawach-sprawdzałem
odbija mi się pierogami z kapustą w połączeniu z piwem chyba będe żygał a może przejdzie mi i nie będe
kubus ja wiem otym ze najlepiej grac na tych malych liczbach od 1 do 6 bo te liczby i tez czesto i wychodza tez wiem to przyjacielu dobrze
mam system chyba miednica zielona będzie dobra bo większa bo ta zółta za mała może wyjśc poza a to wiadomo dywan parkiet
Gdyby się zapytać milionowych wygranych co to jest multipasko ...
ani jeden by nie wiedział
ani jeden by nie wiedział
2 969 517. Mulag 2017-09-08 (16:58) Krakus
mini postawione
,
2 969 518. Forsami 2017-09-08 (16:58) Dębica
Mulag wyrażaj się i bez szczegułów
mini postawione
,
2 969 518. Forsami 2017-09-08 (16:58) Dębica
Mulag wyrażaj się i bez szczegułów
kubus najpierw my trafimy w mini loto 5z5 a potem foesami trafi 6z6 w LOTTO on jest 3 w kolejce po naszych trafieniach w grach, a pozniej kolejno iini gracze
tak-chociaż ja słyszałem o dwóch dużych wygranych w całej historii multipasko
kubus duzo osob niewie co to jest multipasko jak komus mowie np,znajomemu kto gra tak jak ja o takiej stronce ze jest cos takie fajnego na necie to luzdie robia wielkie oczy
Makler wyjmujesz zdanie z kontekstu ...wyrażaj się Mulag bez szczegółów nie do tego artykułu czytamy ze zrozumieniem monciwoda
nawet kolega i kolezanka z kolektory ktorzy prowadza kolekture walneli zdziwko jak im o takiej stronce powiedzialem
a poco im mówiłeś teraz mają skrzywione twarze ze zdziwienia i to im nie przejdzie
choć co tu ukrywać stronka profesjonalnie zrobiona i pomocna jak ktoś chcę grać wszystko co potrzebne jest
wszyscy sa w szoku , poniewaz inni moji koledzy przychodza do kolektory kresla na miejscy kupony i wysylaja i ptrzytym klna ze nic nie wychodzi im np w keno, tez
mulag spokojnie spokojnie przejdzie im wszystko jak sie napija jakiehjs brendy na koniec pracy to wszystko ich wyprostuje
mulag spokojnie spokojnie przejdzie im wszystko jak sie napija jakiehjs brendy na koniec pracy to wszystko ich wyprostuje
Witam wszystkich jak tam wygrane? u mnie lipa, wcozraj w multi 2 x 2/5, mini 1/5
no niestety ale nic to, próbujemy dalej, aż do upragnionego skutku
oczywiscie ze stronka jest za.......a nie tylko dobra
multi typniete skreslone w postaci 1x10 3x9 juz wiem ze bedzie 6/9 1x7 1x5
Słuchajcie, czy multipairs ma jakąś wersję na smartfony? czy tylko na pc-cie odpali?
teraz mini mam zamiar zagrac dzis systemikiem na 6 lub 7 liczb tylko jakie ma ktos jakies pewniaczki nie bede taka pijawka
35,40,42
37,40,42
35,40,42
37,40,42
dragon456 jest taki programik na smartwony tez ale przwewaznie na androidzie, nosi nazwe lotto pomocnik ,
Dragon te systemy operacyjne to o kant stołu to nic nie daje ja gram 15 lat próbowałem wszystko i dalej dziadem jestem a propo Multi Paryż Widzicie co tam się ku..kuryku dzieje Multi kulti .pulti ...
multipairs potrafi przymulić i na szybkim komputerze jak mu zadasz niektóre operacje
ok, dzięki, na laptopie już mam, ale wygodniej byłoby z łóżka
dragon 456 trzymaj lin https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mobcom.lottopomocnik&hl=pl
jutro podobno jackpot w sprzedaży -w Waszych kolekturach cos wiedzą?
Stosujecie wyliczanki systemowe co nie było co powinno być a tak na koniec wychodzi co innego ja gram swoje liczby w Multi Multi i LOTTO i Mini I td. Może się kiedyś uda ot cała filozofia gram bo lubię a co bede z forsą robił